مشاهده نسخه کامل : دودره بازي نشريه Escape
توي كن?رانس انجمن كامپيوتر كه بوديم ، از طر? دانشگاه ?ردوسي مشهد ، نشريه ESCAPE كه ?صلنامه علمي تخصصي انجمن علمي گروه كامپيوترشون هست به شركت كنندگان در كن?رانس اهدا شد.
حقيقتا در حد يك كار دانشجويي كار م?صلي هست همينطور كه داشتم ورق ميزدمش ديدم ايبابا، مقاله رويايويي معماريهاي (http://www.sakhtafzar.com/article/intel-core2-vs-athlon-64.html)من رو ورداشتند به نام خودشون اون تو چاپ كردند ، اسمش رو هم گذاشتند مبارزه دو معماري... ، راستش من براي اين مقاله خيلي زحمت كشيدم و خيلي مطالعه كردم تا بتونم ترجمه و نگارشش كنم، اما متاس?انه هيچ كس اين موضوع رو درك نكرد، نه كار?رمايان محترم نشريه كاربر، نه خوانندگان محترم، نه دوستان و آشنايان و نه بازديدكنندگان مقاله در وبسايت سختا?زار ايران.
اين حركت خيلي حركت زشتي هست، با توجه به اينكه ر?ته ر?ته مقالات سايتما بيشتر و تخصصي تر ميشوند، لزوم برخورد قاطع با اينگونه اعمال ناشايست اجباريه، توي اين ?روم خواستم ازتون مشورت بگيرم كه چطور با دستاندركاران نشريه ESCAPE برخورد كنيم.
من خودم نظرم اينه كه يك ايميل بهشون بزنيم تا پس?ردا نگند ما نميدونستيم ، بعد هم در قالب يك خبر توي سايت اين دودره بازي رو ا?شا كنيم، با اين كه مقالات بسيار ارزشمندي توي اين مجله وجود داره اما اين كار ارزش تمام اونها رو زير سوال خواهد برد.
همچنين با توجه به اينكه اقليت شركت كنندگان در كن?رانس ، به نوعي بازديد كننده سايت هستند، و اين نشريه رو هم الان دارند، ميتونند به درستي در مورد مطالبش قضاوت بكنند.
Abolfazl-R
01-03-2007, 18:09
سلام
شايد بقيه مقاله هاي جالبشون رو هم از جاي ديگه دزديدن. :d
mohsen_sadeghi
06-03-2007, 20:53
آقای Arh به نظر من چون تو زحمت کشیدی این مقاله را نوشتی و این نشریه به این راحتی این مقاله رادزدید. اگه مایل باشی من ودوستانم حاظریم به این نشریه ایمیل بزنیم واعترازخود را نسبت به این عمل نشان دهیم. چون من می میرم برای مقاله های به روز و بدرد بخور در مورد سخت ا?زار.
لط?ا ایمیل نشریه را بنویس.:d
من به بقیه هم توسیه میکنم همین کار را بکنند.;)
شرمنده من الان تاپیک رو دیدم!
حقدوست عزیز، من مطمنم که همه دوستان ارزش تک تک مقاله های شما رو میدونن...بنا بر این آره بهتره که ایمیل زد و ازشون خواست این کار انجام شده رو به طریقی جبران کنند!
آقای Arh به نظر من چون تو زحمت کشیدی این مقاله را نوشتی و این نشریه به این راحتی این مقاله رادزدید. اگه مایل باشی من ودوستانم حاظریم به این نشریه ایمیل بزنیم واعترازخود را نسبت به این عمل نشان دهیم. چون من می میرم برای مقاله های به روز و بدرد بخور در مورد سخت ا?زار.
لط?ا ایمیل نشریه را بنویس.:d
من به بقیه هم توسیه میکنم همین کار را بکنند.;)
سلام دوست عزيز
از هم دردي شما سپاسگذارم :) ?كر بدي نيست كه همه سرشون خراب بشيم ، اما چه ?ايده !
اگه اجازه بديد خودم يك نامه بهشون ميزنم و به شما ديگه زحمت نميدم
اين هم متن نامهاي كه بهشون ديروز زدم ، بايد ببينيم چه پاسخي ميدند و چه توجيهي براي كارشون دارند
مدير مسئول محترم ?صل نامه Escape
جناب آقاي مهدي رزمي
احتراما به اطلاع ميرساند مقاله "مبارزه دو معماري" كه در آخرين شماره نشريه Escape توسط آقاي علي ناظري ، يكي از اعضاي ارشد هيئت تحريريه شما منتشر شده است، با نام اصلي "رويايويي معماريها" نگاشته اينجانب بوده و كليه حقوق نشر و نشر الكترونيك آن متعلق به ماهنامه كامييوتري و اينترنتي كاربر ميباشد، ضمن اينكه اين مقاله با اجازي رسمي از مدير مسئول محترم ماهنامه كاربر در وبسايت تخصصي سختا?زار ايران نيز با ذكر نام كاربر منتشر گرديده و با ركورد 16 هزار بازديد كننده تا كنون پربينندهترين و شناخته شدهترين مقاله وبسايت تخصصي سختا?زار ايران به شمار ميرود.
اقدام نشريه مطبوع شما در جهت چاپ اين مقاله بدون ذكر هيچ نامي از نويسنده، ناشر چاپي و ناشر الكترونيك آن، و اهداي اين شماره به شركتكنندگان دوازدهمين كن?رانس انجمن كامپيوتر ايران، در مكتب مطبوعاتي نوعي بيادبي و توهين به مالكان معنوي اين مقاله ميباشد. سرقت مطالب هرچند در نشريات داخلي دانشگاهها به كرار مشاهده ميشود و صر? داخلي بودن توجيهي بر اين عمل ناپسنديده ميتواند باشد اما توزيع نشريه شما در دوازدهمين كن?رانس انجمن كامپيوتر ايران كه بزرگترين گردهم آيي اهالي ?ن حوزه كامپيوتر به شمار ميرود، اقدام غير اخلاقي شما را توجيه پذير نخواهد كرد.
بديهي است چنين ر?تارهايي نه تنها نام نشريه مطبوع شما را لكه دار خواهد كرد بلكه ارزش كلي مطالب و مقالات منتشر شده در آن را نيز زير سوال خواهد برد ، اين موضوع از سوي دانشجويان گروه كامپيوتر دانشگاه ?ردوسي كه اساتيد گرامي همچون آقاي دكتر يغمايي در آن حضور دارند و نام اساتيدي معظمي همچون آقاي دكتر سپيدنام در ميان آنها ميدرخشد، بسيار بعيد به نظر ميرسد.
با توجه به توضيحات داده شده تقاضا دارد در شماره آينده ?صلنامه، ضمن تشريح موضوع براي خوانندگان خود، از مالكان مقاله ?وق عذرخواهي رسمي به عمل آوريد. در غير اين صورت ماهنامه كاربر و وبسايت تخصصي سختا?زار ايران براي اداي حق خود اقدامقات قانوني لازم را به عمل خواهند آورد.
اينجانب تا قبل از آغاز تعطيلات نوروزي منتظر پاسخ و واكنش شما نسبت به اين موضوع هستم و در صورتي كه رويكرد مناسبي از سوي شما مشاهده نشد، ناگزير به درج خبر سرقت مطالب در خبرگزاري سايت سختا?زار ايران كه اغلب شركت كنندگان و برگزار كنندگان كن?رانس انجمن كامپيوتر در آن عضو ميباشند هستم.
با احترام
عليرضا حقدوست
اينم از اولين واكنش :
Dear A.Haghdoost,
your message has been received, we will discuss your letter in the next
magazine weekly session and aware you ASAP. Be sure we will defend your
rights. Sorry for inconvenience.
Cheers
M.Delgir
Chief Editor
AMD>INTEL
10-03-2007, 11:51
اينا همش به دليل ضع? قوانين نشر و كپي رايت هست .
خوب نمیشه گ?ت این واکنش خوب بود یا بد ولی به هرحال امیدوار کنندست...در این مورد باید در چاپ بعدی این ?صل نامه قضاوت کرد. به هرجال ما همه جوره با شما هستیم حقدوست عزیز.
mohsen_sadeghi
10-03-2007, 23:37
بالاخره حقت روگر?تی.:d
مو?ق باشی.;)
متاس?انه ?رصتي كه بهشون داده بودم تموم شد و حتي حاضر نشدند تا بهم ايميل بزنند و ازم عذر خواهي كنند، چه برسه به اينكه توي شماره آينده رسما از مالكان مقاله عذرخواهي كنند.
بايد دست بكار بشم و يك خبر در مورد سرقت مقالات سايت توسط اين آدما تنظيم كنم و ب?رستم روي سايت .
راستي سعيد اون شما مطمئن هستي كه مقاله Geforce 7950 ات رو كامپيوتر جوان دزديده و نامي از سايت نبرده "؟
بدون شرح :)
با عرض سلام و خسته نباشید
نامه جنابعالی در مورد اعتراض به چاپ
مقاله شما بدون ذکرمنبع در ?صلنامه علمی
Escape مورد بررسی قرار گر?ت. مقاله چاپ شده
در شماره قبل ترکیبی از چند مقاله است که
بخش اعظم آن را مطلب مندرج جنابعالی در وب
سایت www.sakhtafzar.com تشکیل می دهد. لذا تصمیم
بر این شد که در وب سایت نشریه به آدرس
www.um.ac.ir/~escape اصلاحیه ای با ذکر منابع
مقاله چاپ شده به همراه عذرخواهی از
جنابعالی قرار داده شود و همچنین در شماره
بعد (که در ?روردین ماه منتشر می شود)
اصلاحیه ای در ابتدای بخش مقالات عمومی
قرار داده شود. در صورت تمایل می توانید
آدرس پستی خود را ارسال نمایید تا شماره
بعدی نشریه در اسرع وقت برایتان ارسال شود.
شایان ذکر است اشتباه بوجود آمده به دلیل
مشکل ص?حه آرایی بوده که به دلیل تغییر
محیط ص?حه آرایی از Photoshop به InDesign به وجود
آمده است. اگر دقت کنید مقاله به عنوان
گردآوری چاپ شده است نه تالی?. البته این
مسئله سایر اعضای نشریه (از جمله اینجانب)
را تبرئه نمی کند. اگر در مورد تصمیم اتخاذ
شده اعتراضی دارید، حد اکثر تا تاریخ 8/1/86
مراتب اعتراض خود را به مدیر مسئول یا
سردبیر نشریه اعلام نمایید. باز هم از
اشتباه بوجود آمده و سهل انگاری اعضای
تحریریه صمیمانه غذر خواهی میکنیم.
و من ا... تو?یق
مرتضی دلگیر
27/11/85
حقدوست جان خوشم اومد خوب کنار اومدی. البته شاید مشکل چاپی و غیر عمدی بوده باشه ولی به هرحال واکنش اونها هم منطقی بود.
در مورد مقاله دایرکس 10 دوستم که شماره 82 رو داشت گ?تش که اسم سایت رو زده تو مجله.
اما برای مقاله بررسی کارت های 8800 تولید کنندگان مختل? نه! کسی از دوستان مجله کامپیوتر جوان شماره 82 رو نداره!؟!!
vbigdeli
19-03-2007, 02:33
متاس?انه ?رصتي كه بهشون داده بودم تموم شد و حتي حاضر نشدند تا بهم ايميل بزنند و ازم عذر خواهي كنند، چه برسه به اينكه توي شماره آينده رسما از مالكان مقاله عذرخواهي كنند.
بايد دست بكار بشم و يك خبر در مورد سرقت مقالات سايت توسط اين آدما تنظيم كنم و ب?رستم روي سايت .
راستي سعيد اون شما مطمئن هستي كه مقاله Geforce 7950 ات رو كامپيوتر جوان دزديده و نامي از سايت نبرده "؟
میگم جناب حقدوست خیلی دلت خوشه،بیخیال زیاد گیر ندید..... بهرحال باید کاری کرد که هر چقدر از مقالات ?روم چاپ کنن و بدزدن،کاربر بیاد،چون بالاخره دیگه نمی تونن که کل سایت را چاپ کنن و یک ماهنامه بدن بیرون..کاربر هم تشنه مطلب از نوع رایگانش! هست.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.