مشاهده نسخه کامل : دیدن صفحه آبی مرگ
سلام
من Dell XPS M1530 تازگی ها خریدم و همون روزای اول گه گاه که وارد ویندوز وستا می شدم پیام
ویندور نرمال شروع نشده می داد و ریکاوری شروع می شد تا خطار رو چک کنه و مشکل ویندوز رو حل کنه
که جدیداً صفحه آبی مرگ رو دیدم زدم تو سرم که نکنه مشکل سخت افزاری باشه چون من بدون گارانتی خریدمش !!
یکی گفت ویندوز ویستا رو نصب کن ، این کار رو کردم بازم صفحه آبی مرگ که گاه هنگام ورود به ویندوز میاد
نمی دونم چه کنم
آیا میشه فهمید مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری
و اگه زبونم لال سخت افزاریه
آ خر آخرش مشکل از چیه ؟ از مادر برد می تونه باشه
چون می خوام خودمو واسه این مصیبت آماده کنم
javadshahvand
30-07-2008, 09:29
سلام
من Dell XPS M1530 تازگی ها خریدم و همون روزای اول گه گاه که وارد ویندوز وستا می شدم پیام
ویندور نرمال شروع نشده می داد و ریکاوری شروع می شد تا خطار رو چک کنه و مشکل ویندوز رو حل کنه
که جدیداً صفحه آبی مرگ رو دیدم زدم تو سرم که نکنه مشکل سخت افزاری باشه چون من بدون گارانتی خریدمش !!
یکی گفت ویندوز ویستا رو نصب کن ، این کار رو کردم بازم صفحه آبی مرگ که گاه هنگام ورود به ویندوز میاد
نمی دونم چه کنم
کد هگز ده رقمی رو داخل صفحه آبی رو بگو؟
AMD>INTEL
30-07-2008, 13:14
برنامه windiag رو دانلود ببین چی میشه
http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp
سلام
نمی دونم چه کنم
جناب من تو اون فروم هم جواب شما رو دادم.
این مشکل حتما سخت افزاری نیست.
مگه کد هگز ده رقمی رو داخل صفحه آبی بگم میشه فهمید ؟! ( البته صفحه زود میاد و میره ولی چند دفعه که اومد قسمت به قسمت کدها رو یاد داشت می کنم و می گم )
برنامه windiag مثل نرم افزار Norton Disk Editor سکتور هارد رو پاک می کنه یا یه چیز دیگست ؟
چون یه جای دیگه رو توصیه کردن ، windiag بهتر از اونه ؟
جناب من تو اون فروم هم جواب شما رو دادم.
این مشکل حتما سخت افزاری نیست.با تشکر از شما ، اونجا هم ازتون تشکر کردم فقط واسه نتیجه بهتر نظر دوستان خرفه ای اینجا رو جویا شدم
nabegheye432
30-07-2008, 19:29
سلام
شما از وجود چنین مشکلی ناراحت نباشید. بعضی از کارتهای گرافیک با ویستا سازگاری درستی ندارند بخاطر همین یا باید منتظر یک درایور جدید باشید یا اگر امکانش هست کارت گرافیک باید عوض بشه و گرافیکی که با ویستا سازگار بشه نصب بشه.
شما برای اینکه صفحه مرگ را نبینید کافی است windows Aero را غیر فعال کنید و اونوقت مشکل شما حل خواهد شد.
مگه کد هگز ده رقمی رو داخل صفحه آبی بگم میشه فهمید ؟! ( البته صفحه زود میاد و میره ولی چند دفعه که اومد قسمت به قسمت کدها رو یاد داشت می کنم و می گم )
برنامه windiag مثل نرم افزار Norton Disk Editor سکتور هارد رو پاک می کنه یا یه چیز دیگست ؟
چون یه جای دیگه رو توصیه کردن ، windiag بهتر از اونه ؟
با تشکر از شما ، اونجا هم ازتون تشکر کردم فقط واسه نتیجه بهتر نظر دوستان خرفه ای اینجا رو جویا شدم
من مخلصم
منظونر من این بود که باید از اول اینجا میپرسیدی.
چون اونجا یه عده هستند که هیچ چیز نمی دونن و از همون اول میان میگن مشکل سخت افزاریه.
در کل این مشکل میتونه به هر چیزی ربط داشته باشه.
از یه برنامه فضول گرفته تا یه درایور خراب.
کلا نگران نباش بزودی میفهمی مشکل چیه و حلش میکنی.
خیلی وقتها اگه جای یه کارت رو عوض کنی مثلا جای مودم رو عوض کنی درست میشه.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.