مشاهده نسخه کامل : مشکل در روشن کردن سیستم
mehdi6409
02-08-2008, 13:59
دوستان من جديدا يک مشکل عجيب پيدا کردم که اگه براي حلش راهنماييم کنيد ممنون ميشم. سيستم من يک مدتيه که وقتي کليد power رو مي زنم روشن نمي شه اما اگه حدود 30-40 ثانيه صبر کنم سيستم خوبخود روشن ميشه. بعضي وقتها هم بعد از زدن کليد اگه کيس رو تکون بدم روشن ميشه! پاور رو باز کردم اما نشونه اي از خرابي و آسيب روش نيست. کليد Power رو هم چک کردم و ايراد از اون نيست يعني وقتي مستقيم از روي مادربورد روشن ميکنم هم همين مشکل هست. نکته ديگه اينکه وقتي کليد رو مي زنم فن CPU و فن سيستم يک حرکت کوچيک مي کنن و بعد از حرکت مي ايستن! مشخصات سيستم هم نوشتم
CPU: AMD Sempron 2500+
M.B.: AsRock VT7KM (Chipset Via)
Ram: 1Gb Kingstone original
VGA: ATI 9200, AGP 8X
Power: 400W
خود پاوره
چیز دیگه ای نیست
عوضش کن درست میشه
javadshahvand
02-08-2008, 15:15
خود پاوره
چیز دیگه ای نیست
عوضش کن درست میشه
احتمال خرابی پاور خیلی کمه این مشکل مربوط میشه به مادربرد البته میشه پاور رو باعث بروز این چنین مشکل دانست
mehdi6409
02-08-2008, 15:26
ممنون از پاسخهاتون. یک نکته دیگه وقتی سیستم رو خاموش می کنم Power LEDروشن می مونه وقتی برق سیستم رو قطع کنم این چراغ خاموش میشه و بعد از وصل مجدد برق دیگه این مشکل نیست یعنی سیستم راحت روشن میشه. من هم اولش بیشتر به ماربورد مشکوک بودم اما این جور مشکل توی مادربورد رو اصلا تا الان نشنیده بودم کمی برام عجبیه مخصوصا وقتی که به سیستم ضربه بزنی یا تکونش بدنی روشن میشه!! این دیگه نمی تونه از مادربورد باشه.. درسته؟
javadshahvand
02-08-2008, 15:50
ممنون از پاسخهاتون. یک نکته دیگه وقتی سیستم رو خاموش می کنم Power LEDروشن می مونه وقتی برق سیستم رو قطع کنم این چراغ خاموش میشه و بعد از وصل مجدد برق دیگه این مشکل نیست یعنی سیستم راحت روشن میشه. من هم اولش بیشتر به ماربورد مشکوک بودم اما این جور مشکل توی مادربورد رو اصلا تا الان نشنیده بودم کمی برام عجبیه مخصوصا وقتی که به سیستم ضربه بزنی یا تکونش بدنی روشن میشه!! این دیگه نمی تونه از مادربورد باشه.. درسته؟
هم پاور و هم مادربرد دچار مشکل شدند و باید تعویض شوند نکته اصلی پاور نامعتبر و نامناسب برای سیستم شما باعث بروز همچنین مشکلی شده که از مادربرد ازراک همچنین مشکل بعید نیست
من گفتم پاوره به خاطر این که زیاد از این مشکلات دیدم
اما وقتی پاور خراب بشه طبیعتا باقی قطعاتی هم که با ولتاژ و جریان ثابتی نیاز دارن خراب میشن
از جمله هارد و مین برد.
mehdi6409
02-08-2008, 16:50
AsRock مادربورد بدی نیستها. من که ازش ناراضی نبودم.هر چی باشه زیر مجموعه ASUS به حساب میاد. البته این مشکل هم در اثر قطع برق بوجود اومد که باید به نوبه خود از دولت خدمتگزار هم تشکر نمود و همونطور که شما گفتید کیفیت پایین power هم مزید بر علت شده. به هر حال با یک پاور دیگه تست میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم. امیدوارم main آسیب ندیده باشه چون دیگه این نوع مادربورد گیر نمیاد. درسته؟ فکر نمی کنم بجز برندهای بی کیفیتی مثل E sonic و ART چیز دیگه ای پیدا بشه.
AsRock مادربورد بدی نیستها. من که ازش ناراضی نبودم.هر چی باشه زیر مجموعه ASUS به حساب میاد. البته این مشکل هم در اثر قطع برق بوجود اومد که باید به نوبه خود از دولت خدمتگزار هم تشکر نمود و همونطور که شما گفتید کیفیت پایین power هم مزید بر علت شده. به هر حال با یک پاور دیگه تست میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم. امیدوارم main آسیب ندیده باشه چون دیگه این نوع مادربورد گیر نمیاد. درسته؟ فکر نمی کنم بجز برندهای بی کیفیتی مثل E sonic و ART چیز دیگه ای پیدا بشه.
خوب شما چرا چسبیدی به این مادربرد؟
ASUS بگیر حالشو ببر.
یا نه گیگا بگیر.
فاکسکان هم خوبه.
mehdi6409
02-08-2008, 17:00
خوب شما چرا چسبیدی به این مادربرد؟
ASUS بگیر حالشو ببر.
یا نه گیگا بگیر.
فاکسکان هم خوبه.
کاملا موافقم اما همونطور که عرض کردم CPU: Sempron 2500 هستش یعنی Socket 462 و از این برندهایی که میگید دیگه تو بازار پیدا نمیشه:confused: مگه دست دومش که اونهم صد برابر دردسر داره.
کاملا موافقم اما همونطور که عرض کردم CPU: Sempron 2500 هستش یعنی Socket 462 و از این برندهایی که میگید دیگه تو بازار پیدا نمیشه:confused: مگه دست دومش که اونهم صد برابر دردسر داره.
خوب آقا چرا کلا سیستم رو عوض نمیکنی؟
راست میگی سوکت 462 پین پیدا نمیشه.
فکر نمیکنی بهتر باشه AM2 بگیری؟
mehdi6409
02-08-2008, 17:09
خوب آقا چرا کلا سیستم رو عوض نمیکنی؟
راست میگی سوکت 462 پین پیدا نمیشه.
فکر نمیکنی بهتر باشه AM2 بگیری؟
باز هم موافقم. البته فکر می کردم این سیستم یکی دو سال دیگه برام کار کنه چون از سرعتش کاملا راضیم. توی مدتی که تزم رو انجام می دادم یکrun برنامه 48 ساعت طول میکشید و کل 48 ساعت CPU و main صد در صد زیر بار بودند اما خیلی خوب کار کرد. اما اگه main مشکل پیدا کرده باشه بهترین راه حل همینه که شما میگید. تو رنج قیمتی که من میخرم (CPU زیر 100) AM2 بهترین گزینه است. بهرحال ممنون که راهنمایی می کنید.
AMD>INTEL
02-08-2008, 18:20
باید اول با تعویض پاور ببینی مشکل حل میشه یا نه . بعد بری سراغ مادربرد
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.