مشاهده نسخه کامل : كمك فوري، هارد ديسك اكسترنال شناسايي نميشود
هارد ديسك وسترن ديجيتال اكسترنال 320 گيگابايتي نو گرفتم. با كانكتور يو اس بي وصل ميكنيم، شناسايي نميشه، درايور ميخواد، كار فوري دارم، نميدونم چه كار كنم؟ :confused:
هارد ديسك وسترن ديجيتال اكسترنال 320 گيگابايتي نو گرفتم. با كانكتور يو اس بي وصل ميكنيم، شناسايي نميشه، درايور ميخواد، كار فوري دارم، نميدونم چه كار كنم؟ :confused:
در صورتی که از اتصالات مثل کابل USB و آداپتور هارد باکس اطمینان داری در قسمت Add New Hardware ویندوز یک بار کل سخت افزار رو چک کن اگر شناخته نشد . به احتمال زیاد اشکال در مدار تغذیه هارد باکس هست . چون من نمونه این مشکل رو داشتم که علت منتهی به مدار سویچینگ هارد باکس بود .
و اگر از هارد باکس و هارد لپ تاپ استفاده می کنی یه نگاه به بایوس مادربورد مبنی بر غیر فعال بودن یا فعال بودن پورت های USB سیستم بنداز .
AMD>INTEL
02-10-2008, 01:38
ویندوزتون اگر xp زیر سرویس پک 2 هست . این مشکلات زیاده . حتما یک ویندوز xp sp2 نصب کنید . usb2 رو تو ستاپ فعال کنید
javadshahvand
02-10-2008, 10:46
حتماً سرویس پک 3 رو روی ویندوز نصب کن
با تشكر از همه دوستان
اون هارد براي من نبود و متأسفانه هر كاري كرديم نتونستيم راه اندازي كنيم. البته خودم فكر ميكنم كه مشكل ويندوز داشتيم، ولي چون صاحبش ميخواست كه ويندوز عوض نشه و خيلي هم وقت نداشتيم نتونستيم درستش كنيم. باز هم از همه دوستان تشكر ميكنم.
این مسیر که میگم ادامه بدین
روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و
manage
disk manegment
خوب حالا اون پایین میتونین درایو جدید رو پیداش کنین
بعد از فرمت میتونین باز کنین و استفاده کنین
مشکلی داشتین بپرسید
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.