PDA

مشاهده نسخه کامل : با این قیمت چه Laptop ی را پیشنهاد می دهید !؟

A.S.Roma
14-07-2008, 19:44
سلام

با قیمت 1,200,000 تومان چه لپ تاپی را پیشنهاد می دهید ؟
ضمن اینکه شکل ظاهری برایم مهم نیست !؟

ممنون !

koorosh
14-07-2008, 22:08
dell vostro

javadshahvand
15-07-2008, 08:00
سلام

ممنون !

HP dv6875se بردار بهتره حدود 1300.000 هست

CPU: INTEL Core 2 Duo T5500 1.83GHz / CACHE: 2.0 MB / FSB: 667 / RAM: 3GB DDR2 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: Geforce 8400M GS up to 1535MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Finger Print + WebCam / 2.6 Kg / Vista Home Premium SP1 / 12-cell Battery

red_waves
15-07-2008, 09:58
من هم دنبال یک لپ تاپ سبک هستم و بیشتر برای پرزنت می خوام مشخصات سیستمش زیاد برام مهم نیست
چه مدل هایی مناسب تر هستند؟

koorosh
15-07-2008, 13:08
من هم دنبال یک لپ تاپ سبک هستم و بیشتر برای پرزنت می خوام مشخصات سیستمش زیاد برام مهم نیست
چه مدل هایی مناسب تر هستند؟
تو لپ تاپ اولویت ها فرق می کنه. اگه قدرتش زیاد مهم نیست حتما دو هسته ای نیاز نداره با هزینه کم می تونید سلرون یا سمپرون بگیرید مصرف باتریش هم کمتر می شه. مدل های 14 اینچی هم معمولا برای حمل راحت ترن

red_waves
15-07-2008, 21:04
آره دو هسته ای بودنش زیاد مهم نیست اگر 64 بیت باشه خوبه
مصرف باتری هم هر چی کمتر باشه بهتر
فقط نظر من دوروبر 12 و 13 اینچی هست

red_waves
15-07-2008, 21:04

mhaf
15-07-2008, 21:52
HP dv6875se بردار بهتره حدود 1300.000 هست

CPU: INTEL Core 2 Duo T5500 1.83GHz / CACHE: 2.0 MB / FSB: 667 / RAM: 3GB DDR2 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: Geforce 8400M GS up to 1535MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Finger Print + WebCam / 2.6 Kg / Vista Home Premium SP1 / 12-cell Battery

آقای شاهسوند:
خودتون مقایسه کنید.
Dell vostro 1500 CPU core2duo 2.5 6MB casch RAM 3GB Hard 250GB.
با قیمت حدود 1350000 تا 1400000.
این بهتره یا اونی که شما میگی؟

Alexilver
15-07-2008, 22:05
سلام

ممنون !

Asus F3C/A
Core 2 Duo T7500 (4MB Cache FSB 800) /2048 DDR2 /160GB Sata/DVD RW LightScribe ?15.4" LCD/ Geforce 8400/ Vista Premium /Cam +BlueTooth +TV Tuner

+ 2 سال گارانتی دیجیتال
+ 1 سال گارنتی باطری

1290 هزار تومان

ضمن اینکه مدل B همین با 4GB رم هست 1350
همین امروز تو پایتخت قیمت کردم.

ضمن اینکه دوستان من Vostro 1500 زیاد دارند، خوب است و سریع! ولی از خرابی درایوش می نالند!

Alexilver
15-07-2008, 22:29

به نظر من اگر بتونید EEE PC (http://www.asus.com/products.aspx?l1=24) از Asus در ایران پیدا کنید، با توجه به قیمت مناسب (و اینکه با لینوکس هم عرضه می شوند!) برای شما مناسب است!

AMD>INTEL
16-07-2008, 00:00
این لینک رو ببین کمک خوبی بهت میکنه
http://www.pcworld.com/article/125647/how_to_buy_a_laptop.html

koorosh
16-07-2008, 00:19
فکر نکنم مدل های 13 ارزون قیمت باشه اکثرا جزء مدل های لوکس هستن. به هر حال اگه اندازه خیلی براتون مهمه همون طور که دوستمون گفتن باید سراغ مینی لپ تاپ ها برین که البته مشکلات خاص خودشونو دارن. مثلا باید قید DVD Writer رو بزنید اکثرشون هم مودم 56K ندارن ولی بی سیم دارن. مدل های ایسوس که با SSD هستن حجم حافظشون کمه.
راستی یه چیزه مهم چون برای حمل نقل می خواید حتما یه کیف خوب هم بخرید، ممکنه گرون در بیاد و بگید با این پول می شد یه سیستم بهتر بخرم ولی اگه لپ تاپ موقع جا به جایی صدمه ببینه دیگه قوز بالا قوز می شه.

red_waves
16-07-2008, 02:31
به نظر من اگر بتونید EEE PC (http://www.asus.com/products.aspx?l1=24) از Asus در ایران پیدا کنید، با توجه به قیمت مناسب (و اینکه با لینوکس هم عرضه می شوند!) برای شما مناسب است!

اگر امکانش هست در مورد سری EEE PC توضیح بیشتری بدهید از لحاظ فدرت
فکر کنم Dell ، Fujitsu و HP لپ تاپ هایی سبک و ضعیف داشته باشند نظر شما چیست ؟

فکر نکنم مدل های 13 ارزون قیمت باشه اکثرا جزء مدل های لوکس هستن. به هر حال اگه اندازه خیلی براتون مهمه همون طور که دوستمون گفتن باید سراغ مینی لپ تاپ ها برین که البته مشکلات خاص خودشونو دارن. مثلا باید قید DVD Writer رو بزنید اکثرشون هم مودم 56K ندارن ولی بی سیم دارن. مدل های ایسوس که با SSD هستن حجم حافظشون کمه.
راستی یه چیزه مهم چون برای حمل نقل می خواید حتما یه کیف خوب هم بخرید، ممکنه گرون در بیاد و بگید با این پول می شد یه سیستم بهتر بخرم ولی اگه لپ تاپ موقع جا به جایی صدمه ببینه دیگه قوز بالا قوز می شه.

مودم Dial Up که اصلا مهم نیست و DVD Writer لپ تاپ که طول عمر خیلی کوتاهی داره نبودش خیلی سخت نیست
کم بودن حجم هارد یک مسئله بحرانی نیست

در مورد برتری Desktop نسبت به Laptop حرف شما کاملا صحیح می باشد به خاطر محدودیت هایی از قبیل وزن ، حجم ، پاور ، سیستم انتقال حرارت و ... قویترین Laptop به یک Desktop معمولی نمی رسد

javadshahvand
16-07-2008, 10:44
آقای شاهسوند:
خودتون مقایسه کنید.
Dell vostro 1500 CPU core2duo 2.5 6MB casch RAM 3GB Hard 250GB.
با قیمت حدود 1350000 تا 1400000.
این بهتره یا اونی که شما میگی؟

کوچک شما شاهوند

جسارت نباشه اونی که من میگم:D

koorosh
16-07-2008, 14:19
پس اگه با این ها مشکلی ندارید مینی لپ تاپ می تونه براتون مناسب باشه. شرکت های دیگه هم مثل دل و HP از این مدل ها دارن ولی تو بازار ایران فکر نکنم اومده باشه. تو سایت رایان بدر یه نمونه از نوت بوک های سری Wind از MSI رو زده. با پردازنده اتم که جزء کم مصرف ترین پردازنده های در حال حاضر به حساب می آد 80 گیگابایت هارد صفحه نمایش 10 اینچی LED با 1 گیگابایت رم وزن یک کیلو گرم و کارت خوان فکر کنم مناسب باشه.
http://www.rayanbadr.com/msipro.aspx?Categoryid=4&ProductId=21

mhaf
16-07-2008, 19:35
کوچک شما شاهوند

جسارت نباشه اونی که من میگم:D
میشه دلیلتون رو هم بگین!
من هر چی مقایسه میکنم میبینم قیمت دل کمتره و امکاناتش بیشتر.
برتری اچ پی فقط تو مانیتورشه.
اما دل هست که هر سال تو دنیا اول میشه نه اچ پی.

mhaf
16-07-2008, 19:38
EEE pc ها هم واقعا چیزای مزخرفی هستن
من خودم دیدمشون
به گفته خود شرکت ایسوس برای بچه ها و برای فیلم دیدن طراحی شده.
یادمه یک سال پیش تو هفته نامه کلیلک نوشته بود قراره بیاد با قیمت 300 دلار.
و واقعا هم قیمتش همینه
اما خوب هر چی میاد تو ایران گرون میشه.
در کل نمیشه بهش گفت لپ تاپ
CPU 1GHz solo ram 1GB hard 4GB
من که خوشم نیومد

mohamadi151
16-07-2008, 20:40
پس اگه با این ها مشکلی ندارید مینی لپ تاپ می تونه براتون مناسب باشه. شرکت های دیگه هم مثل دل و HP از این مدل ها دارن ولی تو بازار ایران فکر نکنم اومده باشه. تو سایت رایان بدر یه نمونه از نوت بوک های سری Wind از MSI رو زده. با پردازنده اتم که جزء کم مصرف ترین پردازنده های در حال حاضر به حساب می آد 80 گیگابایت هارد صفحه نمایش 10 اینچی LED با 1 گیگابایت رم وزن یک کیلو گرم و کارت خوان فکر کنم مناسب باشه.

قيمتشون چه حديه ؟

Optical Drive None دي وي دي درايو نداره ؟ ميشه نصب كرد ؟

red_waves
16-07-2008, 20:49

این چیزی که گذاشتین فوق العاده عالی هستش فقط با پردازنده اش زیاد آشنا نیستم
قیمتش تو ایران چند هست ؟

EEE pc ها هم واقعا چیزای مزخرفی هستن
من خودم دیدمشون
به گفته خود شرکت ایسوس برای بچه ها و برای فیلم دیدن طراحی شده.
یادمه یک سال پیش تو هفته نامه کلیلک نوشته بود قراره بیاد با قیمت 300 دلار.
و واقعا هم قیمتش همینه
اما خوب هر چی میاد تو ایران گرون میشه.
در کل نمیشه بهش گفت لپ تاپ
CPU 1GHz solo ram 1GB hard 4GB
من که خوشم نیومد

اگر هاردش 20حداقل بود خیلی خوب میشد

koorosh
16-07-2008, 22:43
قيمتشون چه حديه ؟

Optical Drive None دي وي دي درايو نداره ؟ ميشه نصب كرد ؟

قیمتشون از 300 تومن شروع می شه. نه اصلا درایو نوری ندارن و نصب هم نمی شه کرد کلا ارتباطشون باWi Fi و کارت های حافظه، USB و از این چیزاست.

این چیزی که گذاشتین فوق العاده عالی هستش فقط با پردازنده اش زیاد آشنا نیستم
قیمتش تو ایران چند هست ؟
اگر هاردش 20حداقل بود خیلی خوب میشد

پردازنده اش از سری اتم اینتل هست که برای همین کاربرد ها طراحی شده. قبلا توی این وسایل از سلرون موبایل استفاده می شد اما الان از اتم استفاده می کنن پردازنده فوق العاده کم مصرفی هست در حالت غیر فعال کمتر از یک وات انرژی مصرف می کنه و در حالت فعال هم مصرفش 2.5 وات هست. ولی روی قابلیت های محاسباتیشون نباید حساب کرد این نوع لپ تاپ ها به Net Book هم معروف هستن یعنی در اصل کاربردشون در استفاده از اینترنت یا تایپ و کاربری های معمولی هست.
http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Atom

لیست پردازنده های اتم
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Atom_microprocessors

لیست نت بوک ها
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_netbooks

قیمتش رو باید از خود رایان بدر بپرسید فکر کنم تو سمت چپ همون صفحه اسم نمایندگی هاشم نوشته بود.

مدل های ایسوس از نظر حافظه خیلی افتضاح هستن چون قیمت SSD بالاست مجبورن از حجم های پایین استفاده کنن مثل 4، 8، یا 12 گیگابایتی.

Alexilver
16-07-2008, 23:32
اگر امکانش هست در مورد سری EEE PC توضیح بیشتری بدهید از لحاظ فدرت
فکر کنم Dell ، Fujitsu و HP لپ تاپ هایی سبک و ضعیف داشته باشند نظر شما چیست ؟

مودم Dial Up که اصلا مهم نیست و DVD Writer لپ تاپ که طول عمر خیلی کوتاهی داره نبودش خیلی سخت نیست
کم بودن حجم هارد یک مسئله بحرانی نیست

در مورد برتری Desktop نسبت به Laptop حرف شما کاملا صحیح می باشد به خاطر محدودیت هایی از قبیل وزن ، حجم ، پاور ، سیستم انتقال حرارت و ... قویترین Laptop به یک Desktop معمولی نمی رسد

سری EEE PC معمولا از حافظه های SSD و با حجم کم حدود 4GB استفاده می کنند.
قابلیت WireLess و وزن کم در حدود 1 کیلوگرم دارند.
از سرعت قابل قبولی هم برخوردارند.
ولی با قیمتهای عرضه شده در ایران نمی ارزند، همین امشب در سایت رایانه نگاه کردم، دیدم حدود 450 تومان مدل 4GB را قیمت زده!

لپ تاپ ضعیف و ارزان که حتما هست ولی معمولا اینگونه لپتاپها سبک و کوچک نیستند. و این مورد سبکی باعث بالا رفتن قیمت می شود.

یکی از ارزانهایش مثلا این است: DELL VOSTRO 1310 (http://rayaneh.com/product-7296.aspx)
با 1.8 کیلو وزن و صفحه نمایش 13 اینچی.

masoud123
17-07-2008, 02:11
لپ تاپ هايي مانند سري EEE PC فقط براي ارتباط و اتصال به اينترنت و كارهاي آنلاين طراحي شدن نه براي كاربردهاي ديگه كه نياز به هارد بالا و يا قدرت پردازش بالا باشند.

red_waves
17-07-2008, 07:04
سری EEE PC معمولا از حافظه های SSD و با حجم کم حدود 4GB استفاده می کنند.
قابلیت WireLess و وزن کم در حدود 1 کیلوگرم دارند.
از سرعت قابل قبولی هم برخوردارند.
ولی با قیمتهای عرضه شده در ایران نمی ارزند، همین امشب در سایت رایانه نگاه کردم، دیدم حدود 450 تومان مدل 4GB را قیمت زده!

لپ تاپ ضعیف و ارزان که حتما هست ولی معمولا اینگونه لپتاپها سبک و کوچک نیستند. و این مورد سبکی باعث بالا رفتن قیمت می شود.

یکی از ارزانهایش مثلا این است: DELL VOSTRO 1310 (http://rayaneh.com/product-7296.aspx)
با 1.8 کیلو وزن و صفحه نمایش 13 اینچی.

این DELL VOSTRO 1310 هم یک انتخاب ایده آل برای پرزنت ها هستش تنها یک بدی داره سیستم عاملش ویستا هست

mhaf
17-07-2008, 10:26
لپ تاپ هايي مانند سري EEE PC فقط براي ارتباط و اتصال به اينترنت و كارهاي آنلاين طراحي شدن نه براي كاربردهاي ديگه كه نياز به هارد بالا و يا قدرت پردازش بالا باشند.
آقا من هر چی فکر میکنم میبینم به درد اینترنت رفتن هم نمیخوره
آخه رو چهار گیگ چی میشه نصب کرد؟
میشه Opera و یا Mozilla firefox رو نصب کرد؟؟
نه دیگه نمیشه.
خوب به کم هاردش رو بیشتر میزاشتن چیزی نمیشد.
راستی من در عجبم چرا به جای هارد از فلش استفاده نکردن؟

koorosh
17-07-2008, 13:43
آقا من هر چی فکر میکنم میبینم به درد اینترنت رفتن هم نمیخوره
آخه رو چهار گیگ چی میشه نصب کرد؟
میشه Opera و یا Mozilla firefox رو نصب کرد؟؟
نه دیگه نمیشه.
خوب به کم هاردش رو بیشتر میزاشتن چیزی نمیشد.
راستی من در عجبم چرا به جای هارد از فلش استفاده نکردن؟
آخه وقتی ایسوس میاد می گه EEE PC برای کودکان و سالمندان و خانوم های خانه دار هست دیگه آدم چی می تونه بگه:) حالا شاید یه دانشجو یا نو جوانی خواست از این ها استفاده کنه اونوقت تکلیف چیه. به نظر من بهتر بود به جای این که سنگ آخرین تکنولوژی رو به سینه بزنه که ما از SSD تو محصولاتمون استفاده می کنیم. تنها برتریش تو سرعتشه که تو وسیله ای با این قیمت به چشم نمی آد. بهتر بود مثل MSI با هارد عرضه می کرد.

راستی این ها از فلش استفاده می کنن هارد چهار گیگ که دیگه وجود نداره:D

Alexilver
17-07-2008, 20:10
این DELL VOSTRO 1310 هم یک انتخاب ایده آل برای پرزنت ها هستش تنها یک بدی داره سیستم عاملش ویستا هست

خب اونکه حل میشه! XP نصب می کنید!

ERMIA_2012
04-09-2008, 06:09
با سلام
مي خواستم نظر صاحب نظران رو در مورد اين لپ تاپ بدونم (قدرت پردازش و اينكه تو ايران گير مياد يا نه؟؟)

ERMIA_2012
04-09-2008, 06:09
با سلام
مي خواستم نظر صاحب نظران رو در مورد اين لپ تاپ بدونم HP 2133 (قدرت پردازش و اينكه تو ايران گير مياد يا نه؟؟)

koorosh
04-09-2008, 08:27
این مدل در رده مینی لپ تاپ ها قرار می گیره و مزایا و مشکلات خودشو داره کلا این سری قابلیت حمل زیادی دارن ولی در عوض قدرت پردازشی بالایی ندارن و برای کارای معمولی مثل تایپ، کار با اینترنت و از این طور استفاده ها مناسبن.
http://www.google.com/search?q=HP+2133+review&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
http://en.wikipedia.org/wiki/HP_2133_Mini-Note_PC

با تمام این ها قیمتش هم پایین نیست از 500 دلار شروع می شه تا 750 دلار که می شه باهاش یه لپ تاپ کامل خرید.

MSI
01-11-2008, 13:54
با اين بودجه اي كه شما مي خوايد هزينه كنيد من پيشنهاد من اينه كه يه نگاهي به EX610 شركت MSI رو هم ببينيد.فكر مي كنم كلي از پولتونو صرفه جويي مي كنيد، ضمن اينكه نوت بوكهاي MSI توي ايران گارانتي معتبر داره.
اين وبلاگ رو هم چك كني بدك نيست
www.msinotebook.persianblog.ir
موفق باشي