مشاهده نسخه کامل : روز کاربران اینترنت ایرانی هم رسید
nabegheye432
04-08-2008, 17:52
عصر ایران - ناتوانی در اجرای سیاست های دولت الکترونیک و پایین بودن کیفیت اینترنت در ایران، از جمله محورهای طرح استیضاح سلیمانی است.
http://avia.ir/News/Avia-851208-soleymani.jpg
عصرایران- حدود 30 نماینده مجلس هشتم طرح استیضاح سلیمانی ، وزیر ارتباطات را آماده کردند.
سلیمان جعفرزاده رییس کمیسیون اجتماعی در گفت وگو با خبرنگار عصرایران (asriran.com)، اظهار داشت: این استیضاح روز سه شنبه با تکمیل امضاها تحویل هیات رییسه مجلس خواهد شد.
وی در خصوص محورهای طرح استیضاح وزیر ارتباطات بیان داشت: عدم تحقق یافتن برنامه های وزیر ارتباطات در زمان اخذ رای اعتماد، نداشتن خدمات شبکه تلفن همراه در تهران و مناطق محروم، ناتمامی پوشش تلفن همراه روستایی، ناتوانی در اجرای سیاست های دولت الکترونیک و پایین بودن کیفیت اینترنت در ایران، از جمله محورهای طرح استیضاح سلیمانی است.
در همین حال خبرگزاری فارس نیز اطلاع داد: توضيحات وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات، نمايندگان آذربايجان غربي را درباره مشكلات آنتندهي تلفن همراه و واگذاريها به بخش خصوصي در كميسيون صنايع و معادن مجلس قانع نكرد و موضوع براي بررسي بيشتر به جلسه علني مجلس ارجاع شد.
حسين گروسي عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي فارس درباره نشست صبح امروز اين كميسيون اظهارداشت: چند سوال در جلسه امروز از سوي نمايندگان آذربايجان غربي درباره مشكلات آنتندهي مناسب تلفن همراه، عملكرد خدمات امور مشتركين و واگذاري امور مخابراتي به بخش خصوصي مطرح شد.
وي افزود: در اين جلسه نماينده اروميه درباره مشكلات آنتندهي تلفن همراه كه مردم را دچار مشكل كرده و وقت بسياري را از آنان سلب ميكند نيز از وزير ارتباطات سوال كرد.
وي افزود: نمايندگان همچنين درباره زيانده بودن دفاتر خدمات امور مشتركين نيز از وزير سوال كردند.
گروسي اضافه كرد: نماينده ماكو نيز از وزير ارتباطات درباره واگذاري بخشي از امور مخابراتي به بخش خصوصي خارج از ضوابط به پيمانكاران سوال كرد كه وزير با رد اين موضوع از نماينده ماكو خواست تا در صورت وجود موردي خاص در اين زمينه آن را براي پيگيري به وزارتخانه اعلام كند.
وي افزود: وزير ارتباطات همچنين تاكيد كرد، در اجراي اصل 44 قانون اساسي وزارت ارتباطات از ساير دستگاهها جلوتر از برنامه حركت كرده و بيشترين واگذاريها را داشته است.
براساس اين گزارش نمايندگان سوال كننده از محمد سليماني وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات از توضيحات وي قانع نشدند و سوال براي طرح در جلسه علني مجلس ارجاع شد.
گروسي همچنين از تصويب كليات لايحه صيانت از حريم فيبر نوري در اين كميسيون خبرداد و گفت: براساس اين لايحه از حفاري در حريم اراضي كه فيبر نوري از آن عبور كرده جلوگيري خواهد شد.
وي افزود: طبق اين لايحه همچنين تملك اراضي فيبرنوري به عهده مخابرات خواهد بود.
وي اضافه كرد: تاكنون حفاري در حريمهاي فيبرنوري آسيبها و اختلالات زيادي در سيستم مخابراتي كشور ايجاد كرده است.
خدا رو شکر بالاخره این یارو بی سواده رو استیضاح کردن.
من حاضرم به همه چیزم قسم بخورم این یارو فرق بین کامپیوتر و PS2 و فرق بین اینترنت و فکس رو نمی دونه.
nabegheye432
04-08-2008, 23:21
بنابر اظهارات جعفرزاده آن زمان كه ما مخابرات داشتيم كشورهاي ديگر نميدانستند مخابرات چيست، اما با وضعيت حال حاضري كه وزير محترم ICT پيش آورده ما از تمام كشورهايي كه حتي پيداكردنشان روي نقشه به سختي صورت ميگيرد، عقبتر هستيم.
در كل آنها فقط به مردم قولهايي ميدهند كه توانايي اجراي آن را ندارند و با گرفتن پولهاي هنگفت از كاربران و عدم خدماتدهي لازم به آنها مشكلات بزرگي را برايشان به وجود ميآورند.
در اين رابطه محمودزاده، نماينده مهاباد نيز ناكارآمدي مديريتي در سطح استان و شهرستان، عدم اجراي به موقع طرحهاي تلفن روستايي، گراني تعرفه SMS، پايين بودن سرعت اينترنت، بوروكراسي شديد اداري، عدم نظارت بر فعاليت مديران زيرمجموعه، اجرايي نشدن صحيح اصل 44 قانون اساسي، ضعف سيستم شبكه تلفنهمراه و ... را از جمله انتقادات خود به وزير ICT عنوان كرد و در ادامه در خصوص عملكرد سليماني افزود: «ايشان با مديريت ضعيف و عدم نظارت بر مجموعه خويش و مستقل عمل نكردن اين حوزه را بيش از پيش با چالش روبهرو كردهاند و در واقع با وضعيتي كه پيش آوردهاند صدمات جبرانناپذيري به بخش خصوصي وارد كردهاند.»
سه سال نزول IT
به گفته اكثر كارشناسان شخص وزير و وزارتخانه وي از 3سال گذشته تاكنون بيشتر توان و دقت خود را روي مخابرات و افزايش ضريب نفوذ تلفن همراه و ثابت كشور گذاشتهاند و توجه ويژهاي به صنعت IT كشور نداشتهاند و به قولي بايد گفت كه IT در وزارت ICT از جايگاه قابل توجهي برخوردار نبوده است. بنابر اظهارات اين كارشناسان و فنآوري IT در اين 3 سال روند نزولي داشته و اوضاع بهبود كه نيافته وخيمتر هم شده است و حتي سازمانهاي زيادي از جمله سازمان نظام صنفي بارها به صورت شفاهي و كتبي اعتراض خود را به شخص وزير اعلام داشتهاند، اما هيچ گاه با عكسالعملي از طرف وي يا اطرافيانش روبهرو نشدهاند.
روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com (http://www.hamvatansalam.com/)آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news109548.html
من هنوزم با دایل آپ کانکت می شم چون در شهر بنده ADSL اونم با سرعت 64 ماهی 20 تومنه! حالا آبونمان مخابرات و 6 درصد عوارض و مالیات به کنار. همین دایل آپ اگه مثل آدم کار کنه اکثر نیاز هاور برطرف می کنه اما الان تابستون هم هست ملت بی کارن می شینن پشت کامپیوتر می رن اینترنت:D نتیجه این می شه که مثل صف نانوایی باید منتظر بمونی تا خلوت بشه بعد بری. طبق آمار خودم بعد از ظهر ها از 2 تا 5 ساعات اوج مصرف به حساب می آد.
من هنوزم با دایل آپ کانکت می شم چون در شهر بنده ADSL اونم با سرعت 64 ماهی 20 تومنه! حالا آبونمان مخابرات و 6 درصد عوارض و مالیات به کنار. همین دایل آپ اگه مثل آدم کار کنه اکثر نیاز هاور برطرف می کنه اما الان تابستون هم هست ملت بی کارن می شینن پشت کامپیوتر می رن اینترنت:D نتیجه این می شه که مثل صف نانوایی باید منتظر بمونی تا خلوت بشه بعد بری. طبق آمار خودم بعد از ظهر ها از 2 تا 5 ساعات اوج مصرف به حساب می آد.
کدوم شهر هستی؟
من هم که مثلا تو شهر اول دیجیتالی کشور (کرج) هستم نمیتونم از ADSL استفاده کنم چون مخابرات منطقه مون PCM هست و سرویس ارائه نمیده.
البته به لطف این دولت خالی بند از اول دوره احمدی نژاد قول داده راه بندازه اما هنوز خبری نیست.
یه چیزی رو میخوام همه تون بدونید که تمام حرفهای جناب رییس جمهور و کل هم اجمعین وزرا فقط رو باد هوا بنا نهاده شده.
حرفهای هیچ کدوم پایه و اساس علی نداره.
من دانشجوی کشاورزی هستم از دی ماه سال قبل فهمیدم که با کم آبی شدیدی مواجه هستیم اما دولت ما وقتی فهمید که دیر شده بود.
وقتی فهمید ما کم آبی داریم که دیگه کاری نمیشد کرد.
تمام کارهای این دولت یا خیلی عجولانه صورت میگیره یا خیلی دیر و با وقفه.
برای همین هم من از این کشور میرم و تا اینجا درست نشه برنمیگردم.
به شما هایی هم که مغز متفکر هستید همین رو میگم.
nabegheye432
05-08-2008, 20:31
http://www.bbc.co.uk
مطابق اصل ۱۳۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در صورت تغییر نیمی از وزرای کابینه، مابقی وزرا نیز باید دوباره از سوی رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی معرفی شوند و رای اعتماد بگیرند.
اکنون این سئوال مطرح است که در صورت ناکامی محمد سلیمانی در کسب رای اعتماد مجدد، دیگر وزرای کابینه آقای احمدی نژاد نیز ملزم به دریافت رای اعتماد مجدد هستند یا خیر.
تفسیر برخی از حقوقدانان از اصل ۱۳۶ قانون اساسی این است که در صورتی که وزیر ارتباطات موفق به دریافت رای اعتماد نشود، همه اعضای کابینه نیازمند معرفی به مجلس و دریافت رای اعتماد مجدد هستند اما غلامحسین الهام سخنگوی دولت گفته است که تعداد وزارتخانه های ایران بیست و یک وزارتخانه است و نیمی از اعضای کابینه یازده وزیر است و نیاز به رای اعتماد مجدد هنگامی است که همه وزرا به یکباره تغییر کنند و نه به مرور.
وضعیت حاضر در سی سال اخیر و بعد از انقلاب ایران بی سابقه است. در چنین شرایطی شورای نگهبان که وظیفه پاسداری از قانون اساسی را دارد، اصل مورد اختلاف را تفسیر می کند.
در حال حاضر گرچه تقاضای تفسیر اصل ۱۳۶ به شورای نگهبان فرستاده شده اما به دلیل اینکه هنوز دهمین وزیر کابینه تغییر نکرده، شورای نگهبان عجله ای برای تفسیر قانون از خود نشان نداده است.
کدوم شهر هستی؟
من هم که مثلا تو شهر اول دیجیتالی کشور (کرج) هستم نمیتونم از ADSL استفاده کنم چون مخابرات منطقه مون PCM هست و سرویس ارائه نمیده.
البته به لطف این دولت خالی بند از اول دوره احمدی نژاد قول داده راه بندازه اما هنوز خبری نیست.
یه چیزی رو میخوام همه تون بدونید که تمام حرفهای جناب رییس جمهور و کل هم اجمعین وزرا فقط رو باد هوا بنا نهاده شده.
حرفهای هیچ کدوم پایه و اساس علی نداره.
من دانشجوی کشاورزی هستم از دی ماه سال قبل فهمیدم که با کم آبی شدیدی مواجه هستیم اما دولت ما وقتی فهمید که دیر شده بود.
وقتی فهمید ما کم آبی داریم که دیگه کاری نمیشد کرد.
تمام کارهای این دولت یا خیلی عجولانه صورت میگیره یا خیلی دیر و با وقفه.
برای همین هم من از این کشور میرم و تا اینجا درست نشه برنمیگردم.
به شما هایی هم که مغز متفکر هستید همین رو میگم.
من ساکن رشت هستم این جا دو تا شرکت ADSL می دن یکی پارس وی هست که از شاخه های پارس آنلاین به حساب می آد اون یکی هم اندیشه سبز خزره. هر دو قیمت های تخیلی دارن در ضمن اوایل قرار بود برای جلب مشتری مودم رو ودیعه بدن که به حول قوه الهی این کار هم کنار گذاشتن. اندیشه که دیگه شورشو در آورده هم محدودیت پهنای باند گذاشته هم سرعت آپلود رو نصف کرده. جالب این جاست که رو تمام مراکز تلفن هم خدمات می دن درست برعکس کرج.
http://www.askiran.com/web.pl?act=adsl&randid=desfho7m6e9ktdmfx7qgno
یکی آرد نداره خمیر درست کنه اون یکی تنور نداره با خمیرش نون بپزه خلاصه همیشه یه جای کار می لنگه.
nabegheye432
05-08-2008, 23:05
صحبتهای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که البته در کلمه دوم عنوان شغلی ایشان ابهامات زیادی وجود دارد بیشتر ما را به یاد فیلمهای صمد میاندازد که همیشه هیچ کس نمیتونست مثل صمد کاری انجام دهد.
http://www.mardomak.org/uploads/media/soleymani_fars.jpg
محمد سلیمانی با سرعت 56k میتواند بیش از500 کتاب 500 صفحهای را دانلود کند و طبق شنیده های ما ایشان توانسته است با دانلود کتابهایش رقیبی جدی برای کتابخانه ملی شود. ایشان صحبت هایی در مورد سرعت اینترنت ارایه داده است که از سوی یک مقام مسئول و آن هم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات! بسیار تاسف برانگیز است.
آقای وزیر در سال نوآوری و شکوفایی دستاوردهای خود را اینچنین برآورد کرده است: "پهنای باند K 56 برای مصارف كاربران اینترنتی خانگی و دانشگاهها و حتی برای دانلود كتابهای 500 صفحهای مناسب است. "البته ذکر این نکته ضروری است که محمد سلیمانی و معاونینش در ارایه طرح هایی با این ظرافت و کیفیت ید طولایی دارد.
این اولین باری نیست که ناآگاهی مسئولان وزارتخانه به مقوله فناوری اطلاعات باعث مزاح اهل فن شده است و مطمئنا آخرین آن نیز نخواهد بود.
در عرصهای که دانشمندان در حال آزمایشات بر روی اینترنتهای فوق سریع هستند وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عقب گرد کرده است و به چندین سال پیش برمیگردد.
البته باید از جناب آقای وزیر کمال تشکر را داشت که اجازه داشتن اینترنت را حداقل به ایرانیان داده است و این حق را برای شهروند ایرانی محفوظ میدارد که اینترنت 56K را با فیلترهای فراوان استفاده کنند و فقط و فقط کتابهایی را دانلود کنند که 500 صفحه سفید داشته باشند.
شرکت مخابرات و در صدر آن وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که شایعه ورود خود به ارایه اینترنت پرسرعت را تایید کرده است با صحبتهای وزیر تکلیف خود را کاملا روشن کرده است .ارایه سرعت اینترنت 56K به دانشجویان و شهروندان فقط و فقط میتوانست نوآوری دوستان وزارت ارتباطات و به اصطلاح فناوری اطلاعات باشد و بس.
منبع: دیده بان آی تی
[/B]
صحبتهای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که البته در کلمه دوم عنوان شغلی ایشان ابهامات زیادی وجود دارد بیشتر ما را به یاد فیلمهای صمد میاندازد که همیشه هیچ کس نمیتونست مثل صمد کاری انجام دهد.
http://www.mardomak.org/uploads/media/soleymani_fars.jpg
محمد سلیمانی با سرعت 56k میتواند بیش از500 کتاب 500 صفحهای را دانلود کند و طبق شنیده های ما ایشان توانسته است با دانلود کتابهایش رقیبی جدی برای کتابخانه ملی شود. ایشان صحبت هایی در مورد سرعت اینترنت ارایه داده است که از سوی یک مقام مسئول و آن هم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات! بسیار تاسف برانگیز است.
آقای وزیر در سال نوآوری و شکوفایی دستاوردهای خود را اینچنین برآورد کرده است: "پهنای باند K 56 برای مصارف كاربران اینترنتی خانگی و دانشگاهها و حتی برای دانلود كتابهای 500 صفحهای مناسب است. "البته ذکر این نکته ضروری است که محمد سلیمانی و معاونینش در ارایه طرح هایی با این ظرافت و کیفیت ید طولایی دارد.
این اولین باری نیست که ناآگاهی مسئولان وزارتخانه به مقوله فناوری اطلاعات باعث مزاح اهل فن شده است و مطمئنا آخرین آن نیز نخواهد بود.
در عرصهای که دانشمندان در حال آزمایشات بر روی اینترنتهای فوق سریع هستند وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عقب گرد کرده است و به چندین سال پیش برمیگردد.
البته باید از جناب آقای وزیر کمال تشکر را داشت که اجازه داشتن اینترنت را حداقل به ایرانیان داده است و این حق را برای شهروند ایرانی محفوظ میدارد که اینترنت 56K را با فیلترهای فراوان استفاده کنند و فقط و فقط کتابهایی را دانلود کنند که 500 صفحه سفید داشته باشند.
شرکت مخابرات و در صدر آن وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که شایعه ورود خود به ارایه اینترنت پرسرعت را تایید کرده است با صحبتهای وزیر تکلیف خود را کاملا روشن کرده است .ارایه سرعت اینترنت 56K به دانشجویان و شهروندان فقط و فقط میتوانست نوآوری دوستان وزارت ارتباطات و به اصطلاح فناوری اطلاعات باشد و بس.
منبع: دیده بان آی تی
[/B]
صحبت های بی پایه این یارو منو یاد ازهاری میندازه.
اون موقعی که مردم شهار میدادن و ازهاری اومد گفت نواره
اینم همون جوریه.
یکی بهش بگه آخه مرد ناحسابی
من یه PC magazine بخوام دانلود کنم که 100 صفحه هم نمیشه 10 مگابایته.
تو چطوری 500 صفحه دانلود میکنی؟
نه اینطوری نمیشه
باید بریزیم وزارت ارتباطات رو رو سرش خراب کنیم که بفهمه مسجد جای .... نیست.
راستی یه چیزی یادم رفت بگم.
اگه جدیدترین آهنگ یاس رو گوش کرده باشین به این نتیجه میرسین اینم از اوناییه که با ریش رفته داخل و استخدام شده.
Alexilver
06-08-2008, 17:33
این بنده خدا استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت هست!
برقی های بنده خدا!
nabegheye432
06-08-2008, 19:06
گفتوگو با سعید ابوطالب
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی است. نمایندهای که قبل از این خبرنگار بوده و در کار رسانه.
خب اجازه بدهید که من یک جمله را از زبان معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بگویم. ایشان گفتهاند تعداد سایتهایی که در کشور ما فیلتر شده است، به تعداد انگشتان دست هم نمیرسد. به نظر شما آیا ایشان جریان را میدانند و به ما دروغ میگویند؟ میدانند و به خودشان دروغ میگویند؟ یا اساساً نمیدانند؟
http://www.aftab.ir/photoblog/thumbnails/43ad45c34a3ade990ab7a766413f733d.jpg
ـ نمیدانم شاید ایشان دقیقاً نمیدانند سایت یعنی چی. احتمالاً موضوع را با چیز دیگری اشتباه گرفتهاند. یا یک چیز دیگری به او گفتهاند یا دستهاشان خیلی انگشت دارد! :D
http://www.osyan.net/contentimages/aboutaleb.jpg
گفتوگو با سعید ابوطالب
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی است. نمایندهای که قبل از این خبرنگار بوده و در کار رسانه.
خب اجازه بدهید که من یک جمله را از زبان معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بگویم. ایشان گفتهاند تعداد سایتهایی که در کشور ما فیلتر شده است، به تعداد انگشتان دست هم نمیرسد. به نظر شما آیا ایشان جریان را میدانند و به ما دروغ میگویند؟ میدانند و به خودشان دروغ میگویند؟ یا اساساً نمیدانند؟
http://www.aftab.ir/photoblog/thumbnails/43ad45c34a3ade990ab7a766413f733d.jpg
ـ نمیدانم شاید ایشان دقیقاً نمیدانند سایت یعنی چی. احتمالاً موضوع را با چیز دیگری اشتباه گرفتهاند. یا یک چیز دیگری به او گفتهاند یا دستهاشان خیلی انگشت دارد! :D
http://www.osyan.net/contentimages/aboutaleb.jpg
هه هه جالب بود.
ایشون اصلا از کل اینترنت فقط چت رو بلده.
همین و بس.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.