PDA

مشاهده نسخه کامل : پورت USB

core2
21-07-2008, 13:42
سلام

من می خوام یک واسط طراحی کنم که چند تا ورودی داشته باشه و خروجی به پورت USB متصل بشه بعد مثلا اگر یک ولتاژ ورودی به اون دادیم از طریق USB کامپیوتر مقدار اون ولتاژ رو بفهمه چند است

لطفا بگید از کجا و چطوری باید شروع کنم؟:confused:
و آیا این کار عملی هست؟
فقط من یکم عجله دارم
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:

red_waves
21-07-2008, 13:54
من خودم دنبال کار با پورت USB هستم و در پروژه ام می خواهم ازش استفاده کنم ولی تا اونجایی که اطلاعات کسب کردم USB مشابه سریال ورودی دیجیتال در یافت می کنه نه انالوگ
یک ADC و یا میکرو می تونه واسط برای انتقال به کامپیوتر می تونه بشه
چرا از سریال استفاده نمی کنید ؟

mhaf
22-07-2008, 14:32
من یه کتاب دارم در مورد کار با پورت USB
الان گذاشتمش کنار فکر کنم از کانون نشر علوم گرفته بودم.
در کل چیز خوبی بود

core2
23-07-2008, 15:24
سلام

حقیقتا من دارم می رم کار آموزی اونجا از من خواستم این کار رو براشون بکنم
کلا به نظر من هم جالب بود

core2
23-07-2008, 15:25
من یه کتاب دارم در مورد کار با پورت USB
الان گذاشتمش کنار فکر کنم از کانون نشر علوم گرفته بودم.
در کل چیز خوبی بود

اگر ممکن است اسم کتاب رو بگید و اسم نویسنده و .....
خیلی ممنون

siavash_hardware
23-07-2008, 16:42
اصول و راهنمای استفاده از پورت usb شهرام ظریف

mhaf
24-07-2008, 12:55
اصول و راهنمای استفاده از پورت usb شهرام ظریف
آره دقیقا همینه.
انتشارات کانون نشر علوم.

core2
27-07-2008, 19:50
سلام

من کتابی رو که گفته بودید خریدم
ولی خیلی به نرم افزار ارتباطی پرداخته در صورتی که مشکل من کاملا چیز دیگری است من مثلا می خوام یا موس معمولی رو با کمک واسط از طریق USB به کامپیوتر وصل کنم

البته من فقط 90 صفحه ی اول رو خوندم

حالا من باید چکار کنم؟:confused::confused:
اگه ممکنه لطفا کمک کنید:o

mhaf
27-07-2008, 21:25
سلام
منظورت رو کامل نفهمیدم
مثلا میخوای موس رابط سریال رو به USB وصل کنی؟

AMD>INTEL
27-07-2008, 23:47
ببین این لینک بدردت میخوره

http://www.opencircuits.com/RS232_RS485_USB_Converter_Board

و این
http://www.bpesolutions.com/gadgets.ws/gproject7.html

USB Design Guide

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms790488.aspx

USB Design Guide

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms790488.aspx

core2
28-07-2008, 21:20
سلام
منظورت رو کامل نفهمیدم
مثلا میخوای موس رابط سریال رو به USB وصل کنی؟

سلام
آره ما یک سنسور داریم و یک چیزی تقریبا شبیه موس! که یک درایور براش نوشتیم و مشکلی نداره حالا باید من یک واسط طراحی کنم که این موس مانند رو به پورت USB وصل کنیم
البته من درایور رو ننوشتم یکی این کار رو داره می کنه و معتقد می دونه داره چکار می کنه ;)
اطلاعات ما دیجیتال است

ARH
29-07-2008, 19:42
سلام
آره ما یک سنسور داریم و یک چیزی تقریبا شبیه موس! که یک درایور براش نوشتیم و مشکلی نداره حالا باید من یک واسط طراحی کنم که این موس مانند رو به پورت USB وصل کنیم
البته من درایور رو ننوشتم یکی این کار رو داره می کنه و معتقد می دونه داره چکار می کنه ;)
اطلاعات ما دیجیتال است

خوب آقا اگر اطلاعاتت ديجيتال هست، زياد خودت رو سردرگم كنم، يك دونه از اين آي‌سي‌هاي host براي USB بخر و بر اساس راهنماي داخلش مود ارتباطيش با PC رو ست كن، بعد ببندش رو PCB و استفاده كن ازش.
كار ساده‌اي به نظر ميرسه در واقع شما بايد اين مدار واسط رو طراحي كني، نيازي نداري كه خود Host رو هم طراحي كني.
يك سر به جمهوري، پاساژ امجد بزن، حتمي اطلاعات و آي‌سي هايي كه كارت رو راه بندازند پيدا مي‌كني.

red_waves
29-07-2008, 22:56
جناب ARH راهنمایی بسیار خوبی داشتند بهترین راه HID هست
ولی من زیاد متوجه کار شما نشدم
یک چیزی شبیه موس یعنی چی ؟ یک CMOS ؟
سنسور به چی وصل هست ؟ سنسور که دیجیتال نیست با چی سمپل می گیرید و کانورت می کنید ؟

core2
30-07-2008, 08:50
خوب آقا اگر اطلاعاتت ديجيتال هست، زياد خودت رو سردرگم كنم، يك دونه از اين آي‌سي‌هاي host براي USB بخر و بر اساس راهنماي داخلش مود ارتباطيش با PC رو ست كن، بعد ببندش رو PCB و استفاده كن ازش.
كار ساده‌اي به نظر ميرسه در واقع شما بايد اين مدار واسط رو طراحي كني، نيازي نداري كه خود Host رو هم طراحي كني.
يك سر به جمهوري، پاساژ امجد بزن، حتمي اطلاعات و آي‌سي هايي كه كارت رو راه بندازند پيدا مي‌كني.

سلام
خیلی ممنون جناب
فقط من تا حالا کار عملی نکردم:eek:
کلا تئوری ام و زیاد از این کارا سر در نمی یارم. و مشهد زندگی می کنم جایی که IC بفروشند فقط پاساژ مهتابِ که خودشون زیاد وارد نیستند و فقط فروشنده اند
اگه یه لطفی بکنی و یکم بیشتر توضیح بدی خیلی ممنون می شم

core2
30-07-2008, 08:54
جناب ARH راهنمایی بسیار خوبی داشتند بهترین راه HID هست
ولی من زیاد متوجه کار شما نشدم
یک چیزی شبیه موس یعنی چی ؟ یک CMOS ؟
سنسور به چی وصل هست ؟ سنسور که دیجیتال نیست با چی سمپل می گیرید و کانورت می کنید ؟

حقیقتا یکم کارشون سریه ;)
به من هم فقط همین ها رو گفتن
حتی دستگاه شون رو هم من ندیدم
به هر حال ممنون :)
اگه چیز بیشتری فهمیدم می گم

red_waves
30-07-2008, 13:38
هیچ فروشنده به شما نمی تونه کمک بکنه فقط شرکت های قوی که عملی کار کرده اند می تونند شما را راهنمایی کنند
با چشم بسته که نمیشه سولوشن درستی داد

core2
31-07-2008, 19:27
هیچ فروشنده به شما نمی تونه کمک بکنه فقط شرکت های قوی که عملی کار کرده اند می تونند شما را راهنمایی کنند
با چشم بسته که نمیشه سولوشن درستی داد

سلام

خوب همه چیز مشخصه دیگه من نمی فهمم مشکل شما چیه
من یک سری داده ی دیجیتال و سریال دارم می خوام بدم USB و اون بفهمه من چه داده ای بهش دادم
فکر می کنم با این ic های مبدل سریال پورت به usb باید مشکلم حل شه ولی چون مطمئن نبودم گفتم شما کمک کنید
حلا من چکار کنم:confused::confused::confused::(:(

ARH
31-07-2008, 20:08
سلام
حقيقش من اسم اون آي‌سي كه باهاش برخورد كرده بودم فراموش كردم، اما با يك جستجوي ساده ميتوني خيلي اطلاعات بهتري پيدا كني، ليست Chip هاي USB شركت NXP اينجا (http://www.nxp.com/selectionguides/tables/53481.html) هست، راحت ميتوني پيدا كني كدومش بدردت مي‌خوره ، اما ممكنه كه تو ايران نباشند، بنابر اين بهترين كار همون مراجعه به فروشگاه ها هست تا ببيني چه كنترلي ها موجود دارند.
از اين بيشتر سوادم نمي‌كشه ، شرمندتم.