مشاهده نسخه کامل : Best Laptop
Amiri Fard
10-09-2006, 03:04
سلام
من می خوام تا چند وقت دیگه یه لپ تاپ بخرم .
بهترین لپ تاپ از نظر قدرت و عمر باطری ( زیبایی و وزن اصلا برام مهم نیست ) چیه و چنده ؟
چرا لا? ميزني آخه ;)
ميخاي الكي تاپيك بزني دلت خوش شه:rolleyes:
Amiri Fard
10-09-2006, 13:41
ForceX جان اگر بلد نیستی و یا نمی خوای جواب من رو بدی ، خوب كسی ازت نخواسته كاری بكنی .
یه لط?ی هم بكن و اون اینكه از همین ابتدا دعوا بین كاربرای ?روم راه ننداز .
در ضمن من با تاپیك زرن الكی اصلا موا?ق نیستم و ?كر هم نمیكنم كسی با تاپیك زدن دلش خوش بشه ...
من این موضوعات رو توی سایت های دیگه مطرح كردم ولی چون اون سایت ها مخصوص سخت ا?زار نبودند ، جواب درست و حسابی نگر?تم و صد البته كسی هم باهام اینطوری برخورد نكرد .
كا?ر همه را ... ;)
( خیلی ببخشید اگر یه خورده جدی شد :) )
سلام. به ?روم سخت ا?زار خوش آمدید!
با این همه شرکت های تولید کننده و مدل های مختل? که در بازار میبینیم، گ?تن اینکه کدوم مارک یا نوع لپتاب از همه نظر بهترین هست کار ساده ای نیست.
بهترین رو میشه یه حالت نسبی در نظر گر?ت که با تجه به هزینه و نوع ?عالیتی که با لپتاپ خواهی داشت، یه مدل از یک مارک رو باید انتخاب کنی. شما با گ?تن اینکه چه مقدار حاضر به هزینه کردن هستی و قصد انجام چه ?عالیت هایی رو داری، در انتخاب یک لپتاپ خوب از طر? ما، کمک بزرگی کردی. زیبایی و وزن هم از مشخصات مهم یک لپتاپ هست. ممکنه شما یه لپتاپ 4 کیلویی رو راحت بدونید اما بعد از گذشت یه مدت واقعا خسته کننده خواهد شد! پس نمیشه به راحتی از کنار این دومورد گذشت.
و همینطور دوست عزیز آقای ForceX، من برای شما یه پیام خصوصی ?رستادم. حتما بخون.
:mad: ,,,,,,,,,,,,
Amiri Fard
10-09-2006, 19:50
اول از همه می خوام همین جا ForceX جان معذرت بخوام . من یكم تند حر? زدم .
دوم هم خود من شخصا از asus و sony خوشم میاد و كاربرد هم همه چیز هست و به همین دلیل گ?تم پر قدرت .:D
سلام
خب ما رو هم وبخشيد :D
از جناب سعيد (?ك كنم مديره؟) هم عذر خاهي ميكنم و اون پي ام رو هم در مورد اكانت نديد بگير
بيايد ماچتون وكينم:D :p :D
خوب اینطوری خیلی بهتر شد.
همه میدونن Asus و Sony مارک های معرو? و خوشنامی هستند، ولی خوب باز هم واژه "پرقدرت" که شما گ?تی باز هم نمیتونه به یه انتخاب دقیق و مناسب کمک کنه. نوت بوک پرقدرت برای کارهای گرا?یکی داریم، همینطور برای انجام کارهای محاسباتی، بازی و ...از هزینه هم که صحبتی نکردی هنوز...
Amiri Fard
11-09-2006, 01:37
اگر میشه یه چند تا قیمت بدین تا ببینم قیمت ها چه طوریه . چون پولشو بابام میده و من هنوز نمیدونم چقدر می تونم ازش بگیرم . اگر بتونید قیمت های لپ تاپ های مختل? در زمینه گرا?یك و بازی و كارهای روزمره ( هر كدام جدا ) را بدید ممنون میشم .
البته خیلی ببخشید كه وقتتون رو گر?تما . آخه من در زمینه لپ تاپ هیچ گونه سر رشته ای ندارم .:confused:
plusdeck
15-09-2006, 01:41
با سلام... اولین پستم تو این تالار رو اینجا تو این انجمن میزنم...
سوالم اینه که با بودجه 600 هزار تومن کلی گشتم تا بتونم نوت بوکی رو که جوابگوی نیازهای بنده باشه پیدا کنم.
با توجه به مشکلاتی که نوت بوک های استوک دارن و خب کم و بیش همه از اونا مطلعن نمیخوام ریسک کنم و از نوت بوک دست دوم رو بیخیال شدم!
بالاخره نوت بوک های Fujitsu-Siemens سری Amilo Pro رو دیدم و مدل v2030 اون رو قصد دارم بخرم.
میخواستم نظرتون رو در مورد اون بدونم و اینکه آیا با این بودجه محدود انتخاب های بهتر از این هم میشه داشت؟؟
http://www.dw.kz/notebook_f-s_amilo_v2030.jpg
اینم ?ایل پی دی ا? حاوی اطلاعات مربوط به Fujitsu-Siemens Amilo Pro v2030 (http://vilpublic.fujitsu-siemens.com/vil/pc/vil/datenblaetter/mobile/en/ds_amilo_pro_v2030_july_aug.pdf)
سلام،
این مدل که شما معر?ی کردی به نسبت قیمتش مناسب هست، ولی اضا?ه کردن بودجه خرید تا و انتخاب لپتاپی با پردازنده 64 بیت و حداقل حا?ظه 512 مگابایتی سرمایه گذاری بهتری خواهد بود.
البته بسته به کاربردی که با لپتاپ خواهی داشت شاید همین لپتاپ معر?ی شده کا?ی باش، این لپتاپ برای کارهای اداری ساده تا متوسط انتخاب خوبی هست.
plusdeck
15-09-2006, 21:15
سلام،
این مدل که شما معر?ی کردی به نسبت قیمتش مناسب هست، ولی اضا?ه کردن بودجه خرید تا و انتخاب لپتاپی با پردازنده 64 بیت و حداقل حا?ظه 512 مگابایتی سرمایه گذاری بهتری خواهد بود.
البته بسته به کاربردی که با لپتاپ خواهی داشت شاید همین لپتاپ معر?ی شده کا?ی باش، این لپتاپ برای کارهای اداری ساده تا متوسط انتخاب خوبی هست.
ممنون و متشکر
salam latitude 820 man tozihati dar barash dadam mituni bekhuni
bye
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.