مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت خرید یک مودم ADSL Serial Port
سلام.
من میخوام یه مودم External ADSL2 Serial Port بخرم-من هیچ اطلاعاتی در مورد ADSL ندارم
منظورم اینه که تا به حال بهش نیاز نداشتم--ولی حالا بهش نیاز دارم-با توجه به اینکه
من میخوام در لینوکس از این مودم استفاده کنم -با سرچی که کردم فهمیدم باید حتما مودمی
که میگیرم External و serial port باشه-و چون میخوام از ADSL استفاده کنم -گفتم بهتره از
ADSL 2 استفاده کنم-حالا از شما دوستان راهنمایی میخوام برای خرید این مودم و انواع
موجود در بازار و قیمت های اونا؟ و اگه تجربه ای در مورد این نوع مودم ها دارید در اختیارم بزارید.
یا اگه پیشنهاد بهتری دارید که میتونه کمکم کنه....؟
سری ADSL 2+ اصلا با رابط خاصی به سیستم وصل نمیشن.
از طریق شبکه و لن به سیستم وصل میشن
برای همین بهت گفتن 2 بگیری.
چون اگه 1 میگرفتی باید یا رابط سریال میگرفتی یا USB.
قیمت مودم های ADSL 2 از 35 تومن شروع میشه به بالا.
AMD>INTEL
13-08-2008, 22:37
شما برای لینوکس باید از مودم adsl که از پورت لن برای وصل شدن به pc استفاده کنید . کلا تو هیچ سیستم عاملی مشکلی با اینطور مودم ها نیست . D-LINK , ASUS مودم های خوبی دارند
masoud123
14-08-2008, 02:43
در لينوكس پورت لن در بعضي مواقع اذيت مي كنه و دردسر ساز ميشه، شما اگه بتونيد از همون پورت سريال استفاده بكنيد عالي هست و تا حالا در لينوكس كسي با پورت سريال مشكلي نداشته.
ولي بازم بسيار از مودم ها هستند كه هم با لن و حتي با USB به راحتي در لينوكس شناخته ميشه و بدون دردسر كار مي كنند. مثل ASUS AM602 يا Symphony ADSL Router-SY800C .
در لينك زير شما ليست مودمهايي كه در لينوكس شناخته ميشن و يا حداقل درايوري براي آنها در لينوكس وجود داره و اونهايي رو كه اصلا در لينوكس جواب نمي دهند رو مي بينيد، مودم هايي كه با لينوكس جواب مي دهند رو با كلمه Supported مشخص كرده.
http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?lang=en&modem=all
red_waves
14-08-2008, 10:44
سلام.
من میخوام یه مودم External ADSL2 Serial Port بخرم-من هیچ اطلاعاتی در مورد ADSL ندارم
منظورم اینه که تا به حال بهش نیاز نداشتم--ولی حالا بهش نیاز دارم-با توجه به اینکه
من میخوام در لینوکس از این مودم استفاده کنم -با سرچی که کردم فهمیدم باید حتما مودمی
که میگیرم External و serial port باشه-و چون میخوام از ADSL استفاده کنم -گفتم بهتره از
ADSL 2 استفاده کنم-حالا از شما دوستان راهنمایی میخوام برای خرید این مودم و انواع
موجود در بازار و قیمت های اونا؟ و اگه تجربه ای در مورد این نوع مودم ها دارید در اختیارم بزارید.
یا اگه پیشنهاد بهتری دارید که میتونه کمکم کنه....؟
مودم ADSL با پورت سریال نداریم و نمی تونیم داشته باشیم
مودم های ADSL با رابط های PCI , USB , RJ45 موجود هستند
اگر دنبال لینوکس هستید مودم Eternet با روتر بگیرید بدون هیچ مشکلی جواب می ده
ADSL2 تو ایران هنوز برای کابران خانگی ارائه نمیشه
بهترین برندها Planet و D-Link هستند
در لينوكس پورت لن در بعضي مواقع اذيت مي كنه و دردسر ساز ميشه، شما اگه بتونيد از همون پورت سريال استفاده بكنيد عالي هست و تا حالا در لينوكس كسي با پورت سريال مشكلي نداشته.
چه حرفی هست که شما میزنید اگر مودم را روی PPPO تنظیم کنید اصلا نیازی به نصب نداره که اذیت بکنه
اتفاقا پورت USB بخاطر این که نیاز به درایو داره مشکل ساز میشه نه Eternet
چه حرفی هست که شما میزنید اگر مودم را روی PPPO تنظیم کنید اصلا نیازی به نصب نداره که اذیت بکنه
بله ADSL2 هنوز تو ایران ارائه نمیشه اما مودمش هست.
شما مودمکی که میگیری ورژن 2 باشه کافیه.
در کل اینترنت تو ایران ارائه نمیشه اینی که میبینید برای دلخوش کردن من و شما هست.
ممنون از راهنمایی به جایی که کردید.
من تا 100 تومن میخوام بابتش هزینه کنم-(حد اکثر)
با این اوصاف تصمیم به خرید مودم Eternet با روتر گرفتم-حالا من به فروشگاه های
سخت افزاری برم -این مودم رو ازشون درخواست کنم به همین نام(Eternet با روتر)
میشناسن یا .....؟:confused:
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.