PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در ورود به فروم سخت افزار ؟

Extreme
09-08-2008, 11:57
سلام دوستان
من از موقعی که ویستا نصب کردم نمیتونم بصورت مستقیم وارد فروم بشم و این ارور رو میده :
منظورم از مستقیم یعنی از طریق گزینه تالار گفتمان هست .

Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error

ولی وقتی از قسمت "آخرین عناوین تالار گفتمان" یه موضوع رو انتخاب میکنم میتونم وارد فروم بشم .الان هم اینطوری وارد شدم .
لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست
با تشکر

Dream_World
09-08-2008, 22:56
این مشکلو من توی XP SP2 هم دارم ... لطفا کمک کنید

nabegheye432
09-08-2008, 23:32
این مشکلو من توی XP SP2 هم دارم ... لطفا کمک کنید

این مشکل زمانی پیش میاد که با دو تا ویندوز وارد سیستم تالار گفتمان بشید و یا از دو مرورگر مختلف استفاده کنید.

Extreme
10-08-2008, 11:37
این مشکل زمانی پیش میاد که با دو تا ویندوز وارد سیستم تالار گفتمان بشید و یا از دو مرورگر مختلف استفاده کنید.

خوب راهي براي حل اين مشكل وجود داره ؟

nabegheye432
10-08-2008, 18:39
خوب راهي براي حل اين مشكل وجود داره ؟

باید همیشه با یک ویندوز یا یک مرورگر وارد بشید اگر قصد دارید مثلا ویندوز را عوض کنید و یا با مرورگر دیگه بیاید باید logout کنید.

Extreme
11-08-2008, 09:41
باید همیشه با یک ویندوز یا یک مرورگر وارد بشید اگر قصد دارید مثلا ویندوز را عوض کنید و یا با مرورگر دیگه بیاید باید logout کنید.

فکر کنم شما منظورتون زمانی هست که همزمان با دو مرورگر قصد ورود به فروم رو داریم ولی من همزمان این کار رو انجام نمیدم .
برای logout هم که باید خروج از فروم رو بزنیم دیگه . منظورتون همون خروج از فروم هست ؟

nabegheye432
11-08-2008, 19:18
فکر کنم شما منظورتون زمانی هست که همزمان با دو مرورگر قصد ورود به فروم رو داریم ولی من همزمان این کار رو انجام نمیدم .
برای logout هم که باید خروج از فروم رو بزنیم دیگه . منظورتون همون خروج از فروم هست ؟

منظور من هم زمان نبود. مثلا: این مرورگر را ببندی و بعد دیگری را باز کنی. این اتفاق بخاطر این میفته که شما گزینه "مرا بخاطر بسپار" را تیک زدید بخاطر همین کوکی های اون مرورگر اولی را شناسایی میکنه. اگر این گزینه را تیک نزده باشید مشکلی پیش نمیاد. این مشکل جنبه امنیتی داره و امنیت فروم بخاطر همین به شما گیر میده.
منظور من از logout همان خروج بود.

Extreme
11-08-2008, 22:11
منظور من هم زمان نبود. مثلا: این مرورگر را ببندی و بعد دیگری را باز کنی. این اتفاق بخاطر این میفته که شما گزینه "مرا بخاطر بسپار" را تیک زدید بخاطر همین کوکی های اون مرورگر اولی را شناسایی میکنه. اگر این گزینه را تیک نزده باشید مشکلی پیش نمیاد. این مشکل جنبه امنیتی داره و امنیت فروم بخاطر همین به شما گیر میده.
منظور من از logout همان خروج بود.

خوب من هر بار Loguot میشم ولی این مشکل هنوز پابرجاست. و من وقتی مستقیم وارد فروم میشم این مشکل رو دارم .چکار باید کرد؟
با توضیحاتی که شما دادید فکر میکنم اگه کوکی ها رو پاک کنم و تیک "مرا به خاطر بسپار" رو بردارم مشکلم حل بشه . درسته؟
با تشکر

nabegheye432
11-08-2008, 22:29
خوب من هر بار Loguot میشم ولی این مشکل هنوز پابرجاست. و من وقتی مستقیم وارد فروم میشم این مشکل رو دارم .چکار باید کرد؟
با توضیحاتی که شما دادید فکر میکنم اگه کوکی ها رو پاک کنم و تیک "مرا به خاطر بسپار" رو بردارم مشکلم حل بشه . درسته؟
با تشکر

قانوناً باید درست بشه:rolleyes:

buffer
13-08-2008, 10:05
سلام.

من اصلا با IE 6 نمیتونم وارد فروم بشم-همون قالب صفحه اول رو نشون میده دیگه همونجا

میمونه و ادامش متوقف میشه-:confused:

ولی با Mozila که میام این مشکل نیست -ولی همین مشکلی که دوستان عرض کردند پا

برجاست--و کوکی های دو مرور گر هم قابل migration نیستند و تمامی پروسه هاشون جداست.

کلا بعد از نصب mozila برای اولین بار که اجرا میشه ازت سوال میکنه که میخوای کوکی های

مثلا IE رو ذخیره کنه؟.

حالا خودتون هم امتحان کنید.

شما که میگید مربوط به امنیت میشه--اصلا portal های vBulletin به این گونه موارد اسیب

پذیر نیستند که حالا به این موارد بخواد اشکال بگیره-مطمئن باش اگه قرار باشه با وجود کوکی

ها بشه کاری کرد -با همون یه مرورگر هم بیای میشه.

لطفا به فکر راه حل اساسی باشید.

nabegheye432
13-08-2008, 18:58
سلام.

من اصلا با IE 6 نمیتونم وارد فروم بشم-همون قالب صفحه اول رو نشون میده دیگه همونجا

میمونه و ادامش متوقف میشه-:confused:

ولی با Mozila که میام این مشکل نیست -ولی همین مشکلی که دوستان عرض کردند پا

برجاست--و کوکی های دو مرور گر هم قابل migration نیستند و تمامی پروسه هاشون جداست.

کلا بعد از نصب mozila برای اولین بار که اجرا میشه ازت سوال میکنه که میخوای کوکی های

مثلا IE رو ذخیره کنه؟.

حالا خودتون هم امتحان کنید.

شما که میگید مربوط به امنیت میشه--اصلا portal های vBulletin به این گونه موارد اسیب

پذیر نیستند که حالا به این موارد بخواد اشکال بگیره-مطمئن باش اگه قرار باشه با وجود کوکی

ها بشه کاری کرد -با همون یه مرورگر هم بیای میشه.

لطفا به فکر راه حل اساسی باشید.

قانونا همانطور که شما گفتید کوکی ها نباید مشکل ساز باشند و وقتی شما با یک مرور گر دیگه وارد میشید باید مجددا از شما پسورد بخواهد ولی اینکار را نمیکند و پیام امنیتی میده بخاطر این هست که فروم ایراد داره قراره با آپدیت کردن از طرف مدیران درست بشه که هنوز نشده. اون روشی که من گفتم فقط یک ترفند برای عبور بود.;)

AMD>INTEL
13-08-2008, 19:16
به نظر من تیک save password رو نزنید . و هر چند روز اگر فایرفاکس دارید از منوی tools ب روی clear private data کلیک کنید .

Dream_World
18-08-2008, 01:45
به نظر من تیک save password رو نزنید . و هر چند روز اگر فایرفاکس دارید از منوی tools ب روی clear private data کلیک کنید .

من تیک رو هم نزدم ولی این مشکل رو هم داره ...

SE7EN
16-09-2008, 20:43
Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
این چیه ؟بعد از 2 ثانیه فوراً این نوشته میاد.الان این تاپیک رو به زور آوردم.!

SE7EN
16-09-2008, 20:44

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
این چیه ؟بعد از 2 ثانیه فوراً این نوشته میاد.الان این تاپیک رو به زور آوردم.!

SE7EN
20-09-2008, 15:16
مشکل من هم چنان هست و تقریباً فقط به این تاپیک دسترسی دارم.

Extreme
20-09-2008, 15:45
مشکل من هم چنان هست و تقریباً فقط به این تاپیک دسترسی دارم.

طبق گفته دوستان تيك " مرا به خاطر بسپار" را برداريد و كوكي هاي مرورگر رو يك بار delete كنيد .
من همين كار رو كردم تقريبا مشكل حل شد .
براي اين ميگم تقريبا چون از وقتي اين مسئله حل شد من تو فروم مشكلاتي دارم مثلا گاهي اوقات مشخصات من گوشه بالا سمت چپ نيست و . . .

در ضمن من زماني كه اين مشكل رو داشتم از قسمت "عناوين تالار گفتمان" در صفحه اصلي سايت وقتي يه عنوان رو انتخاب ميكردم وارد تالار گفتمان ميشدم و اونجا ميتونستم بدون مشكل User و Pass خودم رو وارد كنم .
شما هم موقتا براي ورود به سايت از اين روش استفاده كنيد تا مشكلتون حل بشه .

Stream
20-09-2008, 18:45
وقتی مشکل پیش میاد به جای Subdomain با این آدرس به انجمن بیایید:

http://www.sakhtafzar.com/forum

vandelin
02-10-2008, 02:34
سلام
ممنون مشکل من که حل شد

Extreme
03-10-2008, 00:48
سلام
ممنون مشکل من که حل شد

ميشه بگيد مشكلتون چي بود و چطوري حل شد ؟
با تشكر

vandelin
03-10-2008, 01:14
خوب همین ورود به فروم دیگه , اگه با user میومدی اررور میداد, منم کار خاصی نکردم خودش درست شد, صفحات قبلی رو بخونی متوجه میشی

Extreme
24-10-2008, 16:53
اقا این مشکل ورود به فروم مثل اینکه نمیخواد حل بشه حداقل بگید مشکل از کجاست از مرورگرهاست یا از سایت یا از چیز دیگه من چند مدت بود نمیتونستم وارد بشم الان هم نمیدون چطوری وارد شدم شاید دفعه دیگه نتونم . لطفا راهنمایی کنید شاید خیلی ها باشند که بخوان وارد شن ولی نمیتونند
باتشکر