مشاهده نسخه کامل : چند مشکل اساسی سخت افزار
بعضی وقتا تصویر روی مونیتورم برفکی میشه یعنی چطوری بگم دارای خطوط رنگی و نویز...سیستم خود به خود ریست میشه(گاهی اوقات)....بعضی برنامه ها مثل یولید یا پریمایر موقع کار بسته یا اند تسک میشن...وقتی هم که میخوام ویندوز نصب کنم جد وآبادم میاد جلوی چشمم چون با صفحه مرگ روبرو میشم...قبلا اینطوری شد مادر برد و رم رو عوض کردم درست شد ولی دوباره اینطوری شده..یکی بگه کدوم سخت افزار مشکل داره...از پاورم نیست؟...فکر هم نکنم رم مشکل داشته باشه..دما هم خوبه..ویروس هم ندارم...کارت گرافیک هم تست کردم مشکل نداره....راستی اینم بگم که وقتی با پریمایر خروجی میگیرم فیلم مونتاژ شده قسمت های شطرنجی داره....
برنامه ای که کل قطعات رو جز به جز تست کنه و مطمئن باشه هست؟..:cool:
javadshahvand
21-08-2008, 10:13
بعضی وقتا تصویر روی مونیتورم برفکی میشه یعنی چطوری بگم دارای خطوط رنگی و نویز...سیستم خود به خود ریست میشه(گاهی اوقات)....بعضی برنامه ها مثل یولید یا پریمایر موقع کار بسته یا اند تسک میشن...وقتی هم که میخوام ویندوز نصب کنم جد وآبادم میاد جلوی چشمم چون با صفحه مرگ روبرو میشم...قبلا اینطوری شد مادر برد و رم رو عوض کردم درست شد ولی دوباره اینطوری شده..یکی بگه کدوم سخت افزار مشکل داره...از پاورم نیست؟...فکر هم نکنم رم مشکل داشته باشه..دما هم خوبه..ویروس هم ندارم...کارت گرافیک هم تست کردم مشکل نداره....راستی اینم بگم که وقتی با پریمایر خروجی میگیرم فیلم مونتاژ شده قسمت های شطرنجی داره....
برنامه ای که کل قطعات رو جز به جز تست کنه و مطمئن باشه هست؟..:cool:
شک نکن که گرافیک و پاور 100 در 100 باید تعویض بشوند
این پاورته که داره پدر بقیه سخت افزار هاتو در میاره
حتما یه پاور گرین با توان مناسب بگیر.
بعد برو سراغ بقیه سخت افزار های خرابت
این رنگی شدن تصاویر مخصوصا تو بازی ها امکان داره مشکل درایور کارت گرافیک باشه. آپ دیتش کنید
آقا ازتون ممنونم که جواب دادین ..ولی با کارت گرافیک دیگه هم امتحان کردم... امروز دروباره اینطوری بود یعنی برفک زیاد و اینکه تند تند ریست میشد ...سی پی یو +رم و کارت گرافیک رو ذر آوردم با اسپری خشک شستشو دادم و همینطور سوکت هاشون و کاملا خشک کردم ...خمیر حرارتی هم زیر فن سی پی یو زدم ....تا الان که مشکلم حل شده ولی میترسم دوباره دوباره ای عزراییله بید سراغم...البته به محض اینکه این کارا رو کردم درست شد...راستش نمیدونم از چیه...اگه از پاور بود چرا الان درست شده؟..........ممنون[
AMD>INTEL
23-08-2008, 20:45
اول بصورت نرم افزاری درایور کارت گرافیک رو اپ دیت کن .
بعد کارت گرافیک رو از جاش در بیار و با فرچه تمیزش کن .
نوع دقیق گرافیک و پاورت چی هست ؟
عزیز جان سیستم نفتی من اینه:
CPU--------------- AMD Athlon xp 2400+
M.B------------------------ MSI MS-6712
Ram---------1024 mb DDR400 kingston
V.G.A--------------Radeon 7000 (64mb)
H.D.D-------------Maxtor 60G(7200rpm)
Power-------------------------300w Xess
بارها آپدیت کردم...........تا به حال به این مشکلات برنخورده بودم..........شاید هم نفت سیستمم تموم شده؟
کمکم کنید چون از لحاظ مالی در مضیقه هستم..........
................خدا نیکو کاران را دوست دارد...............
AMD>INTEL
25-08-2008, 00:12
عزیز جان سیستم نفتی من اینه:
CPU--------------- AMD Athlon xp 2400+
M.B------------------------ MSI MS-6712
Ram---------1024 mb DDR400 kingston
V.G.A--------------Radeon 7000 (64mb)
H.D.D-------------Maxtor 60G(7200rpm)
Power-------------------------300w Xess
بارها آپدیت کردم...........تا به حال به این مشکلات برنخورده بودم..........شاید هم نفت سیستمم تموم شده؟
کمکم کنید چون از لحاظ مالی در مضیقه هستم..........
................خدا نیکو کاران را دوست دارد...............
خوب مطمئن شدم . این مشکل رو اکثر گرافیک های سری 7000 بعد از مدتی پیدا میکنن . باید عوضش کنی .
آقا یعنی اگه کارت گرافیکمو عوض کنم کل مشکلاتم حل میشه............همنطور که گفتم شستشو دادم و دوباره نصب کردم درست شده(فعلا)... اگه دوباره شد عوض کنم؟؟؟
آقا ایتم وبلاگ هامه که یه قرن پیش آپدیت کردم...نظرتون یادتون نره
www.alixnet.blogfa.com
www.revard.blogfa.com
AMD>INTEL
25-08-2008, 23:41
بله . من تا حالا 10 مورد یا شایدم بیشتر از کارتهای سری 7000 دیدم اینطوری شدن . اگر واردی سینک روی چیپست کارتت رو بردار کمی خمیر بزن و دوباره ببند .
اگر 3dmark 2003 رو داری یک بار run کن . ببینیم اوضاعش جطوره ارتیفکت داره یا نه ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.