مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد 64 bit , 128 bit
arash rashno
18-09-2006, 19:58
با سلام
من می خواستم در مورد مموری باس 64 بیت و 128 بیت سوال کنم
من در سایت آواژنگ خوندم که کارت های 128 بیتی دارای 8 تا چیپ 32 مگ (برای 256 مگ ) می باشند
و هر چه تعداد این چیپ ها بیشتر باشد کارت بهتر است
حالا کارت گرا?یک 128 بیت با 4 تا چیپ هم داریم و آیا درسته که هر چه تعداد چیپ بیشتر باشد کارت قویتر است
اینم مقالش می باشد
لط?ا یکم توضیح دهید
با تشکر
سلام
اين مطلبي كه از سايت آواژنگ بر داشتي كار آقاي سامي لويان هست ، كه ات?اقا ايشون عضو هيئت تحريريه سايت ما هم هستند ، مقاله كارتگرا?يكها در سال 2006 كار ايشون هست .
در مورد Memory Interface كارت گرا?يكها اون زمان (دو سه سال پيش) به كمك واحد پشتيباني ?ني شركت آواژنگ يك كار تحقيقاتي انجام داديم و ماحاصلش رو توي مقاله اي به نام "كارت گرا?يكهاي عقيم شده" منتشر كردم .
الان اون مقاله تو آرشيو وبلاگم نيست و نابود شده اما ميدمش به سعيد كه براي اطلاع دوستان بگذارتش توي سايت .
با اين ت?اسير بحث در اين تاپيك رو پس از قرار گر?تن مقاله "كارت گرا?يكهاي عقيم شده" در سايت ادامه خواهيم داد
arash rashno
23-09-2006, 09:41
سلام
اين مطلبي كه از سايت آواژنگ بر داشتي كار آقاي سامي لويان هست ، كه ات?اقا ايشون عضو هيئت تحريريه سايت ما هم هستند ، مقاله كارتگرا?يكها در سال 2006 كار ايشون هست .
در مورد Memory Interface كارت گرا?يكها اون زمان (دو سه سال پيش) به كمك واحد پشتيباني ?ني شركت آواژنگ يك كار تحقيقاتي انجام داديم و ماحاصلش رو توي مقاله اي به نام "كارت گرا?يكهاي عقيم شده" منتشر كردم .
الان اون مقاله تو آرشيو وبلاگم نيست و نابود شده اما ميدمش به سعيد كه براي اطلاع دوستان بگذارتش توي سايت .
با اين ت?اسير بحث در اين تاپيك رو پس از قرار گر?تن مقاله "كارت گرا?يكهاي عقيم شده" در سايت ادامه خواهيم داد
تا کی باید منتظر جواب باشم آقای حقیقت دوست
تا کی باید منتظر جواب باشم آقای حقیقت دوست
سلام
من همون موقع مقاله رو برای آقا سعید ?رستادم ، حتمی سرش شلوغه که ، چون در موردش کلی بحث کردیم و به ت?اهم رسیدیم که هرچه سریع تر داخل سایت قرار بگگیره :confused:
وعده ما عملي شد :
http://www.sakhtafzar.com/article/barrened-video-cards/1.html
اين هم مقاله كارت گرا?يكهاي عقيم شده ، ?قط به قديمي بودنش ايراد نگريد چون مقاله حدود 3-4 سال پيش نوشته شده.
arash rashno
28-09-2006, 08:10
می خواستم بدونم تعداد چیپ رو می توان به 6600 هم بسبت داد و تعداد چیپ مهم است یعنی باید 8 چیپی باشد
همونطور كه تو مقاله توضيح داده شده اگه چيپهاي حا?ظه كارتي كه ميگي از نوع Bga نيست، ميشه اين برداشت رو داشت
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.