مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب مانیتور
مانیتور من ایسر هست.سی ار تی و قدیمی، امروز بعد چند روز روشنش کردم. روشن شد و تا قبل اینکه ویندوز بالا بیاد تصویر میده اما همینکه میخواد تصویر ویندوز بیاد تمام چراغاش روشن میشه و چشمک میزنه.همچنین تصویرش فقط یک صفحه سیاه است.حتی زمانی که دیسک چک میکنه(که در اثر ریستارت ایجاد شده) بازم تصویر داره همینکه میخواد تصویر ویندوز رو نشون بده همون مشکل براش ایجاد میشه که گفتم. قبلا این مشکل رو نداشتم. ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان. بی صبرانه منتظرم.
مدل مانیتور 54eLهست.
http://images.ciao.com/ies/images/products/normal/706/product-617706.jpg
همین مشکلو یکی از دوستای من داشت یه مدل ال جی 14 اینچ (فکر می کنم) خیلی قدیمی بود موقع بالا اومدن تصویرش خوب بود اما وقتی صفحه Welcome ویندوز می اومد تصویرش پارازیت می گرفت همیشه هم دقیقا موقع بالا اومدن ویندوز بود البته گاهی وقتا هم شانسی خوب می شد اما تا می خواستی با دکمه های مونیتور تصویرو یه کم دستکاری کنی دوباره خراب می شد.
من فیششو نگاه کردم دیدم که 15 پین نیست یعنی از اول نداشت احتمالا چون استانداردش قدیمیه با XP مشکل داره
همین مشکلو یکی از دوستای من داشت یه مدل ال جی 14 اینچ (فکر می کنم) خیلی قدیمی بود موقع بالا اومدن تصویرش خوب بود اما وقتی صفحه Welcome ویندوز می اومد تصویرش پارازیت می گرفت همیشه هم دقیقا موقع بالا اومدن ویندوز بود البته گاهی وقتا هم شانسی خوب می شد اما تا می خواستی با دکمه های مونیتور تصویرو یه کم دستکاری کنی دوباره خراب می شد.
من فیششو نگاه کردم دیدم که 15 پین نیست یعنی از اول نداشت احتمالا چون استانداردش قدیمیه با XP مشکل داره
خیلی وقته داره با همین وضعیت کار میکنه، فقط من جاشو عوض کردم از طبقه ی بالا به پایین. همین. :-/
نه دوست من همچین چیزی نیست
شما که میبینی فیشش 14 پین داره کاملا طبیعیه.
در مانیتور های دیگه هم اگه میبینی داره بدون هیچ استفاده ای نداره
nabegheye432
11-08-2008, 18:53
مانیتور من ایسر هست.سی ار تی و قدیمی، امروز بعد چند روز روشنش کردم. روشن شد و تا قبل اینکه ویندوز بالا بیاد تصویر میده اما همینکه میخواد تصویر ویندوز بیاد تمام چراغاش روشن میشه و چشمک میزنه.همچنین تصویرش فقط یک صفحه سیاه است.حتی زمانی که دیسک چک میکنه(که در اثر ریستارت ایجاد شده) بازم تصویر داره همینکه میخواد تصویر ویندوز رو نشون بده همون مشکل براش ایجاد میشه که گفتم. قبلا این مشکل رو نداشتم. ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان. بی صبرانه منتظرم.
مدل مانیتور 54eLهست.
http://images.ciao.com/ies/images/products/normal/706/product-617706.jpg
احتمال میدم تنظیمات مانیتور و یا درایور به هم ریخته شما ویندوز را safe mode بالا بیار و تنظیمات مانیتور و گرافیک را چک کن سعی کن حداقل کیفیت را انتخاب کنی و اگر درست شد کم کم بالا ببر.
AMD>INTEL
11-08-2008, 22:56
یک دستگاهی که مدتی کار میکنه . بیش از عمر تعریف شده برای یک قطعه احتمال شل شدن سوکت ها - برد و خرابی خازنها و مشکل در های ولتاژ رو پیدا میکنه .
masoud123
12-08-2008, 00:40
دوست من مشكل شما نه از مانيتوره نه از فيش،
يا مشكل درايور كارت گزافيك داري يا اينكه رزولويشن انتخابي در ويندوز بيش از حد تعريف شده براي مانيتور مي باشد و يا Refresh rate در ويندوز بيش از حد قابل قبول براي مانيتور مي باشد كه من احتمال مي دم يكي از اين 2 مورد آخري باشه. در مانيتورهاي قديمي معمولا Refresh rate بيش از 65 به اينصورت ميشه.
AMD>INTEL
12-08-2008, 01:06
چون میگن قبلا اینطوری نبوده . احتمال مشکل از ریفرش ریت کمی بعیده .
دوست من مشكل شما نه از مانيتوره نه از فيش،
يا مشكل درايور كارت گزافيك داري يا اينكه رزولويشن انتخابي در ويندوز بيش از حد تعريف شده براي مانيتور مي باشد و يا Refresh rate در ويندوز بيش از حد قابل قبول براي مانيتور مي باشد كه من احتمال مي دم يكي از اين 2 مورد آخري باشه. در مانيتورهاي قديمي معمولا Refresh rate بيش از 65 به اينصورت ميشه.
اقا دمت گرم، همین بود.
من چون سیستم جدید گرفتم و ال سی دیم رو چند روز قبل از بقیه قطعه هام گرفتم، وصلش کردم به کامپیوتر قبلی و رزولوشن رو بردم رو 1280×1024 و 75 مگاهرتز. بعد اون سیستم رو با همون تنظیمات رها کردم وقتی سیستم جدید رو بستم. و بعد دوباره سیستم قدیمی رو به مانیتور قدیمیم بستم که این مشکل پیش اومد. توضیح دادم که اگه کسی کارش گیر کرد اینجارو بخونه مشکلش حل شه.از همگی ممنونم. مشکل حل شد.تشکر ویژه ازmasoud123
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.