PDA

مشاهده نسخه کامل : كمك فوري، هارد ديسك اكسترنال شناسايي نمي‌شود

shabrah
01-10-2008, 14:21
هارد ديسك وسترن ديجيتال اكسترنال 320 گيگابايتي نو گرفتم. با كانكتور يو اس بي وصل مي‌كنيم، شناسايي نمي‌شه، درايور مي‌خواد، كار فوري دارم، نمي‌دونم چه كار كنم؟ :confused:

nasiban
01-10-2008, 15:27
هارد ديسك وسترن ديجيتال اكسترنال 320 گيگابايتي نو گرفتم. با كانكتور يو اس بي وصل مي‌كنيم، شناسايي نمي‌شه، درايور مي‌خواد، كار فوري دارم، نمي‌دونم چه كار كنم؟ :confused:

در صورتی که از اتصالات مثل کابل USB و آداپتور هارد باکس اطمینان داری در قسمت Add New Hardware ویندوز یک بار کل سخت افزار رو چک کن اگر شناخته نشد . به احتمال زیاد اشکال در مدار تغذیه هارد باکس هست . چون من نمونه این مشکل رو داشتم که علت منتهی به مدار سویچینگ هارد باکس بود .

و اگر از هارد باکس و هارد لپ تاپ استفاده می کنی یه نگاه به بایوس مادربورد مبنی بر غیر فعال بودن یا فعال بودن پورت های USB سیستم بنداز .

AMD>INTEL
02-10-2008, 01:38
ویندوزتون اگر xp زیر سرویس پک 2 هست . این مشکلات زیاده . حتما یک ویندوز xp sp2 نصب کنید . usb2 رو تو ستاپ فعال کنید

javadshahvand
02-10-2008, 10:46

حتماً سرویس پک 3 رو روی ویندوز نصب کن

shabrah
04-10-2008, 10:19
با تشكر از همه دوستان
اون هارد براي من نبود و متأسفانه هر كاري كرديم نتونستيم راه اندازي كنيم. البته خودم فكر مي‌كنم كه مشكل ويندوز داشتيم، ولي چون صاحبش مي‌خواست كه ويندوز عوض نشه و خيلي هم وقت نداشتيم نتونستيم درستش كنيم. باز هم از همه دوستان تشكر مي‌كنم.

g3naa
30-10-2008, 13:11
این مسیر که میگم ادامه بدین
روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و
manage
disk manegment

خوب حالا اون پایین میتونین درایو جدید رو پیداش کنین
بعد از فرمت میتونین باز کنین و استفاده کنین
مشکلی داشتین بپرسید