PDA

مشاهده نسخه کامل : تقاضای راهنمایی در مورد کیس

J.Omrani
05-03-2007, 17:27
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

دوستان عزیز؛
سلام،

از همگی شما تقاضا دارم به من مشورت دهید.(خواهشا خیلی سریع)
ما در حال تنظیم درخواست خرید هستیم و تا ?ردا بیشتر وقت ندارم تا پیشنهادم را ارائه نمایم. عکس یک نمونه کیس را در پیوست ذیل قرار داده ام و نظر شما دوستان برای من خیلی خیلی اهمیت دارد. لط?ا به این سوالت من جواب دهید:

- آیا کاور بغل این کیس ساده باشد بهتر است یا شيشه ای؟
- آیا رنگ مشکی یکدست آن بهتر است یا نقره ای - نوکمدادی یا نوکمدادی - نقره ای؟
- آیا همراه با نرم ا?زار کنترل چند منظوره باشد بهتر است یا ساده؟ ( این کیس قابلیت کنترل چند حالت مختل? از طریق نرم ا?زار و Display پنل جلوی خود را دارد) قیمت این دوحالت حدود 20 تا 25 هزار تومان ت?اوت دارد)

خصوصا نظرات آقایان ؛ حق دوست ، سعید ، امید ، کیوان ، ابوال?ضل ، Internet ، بیگدلی و... برای من اهمیت ویژه ای دارد.
http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=tuniq_2 (http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=tuniq_2)

از همه شما سپاسگزارم اگر سریعا جواب من را بدهید. از مدیریت محترم هم پوزش می طلبم که از این ?رصت سوء است?اده کردم و خواهشمند است ?ردا این قسمت را به طور کامل پاک نمایید.

با تقدیم احترام
عمرانی

vbigdeli
05-03-2007, 19:20
رنگ کیس باید دو رنگ باشد هم نقره ای و هم مشکی.

در ضمن الان coolermaster میذاره که side panel را خودتون انتخاب کنید:
http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product_list&p_class=292

J.Omrani
05-03-2007, 19:33
جناب آقای بیگدلی عزیز؛
با سلام و تشکر از راهنمایی خوب شما،

نظر اولیه خرید ما به این شرح است:
دو رنگ: نقره ای-مشکی و مشکی-نقره ای ( خود من روی رنگ مشکی یکدست نظر مساعدی ندارم)
کاور بغل: در رنگ بدنه اصلی نقره ای، کاور بغل شیشه ای باشد و در رنگ بدنه اصلی مشکی است?اده از کاور بغل ساده.

درمورد کاور بغل انتخابی تجربه خوبی نداشتیم ( عدم اطلاع رسانی صحیح + اشکال در ?روش و...)

mah-3
05-03-2007, 19:41
شما اصلا کیس کار نکنید سگین ترین
اینم نظره دیگه

ARH
05-03-2007, 19:57
اين موضوع برميگرده به سليقه آدم ، من هم كه اصلا خوش سليقه نيستم ، به همين خاطر روي حر?‌هاي من زياد حساب باز نكنيد.

من رنگ مشكي يك دستش رو ترجيه مي‌دم با درب بدون تلق، كنترلر سخت‌ا?زاريش هم به نظرم گرونه و ترجيه مي‌دم با 20 تومانش برم كارت گرا?يكم رو چند مدل ارتقا بدم يا اسپيكرم رو از 2.1 به 5.1 تبديل كنم .

kakihot
05-03-2007, 20:08
بنده حقیر هم میگم مشکی

J.Omrani
05-03-2007, 20:13
پس با این ت?اسیر تا الان معلوم شد که من بی سلیقه ام.
علی جان، اولا که شما آخر سلیقه ای. ثانیا خود این مدل اصولا گران قیمت است ، آیا ?کر می کنید 70 هزار تومان با 90 هزار تومان برای خواهان این کیس ت?اوت دارد؟
کیوان جان، شما سرور ما هستی، نظرت در مورد کاور بغل چه می باشد؟(می دانم که با Sunbeam کاملا آشنا هستید)

Saeed
05-03-2007, 20:17
شما اصلا کیس کار نکنید سگین ترین
اینم نظره دیگه

هد? ما در این سایت تعیین تکلی? برای هیچ شخص/شرکتی نیست. این مکان مجازی صر?ا محلی برای تبادل نظر هست نه تعیین تکلی?. من این گ?ته شما رو"نظر" نمیدونم. اگر دلیل خاصی برای این جمله و نوشته های دیگری که قبلا ارسال کرده اید، دارید، ما مشتاق شنیدن هستیم. در غیر این صورت لط?ا در هیچ جای این سایت بدون دلیل، توضیح و یا توجیه ?نی، مطلبی رو بیان نکنید.

مطالعه قوانین ?عالیت در تالار گ?تمان رو به شما توصیه می کنم.

vbigdeli
05-03-2007, 20:23
پس با این ت?اسیر تا الان معلوم شد که من بی سلیقه ام.
علی جان، اولا که شما آخر سلیقه ای. ثانیا خود این مدل اصولا گران قیمت است ، آیا ?کر می کنید 70 هزار تومان با 90 هزار تومان برای خواهان این کیس ت?اوت دارد؟
کیوان جان، شما سرور ما هستی، نظرت در مورد کاور بغل چه می باشد؟

جناب عمرانی،اگه قیمت تا 100 تومان باشه هم مشکلی نداره،پیکان که تولید نمی کنید؟می کنید؟یک بار هم پورشه تولید کنید:D

من با یکی از مدل های full tower شما کار کردم و واقعا این کیس سنگین وزن بود و طلب حسین رضازاده را می کرد;) ،حتی side panel این کیس قابل برداشتن نبود و کلان کیس سنگینی هستش،بی تعار? میگم سعی کنید این کیس را با است?اده از آلومینیوم تولید کنید...

vbigdeli
05-03-2007, 20:27
جناب آقای بیگدلی عزیز؛
با سلام و تشکر از راهنمایی خوب شما،

نظر اولیه خرید ما به این شرح است:
دو رنگ: نقره ای-مشکی و مشکی-نقره ای ( خود من روی رنگ مشکی یکدست نظر مساعدی ندارم)
کاور بغل: در رنگ بدنه اصلی نقره ای، کاور بغل شیشه ای باشد و در رنگ بدنه اصلی مشکی است?اده از کاور بغل ساده.

درمورد کاور بغل انتخابی تجربه خوبی نداشتیم ( عدم اطلاع رسانی صحیح + اشکال در ?روش و...)

اولا اگه بحث در مورد رنگ کیس هستش،خوب بهتره طرح اولیه در چهار نوع باشه:
1-نقره ای یک دست
2-مشکی یک دست
3-ترکیب نقره ای با مشکی
4-ترکیب مشکی با نقره ای.

در ضمن کلید ریست و پاور 100% روی کیس باشه و مثله بعضی از مدل های ترمال تیک زیر محا?ظ یا .... نباشه که پول پای این جور کیس ها دادن واقعا دیوانگی محضه:D

در ضمن اگه این کیس را 100% با نظر من بخواهید درست کنید،بازم میرم کیس کولر مستر با مدل wave master را میگیرم،چون نمی خوام کسی داشته باشه و از این حر?ها،خلاصه این جنس مثل پاور نیستش که همه یک مارک را توصیه کنن و هر کسی دنبال سلیقه خودش هستش،حالا چه کیس سنگین باشه و چه سبک،چه گرون باشه و چه ارزون،پوله کیس تا حدودی پوله عشقه دیگه;)

J.Omrani
05-03-2007, 20:31
جناب بیگدلی عزیز؛
ما سمند تولید می کنیم،که معلوم نیست بالاخره کجاییه!
اگر ?رصت کنم در مورد کیس آلومینیومی (نکات مثبت و من?ی) بیشتر با هم گپ می زنیم.همچنین در مورد دلیل حذ? کلید ریست ویا تعبیه آن در جاهای عجیب و غریب.
باز هم متشکرم از بابت راهنمایی خوب همگی شما دوستان.
واقعا به من حقیر خیلی خیلی لط? نمودید .
خواهشا تا ?ردا با من نظرات خوبتان را در میان بگذارید.

Saeed
05-03-2007, 20:33
اولا ممنون که نظر من رو هم قابل دونستید!

راستش من بی سلیقه هم کیس مشکی رو ترجی میدم بدون درب شیشه ای! ترکیبش با یک lcd 19 مشکی رنگ و ست کیبورد و موس مشکی، خیلی زیبا به نظر میرسه. (البته درد سر تمیز کردن گرد و غبار این سیستم زیبا هم باید تحمل کرد!)

در مورد درب شیشه ای، به نظر من ابعاد پنجره طراحی شده کوچک به نظر میرسه و بهتره که بیشتر رو به پایین کشیده بشه و جنس شیشه یا پلاسیتک است?اده شده ضد گرد و غبار باشه.

نرم ا?زار و سخت ا?زار کنترل led ها و fan ها هم خالی از لط? نیست. البته اگه امکان کاهش اختلا? قیمتش با کیس های بدون این سیستم باشه ?کر میکنم دست خریدار رو برای انتخاب بیشتر باز بزاره.

البته جدا از ظاهر، حر? دوست عزیزمون وحید بیگدلی هم در مورد آلیاژ است?اده شده بسیار متین هست! :D

مو?ق باشید.

AMD>INTEL
05-03-2007, 21:34
آیا کاور بغل این کیس ساده باشد بهتر است یا شيشه ای؟
- آیا همراه با نرم ا?زار کنترل چند منظوره باشد بهتر است یا ساده؟ ( این کیس قابلیت کنترل چند حالت مختل? از طریق نرم ا?زار و Display پنل جلوی خود را دارد) قیمت این دوحالت حدود 20 تا 25 هزار تومان ت?اوت دارد)

1- به نظرم من شيشه اي بهتر هست
2-نوك مدادي و مشكي
3- مورد سوم اگر optional باشد خيلي بهتر هست

AMD>INTEL
05-03-2007, 21:37
آقاي عمراني من به شما و شركت شما تبريك ميگم. حركت خوبي رو شروع كرديد . و خيلي ممنون از نظرات ما جويا ميشويد

hiwa
06-03-2007, 17:34
حر?ای جالبی زده شد بعنوان یه تازه وارد از همه تشکر میکنم
رنگ کیس به رنگ دی وی دی و کمپنتهای جلوی کیس بستگی داره ١٠٠% اگه از یک رنگ باشن زیبایی بیشتری به کیس میده
پنل بغل هم اگه از led یا watercooling است?اده نمیکنید اونم ?قط جنبه زیبایی داره حتما از یک پنل با ٢ ?ن ٨٠ است?اده کنید یکی در مقابل کارت گرا?یک و صدا و دیگری در بالای و یا یک ?ن 12 که البته هر دوی اینها باید هوا رو به داخل بکشند
حالت ایرودینامیک کیس ?راموش نشه

مو?ق باشید

hiwa
06-03-2007, 17:41
دوست عزیز اگه واسه قشنگی به پنل کنترل دما نگاه میکنی که ‌هیچ ولی این نوع پنل ها ?قط به نظر من جنبه زیبایی دارند نه کارایی ت?اوت دمی واقعی حدود 10 درجه میباشد و باید سنسور در جای مخصوص خودش قرار گیردد که ?قط موجب دردسر هست با توجه به سیپی یو اکستریم ادیشن شما که به احتمال زیاد یه حالی هم به fsb دادی و بغیه قطعات شما بهتر است که یک ترمو متر خوب براش بگیری که خیالتون از دما راحت باشه

mah-3
06-03-2007, 17:43
حر?ای جالبی زده شد بعنوان یه تازه وارد از همه تشکر میکنم
رنگ کیس به رنگ دی وی دی و کمپنتهای جلوی کیس بستگی داره ١٠٠% اگه از یک رنگ باشن زیبایی بیشتری به کیس میده
پنل بغل هم اگه از led یا watercooling است?اده نمیکنید اونم ?قط جنبه زیبایی داره حتما از یک پنل با ٢ ?ن ٨٠ است?اده کنید یکی در مقابل کارت گرا?یک و صدا و دیگری در بالای و یا یک ?ن 12 که البته هر دوی اینها باید هوا رو به داخل بکشند
حالت ایرودینامیک کیس ?راموش نشه

مو?ق باشید

حتما شما هم طر?دار ترمالی؟:confused:
گرین کجا و وترکولینگ کجا.
کیس مگه چکا میخاد بکه که اینهمه ...
اخطار سوم ندینا:mad:

Abolfazl-R
06-03-2007, 18:27
آیا کاور بغل این کیس ساده باشد بهتر است یا شيشه ای؟
سلام
ممنون آقاي عمراني البته شرمنده هم هستم كه اين تاپيكو نديدم. به نظر من هم كار خيلي خوبي شروع كرديد.
براي اين مدل گويا ساده پرستيژ بيشتري دارد. (بدون side panel)
sun beam هم اگه اشتباه نكنم نور پردازي واسه زيبايي بايد باشه كه خب قشنگه ( من از رنگ آبي خوشم مياد)

خب به نظر من شما بايد مانيتور هاي LCD موجود بجز ?راسو رو بررسي كنيد . چون ملت كيسي رو دوست دارن كه به مانيتور و كيبورد هم بخوره. البته وقتي براي اولين بار سيستم بگرين.

خب مردا رو از نظر پوشش ميشه به دو جور تقسيم كرد:
1) كساني كه كت و شلوار مي پوشن يا لباسشون سادس
2) كسايي كه رو مدن

به نظر من كسايي اين كيسو مي خرن كه ساده پوش باشن پس دو رنگ شايد خريدار نداشته باشه.

مثلا من خيلي از مشكيش خوشم اومده.

خب كيس 50 تومني خريدار زياد داره . همون عقربه وسطي كا?ي به نظر مياد.

J.Omrani
06-03-2007, 19:01
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

دوستان عزیز ؛
باسلام،

از محبت و کمکی که به این بنده حقیر داشتید و نظرات خود را صادقانه بیان ?رمودید، بی نهایت سپاسگزارم. امیدوارم ?رصتی در جهت جبران آن به دست آورم. امروز یک دوست خوب جدید هم داشتیم(Hiwa) احساس می کنم ایشان هم کاملا به امور سخت ا?زاری و خصوصا پاور و کیس آشنا باشند. امیدوارم بتوانم بیشتر و مستمر از همراهی و نظرات ایشان بهره مند گردم.

مو?قیت همه شما دوستان را از خداوند مهربان آرزومندم و از مدیریت محترم تقاضا دارم اگر صلاح دانستند، این گ?تگو را به جهت اینکه وقت سایر دوستان را نگیرد ، به طور کامل حذ? نمایند.

با تقدیم احترامات ویژه
عمرانی

ARH
06-03-2007, 23:34
من هم از شما تشكر ميكنم
درخواست شما عملي شد