PDA

مشاهده نسخه کامل : صدای مانیتور

nima23
09-03-2007, 15:55
یه چند وقته وقتی مانیتور را روشن میکنه یه 10 ثانیه یه سوت میکشه
مانیتور Lg F700p است

AMD>INTEL
09-03-2007, 15:59
مونيتورت چه مدت كار كرده اين صدا از high voltage مونيتورت هست .

Saeed
09-03-2007, 17:00
مونيتورت چه مدت كار كرده اين صدا از high voltage مونيتورت هست .

معمولا بعد از چهار پنج سال ان مشکل در اکثر مانیتور ها ات?اق می?ته، البته ممکنه در چند ماه اول هم ات?اق بی?ته. من خودم این مشکل رو با LG E700B دارم که 7 سال از عمرش گذشته، به نظر خودم ارزش تعمیر نداره.

ARH
09-03-2007, 17:55
پس اين خدمات دو ساعته ماديران چي شد ؟ باهاش تماس نگر?تي ؟

Saeed
09-03-2007, 18:44
?کر نمیکنم این مشکلی باشه که با دوساعت حل بشه، حتما یا از سیم پیچه یا از خازن ها! هزینه تعمیر هم برای سه چهار ثانیه سوت زیبای قطاری ?کر نمیکنم بصر?ه باشه!!!

nima23
09-03-2007, 18:49
یه سه سال است که باهاش کار میکنم
high voltage چست

mohsen_sadeghi
10-03-2007, 00:05
وقتی جریان بیش ازحد از سیم پیچ ها عبور کند سیم پیچ محا?ظی دارد که سوت گوش خراشی میکشد.

اگه خاصی ببینی مانیتورت چه قدر کار کرده دکمه ی منو روی مانیتورت را بزن بعد برو تو ستاپ بعد زبان را از انگلیسی به ژاپنی عوض کن پایین منو ساعت کارکرد مانیتور را مینویسه ولی ?قط مانیتور ال جی میشه این کار را کرد.

از کجا میدونی ایراد از مانیتورت است.

Saeed
10-03-2007, 00:17
وقتی جریان بیش ازحد از سیم پیچ ها عبور کند سیم پیچ محا?ظی دارد که سوت گوش خراشی میکشد.

اگه خاصی ببینی مانیتورت چه قدر کار کرده دکمه ی منو روی مانیتورت را بزن بعد برو تو ستاپ بعد زبان را از انگلیسی به ژاپنی عوض کن پایین منو ساعت کارکرد مانیتور را مینویسه ولی ?قط مانیتور ال جی میشه این کار را کرد.

از کجا میدونی ایراد از مانیتورت است.

مانیتور من 10700 ساعت کار کرده. این مشکل رو در چند مانیتور دیگه هم دیدم، ?کر نمیکنم مشکل از جریان ورودی به مانیتور باشه چون همه سیستم با همین جریان کار میکنه. پس حتما مشکل از بخش داخلی خود مانیتور هست...حالا یا سیمپیچ یا خازن.

محا?ظی که شما گ?تی یعنی از یه بلندگوی داخلی این صدا رو میده؟ چطوری این صدا تولید میشه؟

mohsen_sadeghi
10-03-2007, 00:18
نقل قول: پس اين خدمات دو ساعته ماديران چي شد ؟ باهاش تماس نگر?تي ؟

کدوم خدمات دو ساعته من سیستمم رو دادم نمایندگی LG بعد از یک ماه به من برگردوند با هزار بدبختی تونستند درستش کنند. در سورتی که مشکل ?قط شل بودن ?ن بود وقتی سیستم را بردم خونه دیدم نه ?یش های usb روزدند. نه LED جلو رو زدند تازه کابل ساتارو س?ت نکرده بودند سیستم هنگ میکرد.:mad:

mohsen_sadeghi
10-03-2007, 00:33
امکان این که جریان ورودی کم و زیاد بشه کم است چون الان همه محا?ظ یا Ups دارند. مگر این که بعضی از مقاومت های داخل مانیتور سوخته باشد وجریان زیاد باشد. البته این ?قط یک نظریه است. من به یک نکته که بر خوردم این بود که بیشتر مانیتورها که سوت میکشند وقتی داخل بازی میشویم این طور میشنود.
من هم خودم این موضوع محا?ظ رو تازه پنجشنبه از یک مهندس الکترونیک ?همیدم ولی وقط نشد روش کارش را بپرسم. بعدا حتما می پرسم.;)

AMD>INTEL
10-03-2007, 00:44
خوب ماديران هنوز تو ?روش سيستم هاي آماده با تجربه نيست . ولي در زمينه خدمات مونيتورهاي تحت گارانتيش خيلي خوب عمل ميكنه سريع تعويض ميكنه. همينطور Dvd Writer هاي Lg

Rax
10-03-2007, 01:44
مانیتور من 10700 ساعت کار کرده. این مشکل رو در چند مانیتور دیگه هم دیدم، ?کر نمیکنم مشکل از جریان ورودی به مانیتور باشه چون همه سیستم با همین جریان کار میکنه. پس حتما مشکل از بخش داخلی خود مانیتور هست...حالا یا سیمپیچ یا خازن.

محا?ظی که شما گ?تی یعنی از یه بلندگوی داخلی این صدا رو میده؟ چطوری این صدا تولید میشه؟

البته بلندگو و اینارو من بی اطلعم ولی کلا چه برد اصلی چه کارت گرا?یک چه برد مانیتور چه برد پاور داخلش معمولا القاگر ( صا?ی سیم پیچی ) که سل? هم اطلاق میشه بهش وجود داره..

یه اثری هست به نام تشدید ?رکانس که تولید صدا میکنه تو جریانهای بالا(ربطی به ولتاژ نداره ?قط تو یه ولتاژ خاص جریان بالا بره صدا هم زیاد میشه)

علیرضا رشتش مرتبط با همینه احتمالا بیشتر میدونه..

ARH
10-03-2007, 09:37
نقل قول: پس اين خدمات دو ساعته ماديران چي شد ؟ باهاش تماس نگر?تي ؟

کدوم خدمات دو ساعته من سیستمم رو دادم نمایندگی LG بعد از یک ماه به من برگردوند با هزار بدبختی تونستند درستش کنند. در سورتی که مشکل ?قط شل بودن ?ن بود وقتی سیستم را بردم خونه دیدم نه ?یش های usb روزدند. نه LED جلو رو زدند تازه کابل ساتارو س?ت نکرده بودند سیستم هنگ میکرد.:mad:

سيستم هم مگه گارانتي مي‌كنه ؟
اين قضيه 2 ساعته براي مانيتورهاش هست ! :D

mohsen_sadeghi
10-03-2007, 23:18
سلام مادیران یک رابط است تا اگه خودش نتونست سیستم را درست کنه سیستم را به گارانتی ب?رسته.
البته اگه سیستم را از اونجا بخریم.
آقای حقدوست حق با شماست اشتباه از من بود.:rolleyes:

اناهید
03-05-2007, 13:55
سلام من مانیتورم حدود یک سال عمر کرده واز همون موقع که خریدم هر وقت روشن می شد 10ثانیه سوت میزد.
بهتر اضا?ه کنم برق خونه ما به خاطراشکال در سیم کشی خیلی ضعی?ه.میخوام بدونم ممکنه علت همین باشه؟
مدل مانیتور ،t730bh

Saeed
03-05-2007, 14:26
سوت زدن مانیتور به خاطر مشکل در قسمت High Voltage یا خازن های اون هست. ممکنه علتش برق ضعی? باشه اما اگه برق خارج از محدوده باشه اصلا روشن نمیشه مانیتور.

اگهمیتونی با یه برق قویتر امتحان کن اگه نه دیگه سوت کشیدن و صدای غیر طبیعی حتما اشکال ?نی حساب میشه.

AMD>INTEL
03-05-2007, 14:58
اشكالات تو سيستم high voltage مونيتور معمولا باعث چنين مشكلاتي ميشه شما رزوليشن رو كمتر و ري?ريش رو كمتر كنيد . ببينيد صدا تغييري ميكند

mohsen_sadeghi
14-05-2007, 00:16
سلام من مانیتورم حدود یک سال عمر کرده واز همون موقع که خریدم هر وقت روشن می شد 10ثانیه سوت میزد.
بهتر اضا?ه کنم برق خونه ما به خاطراشکال در سیم کشی خیلی ضعی?ه.میخوام بدونم ممکنه علت همین باشه؟
مدل مانیتور ،t730bh

دوست عزيز همان طور كه دوستان گ?تند مشكل از high voltage است وديگر كاري نميتوان كرد عايق قسمتhigh voltage به خاطر گذشت زمان از بين ر?ته ،اين صدا پس از مدتي بيشتر هم ميشود، ولي مهم نيست با همان مونيتور مي تواني بدون مشكل كار كني.;)