مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در مورد روشن بودن بدون ups
INTELG33FB
20-07-2008, 17:29
دوستان من 1 دقیقه میخوام سیستمم روشن بمونه تا بعد از قطع شدن برق بتونم ShutDown کنم
سیستم رو خاموش کنم حتی بدون save کردن برای این 1 دقیقه حتما باید ups بخرم؟ هیچ راهی نیست؟
یه جا خونده بودم ups قسمت پاور display properties خود ویندوز اینکارو انجام میده اگر این امکان وجود داره راهنمایی کنید
مگه می شه بدون باتری سیستم رو روشن نگه داشت
INTELG33FB
20-07-2008, 17:45
ممکن است شما هم گاهی مشغول کار با کامپیوتر بوده اید که ناگهان برق میرود و کار شما نیمه کاره میماند ، حتی ممکن است بر روی یک پروژه بزرگ کار میکردید و اطلاعات را ذخیره نکرده بودید اما با این اتفاق تمامی زحمات شما از دست می رود. پس باید چاره ای بیاندیشید ، قصد داریم به شما ترفندی را معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید بدون خریداری دستگاه خاصی کاریک نید که با رفتن برق دستگاه شما خاموش نشود!
روی دسکتاپ یا صفحه اصلی راست کلیک کنید.سپس گزینه آخر یعنی Properties را انتخاب کنید.
بعد به قسمت Settings میرویم. و بعد به گزینه advanced مراجعه کنید.بعد بهadaptar میرویم و properties را میزنیم ، سپس بهrescoures میرویم وmemory range رو انتخاب میکنید.و بعدok کنید.
حالا اگر برق رفت دستگاه شما خاموش نمی شود میتوانید با زدن فیوض امتحان کنید. (لازم به ذکر است ممکن است این ترفند بر روی بعضی از دستگاه ها جواب ندهد)
اینو توو وبلاگ ها خوندم منظورش کدوم دستگاه هاست؟؟؟؟!
red_waves
20-07-2008, 20:49
خیلی عجیبه بدون برق کامپیوتر روشن بمونه !
Alexilver
20-07-2008, 21:32
اگر اینطور بود که شرکتهای سازنده UPS بیچاره می شدن!
:rolleyes:
AMD>INTEL
20-07-2008, 22:23
این کار اصلا نه توجیح علمی داره نه عملی . به نظر من بیشتر شبیه یک لطیفه هست . باید برای این کار از یک منبع انرژِی استفاده بشه که فقط باتری های خشک این کار رو میکنن
Farshad2002_2003
23-07-2008, 19:06
ممکن است شما هم گاهی مشغول کار با کامپیوتر بوده اید که ناگهان برق میرود و کار شما نیمه کاره میماند ، حتی ممکن است بر روی یک پروژه بزرگ کار میکردید و اطلاعات را ذخیره نکرده بودید اما با این اتفاق تمامی زحمات شما از دست می رود. پس باید چاره ای بیاندیشید ، قصد داریم به شما ترفندی را معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید بدون خریداری دستگاه خاصی کاریک نید که با رفتن برق دستگاه شما خاموش نشود!
روی دسکتاپ یا صفحه اصلی راست کلیک کنید.سپس گزینه آخر یعنی Properties را انتخاب کنید.
بعد به قسمت Settings میرویم. و بعد به گزینه advanced مراجعه کنید.بعد بهadaptar میرویم و properties را میزنیم ، سپس بهrescoures میرویم وmemory range رو انتخاب میکنید.و بعدok کنید.
حالا اگر برق رفت دستگاه شما خاموش نمی شود میتوانید با زدن فیوض امتحان کنید. (لازم به ذکر است ممکن است این ترفند بر روی بعضی از دستگاه ها جواب ندهد)
این رو باید جزو جک های سال 2008 قرار بدند اون مال تنظیمات GPU هست چه ربطی به پاور داره؟ تازه اینکار در واقع هیچ کاری نیست مثل اینکه مای کامپیوتر رو باز کنید و ببندید و بگید اینطوری هاردتون دفرگ شده!!
من هم حتی تو یه روزنامه خوندم که این کاری که ایشون میگن شدنیه!!!منتهی چه آسیبی به قطعات برسه یا نرسه،چه خطرات احتمالی و ....داره دیگه من سوادم نمی رسه.
از توی قسمت Power options بند Ups .........بقیه اش هم یادم رفته....
اینو توو وبلاگ ها خوندم منظورش کدوم دستگاه هاست؟؟؟؟!
این رو احتمالاً صاحب وبلاگ موقع جمع و جور کردن مطالبش اشتباهی کرده.....وگرنه هر چی آداپتور داشت که به برق و ....اینا مربوط نیست.!:D
این رو احتمالاً صاحب وبلاگ موقع جمع و جور کردن مطالبش اشتباهی کرده.....وگرنه هر چی آداپتور داشت که به برق و ....اینا مربوط نیست.!:D
دقیقا یارو توهم آداپتور زده بوده:D
آقا ما که با این جوک کلی حال کردیم
آدرس وبلاگه رو میزاشتی هر چند وقت یه بار بخندیم.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.