مشاهده نسخه کامل : درخواست درایور HP 1020 برای ویستا ؟
با سلام خدمت دوستان
درایور این پرینتر رو برای Vista میخواستم . دوستان لطفا راهنمایی کنند از کجا دانلود کنم ؟
البته من از خود سایت HP درایور رو گرفتم ولی در حین نصب به مشکل میخوره و نصب نمیشه .
هیچ اروری هم نمیده .
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
پرینتر HP 1020
AMD>INTEL
08-08-2008, 17:30
بهتره از یک ارتباط vpn برای دانلود استفاده کنید .
nabegheye432
08-08-2008, 19:47
درایور xp روی ویستا جواب میده ولی نمیدونم چرا برای شما کار نداده.
اگر این درایور رو نگرفتید میتونید از لینک زیر بگیرید.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=bi-58639-1&lc=en&cc=us&lang=en&os=2093&product=439320&dlc=en
AMD>INTEL
08-08-2008, 21:48
جدید دریافت بعضی فایل ها با ip ایران مشکل دار شده . من تا حالا بارها این مشکل رو داشتم
بهتره از یک ارتباط vpn برای دانلود استفاده کنید .
منظورتون از VPN یعنی :Virtual private Network ؟
میشه دقیقا بگید که چکار باید بکنم ؟
جدید دریافت بعضی فایل ها با ip ایران مشکل دار شده . من تا حالا بارها این مشکل رو داشتم
من درایور رو گرفتم و تو دانلود مشکلی نداشتم فقط نصب نمیشه .
درایور xp روی ویستا جواب میده ولی نمیدونم چرا برای شما کار نداده.
اگر این درایور رو نگرفتید میتونید از لینک زیر بگیرید.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=bi-58639-1&lc=en&cc=us&lang=en&os=2093&product=439320&dlc=en
من درایور رو از همین لینک قبلا گرفتم و جواب نمیده
البته این مساله رو من اشاره نکردم که :
تو Device manager من پرینتر رو با علامت سوال زردرنگ نمیبینم و سیستم پرینتر رو نشناخته .
میشه راهنمایی کنید مشکل چیه ؟
nabegheye432
09-08-2008, 19:08
البته این مساله رو من اشاره نکردم که :
تو Device manager من پرینتر رو با علامت سوال زردرنگ نمیبینم و سیستم پرینتر رو نشناخته .
میشه راهنمایی کنید مشکل چیه ؟
هنگامیکه یه device به سیستم متصل بشه در صورتی که درایور رو ویندوز نشناسه باید حتما با علامت زرد رنگ نشان داده بشه در غیر این صورت اتصال مشکل داره.
هنگامیکه یه device به سیستم متصل بشه در صورتی که درایور رو ویندوز نشناسه باید حتما با علامت زرد رنگ نشان داده بشه در غیر این صورت اتصال مشکل داره.
با تشكر از راهنمايي هاي شما
خوب من الان يه xp و يه Vista دارم و تو xp پرينتر نصب هست و مشكلي نداره . ولي تو ويستا اصلا شناسايي نميشه . اگه مشكل اتصال داشته باشه بايد تو xp هم مشكل داشته باشم در حالي كه اينطور نيست .
مساله ديگه اي به ذهنتون نميرسه ؟
nabegheye432
10-08-2008, 18:36
با تشكر از راهنمايي هاي شما
خوب من الان يه xp و يه Vista دارم و تو xp پرينتر نصب هست و مشكلي نداره . ولي تو ويستا اصلا شناسايي نميشه . اگه مشكل اتصال داشته باشه بايد تو xp هم مشكل داشته باشم در حالي كه اينطور نيست .
مساله ديگه اي به ذهنتون نميرسه ؟
بعضی از مادربوردها مثل مال من پورتهای USB را از روی cd مادربورد روی ویندوز نصب میکنند. احتمال داره شما usb را روی ویستا نصب نکرده باشید.
تا وقتی ویندوز این اتصال را نشناسه شما هرچه درایور هم نصب کنید فایده ای نداره.
AMD>INTEL
10-08-2008, 19:50
تو قسمت پراپرتیس پرینتر spooler تیک خورده ؟
AMD>INTEL
10-08-2008, 19:52
1)Install the CD-Rom HP Software/Drivers that came with your Printer at the time you purchased it. These Xp software&drivers are Vista Compatible after tweaking the Printer Properties. Reboot after installing.
2)Goto Start/Printers. Right click HPLaserJet1020 then Left click Properties. An HPLaserJet Properties window should have popped up.
3)Click the Advanced Tab. Click the Print Processor button located at bottom of window.
4)Select print processor as>>>IMFPrint. Then Select Default Data Type as>>>RAW. Click OK.
5)Now return to the Main HPLaserJet Properties window and click the General Tab. On the Bottom of that window; Click the Print Test Page Button. Finished! A test page should be printing out if you adjusted the printer properties correctly. Enjoy!
AMD>INTEL
10-08-2008, 19:52
1)Install the CD-Rom HP Software/Drivers that came with your Printer at the time you purchased it. These Xp software&drivers are Vista Compatible after tweaking the Printer Properties. Reboot after installing.
2)Goto Start/Printers. Right click HPLaserJet1020 then Left click Properties. An HPLaserJet Properties window should have popped up.
3)Click the Advanced Tab. Click the Print Processor button located at bottom of window.
4)Select print processor as>>>IMFPrint. Then Select Default Data Type as>>>RAW. Click OK.
5)Now return to the Main HPLaserJet Properties window and click the General Tab. On the Bottom of that window; Click the Print Test Page Button. Finished! A test page should be printing out if you adjusted the printer properties correctly. Enjoy!
خوب دوستان مشکل حل شد .
فکر میکنم پرینتر از اول نصب بوده و احتیاجی به درایور نبوده چون امروز بعد از کلی کلنجار رفتن و باز هم همون مشکلات قبلی یه پرینت گرفتم و با تعجب دیدم که پرینت گرفت . در حالی که درایور رو نتونسته بودم نصب کنم .
فکر میکنم ویستا بدون نصب درایور پرینتر رو میشناسه .همینطوریه؟
یه مساله دیگه اینکه هنوز تو Device manager من پرینتر رو ندارم و نمیتونم اون رو پیدا کنم . نمیدونم این هم از ویژگیهای ویستاست یا مشکلی وجود داره ؟ ولی تو Control panel پرینتر هست.
در هر حال از کمک همه دوستان تشکر میکنم .
خوب دوستان مشکل حل شد .
فکر میکنم پرینتر از اول نصب بوده و احتیاجی به درایور نبوده چون امروز بعد از کلی کلنجار رفتن و باز هم همون مشکلات قبلی یه پرینت گرفتم و با تعجب دیدم که پرینت گرفت . در حالی که درایور رو نتونسته بودم نصب کنم .
یه مساله دیگه اینکه هنوز تو Device manager من پرینتر رو ندارم و نمیتونم اون رو پیدا کنم . نمیدونم این هم از ویژگیهای ویستاست یا مشکلی وجود داره ؟ ولی تو Control panel پرینتر هست.
nabegheye432
12-08-2008, 00:44
خوب دوستان مشکل حل شد .
پرینتر در همان کنترل پنل نمایش داده میشه. فقط زمانی در device manager هست که ویندوز نتونه آنرا بشناسه و در قسمت usb فقط علامت زرد رنگ از آن نشان میده وقتی درایور نصب شده باشه و شناخته شده باشه برای ویندوز از device manager حذف میشه
پرینتر در همان کنترل پنل نمایش داده میشه. فقط زمانی در device manager هست که ویندوز نتونه آنرا بشناسه و در قسمت usb فقط علامت زرد رنگ از آن نشان میده وقتی درایور نصب شده باشه و شناخته شده باشه برای ویندوز از device manager حذف میشه
در مورد اينكه ويستا پرينتر رو بدون نصب درايور شناخته نظرتون چيه ؟ آيا واقعا همين طور هست ؟
nabegheye432
14-08-2008, 18:37
در مورد اينكه ويستا پرينتر رو بدون نصب درايور شناخته نظرتون چيه ؟ آيا واقعا همين طور هست ؟
پرینترهای hp معروف هستند و شناختن درایور آنها توسط ویستا بعید نیست مخصوصا اگر sp1 باشه ولی اگر شما قبلا سی دی پرینتر را گذاشته باشید و نصب کرده باشید احتمال داره داره از اون درایور استفاده میکنه.
اگر توی add/remove program در کنترل پنل باشه مطمئنا از روی سی دی درایور را شناخته.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.