PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در مودم ADSL

red_waves
19-07-2008, 21:15
یکی از دوستانم مودم روتر دار داره و می خواد که از مودم بدون روتر استفاده چون با دو اکانت به اینترنت وصل میشه و می خواد که انتخاب کنه که به کدوم یکی وصل بشه

چکاری باید بکنه ؟

nabegheye432
19-07-2008, 21:24
یکی از دوستانم مودم روتر دار داره و می خواد که از مودم بدون روتر استفاده چون با دو اکانت به اینترنت وصل میشه و می خواد که انتخاب کنه که به کدوم یکی وصل بشه

چکاری باید بکنه ؟

وجود دو اکانت برای adsl عجیب هست چون کاربران adsl احتیاجی به دو اکانت ندارند و دو اکانت در صورتی کار میدهد که هر دو از یک شرکت باشند. برای اینکار باید به config مودم وارد بشه و connection را delete کنه و در قسمت quick setup یک bridge connection بسازه.
البته تنظیمات vpi و vci را باید بدونه. میتونه از conection قبلی تا delete نکرده بخونه. بعد هم در ویندوز دو تا broadband connection بسازه و user و password را وارد کنه.

mobin.seven
16-09-2008, 11:39
سلام
من چند وقتیه که دارم از مودم symphony وایرلس (sy604g) استفاده میکنم ولی چند روزیه که به تنظیمات مودم از راه وارد کردن ای پی کامپیوتر نمی تونم دست پیدا کنم . خود مودم کار میکنه . لطفاً کمک کنید.:(

nabegheye432
16-09-2008, 18:49
سلام
من چند وقتیه که دارم از مودم symphony وایرلس (sy604g) استفاده میکنم ولی چند روزیه که به تنظیمات مودم از راه وارد کردن ای پی کامپیوتر نمی تونم دست پیدا کنم . خود مودم کار میکنه . لطفاً کمک کنید.:(

این IP را امتحان کن
192.168.1.15
gateway هم بزن 192.168.1.1

red_waves
16-09-2008, 19:28
شما روی Local Area Connection تو Network Connections دابل کلیک کنید تو تب Support قسمت Defaul Gateway همون IP مودم شماست