PDA

مشاهده نسخه کامل : رنگهای جدید در فروم نشانه چیست؟

nabegheye432
13-07-2008, 22:13
سلام
در این قالب جدید من رنگهای زیادی میبینم ولی نمیدونم که معنی آنها چی هست؟:confused:
مثلا بعضی از ارسالها به رنگ سبز روشن هست که فهمیدم تاپیکهایی هست که من پست در آنها ارسال کردم.
ولی بعضی از آنها به رنگ قرمز، آبی ، بنفش هست. من نمیدونم معنی این رنگها چیست که بعضی از تاپیکها دارند!:o
لطفا یه توضیحی بدید. ممنون ;)

koorosh
13-07-2008, 22:18
برای من هم سواله مثلا همین تاپیک تازه های ویستا که شما زدید اول آبی بود الان بنفش شده.

راستی من هم فعال شدم:)

nabegheye432
14-07-2008, 20:47
برای من هم سواله مثلا همین تاپیک تازه های ویستا که شما زدید اول آبی بود الان بنفش شده.

راستی من هم فعال شدم:)

فکر کنم رنگ بنفش نشانه این هست که آقا کورش خیلی وقت هست به تاپیک ما سر نزدی:( لطفا تشریف بیارید در خدمت باشیم;)

Saeed
14-07-2008, 21:30
فکر کنم با نگه داشتن نشانگر موس معهنی این رنگ ها توضیح داده بشه. همینطور در پایین صفحه اصلی انجمن ها چند مورد توضیه هست. رنگ سبز پست جدید و رنگ آبی کمرنگ نشانه عدم وجود پست جدید در انجمن هاست (دایره ها)

رنگ بنفش یعنی پستی داخل تاپیک حذف شده و .... به شکلک هایی که در عنوان تاپیک در انجمن ها زده شده دقت کنید.

خیلی هم مهم نیست بیشتر برای اطلاع مدیر های انجمن هست.

koorosh
14-07-2008, 23:15
فکر کنم رنگ بنفش نشانه این هست که آقا کورش خیلی وقت هست به تاپیک ما سر نزدی:( لطفا تشریف بیارید در خدمت باشیم;)
به روی چشم در اولین فرصت خدمت می رسیم:)

nabegheye432
14-07-2008, 23:36
فکر کنم با نگه داشتن نشانگر موس معهنی این رنگ ها توضیح داده بشه. همینطور در پایین صفحه اصلی انجمن ها چند مورد توضیه هست. رنگ سبز پست جدید و رنگ آبی کمرنگ نشانه عدم وجود پست جدید در انجمن هاست (دایره ها)

رنگ بنفش یعنی پستی داخل تاپیک حذف شده و .... به شکلک هایی که در عنوان تاپیک در انجمن ها زده شده دقت کنید.

خیلی هم مهم نیست بیشتر برای اطلاع مدیر های انجمن هست.

البته من با حرفی که شما زدین تونستم رنگ آبی رو هم متوجه بشم. موضوعات مهم رنگ آبی میگیرند. و سبز هم که مشخص هست. ولی بنفش هنوز مشکوک میزنه ازش نشانه ای نیست که شما گفتید برای اینه که یه پست حذف شده!!! البته آیکونهای کنار موضوع آبی و نارنجی به این قضیه ارتباطی ندارند آنها وظیفه ای دیگه ای دارند.