مشاهده نسخه کامل : مادربورد asus بهتره یا msi؟
سلام به همه :D
یه سوال دارم که اگه میتونید بی رودروایس جوابمو بدین لط?ا;)
توایران که خب معلومه جنسای درجه 1 نمیاد msi بهتره یا asus ؟ به بقیه مارکا هم کاری ندارم:confused:
نظرم کلیه و میخام جوابم کلی باشه:cool:
اگه دلیله خاصیم دارین که بهتر:p
Abolfazl-R
28-02-2007, 20:24
جنس درجه يك چيه؟
AMD>INTEL
28-02-2007, 23:02
قطعات همون قطعات هست . ولي نحوه است?اده ما يك كم غير استاندارد هست . نمونه جالبش است?اده از پاورهاي ريمارك و ضعي? هست .
shayan123
01-03-2007, 12:32
asus behtare
Quality behtary dare
دوست عزيز
مقايسه كردن دو تا برند در حالت كلي و گ?تن اينكه كدوم بهتر هست، اصلا كار درستي نيست، ممكن يك برند يك محصول خوب داشته باشه اما بقيه محصولاتش در مقايسه با ساير برندها حر?ي براي گ?تن نداشته باشند.
AMD>INTEL
01-03-2007, 13:44
شما بايد ببينيد از چه cpu ميخواهيد است?اده كنيد . بعد براي اون cpu از بين review هاي موجود دنبال بهترين از جهت نسبي ميگرديد . امكانات يك مادربرد يكي از دلايل انتخاب هست. اول انتظارتون از سيستم و مادربرد بايد مشخص بشه. بعضي از دوستان اور ميكنند دنبال مادربردي ميگردند كه بهتر اور بشه. ولي بعضي از دوستان هم ميخوان دردسر كمتري داشته باشن كيرن سرت مادربردي كه استيبل باشه
mohammadlatif
01-03-2007, 13:55
توایران که خب معلومه جنسای درجه 1 نمیاد msi بهتره یا asus ؟ به بقیه مارکا هم کاری ندارم:confused:
سلام
من تازه عضو این سایت شدم
ولی خب چندین ساله که تو کار ?روش سخت ا?زار هستم و تعمیرات آن در استان قم
مادربردهای ام اس ای مادر بردهای معمولی برای کاربران معمولی است?اده میشه
اما
مادربردهای ایسوز برای همه کاربران با تمامی کاربردها است?اده میشه
اما در رنکینگ مادربردهای پر ?روش خب ایسوز از همه بهتره چون در حدود 7 سالی هست که تمامی جوایز مادربردها رو داره به خودش اختصاص میده .
پس مادربردهای ایسوز بهتر هستند از ام اس ای
من تا حالا ندیدم کسی ایسوز از من بخره و پس بیاره اما تا دلت بخواد دیدم که ام اس ای رو خرریدن و آوردن گذاشتن جلوی من و گ?تن که من پولش و میدم اما یه مادربرد دیگه به من بده .
?کر کنم بحثی که اينجا مطرح شد با توجه به سلايق مختل? حالا حالاها ادامه خواهد داشت.
يک نکته رو نبايد ?راموش کرد. همونجوری که يکی از دوستان اشاره کرد درصد قابل توجه ای از مشکلات به عدم توجه و است?اده صحيح ما از ساير قطعات از جمله پاور بر ميگرده.
اما يک نکته ديگه هم که البته خوشبختانه در حال حاضر باتوجه به ا?زايش رقابت حجم و درصدش نسبت به گذشته کاهش پيدا کرده به سياست های خريد و ?روش نادرست و انتخاب محصول نامرغوب از سوی توزيع کنندگان بر ميکرده که اين امر ميتونه خواسته يا ناخواسته باشه...
در نهايت بايد توجه داشت تمامی توليد کنندگان مادربرد در دنيا تمامی تلاششون رو ميکنند تا بتونند محصولی توليد کنند که مطلوب باشه و اين ت?کر که کدوم يکی و از چه برندی بهتره ديگه توی زمانه امروزی زياد درست نيست...
عزيز اينكي نشد سوال كي گ?ته كه جنس هاي قلابي مياد ايران
اصلا" جنس درجه 1 و 2 وجود نداره اون اگه از يكي ضعي? تر باشه مربوط به مدل قطعه ميشه نه قلابي بودنش
در مورد ایسوز حر? ها و حدیث های زیادی هست
برای من یکی عملا در این چند مدت چیز های عجیبی در مورد ایسوز دیدم
مادربورد های P5b و P5B Deluxe هر دو رو گر?تم و هر دو یه مشکل یکسان داشتند اون هم دمای بالا سی پی یو بود
با کوچیک ترین لود با سی پی یو های 6300 دما رو 65 بود
اینقدر در انجمن ها و سایت ها دنبال این موضوع بودم تا بالاخره ناامید شدم
جالب تر اینکه چندین تاپیک در مورد دمای بالای یه سری ایسوز در انجمن ها دیدم
حالا دوستان بیشتری هم هستند که همین مادربورد رو دارن و مشکل دما هم ندارن مثل بیگدلی عزیز
من ?کر می کنم شخصا یه موارد نا نوشته ای هست که وارد کننده ها شاید خبر دارن!!!
خلاصه من یکی با ریسک بالا مادربورد رو تعویض کردم و حالا 6300 با اور حدود 2.8 در همین مادربورد ایسوز اما مدل دیگه دما رو 31 هست
حالا پیدا کنیم پرتقال ?روش رو
شخصا تو بازار ایران مادربوردی مثل بایواستار رو که هم از نظر قیمت و هم از نظر کی?یت با خارج از ایران ?رقی نداره رو بیشتر می پسندم تا برند های معرو? تر رو
خوبه :)
جالب شد
ولی ن?همیدیم که ?روش زیاد میتونه عامل کی?یت بهتر باشه؟
یعنی الان که ?روش ایسوز بیشتره پس از همه بهتره؟
یعنی الان که ?روش اینتل بیشتره پس آ ام دی ....
یعنی الان که ?روش جی?ورس بیشتره پس ای تی آی ...
ولی جوابمو پوست کنده نگر?تم!:confused:
راستی راجب پاور صحبت شد. نظرتون راجب تی وی ام 800 واتی چیه؟ من شنیدم که دارن تولید می کنن.;)
AMD>INTEL
03-03-2007, 23:59
محصولات tvm و مخصوصا پاورهاي اين شركت داري هيچ كي?يت و استانداردي نيست
mostafait
28-03-2007, 16:25
به نظر من هم بهترین مادربورد Asus هستش.
Commando-BIG
23-06-2007, 12:47
متاس?انه محصولات جديد Asus داراي مغوبيت چند سال قبل نيستند.
AMD>INTEL
23-06-2007, 12:59
اين بحث در كل اشتباه هست . نميشه گ?ت يك شركت از يك شركت ديگه بهتره . بلكه بايد محصولات مشابه اين شركتها تست بشه تا متوجه شد مثلا تو اين سري كدوم بهتر عمل كردند
مسئله اصلی اینه که هردوشون جزو بزرگترین تولید کننده های مادربورد هستن.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.