PDA

مشاهده نسخه کامل : قیمت کارتهای گرافیک NVIDIA Quadro FX

spirit palsy
09-08-2008, 20:45
در مورد قیمت کارتهای گرافیک NVIDIA Quadro FX راهنمایی می خواستم.
ایمیل هم به بخش سخت افزار آوژنگ زدم ولی جوابی نگرفتم .به هر حال اگه راهنمایی کنید که به غیر از مراجعه به بازار های کامپیوتر (رضا،ایران ،پایتخت) از طریق دیگری که راحت تر باشه اطلاعات در این مورد بدست آورد...........
این سری کارتهای گرافیک در ایران توسط شرکت های آواژنگ و آلبالو کامپیوتر عرضه می شه .
آواژنگ ساخت Leadtek رو عرضه می کنه و آلبالو کامپیوتر ساخت PNY.

این لیست مدل هایی که آواژنگ عرضه می کنه: (برای دیدن اطلاعات می تونید رو هر عنوان کلیک کنید)
http://hardware.avajang.com/fa/products/end_users/leadtek/index.asp

Leadtek Quadro FX 5600

Leadtek Quadro FX 4500X2

Leadtek Quadro FX 3500

Leadtek Quadro FX 3450

Leadtek Quadro FX 3400

Leadtek Quadro FX 1500

Leadtek Quadro FX 1400

Leadtek Quadro FX 560

Leadtek Quadro FX 540

Leadtek Quadro FX 350

Leadtek Quadro FX 4000 SD

koorosh
09-08-2008, 23:02
اینا کارت های معمولی نیستن که تو مغازه پیدا بشن شما بهتره از همون شرکت ها پیگیری کنید

AMD>INTEL
09-08-2008, 23:40
کارت های leadtek به دلیل کیفیت بهتر و گارانتی بهتر به نظر من ارزش خرید بیشتری دارند .

red_waves
10-08-2008, 07:58
سری Quadro چه برتری منحصر به فردی دارند ؟

spirit palsy
10-08-2008, 09:08
اینا کارت های معمولی نیستن که تو مغازه پیدا بشن شما بهتره از همون شرکت ها پیگیری کنید

بله کاملا حق با شماست

مرسی /ممنون

کارت های leadtek به دلیل کیفیت بهتر و گارانتی بهتر به نظر من ارزش خرید بیشتری دارند .

با توجه به توضیحاتی که توی امضاتون گذاشتید می خواستم ببینم آیا اطلاعی از قیمت این کارت ها دارید
اگه امکانش باشه یه قیمتی بدید خیلی عالی میشد؛چون من باید سیستمم رو هم آپ گراد کنم ، اگه قیمت کارت های Quadro fx رو داشته باشم یه حساب کتاب بکنم ببینم چه قدر باید خرج کنم. چون که از قرار معلوم این سری کارت ها از سری جی فورس خیلی گرونتره.......

مرسی / ممنون

spirit palsy
10-08-2008, 09:09
سری Quadro چه برتری منحصر به فردی دارند ؟

توی مقاله ای که خود آواژنگ توی سایتش گذاشته در مورد این سری کارت های گرافیک ها توضیح داده. که فکر کنم جواب سوالتون رو کامل بگیرید.

این هم مقاله در مورد این سری کارت گرافیک ها
منبع: آواژنگ
http://www.avajang.com/articles/nvidia_quadro/index.asp

نگاهی به کارت های گرافیکی Quadro از NVIDIA

در بازار پردازنده‌هاي گرافيك، به جز محصولاتي كه براي استفاده در سيستم‌هاي خانگي طراحي و توليد مي‌شوند، گروه ديگري نيز حضور دارند كه بيشتر براي استفاده در سيستم‌هاي صنعتي و براي انجام كار‌هايي چون طراحي سه بعدي و استفاده در سيستم‌هايي با چندين خروجي نمايشگر مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اين پردازنده‌هاي گرافيكي از نظر ساختاري تا حدود زيادي مشابه پردازنده‌هاي گرافيكي عمومي كه در سيستم‌‌هاي خانگي مورد استفاده قرار مي‌گيرند هستند اما به دليل زمينه‌هاي استفاده متفاوت، داراي تفاوت‌هايي نيز با آن‌ها مي‌باشند. براي مثال به دليل اينكه نرم افزارهاي طراحي صنعتي به توان پردازشي بالايي در زمينه محاسبات مربوط به رئوس نياز دارند، بخش‌هايي كه مربوط به پردازش رئوس هستند در اين پردازنده‌هاي گرافيكي بيشتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. بر خلاف پردازنده‌هاي گرافيكي معمولي كه داراي توانايي زيادي در انجام محاسبات مربوط به پيكسل‌ها هستند، به دليل اينكه بخش بسيار بزرگي از واحد‌هاي محاسباتي در پردازنده‌هاي گرافيكي توليد شده براي كاربردهاي صنعتي به محاسبات راسي اختصاص داده شده‌اند، اين پردازنده‌ها داراي عملكرد ضعيفي در هنگام پردازش پيكسلي مي‌باشند.
از سوي ديگر مساله قيمت نيز يكي از مهم‌ترين مسائلي است كه بايد در رابطه با اين پردازنده‌هاي گرافيكي و كارت‌هاي توليد شده برپايه آن‌ها مورد توجه قرار گيرد. به دليل كاربردهاي خاص و ويژه‌اي كه براي اين كارت‌هاي گرافيكي در نظر گرفته شده است و البته به دليل مخاطبان كمتر اين محصولات، حجم توليد اين پردازنده‌هاي گرافيكي و كارت‌هاي ساخته شده بر پايه آن‌ها بسيار كمتر از كارت‌هاي گرافيكي معمولي است. علاوه بر آن اين كارت‌هاي گرافيگي به دليل طراحي و پروسه ساخت پيچيده‌تر، داراي قيمت بسيار بالاتري نسبت به كارت‌هاي گرافيكي معمولي توليد شده براي سيستم‌هاي دسك‌تاپ هستند. به نحوي كه قيمت انواع با كارايي متوسط آن‌ در بسياري از اوقات از كارت‌هاي گران قيمت طراحي شده براي سيستم‌هاي خانگي بيشتر است. با وجود حجم توليد كمتر، اين پردازنده‌هاي گرافيكي همچنان از تنوع بسيار خوبي برخوردار هستند، به نحوي كه چندين شركت مختلف اقدام به طراحي و ساخت اين گونه محصولات مي‌نمايند.

شركت NVIDIA نيز به عنوان يكي از بزرگترين توليد كنندگان پردازنده‌هاي گرافيكي مجموعه كاملي از پردازنده‌هاي گرافيك مخصوص ايستگاه‌هاي كاري خود را با نام سري Quadro توليد و به بازار عرضه كرده است. كارت‌هاي گرافيكي سري Quadro به دو مجموعه كاملا مجزا تقسيم مي‌شوند. مجموعه اول كارت‌هاي سري Quadro FX هستند كه معرف پردازنده‌هاي گرافيكي با كارايي بالا در هنگام اجراي نرم‌افزارهاي طراحي صنعتي مي‌باشند (كاربردهاي CAD/CAM). دسته دوم كارت‌هاي سري Quadro NVS هستند كه براي استفاده در سيستم‌هايي كه به چندين خروجي نمايشگر نياز دارند طراحي شده‌اند. نام گذاري مدل‌هاي مختلف سري Quadro داراي تفاوت‌هاي كلي نسبت به كارت‌هاي گرافيكي طراحي شده براي سيستم‌هاي خانگي است. براي مثال ما در سري FX شاهد حضور كارت‌هاي گرافيكي Quadro FX 5600 به عنوان گران‌ترين عضو اين مجموعه هستيم.
پردازنده‌هاي گرافيكي سري Quadro FX 4600 نيز از ديگر اعضا اين خانواده است كه جزو پردازنده‌هاي گرافيكي با كارايي بالا محسوب مي‌شود. اين پردازنده‌ها بر پايه معماري Geforce 8 توليد شده‌اند و داراي مشخصاتي شبيه به كارت‌هاي گرافيكي سري Geforce 8800 هستند. در مقابل كارت‌هاي سري Quadro FX 4500 كارت‌هاي گرافيكي هستند كه بر پايه معماري Geforce 7 توليد شده و داراي عملكردي شبيه به پردازنده‌هاي گرافيكي سري Geforce 7800 مي‌باشند. البته اين كارت‌هاي گرافيكي به تازگي با نام Quadro FX 1700 نيز به بازار عرضه شده‌اند. در نهايت كارت‌هاي گرافيكي سري Quadro FX 570/370 نيز به عنوان ارزان قيمت‌ترين كار‌ت‌هاي گرافيكي اين خانواده شناخته مي‌شوند. به دليل كارايي بسيار بالاي اين پردازنده‌هاي گرافيكي، شركت هاي متعددي اقدام به معرفي كارت‌هاي گرافيكي خود با استفاده از اين پردازنده‌هاي گرافيكي نموده‌اند. البته به دليل پيچيدگي‌هاي موجود در رابطه باطراحي اين كارت‌هاي گرافيكي تنها شركت‌هايي كه داراي توانايي‌هاي فني بالايي باشند قادر به ارايه كارت‌هاي گرافيكي با استفاده از آن‌ها هستند. براي مثال شركت Leadtek به عنوان يكي از يزرگترين توليد كنندگان كارت‌هاي گرافيكي و يكي از شركاي اصلي شركت NVIDIA مجموعه كاملي از محصولات خود را بر پايه اين چيپ‌ست‌ها به بازار عرضه كرده است. اين شركت با ارايه انواع كارت‌هاي گرافيكي سري Quadro، از كارت‌هاي با كارايي بالا تا كارت‌هاي گرافيكي ارزان قيمت، توانسته‌ است محصولاتي را متناسب با نياز و بودجه تمامي سطوح كاربران به بازار عرضه كند.

mhaf
10-08-2008, 13:52
ببینم یعنی من اشتباه کردم کارت گرافیک Quadro fx 5200 رو رد کردم و گرافیک جیفورس 5200 گرفتم(البته 2 سال پیش)

koorosh
10-08-2008, 16:58
دوست من شما برای این که کارت راحت تر بشه قیمت ها رو از فروشگاه های آنلاین بگیرید این طوری حدود قیمت ها دستتون می آد. معمولا 25 تا 30 درصد قیمت اصلی روی کالا می آد ولی چون این ها زیاد وارد نمی شن احتمال داره تا 50 درصد هم بره. این جوری که من دیدم قیمت این کارت ها از 200 دلار شروع می شه و تا چند هزار دلار هم می ره شما با توجه به بودجه و استفاده ای که داری 2-3 مدل رو که مناسبتونه انتخاب کنید این طوری حداقل خریدن راحت تر می شه خیلی بهتر از اینه که از بین ده تا مدل انتخاب کنید.

فروشگاه های آنلان هم مثل آب خوردن پیدا می شه کافیه یه سرچ بکنید.
http://www.i-tech.com.au/Search.aspx?keyword=Leadtek%20Quadro%20FX
http://www.shopbot.com.au/default.asp?kw=Leadtek+Quadro+FX&position=search
http://www.tigerdirect.com/applications/campaigns/campaigntemplate.asp?CampaignID=472&srkey=quadro%20fx

spirit palsy
10-08-2008, 20:08
ببینم یعنی من اشتباه کردم کارت گرافیک Quadro fx 5200 رو رد کردم و گرافیک جیفورس 5200 گرفتم(البته 2 سال پیش)

تا اونجایی که من توی سایت ها نگاه کردم اصلا Quadro مدل FX 5200 نداره _ مدل FX 5600 داره که قیمتش 4 تا 5 میلیون میشه!!!! مطمعنا مدل شما باید FX 540 یا FX 560 بوده.

دوست من شما برای این که کارت راحت تر بشه قیمت ها رو از فروشگاه های آنلاین بگیرید این طوری حدود قیمت ها دستتون می آد. معمولا 25 تا 30 درصد قیمت اصلی روی کالا می آد ولی چون این ها زیاد وارد نمی شن احتمال داره تا 50 درصد هم بره. این جوری که من دیدم قیمت این کارت ها از 200 دلار شروع می شه و تا چند هزار دلار هم می ره شما با توجه به بودجه و استفاده ای که داری 2-3 مدل رو که مناسبتونه انتخاب کنید این طوری حداقل خریدن راحت تر می شه خیلی بهتر از اینه که از بین ده تا مدل انتخاب کنید.

فروشگاه های آنلان هم مثل آب خوردن پیدا می شه کافیه یه سرچ بکنید.
http://www.i-tech.com.au/Search.aspx?keyword=Leadtek%20Quadro%20FX
http://www.shopbot.com.au/default.asp?kw=Leadtek+Quadro+FX&position=search
http://www.tigerdirect.com/applications/campaigns/campaigntemplate.asp?CampaignID=472&srkey=quadro%20fx

تصور کردنش واسه آدم غیر ممکنه! کارت گرافیکی با قیمت 5 میلیون تومن!!!!!!
شنیده بودیم که این سری کارت ها گرونه ولی دیگه نه انقدر!!!!!

در مورد انتخاب هم اصولا اگه برای کسی هزینه مهم باشه اصلا انتخابی وجود نداره چه برسه که آدم بخواد بین 10 مدل انتخاب کنه!!!!

در مورد انتخاب هم که خوب اولین محدودیت اینه که باید از بین مدل هایی که آواژنگ عرضه می کنه انتخاب کرد و در مرحله بعد اگه بخوایم قیمت رو هم در نظر بگیریم برای شخص من دو مدل بیشتر با توجه به قیمت ها قابل خرید نیست. یکی FX 540 که دور و ور 160 تومن میشه و دیگری هم FX 560 که دور و ور 350 تومن.

یه سوال : من این کارت رو به خاطر کار با یه نرم افزار طراحی صنعتی می خوام که توی سیستم مورد نیاز نرم افزار کارتهای Quadro FX با حداقل رم 128 یا 256 پیشنهاد شده بود. حالا سوالم اینه که به عنوان مثال همین دو تا مدل که نام بردم رم هر دوتاش 128 هستش ولی خوب مدلش فرق میکنه من از کجا باید بفهمم که کدوم مناسب تره .البته خوب احتمالا هر چی مدل بالاتر باشه کارایی بالاتر و به همون نسبت قیمت . منتها سوالم اینه که آیا مثلا مدل FX 560 نیاز به مادر برد خاصی داره که اون رو ساپورت کنه یا نه ؟

مرسی / ممنون

koorosh
10-08-2008, 22:29
منم منظورم همین بود که حدود قیمت ها رو داشته باشید تا سر یکی دو مدل انتخاب کنید لیست قیمت همه مدل ها لازم نیست.
طبق اطلاعاتی که من دارم کارت های Quadro بر مبنای هسته کارت های معمولی هستن مثلا همین مدل 540 از چیپ استفاده شده در جیفورس 6600GT استفاده می کنه. اما تفاوت اصلی در درایور کارت های Quadro هست که برای طراحی سه بعدی بهینه می شن نه بازی. این طوری می شه کارت معمولی تو بازار رو هم برای این کار ها استفاده کرد که به Soft-mod معروفه. تو روش با انجام تغییراتی روی درایور کارت های معمولی اون ها رو برای طراحی سه بعدی آماده می کنن البته این یه روش غیر رسمی هست و نباید انتظار پشتیبانی انویدیا از این ترفند رو داشت اما برای کسایی که یه راه حل ارزون می خوان می تونه جوابگو باشه. مثلا می تونید با 100 تومن یه 8600GT بخرید. ولی نباید انتظار معجزه داشت.
این جا یه نمونه اش هست اگه علاقه مند هستید یه جستجو کافیه مثل Geforce soft mod
http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=0

برای استفاده از کارت ها هم به امکانات خاصی نیاز نیست فقط کافیه یه اسلات PCIe رو مادربرد باشه و پاور شما هم بتونه توان کارت گرافیک رو تامین کنه. در ضمن اگه قصد خرید کارت های معمولی دارید به نظر من بهتره سراغ مدل های با رم بالاتر و سریع تر برید چون معمولا این طور پردازش ها حافظه زیادی احتیاج دارن.

spirit palsy
11-08-2008, 09:44
منم منظورم همین بود که حدود قیمت ها رو داشته باشید تا سر یکی دو مدل انتخاب کنید لیست قیمت همه مدل ها لازم نیست.
طبق اطلاعاتی که من دارم کارت های Quadro بر مبنای هسته کارت های معمولی هستن مثلا همین مدل 540 از چیپ استفاده شده در جیفورس 6600GT استفاده می کنه. اما تفاوت اصلی در درایور کارت های Quadro هست که برای طراحی سه بعدی بهینه می شن نه بازی. این طوری می شه کارت معمولی تو بازار رو هم برای این کار ها استفاده کرد که به Soft-mod معروفه. تو روش با انجام تغییراتی روی درایور کارت های معمولی اون ها رو برای طراحی سه بعدی آماده می کنن البته این یه روش غیر رسمی هست و نباید انتظار پشتیبانی انویدیا از این ترفند رو داشت اما برای کسایی که یه راه حل ارزون می خوان می تونه جوابگو باشه. مثلا می تونید با 100 تومن یه 8600GT بخرید. ولی نباید انتظار معجزه داشت.
این جا یه نمونه اش هست اگه علاقه مند هستید یه جستجو کافیه مثل Geforce soft mod
http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=0

برای استفاده از کارت ها هم به امکانات خاصی نیاز نیست فقط کافیه یه اسلات PCIe رو مادربرد باشه و پاور شما هم بتونه توان کارت گرافیک رو تامین کنه. در ضمن اگه قصد خرید کارت های معمولی دارید به نظر من بهتره سراغ مدل های با رم بالاتر و سریع تر برید چون معمولا این طور پردازش ها حافظه زیادی احتیاج دارن.

بابت تو ضیحات خوبتون واقعا ممنوم

با توجه به توضیحات شما در آخر به نظر شما اگه فرض بگیریم که من بخوام 160 تومن هزینه کنم آیا بهتره که Quadro FX 540 که رمش 128 هست بگیرم یا که با همین مقدار هزینه (160 تومن) Geforce soft mod بگیرم؟ با توجه به اینکه من این کارت رو برای کار با نرم افزار می خوام و در سیستم پیشنهادی نرم افزار گفته شده که حداقل رم 128 منتها سری Quadro FX.

راستی از کجا باید فهمید که پاور می تونه توان کارت گرافیک رو تامین کنه؟

باز هم ممنون / مرسی واقعا عالی راهنمایی کردید.....

koorosh
11-08-2008, 13:28
با 160 شما می تونی یه 9600GS بخری که 96 تا شیدر داره و 384 مگابایت رم GDDR3 فقط باید ببینید که اون نرم افزاری که می خواید استفاده کنید با soft mod جواب میده یا نه چون رو بعضی از نرم افزار ها جواب نمی ده. هر چند فکر کنم حتی اگه هم خیلی سریع تر نشه از FX 540 که هسته 6600GT داره بهتر باشه.
برای استفاده از این کارت هم حداقل به یه منبع تغذیه 450 واتی احتیاج دارید.

در ضمن شما باید خودتون کارتتون رو Soft mod کنید تو اون لینکی که دادم با عکس توضیح داده منم کلی می نویسم.
اول باید درایور Quadro FX 3700 رو برای سیستم عاملی که استفاده می کنید از سایت انویدیا دانلود کنید.
بعد باید با برنامه Riva Tuner کارتتون رو به عنوان یه کارت Quadro به سیستم معرفی کنید (تو سایت با عکس توضیح داده). نزدیکترین کارت Quadro به این کارت مدل FX 3700 هست. بعد سیستم رو ریستارت می کنید.
در مرحله بعد باید درایور Quadro نصب کنید (اگه درایور جیفورس رو نصب کردید بهتره قبلا پاکش کنید) و ریستارت کنید.
اگه این کار ها رو درست انجام داده باشید حالا ویندوز باید کارت شما رو به عنوان FX 3700 بشناسه