مشاهده نسخه کامل : انتخاب هارد 500GB ... High Protection
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خوام یه هارد با ظرفیت 500 GB بگیرم
مواردی که برام مهمه ایناست:
امنیت و عمر هارد (می خوام مطمئن باشم که هاردم نمی سوزه... چون فایلهایی که داخلش میزارم خیلی برام مهمه و دیگه نمی تونم از جایی بگیرم)
سرعت هارد و سرعت دسترسی
البته این دو مورد تقریبا در یک سطح برام اهمیت داره ... ولی باز امنیت هارد یکم مهم تره:o
نمی دونم که هارد های اکسترنال برام بهتره یا اینترنال:confused:
البته قیمت هاردهای اکسترنال .....:(
قیمت هم 100-130
حالا یکم بالا و پایین تر
با تشکر:)
AMD>INTEL
17-08-2008, 19:05
500 گیگ وسترن به نظرم بهترین انتخاب هست .
اگر اطلاعات خیلی حیاتی است
چه بهتر است با کمی هزینه بیشتر 2 تا هارد بگیرید و raid کنید تا همه اطلاعات بک
آپ داشته باشید.
AMD>INTEL
17-08-2008, 22:51
به نظر من بک اپ که همیشه لازم هست . هاردهای اکسترنال خوبی وارد شده . ترنسند یک مدل 250 گیگابایتی داره خیلی عالیه .
اگر اطلاعات خیلی حیاتی است
چه بهتر است با کمی هزینه بیشتر 2 تا هارد بگیرید و raid کنید تا همه اطلاعات بک
آپ داشته باشید.
در مورد raid هیچ اطلاعاتی ندارم! میشه بیشتر توضیح بدید؟
حجم بک آپ فایل ها به اندازه خود فایل هام هست دیگه؟
دوستان ممنونم از نظراتون
حجمش می خوام حداقل 500 باشه
اکسترنال های وسترن 500گیگ تو بازار موجود هست؟
کسی قیمت داره؟
در مورد هار های اکسترنال :
میزان سرعت اون خیلی از هارهای اینترنال کمتره؟
میزان امنیت اون خیلی از هاردهای اینترنال بیشتره؟
چون قابلیت جابجایی هاردهای اکسترنال برا من هیچ استفاده ایی نداره و برام فرقی نمی کنه....
(یعنی یکی از مهمترین مزیت های هارد اکسترنال که قابلیت حمل و نقل اون هست برا من استفاده ایی نداره !)
ممنون از لطفتون
در مورد هارد 500 گیگ وسترن ، چند مدل وجود داشت
کدوم مدل جدید تر هست و تو بازار موجوده؟
اینجا مدل هاش هست :
http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGZk/viewgroup/
و اگر هم برند دیگه ایی تو این رنج هست لطفا بفرمایید
هاردهای وسترن 500 گیگ 16 مگ بافر دارن و در مقایسه با مدل های مشابه سرعتش کمتره ، البته تو بعضی قسمت ها مثل نویز و مصرف انرژی بهتر عمل کرده...
samsung f1 که من تو وب هم فقط750گیگ رو دیدم و 32 مگ بافر که تو خیلی گزینه ها از western بهتر بود
seagate barracuda 7200.11 که 500 گیگ و 32 مگ بافر بود و زیاد هم از وسترن سر تر نیست
اینجا مقایسه این 3 هارد :
http://www.hardware.info/en-US/productdb/compareproducts/bGNkZ5ibmJjKY8g,bGNkZ5ibmJnKYMg,bGNkZ5ibmJjKZsg/
هاردهای Western Digital از لحاظ امنیتی مورد اطمینان هستند.
Western Digital از فن آوری NoTouch™ ramp load در محصولاتش استفاده میکنه که از تماس هد خواندن و نوشتن با سطح دیسک جلوگیری میکنه و سبب افزایش عمر هارد میشه.
میتونید با RAID کردن دو تا هارد از دو کارخانه مختلف مطمئن بشید که اگه یکیشون خراب شد یه کپی از اطلاعاتتون توی هارد دیگه دارید.
ENIAC جان ممنون از جوابت
اون فناوری تو تمام هاردهای وسترن بکار برده شده؟
raid کردن یعنی استفاده هم زمان از 2 هارد ؟
شبیه هارد به هارد کردن دیگه؟
باتشکر
AMD>INTEL
20-08-2008, 23:40
تو raid 0 که اینطور نیست .
در مورد سوال اولی اطلاع دقیقی ندارم.
ولی هارد های WD VelociRaptor و WD Caviar از این فن آوری بهرمند هستند.
در مورد سوال دومی : RAID با هارد به هارد کردن کاملآ متفاوته. RAID حالتهای مختلفی برای پیکربندی هارد دیسکها داره و میتونه هاردها رو برای بالا بردن امنیت ( RAID 1 ) ، بالا بردن عملکرد و سرعت ( RAID 0 ) و بالا بردن امنیت و سرعت به طور همزمان ( RAID 0+1 ) پیکر بندی کنه. البته RAID فقط به این روشهایی که در بالا گفته شد محدود نمیشه و کلی حالت دیگه هم داره.
وقتی شما دو یا تعداد بیشتری هارد رو به صورت معمولی به یک کامپیوتر متصل میکنید هیچ اتفاق خاصی نمیفته و فقط ظرفیت ذخیره سازی رو بالا میبرید ولی وقتی که دو ، سه ، چهار یا تعداد بیشتری هارد رو با هم RAID میکنید مادربرد کامپیوتر شما از اونها طوری استفاده میکنه که سرعت اونها با هم جمع بشه و عملکرد رو بالا ببره ( RAID 0 ).
مثلآ اگر چهار تا هارد 250 رو با هم RAID 0 کنید از دید ویندوز ( سیستم عامل ) شما یک هارد 1000 دارید نه چهار تا هارد 250 در واقع هر بلوک از اطلاعاتی که قرار ذخیره بشه به به چهار بلوک مساوی کوچکتر تقسیم میشه و هر بلوک کوچک روی یکی از هارد ها ذخیره میشه. چون هر هارد با سیستم اطلاعات کمتری رد و بدل میکنه سرعتش بیشتر میشه و عملکرد کلی سیستم رو بالا میبره. نکته مهم اینه که اگر یکی از هارد ها رو از سیستم خارج کنیم کلیه اطلاعات باقی مانده ناقص و بی ارزش میشه چون هرد دیسک بخشی کوچکی از تمام فایل ها رو روی خودش داره. البته RAID های جدید تری اومده که این مشکل رو رفع میکنه.
البته چون شما قصد افزایش امنیت رو دارید فکر کنم باید از RAID 1 استفاده کنید. یعنی هر اطلاعاتی که ذخیره میکنید به طور خود کار و بدون دخالت شما روی هارد های پشتیبان هم ذخیره میشه به طوری که اگر یکی از هارد ها خراب بشه یا بسوزه تمامی اطلاعاتتون روی هارد دیگه ( یا هارد های دیگه ) به صورت کامل وجود داره.
پیشنهاد من به شما اینه که اگر قصد استفاده از RAID امنیتی رو دارید حتمآ دو هارد با مارک متفاوت و از کارخونه های متفاوتی بگیرید چون احتمال اینکه دو تا هارد از یک کارخونه همزمان دچار اشکال مشابهی بشن زیاده ولی احتمال اینکه دوتا هارد از دو برند متفاوت همزمان دچار یک اشکال بشن بسیار پایین و نزدیک به صفره.
چه جالب!
بفرض اگه بخوام از raid1 استفاده کنم سرعتش نسبت به حالت معمولی که کمتر نیست؟
برا raid کردن چیکار باید کنم؟
باید سخت افزاری براش بگیرم یا نر افزاریه؟
خیلی ممنون از لطفت دوست عزیز
سرعتش مثل حالت معمولیه و کمتر نیست.
برای RAID کردن فقط کافیه که مادربوردتون از RAID پشتیبانی کنه ( به راهنمای مادربوردتون مراجعه کنید )
خب من هنوز سیستم جدیدمو نخریدم و قصد خرید P5Q-E رو دارم که از raid هم پشتیبانی میکنه.
چجوری باید نوع raid رو برا سیستم مشخص کنم؟ به برنامه نویسی احتیاج داره؟ یا با خود سیستم عامل انجام میشه؟
یکم هم در مورد نحوه raid کردن هم توضیح بدید ممنون میشم دوست عزیز
در ضمن، میتونم از raid 0+1 استفاده کنم که هم سرعت بالاتر بره و هم امنیت ؟
اگه من 2تا هارد 250 بگیرم و بخوام raid کنم ، در واقع ظرفیت هاردم 250 هست درسته؟
اون یکی هارد که فقط مخصوصه بک آپه دیگه؟....... درسته؟
به برنامه نویسی احتیاج نداره. یک سری تنظیمات داره که در SETUP بایوس مادربورد قرار داره. در مورد نحوه ی RAID کردن هم باید راهمنای مادربورد خودتون رو مطالعه کنید چون همه ی مادربورد ها شبیه به هم نیستند.
اگه قصد استفاده از RAID 0+1 رو دارید به حداقل چهار تا هارد نیاز دارید !!
بله اگه 2 تا هارد 250 رو RAID 1 کنید ظرفیت نهایی 250 خواهد بود و اگه RAID 0 کنید ظریت 500 تا خواهد بود.
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.