مشاهده نسخه کامل : بررسی پاور سیلور استون در ایران .......................................... Silverstone PSU's in IRAN
J.Omrani
11-01-2009, 18:50
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
با توجه به درخواستهای مکرر برخی دوستان در مورد بررسی خاص پاورهای :eek: در ایران، (که در قالب بیش از هشت پیام خصوصی عنوان شده بود) و علی رغم اینکه تمایلی به بررسی فنی آنها نداشتم و ندارم (به دلیل مشکلات پیش آمده در گذشته که شما هم کم و بیش در جریان آن هستید) ، اقدام به تهیه یک مدل پاور :eek: با قیمت 51.000 تومان از بازار نمودم. که عکس اولیه آن را در ذیل ملاحظه می فرمایید:
http://i40.tinypic.com/fnz4lj.gif
بنده این متن را صرفا برای خودم قرار داده بودم و فکر می کنم اشتباه تایپی صورت گرفته بود. به هر حال از همه دوستان عذرخواهی می کنم و امیدوارم همیشه موفق باشید و مجبور نباشید تا چشم خود را برروی واقعیات ببندید.
با تقدیم احترام
red_waves
11-01-2009, 19:06
با سلام
شما در کدام نمایشگاه حضور دارید ؟
واقعا جالب بود
دم شما گرم که این همه به مردم لطف دارید
ببینم این کار شرکت تک دیتا هست یا سون تیم یا فروشنده؟
AMD>INTEL
12-01-2009, 01:00
ممنون استاد . خيلي عالي بود مثل هميشه
masoud123
12-01-2009, 21:03
جناب عمراني واقعا ممونم
نمي دونم اسم اين كار دزدي هست يا كلاه برداري يا شارلاتان بازي؟؟؟
جناب عمراني به نظر شما امكان پيگيري قضايي وجود داره، يا در ايران قانوني براي برخورد با اينجور شركتها و كارها داريم؟؟؟ كه اگه هست ميخوام پيگيري قضايي اين مورد رو انجام بدم...
باز هم تشكر فراوان
irangama
13-01-2009, 16:57
چند هفته پيش توي اين لينك گفتم يه كاسهاي زير نيم كاسهاست.
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=5202
خيلي ممنون مهندس براي اين زحمتي كه كشيدي، واقعاد دستت درد نكنه،
من خودم يكي از افرادي هستم كه پاورهاي گرين رو قبول ندارم، ميدونيد چرا؟ چون شركتهايي مثل تك ديتا هستند، كه آبروي بقيه شركتهاي ايراني رو ميبرند.
اما برام جالبه كه چرا آينده سيما اينقدر به تك ديتا گير ميده، آيا شما پاور بقيه شركتها مثل دريا و فونيران و ... رو هم اينطوري چك ميكنيد يا نه؟
البته به نظر من تك ديتا علاوه بر اينكه جنسهاشو خيلي گرون به دست مصرف كننده ميرسونه حالا ديگه ليبل دروغ هم ميزنه، اين يعني اينكه احتمالا رمهاي geil رو هم شايد ليبل بزنه و بقيه قطعاتش رو.
بازم به خاطر زحمتي كه كشيديد ممنونم.
masoud123
13-01-2009, 20:32
من خودم يكي از افرادي هستم كه پاورهاي گرين رو قبول ندارم، ميدونيد چرا؟ چون شركتهايي مثل تك ديتا هستند، كه آبروي بقيه شركتهاي ايراني رو ميبرند.
اينجور برداشت اصلا درست و منصفانه نيست كه اشتباه يك شركت رو به بقيه شركتها هم تعميم بديم.
مثل اين ميمونه شما در يك شهر يك انسان كوري رو ببيني و بگي همه مردم اون شهر كور هستند. ;)
irangama
14-01-2009, 15:31
حرف شما قبول، اما بهتره يه سري به لينك امضاي من بزني تا ببيني مسئله فقط گرين نيست.
irangama
14-01-2009, 23:23
امروز به يكي از نمايندگيهاي سيلوراستون مراجعه كردم. و بهش موضوع رو گفتم. بلافاصله بعد از شنيدن موضوع يكي از پاورها رو برداشت و برچسبش رو كند من كه برچسب ديگهاي زير برچسبش نديدم. اما با جستجوهايي كه درسايت گوگل و خود سليوراستون بعمل آوردم. اين مدل پاور اصلا وجود نداشت. و فقط دو مدل از پاورهايي كه در سايت سيلواستون بود كليد تبديل 110 به 220 ولت رو داشتند:
از مدل silent مدلهاي st350 و st400
بقيه مدلها همه اكتيو پي اف سي بودند و اين كليد تبديل قرمز رنگ رو نداشتند (يعني همون full range كه مهندس گفت). البته جعبه پاور هم مال مدل Top Efficiency مدلهاي ST50EF و ST40EF هستش.
ولي با تعداد كابل هاي خروجي پاور فكر ميكنم بشه مدل دقيق پاور رو حدس زد كه st350 هست يا st400.
البته فروشنده گفت فكر نميكنم تك ديتا با چنين اعتباري كه داره دست به اين چنين كاري بزنه، و احتمالا تك ديتا به سيلوراستون سفارش ساخت اين مدل رو داده!:confused::eek: بهرحال قراره فردا بررسي كنه و جوابش رو بهم بده.
اما يه سوال كه اينجا براي من پيش اومده اينه كه، انگيزه مهندس عمراني (شركت آينده سيما) از خريد پاورهاي سيلوراستون و بررسي اونا چي هست؟:rolleyes:
AMD>INTEL
16-01-2009, 02:48
با يك جستجوي كوچيك شما تست پاورهاي كولر مستر و رد مكس و ... رو پيدا ميكنيد . ايشون قصد شفاف سازي براي عدم ايجاد مشكل براي كاربران دارد . دفتر ايشون هم پر از پاورهائي شركتهاي ديگه هست . متاسفانه برخورد شما و ديد شما نسبت به مهندس اشتباه هست . شما به شركتهاي ديگه هم سر بزنيد جز خوبي و كمالات مهندس چيزي نميگويند . همينطور از دوستان سخت افزاري كه با مهندس ملاقات داشتند . شما مختاريد هر پاوري كه دوست داشتيد بخريد . مهندس من تا حالا به چشم نديدم كسي رو به اجبار وادار به خريد محصولات گرين كند .
وقتي اين مدل تو اينترنت وجود نداشته و در واقع يك مدل 350 واتي هست . ايشون با صرف هزينه براي اينكه كاربران به اشتباه يك پاور 350 واتي رو به جاي 480 تهيه نكنن . اين كار رو كردند . تو كشورهاي ديگه اگر شركتي چنين كاري ميكرد و محصولي رو ريمارك ميكرد بايد غرامت سنگيني ميپرداخت .
امید جان منم با حرفات موافقم
من مهندس از نزدیک دیدم و با اینکه اولین ملاقاتمون بود خیلی ازش خوشم اومد
با يك جستجوي كوچيك شما تست پاورهاي كولر مستر و رد مكس و ... رو پيدا ميكنيد . ايشون قصد شفاف سازي براي عدم ايجاد مشكل براي كاربران دارد . دفتر ايشون هم پر از پاورهائي شركتهاي ديگه هست . متاسفانه برخورد شما و ديد شما نسبت به مهندس اشتباه هست . شما به شركتهاي ديگه هم سر بزنيد جز خوبي و كمالات مهندس چيزي نميگويند . همينطور از دوستان سخت افزاري كه با مهندس ملاقات داشتند . شما مختاريد هر پاوري كه دوست داشتيد بخريد . مهندس من تا حالا به چشم نديدم كسي رو به اجبار وادار به خريد محصولات گرين كند .
وقتي اين مدل تو اينترنت وجود نداشته و در واقع يك مدل 350 واتي هست . ايشون با صرف هزينه براي اينكه كاربران به اشتباه يك پاور 350 واتي رو به جاي 480 تهيه نكنن . اين كار رو كردند . تو كشورهاي ديگه اگر شركتي چنين كاري ميكرد و محصولي رو ريمارك ميكرد بايد غرامت سنگيني ميپرداخت .
من تا حال 3 بار با مهندس ملاقات داشتم و از گارانتی خوب GREEN هم استفاده کردم
پاورهای SILVER به نظرم قیمت های بالاتر گارانتی ضعیف تر و کارایی مشابه دارند
از مهندس میخوام اگه مقدور باشه از این پاور من که 3 ماه منتظر بودم تا دریا کامپیوتر وارد کنند مقاله یا نقد وبررسی بگذارند (اولین نفری که تو ایران UCP بست )
http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=5197
Alexilver
16-01-2009, 23:52
اما يه سوال كه اينجا براي من پيش اومده اينه كه، انگيزه مهندس عمراني (شركت آينده سيما) از خريد پاورهاي سيلوراستون و بررسي اونا چي هست؟:rolleyes:
سلام
خود مهندس گفتند که انگیزه شون چی هست، بهتره اول متن رو یک بار دیگه بخونید.
یک نیم نگاهی هم به شعار شرکت آینده سیما داشته باشید...
irangama
17-01-2009, 16:13
اگه ميدونستم، مهندس اينقدر فدايي داره عمرا از اين حرفاي بد بد ميزدم!
ارسالی توسط AMD>INTEL
ايشون قصد شفاف سازي براي عدم ايجاد مشكل براي كاربران دارد . دفتر ايشون هم پر از پاورهائي شركتهاي ديگه هست .
منم به نوبه خودم از اين آقاي مهندس خوب تشكر ميكنم. اما در مورد عنوان تاپيك، بايد بگم كه تك ديتا هيچ توجيهي براي اينكار نداشت. و فكر ميكنم حرف مهندس درسته.
ارسالی توسط Alexilver
خود مهندس گفتند که انگیزه شون چی هست، بهتره اول متن رو یک بار دیگه بخونید.
من اين تاپيك رو كامل خوندم. منظورم فقط اينبار نبود، اگه يادتون باشه توي يه تاپيك ديگه هم مهندس با يه پاور ديگه سيلوراستون به مشكل برخورده بود.
ارسالی توسط Motaro
از مهندس میخوام اگه مقدور باشه از این پاور من که 3 ماه منتظر بودم تا دریا کامپیوتر وارد کنند مقاله یا نقد وبررسی بگذارن
اتفاقا منم موافقم. اما نه فقط پاور شما. به نظر من مهندس بايد يه تعداد پاور هم وات موجود در بازار ايران (من جمله خود پاور گرين) رو با هم مقايسه كنه و ازشون يه review بزاره. البته اگه اين دو مدل 785 و 885 وات گرين جزءشون باشه بهترم ميشه. مگه ما چيمون از اين سايتاي خارجي كمتره! فكر ميكنم همه اعضاي فروم هم موافق باشند.
AMD>INTEL
18-01-2009, 01:00
اون بار اگر درست يادم باشه . پاوري كه شامل گارانتي ميشد رو شركت تك ديتا قبول نكردند !
J.Omrani
20-01-2009, 15:51
با سلام
شما در کدام نمایشگاه حضور دارید ؟
دوست خوب من؛
سلام،
شرمنده که دیر پاسخ دادم. بنده در نمایشگاه مشهد و در خدمت همشهریان محترم شما بودم. نمی دانم سعادت دیدار شما را داشتم یا خیر؟ امیدوارم که همیشه موفق باشید.
واقعا جالب بود
دم شما گرم که این همه به مردم لطف دارید
ببینم این کار شرکت :eek: هست یا :eek: یا فروشنده؟
دوست خوب من؛
سلام،
اصلا کاری صورت نگرفته. مگر اتفاقی افتاده؟! ضمن اینکه اون پاوری :eek: که یک بنده خدایی از بازار گرفته بود، سازنده اصلی اش کمپانی FSP می باشد.
جناب عمراني واقعا ممونم
نمي دونم اسم اين كار :eek: هست يا :eek: يا :eek: بازي؟؟؟
جناب عمراني به نظر شما امكان پيگيري قضايي وجود داره، يا در ايران قانوني براي برخورد با اينجور شركتها و كارها داريم؟؟؟ كه اگه هست ميخوام پيگيري قضايي اين مورد رو انجام بدم...
باز هم تشكر فراوان
دوست خوب من؛
سلام،
انشاا.. که در کشور عزیز ما همه مردم درستکار و شریف هستند. شما هم به زحمت نیفتید. بنده یک مقدار متن، اشتباهی تایپ کرده بودم که اصلاح نمودم. مسعود جان، شانس آوردم که الان خودم مورد پیگرد قرار نگرفتم!
چند هفته پيش توي اين لينك گفتم يه كاسهاي زير نيم كاسهاست.
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=5202
من خودم يكي از افرادي هستم كه پاورهاي گرين رو قبول ندارم، ميدونيد چرا؟ چون شركتهايي مثل :eek: هستند، كه ...
اما برام جالبه كه چرا ;) اينقدر به :eek: گير ميده، آيا شما پاور بقيه شركتها مثل دريا و فونيران و ... رو هم اينطوري چك ميكنيد يا نه؟
البته به نظر من :eek: علاوه بر اينكه جنسهاشو خيلي گرون به دست مصرف كننده ميرسونه حالا ديگه:eek: ميزنه، اين يعني اينكه احتمالا رمهاي :eek: رو هم شايد ليبل بزنه و بقيه قطعاتش رو.
بازم به خاطر زحمتي كه كشيديد ممنونم.
اما يه سوال كه اينجا براي من پيش اومده اينه كه، انگيزه مهندس عمراني (شركت آينده سيما) از خريد پاورهاي :eek: و بررسي اونا چي هست
دوست خوب من؛
سلام،
امیدوارم که همه رفقای ما (شاید از نگاه شما ، شرکتهای مورد اشاره اتان، رقیب گرین به شمار آیند ولی از نگاه بنده ، شرکتهای محترم آسمان، دریا و فونیران رفقای خوب ما هستند) در کارشان موفق تر از گذشته باشند. شاید شما در جریان نباشید ولی بنده اکثر پاورهای برندهای مختلف در بازار داخل و خارج را مورد ارزیابی (به دلیل نوع وظیفه ام) قرار داده ام و خواهم داشت. فقط گویا نباید نتایج آنها را در اختیار مردم عزیز قرار داد! حفظ احترام همه، بر ما واجب است. به هر حال نظر شما کاملا قابل احترام است ولی اگر مایل بودید می توانید شخصا در آزمایشگاه ما حضور داشته باشید و نتایج تست را عملا مشاهده فرمایید. ما مخلص تمامی کسانی هستیم که مایل به اثبات عملی هر موضوع هستند.
در مورد انگیزه که چه عرض کنم. بگذریم. بنده اشتباه نمودم و از شما عذرخواهی می کنم.
من تا حال 3 بار با مهندس ملاقات داشتم و از گارانتی خوب GREEN هم استفاده کردم پاورهای :eek: به نظرم قیمت های بالاتر گارانتی ضعیف تر و کارایی مشابه دارند
از مهندس میخوام اگه مقدور باشه از این پاور من که 3 ماه منتظر بودم تا دریا کامپیوتر وارد کنند مقاله یا نقد وبررسی بگذارند (اولین نفری که تو ایران UCP بست )
http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=5197
دوست خوب من؛
سلام،
انشاا.. به زودی و با حضور نمایندگان نشریات مختلف و شرکتهای دریا کامپیوتر، فونیران ، آسمان...، یک مقایسه جامع و کاملا فنی (که از خواندنش لذت ببرید) بین این مدل پاورها انجام خواهیم داد و حتما نتایج تست را در این سایت محترم و ... برایتان قرار خواهیم داد. البته اگر ...
با تقدیم احترام
Sina Shop
20-01-2009, 16:15
آقای عمرانی عزیز
اتفاقی افتاده؟
من ازهمان مدا پاورسیلور استون st480 به تازگی 5 عدد و به قیمت 55 هزار تومن خریداری نموده بودم وپس ازاینکه شما این متن را نوشتید پیگیر شدم و دیدم که انگار زیر لیبل پاورم قبلا یه لیبل دیگه چسبیده شده بوده ولی فقط جاش مونده بودکه یه مقدارسفیدرنگ شده بودو روش یه لیبل دیگه به اسم 480 خورده بود. شما که اشتباه نکرده بودید و من همیشه نوشته های شمارو پیگیر میشم وخیلی از شما چیزای زیادی یادگرفتم.
حالا من چکار بایدبکنم؟ خیلی دو دل شدم و نگران سیستمم هستم لطفا مرا راهنمایی کنید من اینجا چندتا دستگاه پرینت و چاپ دارم که تقریبااین سیستمهااز صح تاشب روشنند.
بااحترام ویژه
آقای عمرانی عزیز
اتفاقی افتاده؟
من ازهمان مدا پاورسیلور استون st480 به تازگی 5 عدد و به قیمت 55 هزار تومن خریداری نموده بودم وپس ازاینکه شما این متن را نوشتید پیگیر شدم و دیدم که انگار زیر لیبل پاورم قبلا یه لیبل دیگه چسبیده شده بوده ولی فقط جاش مونده بودکه یه مقدارسفیدرنگ شده بودو روش یه لیبل دیگه به اسم 480 خورده بود. شما که اشتباه نکرده بودید و من همیشه نوشته های شمارو پیگیر میشم وخیلی از شما چیزای زیادی یادگرفتم.
حالا من چکار بایدبکنم؟ خیلی دو دل شدم و نگران سیستمم هستم لطفا مرا راهنمایی کنید من اینجا چندتا دستگاه پرینت و چاپ دارم که تقریبااین سیستمهااز صح تاشب روشنند.
بااحترام ویژه
دوست عزیز خوش اومدی به فروم
ببین اگه فعلا دارن کار میکنن و مشکلی ندارن و ریست ناگهانی در حین کار نداشتی بیخیال قضیه بشو
اما اگه خیلی مصری برو شکایت کن
به احتمال زیاد تک دیتا رو جریمه میکنن و پاورهای شما رو عوض میکنن
اگر هم خواستن عوض کنن شما قبول نکن و بگو از کجا معلوم این یکی ها لیبل نخورده باشه و اصرار کن که پولتو پس بگیری
اگر شد بیا از همین شرکت خوب آینده سیما بخر که خیالت راحت باشه
من قبل از خرید پاورها همیشه به این فکر میکردم که چرا پاورهای گرین با توان کم نسبت به بقیه پاورهای بازار قیمت خیلی زیاد دارن
بعدا که بیشتر تست و بررسی کردم دیدم شرکتهای دیگه اکثرا توان پیک رو مرجع قرار میدم
اما وقتی بیشتر بررسی کردم دیدم آینده سیما توان ریل پاور رو مینویسه و به همین دلیل رفتم سراغ محصولات خوب این شرکت
دلیلشم این بود که صداقت رو تو کارشون دیدم
irangama
21-01-2009, 17:01
اول بايد بگم خيلي خوشحالم از اينكه شركت آينده سيما با تك ديتا كنار اومد!:eek: بالاخره گرين كه خودش اين همه مشتري داره، خوب نيست از يه شركت ديگه نون بري بكنه!.:eek:
ارسالی توسط J.Omrani
بنده یک مقدار متن، اشتباهی تایپ کرده بودم که اصلاح نمودم. مسعود جان، شانس آوردم که الان خودم مورد پیگرد قرار نگرفتم!
من نفهميدم كه اين يه متن اشتباه بود يا يه review كامل از پاور 480 سيلوراستون!.;)
اصلا کاری صورت نگرفته. مگر اتفاقی افتاده؟! ضمن اینکه اون پاوری که یک بنده خدایی از بازار گرفته بود، سازنده اصلی اش کمپانی FSP می باشد.
نه مهندس جان، "اون پاور نبود" من متن قبلي شما رو save كردم 4 تا پاور بود، براي هر كمپاني هم كه بود، گارانتي تك ديتا بود.
ارسالی توسط J.Omrani
"بنده این متن را صرفا برای هشدار به مصرف کنندگان عزیز ایرانی قرار دادم. بررسی بیشتر موضوع با شما و هر طور که صلاح می دانید، برخورد یا برداشت فرمایید. ضمن اینکه بنده نمونه این پاور را در دفتر کارم موجود دارم (آن هم چهار عدد) تا اگر هر کدام از دوستان که مایل بودند، تشریف آورده و خود از نزدیک ملاحظه فرمایند."
من نميدونم كه چي شد شما همه حرفهاي گذشته تون رو پس گرفتيد. اما همه ميتوند توي سايت سيلور استون برن و خوشون ببيند كه "سيلور استون از اين نوع پاور (با كليد قرمز رنگ تغير ولتاژ 110 به 220) فقط دو نوع 350 و 400 وات داره"
البته من خودم با تك ديتا تماس گرفتم و پاسخشون اين بود "ما اين مدل رو خودمون به سيلوراستون سفارش داديم كه برامون توليد كنند."
البته اگه هركسي، به يه آدم آشنا به الكترونيك دسترسي داشته باشه، ميدونه كه براي اضافه كردن 80 يا 130 وات به يه پاور، كل مدار پاور بايد تغيير كنه و فكر نميكنم هيچ شركت خارجي اونم آمريكايي براي يه همچين بازار محدودي اونم توي ايران دست به همچين كاري بزنه مگر همون كه شما قبلا گفتيد: "به خودش يه زحمتي بده و ليبل پاور رو عوض كنه:eek:"
مطمئناً بعد از اين پست يه سريها ميان از شما طرفداري ميكنند. اما ما ايرانيها تا كي ميخواهيم روي پيشانيمان بنويسيم "لطفا ما را فريب دهيد".:mad:
(اشكالي ندارد تا موقعي كه نخواهيم از عقلمان استفاده كنيم، قطعات آشغال برازنده ما ميباشد.)
masoud123
21-01-2009, 21:09
بنده این متن را صرفا برای خودم قرار داده بودم و فکر می کنم اشتباه تایپی صورت گرفته بود. به هر حال از همه دوستان عذرخواهی می کنم و امیدوارم همیشه موفق باشید و مجبور نباشید تا چشم خود را برروی واقعیات ببندید.
با تقدیم احترام
من نميدونم كه چي شد شما همه حرفهاي گذشته تون رو پس گرفتيد. (اشكالي ندارد تا موقعي كه نخواهيم از عقلمان استفاده كنيم، قطعات آشغال برازنده ما ميباشد.)
دوست من فكر كنم همه چيز توي اين متن آقاي عمراني كه حتي با رنگ قرمز مشخص كردند به وضوح روشن هست، وقتي توي جامعه اي همه چيز سـ-ـيـــاســـ-ـي كاري باشه و همه چيز منفعت و سود شخصي يك عدده و گروه خاص(تافته جدا بافته)(كــوخ نــشــــينان سابق ;) ) باشه، بايد هم اين بلاها سرمون بياد، خوب دوشنبه شب ديديد همين ســـــ-يـــاسـ-ــــــي كاري ها و به خطر افتادن موقيعت عدده اي خـاص چطور دست به دست هم داد تا توسط سـازمان تـربيت بـدني و مـخابـرات و صـدا و ســيما، سر برنامه 90 و عادل فردوسي پور رو بدون درد و خون ريزي ببرند. :confused:
AMD>INTEL
22-01-2009, 02:51
اول بايد بگم خيلي خوشحالم از اينكه شركت آينده سيما با تك ديتا كنار اومد!:eek: بالاخره گرين كه خودش اين همه مشتري داره، خوب نيست از يه شركت ديگه نون بري بكنه!.:eek:
من نفهميدم كه اين يه متن اشتباه بود يا يه review كامل از پاور 480 سيلوراستون!.;)
نه مهندس جان، "اون پاور نبود" من متن قبلي شما رو save كردم 4 تا پاور بود، براي هر كمپاني هم كه بود، گارانتي تك ديتا بود.
من نميدونم كه چي شد شما همه حرفهاي گذشته تون رو پس گرفتيد. اما همه ميتوند توي سايت سيلور استون برن و خوشون ببيند كه "سيلور استون از اين نوع پاور (با كليد قرمز رنگ تغير ولتاژ 110 به 220) فقط دو نوع 350 و 400 وات داره"
البته من خودم با تك ديتا تماس گرفتم و پاسخشون اين بود "ما اين مدل رو خودمون به سيلوراستون سفارش داديم كه برامون توليد كنند."
البته اگه هركسي، به يه آدم آشنا به الكترونيك دسترسي داشته باشه، ميدونه كه براي اضافه كردن 80 يا 130 وات به يه پاور، كل مدار پاور بايد تغيير كنه و فكر نميكنم هيچ شركت خارجي اونم آمريكايي براي يه همچين بازار محدودي اونم توي ايران دست به همچين كاري بزنه مگر همون كه شما قبلا گفتيد: "به خودش يه زحمتي بده و ليبل پاور رو عوض كنه:eek:"
مطمئناً بعد از اين پست يه سريها ميان از شما طرفداري ميكنند. اما ما ايرانيها تا كي ميخواهيم روي پيشانيمان بنويسيم "لطفا ما را فريب دهيد".:mad:
(اشكالي ندارد تا موقعي كه نخواهيم از عقلمان استفاده كنيم، قطعات آشغال برازنده ما ميباشد.)
دقيقا حرف حساب شما چيه ؟
يك واقعيتي هست مهندس براي سود شخصيش چنين كاري نكرد . اين پاور پاور ريمارك هست . راحت توسط سازمانهاي قضائي قابل پيگيري هست . نظرات شما هم مبهم هست . شفاف صحبت كنيد تا با هم بحث و گفتگو كنيم . وجود مهندس عمراني براي تك تك دوستان در فرومهاي مختلف محترم هست .
vandelin
22-01-2009, 03:43
ارسالی توسط irangama
اول بايد بگم خيلي خوشحالم از اينكه شركت آينده سيما با تك ديتا كنار اومد! بالاخره گرين كه خودش اين همه مشتري داره، خوب نيست از يه شركت ديگه نون بري بكنه!.
مطمئناً بعد از اين پست يه سريها ميان از شما طرفداري ميكنند. اما ما ايرانيها تا كي ميخواهيم روي پيشانيمان بنويسيم "لطفا ما را فريب دهيد".
این دو تا حرفت کاملا با هم تناقض داره فکر کنم هدف این تاپیک کاملا مشخص بوده باشه . فریب دادن ؟ هدف این تاپیک هم جلوگیری از همین فریب خوردن هاست
من نميدونم كه چي شد شما همه حرفهاي گذشته تون رو پس گرفتيد.
دوست خوب من؛
سلام،
انشاا.. که در کشور عزیز ما همه مردم درستکار و شریف هستند. شما هم به زحمت نیفتید. بنده یک مقدار متن، اشتباهی تایپ کرده بودم که اصلاح نمودم. مسعود جان، شانس آوردم که الان خودم مورد پیگرد قرار نگرفتم!
حتما یه دلیلی داشته دیگه شما که تاپیک تحریم رو زدی چرا این سوال رو میپرسی ؟
همچنین من هم متوجه نشدم که هدف از این صحبت های شما چیه ؟
AMD>INTEL
22-01-2009, 04:19
دوست من اگر شما به اين روال ادامه بديد مجبورم يك مدت دسترسي شما رو ببندم . شما دليلش رو نميدوني كه چرا مهندس مجبور شده اون رو بردارد . چون ِك آنتن پر قدرتمند اخبار رو به تك ديتا مخباره كرد . شركتها بايد قبول داشته باشند ريمارك پاور كاري اشتباه است . اگر شما هم تهديد به شكايت ميشديد مجبور بوديد انكار كنيد . من متاسفم يك شخص صادق و انسان نه براي تخريب محصول شركت ديگه بلكه براي كمك به دوستان خوب سخت افزاري با هزينه خودش يك پاور رو تست ميكند . قصدي جزو شفاف سازي ندارد . شما هم اگر با گرين مشكل داري ميتونيد از همون شركت كه توش مشغول هستي پاور تهيه كنيد .
AMD>INTEL
22-01-2009, 05:17
شما نه اون دوستي كه دارند ...
J.Omrani
22-01-2009, 10:22
دوستان عزیز؛
سلام،
نظرات همه شما برای بنده قابل احترام است. ولی فکر می کنم اشتباه از طرف بنده بود که نمی بایست این مسئله را عنوان می نمودم. هرچه باشد شرکت آینده سیما به عنوان یک شرکت همکار برای شرکت محترم تک دیتا می باشد. شاید اگر سیاست داشتم ، به راحتی می توانستم این موضوع را از طرف یکی دیگر از اعضای محترم عنوان می نمودم تا شاهد سوء برداشت های مختلف و تماس های آنچنانی نمی شدم. به هر حال فکر می کنم عنوان نمودن این موضوع از طرف یک همکار، کار صحیحی به شمار نرود هر چند که بنده به هیچ عنوان مسائل فنی این پاور را (جز برای دوستانی که خواسته بودند) مورد ارزیابی قرار ندادم و صرفا از دید یک خریدار عادی با شما صحبت نمودم و سعی کردم که جانب احتیاط را کاملا به عمل آورم.
irangama عزیز، نظرات شما به عنوان یک عضور این تالار، برای بنده قابل احترام است و هر شخصی می تواند نسبت به مسائل پیرامون خود برداشت های مختلف داشته باشد. اما آیا شما تمایل ندارید نسبت به این برداشت های قابل احترامتان، کمی تحقیق بیشتری نمایید. مثلا بنده اگر به فلان قطعه از فلان کمپانی اعتماد ندارم، سعی می کنم اگر فرصتی پیش آمد، بتوانم کارآیی آن را با سایر رقبایش مورد ارزیابی قرار دهم. به همین جهت بنده شخصا از شما دعوت می نمایم (با هزینه شرکت اینده سیما) به جهت آشنایی بیشتر و اینکه بحث فنی بهتری داشته باشیم و بتوانید خود شخصا پاورهای مورد بحثتان را با یکدیگر مقایسه فرمایید (به وسیله تجهیزات خاص تست پاور ساپلای)، به دفتر شرکت اینده سیما تشریف بیاورید. قول می دهم که به شما بد نگذرد. در پی این بازدید، اگر هر نقطه تاریکی برای شما وجود داشت ، به راحتی آن را در هر کجا که خواستید عنوان فرمایید و مطمئن باشید بنده هم کاملا از شما حمایت خواهم نمود. ضمن اینکه مطمئن باشید که هر مدل پاور از هر برندی که مد نظر شما باشد، در اینجا موجود می باشد و اگر مدل خاص دیگری هم مد نظرتان باشد، سریعا برایتان تهیه خواهم نمود. فکر می کنم پیشنهاد بدی نباشد، پس لطفا در مورد آن کمی تامل فرمایید.
با تقدیم احترام
با دروود فراوان خدمت مهندس گرامی
جناب مهندس چندی پیش در یکی از مغازه های پرفروش سخت افزار(در شیراز)بودم که شخصی برای سیستم جدیدش در پی پاور می گشت و پس از پرس و جو ازمغازه،به او یک برند دیگری را(شاید درست نباشد نام برند را بگویم)پیشنهاد دادند،اما بنده ازآنجا که کیفیت خوب گرین را می دانستم از او پرسیدم چرا گرین نمیخرید؟و او در پاسخ گفت که چندی ازدوستانم مادربوردشان با پاور گرین،سوخته است!!!!
و نیزفروشنده می گفت دیگر پاورهای گرین کیفیت پیشتر را ندارند و کمی از نگر کیفیتی افت کرده اند!!!!
هرچند من این سخن را جدی نگرفتم،اما خوب،خوشحال می شوم نگر شما را نیز جویا شوم....
با سپاس
red_waves
22-01-2009, 11:36
دوست خوب من؛
سلام،
شرمنده که دیر پاسخ دادم. بنده در نمایشگاه مشهد و در خدمت همشهریان محترم شما بودم. نمی دانم سعادت دیدار شما را داشتم یا خیر؟ امیدوارم که همیشه موفق باشید.
با تقدیم احترام
سلام،
خواهش می کنم،اختیار دارید
بله بنده این سعادت را داشته ام،اما بخاطر اینکه شما را خیلی اذیت کردم روم نشد که با شما سلام علیکی داشته باشم
متاسفانه نمایشگاه کامپیوتر امسال بطور بسیار وحشتناکی ضعیف بود ، خودم هم خجالت میکشم بهش بگم نمایشگاه کامپیوتر بیشتر شبیه محل توزیع اشتراک اینترنت بود ، هیچکدام از غول های مشهد نبودند
تنها دو شرکت کننده مانند قبل در حد و اندازه نمایشگاه بین المللی در این نمایشگاه دیده میشد که یکی از آنها Green بود
قرار بود تیم ما امسال هم در نمایشگاه حضور داشته باشید ولی بخاطر یک سری مشکلات و عدم همکاری ها انصراف دادم، تا پیش از نمایشگاه افسوس می خوردم که این نمایشگاه را از دست دادم ولی پس از اینکه از این نمایشگاه بازدید کردم خدا را شکر کردم که این تجربه بد را نداشتم
شما متوجه علت این ضعف شدید ؟
متاسفم که امسال میزبان خوبی نبودیم
با تشکر
J.Omrani
22-01-2009, 12:47
جناب مهندس چندی پیش در یکی از مغازه های پرفروش سخت افزار(در شیراز)بودم که شخصی برای سیستم جدیدش در پی پاور می گشت و پس از پرس و جو ازمغازه،به او یک برند دیگری را(شاید درست نباشد نام برند را بگویم)پیشنهاد دادند،اما بنده ازآنجا که کیفیت خوب گرین را می دانستم از او پرسیدم چرا گرین نمیخرید؟و او در پاسخ گفت که چندی ازدوستانم مادربوردشان با پاور گرین،سوخته است!!!!
و نیزفروشنده می گفت دیگر پاورهای گرین کیفیت پیشتر را ندارند و کمی از نگر کیفیتی افت کرده اند!!!!
هرچند من این سخن را جدی نگرفتم،اما خوب،خوشحال می شوم نگر شما را نیز جویا شوم....
با سپاس
دوست خوب من؛
سلام،
متاسفانه گاها این موضوع از بازار شنیده می شود که البته از نظر ما کاملا طبیعی و قابل احترام است. چرا که وقتی یک برند در صد بالایی از بازار را تحت پوشش قرار می دهد، بیشتر به چشم می اید و بیشتر نوک پیکان انتقادات قرار می گیرد.
توجه فرمایید که شرکت اینده سیما در صورت خرابی قطعات سخت افزاری ناشی از پاورهای خود (اثبات فنی و تست با تجهیزات خاص مستقر در شرکت) تمامی ضرر و زیان آن را پرداخت می نماید. به عنوان مثال ما از ابتدای امسال تا کنون ، بیست و یک مورد گزارش ناشی از آسیب قطعات سخت افزاری داشته ایم که پنج مورد آن مربوط به مادربرد می شده است. ولی پس از بررسی فنی این گزارشات ، تعداد هفده مورد آن مربوط به آسیب خود قطعه یا اشکال در نسب بوده است و فقط چهار مورد بوده که اشکال مربوط به پاور می شده است. این چهار مورد شامل، دو عدد مادربرد (مربوط به مشهد) و دو عدد هارد (مربوط به تهران و اصفهان) بوده است که عینا خسارت ناشی از آن به مصرف کننده محترمشان پرداخت شده است. حتی اگر مایل باشید می توانم شماره تماس ایشان را به صورت پیام خصوصی برایتان بفرستم.
حال برسیم به اینکه چرا این صحبتها از بازار شنیده می شود:
- افزایش ضریب نفوذ پاور گرین در بازار (طبق آمار داخلی): فرضا فروشگاهی که تا سال گذشته و در هر ماه به تعداد 50 عدد پاور گرین به فروش می رسانده، امسال و در هر ماه بیش از 100 عدد پاور به فروش رسانده است. طبیعی است که اگر پارسال در هر ماه یک پاور مرجوعی داشته، امسال دو یا حتی سه پاور مرجوعی داشته باشد و این موضوع به چشم می آید.
- افزایش توان مصرفی قطعات سخت افزاری: توجه داشته باشید که مثلا همان فروشنده، سال گذشته پاور گرین 330 را برروی چه سیستمی می بسته ولی امسال آن را برروی چه سیستمی می بندد. در حقیقت عدم توجه به توان مصرفی قطعات سخت افزاری و رعایت ننمودن تناسب پاور با سخت افزار.
- افزایش اشکالات مرتبط با برق شهری (خصوصا در تابستان امسال)
- سود رسانی از فروش پاور: توجه فرمایید که معمولا وقتی یک کالا به صورت انبوه در بازار یافت می شود، ضریب سود رسانی آن برای فروشنده کاهش می یابد. مثلا شما مراجعه می فرمایید به بازار و ملاحظه می کنید که پاور گرین را تقریبا 50 درصد فروشگاهها موجود دارند. از سه تا مغازه قیمت می گیرید و نهایتا قیمت آن به دست شما می اید. پس معمولا هیچ فروشگاهی نمی تواند قیمت بالا به شما عنوان نماید. در حالی که کالاهایی که عرف بازار نیستند، معمولا سود بهتری برای فروشندگان دارند و فروشنده حساب می کند که اگر مثلا بخواهد 5 عدد پاور گرین با سود X بفروشد، می تواند یک عدد پاور Y با همان سود X به فروش برساند. پس کاملا طبیعی است که سعی نماید نظر خریدار را معطوف به کالای خاصی نماید ( به شیوه های مختلف).
- تسویه حساب های طولانی مدت: توجه فرمایید که گرین این پاورها را به دلیل کاهش قیمت خرید و عرضه (که قطعا با مقایسه با قیمت های خارجی همین کالا با نام سون تیم متوجه می شوید) به صورت نقدی و یا با بازپرداخت های کوتاه مدت خریداری می نماید. به همین جهت عرف تسویه حساب ما با مراکز پخش و طبیعتا نمایندگان ایشان، بسیار کوتاه مدت تر از سایر برندهای قابل احترام می باشد. در حالی که هستند برند هایی که پاورشان را در فروشگاه امانی می گذارند و یا حتی تا سه ماه به ایشان فرصت تسویه حساب می دهند. پس باز هم طبیعی می باشد که فروشنده تمایل کمتری به فروش و یا مانور برروی پاور گرین داشته باشد.
- تاثیرات رقبا بر بازار: به عنوان مثال شرکتهای محترمی هستند که پاور را در کنار سایر قطعات سخت افزاری به بازار عرضه می نمایند و متاسفانه به کرات شنیده ام که فلان فروشگاه ایشان به مشتری گفته است که اگر مادربرد ما را با پاور گرین ببندید ، از گارانتی خارج می شود و فقط ما این مادربرد را با پاور X به شما پیشنهاد می کنیم! که وقتی پیگیر می شویم می بینیم که دوستان ما در این شرکت های اصلی، بالکل این موضوع را نفی نموده و آن را به فروشنده منتسب می کنند که به جهت رشد فروش خود، از این راهکارها استفاده می نماید. (در همین تالار حداقل سه مورد گزارش داشته ام که اگر مایل باشید اسامی ایشان را به صورت پیام خصوصی برایتان قرار می دهم)
- تاثیرات خاص مراکز گارانتی مادربرد: آن بنده خداهایی که پشت کانتر دریافت مادربرد در مراکز گارانتی مادربرد نشسته است، به محظ دریافت مادربرد معمولا علت خرابی را پاور عنوان می نمایند. خوب طبیعی است که مثلا 30 درصد مراجعین ایشان با پاور گرین باشند و 70 درصد مابقی، با بیش از 30 برند مختلف پاور باشند. (به همان دلیل ضزیب نفوذ کالا در بازار که هر برندی را در معرض آسیب قرار می دهد) و این موضوع می تواند دهان به دهان بچرخد تا فراگیر شود و با ریسک بالایی همراه است. جالب است اگر بدانید که یک شرکت گارانتی کننده مادربرد (در حالی که خود به عنوان یکی از نمایندگان گرین است! ) این حرف را به کرات عنوان نموده است و تقریبا یک چیز روتین به شمار می رود و جای نگرانی دارد.
- و موارد بسیار دیگر که نیاز به یک تومار دارد!
در حال حاضر و طبق بررسی های کمیته بازاریابی امان (که بنده هم در آن حضور دارم) شرکت اینده سیما و برند گرین نیاز به یک راهکار جدی برای این موضوعات دارد و ما دریافته ایم که فروشندگان محترم ، به دلیل محدودیت سود ناشی از فروش پاورهای گرین، از ابزارهای خاص خود استفاده می کنند. به همین جهت بحث خانواده سبز را در دست اجرا داریم و یک سری برنامه های تشویقی دیگر. ضمن اینکه طبق برنامه ریزی های انجام شده، یکی از اهداف گرین کاهش توزیع محصولات و محدود تر نمودن آن می باشد تا به نوعی بازار برای رقبای جدی تر باز شود و ما از این خطر ضریب نفوذ و مرز آن (که اکنون در آن قرار داریم) فاصله بگیریم.
با تقدیم احترام
سلام .... این جور حرفا متاسفانه توی بازار بر سر زبونها انداخته میشن و دلیلشون هم فقط رقابتهای ناسالم هستش... در واقع من فکر میکنم علت اینکه جناب مهندس مطلب مربوط به پاور سیلور استون رو هم برداشتن در واقع اختمال متوسل شدن شرکت X به همین روشها باشه
چونکه اونها هم از نفوذشون و از بافت سنتی و غیرعلمی بازار ایران اشاغه چینین شایعههایی استفاده خواهند کرد ... احتمالا ...
مثلا اینکه فلان پاور مارد برد میسوزونه یه خرف بیمعنی هستش ... اگر پاوری بر خلاف چیزی که روش نوشته شذه در رگوله کردن ولتاژ ضعیف عمل کنه خب مسلما یکی از نتیجهش اسیب وارد شدن به قطعاته ... اما رو بهش میگن «کیفیت پایین» که همه پاورهای نو نیم اتوی بازار ایران اینجوری هستن و اگر کسی از من بپرسه میگم کیفیتشون پایینه ... اما اینکه فروشنده بیاد به خریدار بگه فلان برند کلا مادربرد میسوزونه ... به جز رقابت ناسالم چیزی نیست.
یک نکته جالب که به نظر من رسید اینه که اقدام آقای مهندس در تست محصولات دیگه نشون دهنده اعتماد ایشون به محصولات خودشون هست چون مسلما رقبا محصولات گرین رو برای پیدا کردن مشکل زیر و رو خواهند کرد ...
من به شخصه در مورد پاور ها و به خصوص کیسهای گرین انتقاد هم زیاد دارم ولی اینکه در چند سال اخیر همش کیفیت محصولاتشون بهتر شده و کلا رو به پیشرفت هستن از نظر من خیلی قابل احترامه ... اونم توی بازاری که شرکتها خیلی راحت با استفاده از نامهای معتبر محصولات جعلی به دست مردم میدن
با دروود و احترام بهجناب مهندس گرامی
سخن شما کاملا درست است،اما از آنجاییکه بنده به دانش فنی این شرکت،ایمان داشتم،از سخنی که گفتند کمی تعجب کردم،که نیک دیدم آن را با شما نیزدرمیان بگزارم!
و من نیز به محصولات گرین،کاملا اطمینان دارم
با سپاس از شما
irangama
22-01-2009, 16:53
بنده اول بايد بگم كه خيلي خيلي از مهندس عزيز ممنوم كه چشم ما رو به حقيقت باز كرد. شايد اگه مهندس اين تاپيك رو نميزد، من خودم هم يه پاور سيلوراستون ميگرفتم.
ارسالی توسط AMD>INTEL
دقيقا حرف حساب شما چيه ؟
يك واقعيتي هست مهندس براي سود شخصيش چنين كاري نكرد . اين پاور پاور ريمارك هست . راحت توسط سازمانهاي قضائي قابل پيگيري هست . نظرات شما هم مبهم هست . شفاف صحبت كنيد تا با هم بحث و گفتگو كنيم . وجود مهندس عمراني براي تك تك دوستان در فرومهاي مختلف محترم هست .
اگه به دقت پستهاي من رو توي اين تاپيك خونده باشي با الان اين بار سومي هست كه من خودم اذعان كردم كه اين پاور، ريمارك هست.
ارسالی توسط vandelin
این دو تا حرفت کاملا با هم تناقض داره فکر کنم هدف این تاپیک کاملا مشخص بوده باشه . فریب دادن ؟ هدف این تاپیک هم جلوگیری از همین فریب خوردن هاست
درسته، چون اين دو تا حرف اصلا ربطي بهم نداره، معذرت ميخوام مثل اينكه من كمي بد جمله بندي كردم.
من فقط كمي از اين ناراحت بودم كه در سال 2009 اونم تو دنياي وب، چرا ما بايد حرفي كه ميزنيم پس بگريم. دليل مهندس رو هم براي پس گرفتن حرفش متوجه شدم. بازم از مهندس به خاطر اين روشنگريشون ممنونم. چون علاوه بر اينكه باعث شد من چششم رو بيشتر باز كنم،باعث تعدادي افكار ديگه در مورد پاورهاي گرين در ذهنم بياد و اگه عمري باقي بود و آقا اميد اكانت منو مسدود نكرد تو يه تاپيك جدا سوالاتمو از مهندس ميپرسم.
ارسالی توسط AMD>INTEL
دوست من اگر شما به اين روال ادامه بديد مجبورم يك مدت دسترسي شما رو ببندم . شما دليلش رو نميدوني كه چرا مهندس مجبور شده اون رو بردارد . چون ِك آنتن پر قدرتمند اخبار رو به تك ديتا مخباره كرد . شركتها بايد قبول داشته باشند ريمارك پاور كاري اشتباه است . اگر شما هم تهديد به شكايت ميشديد مجبور بوديد انكار كنيد . من متاسفم يك شخص صادق و انسان نه براي تخريب محصول شركت ديگه بلكه براي كمك به دوستان خوب سخت افزاري با هزينه خودش يك پاور رو تست ميكند . قصدي جزو شفاف سازي ندارد . شما هم اگر با گرين مشكل داري ميتونيد از همون شركت كه توش مشغول هستي پاور تهيه كنيد .
اولا مگه قرار بوده اين تاپيك رو كسي نبينه كه يه آنتن بخواد بهشون اطلاع بده. هركس توي گوگل سرچ كنه "پاور سيلوراستون" اين تاپيك جز 3 - 4 تاي اول نتايج جستجو هستش. در ضمن مهندس توي فروم سايت ليون كامپيوتر هم اين مساله رو مطرح كرده بودند. منم دليل انكار مهندس رو ديگه قبول كردم. و بازم ازشون تشكر ميكنم كه موقعيتشون رو به خطر انداختند.
در ضمن من نه به هيچ شركتي وابستهام نه براي هيچ شركتي كار ميكنم. تا حالا هم نشده برند خاصي رو تبليغ كنم، البته برخلاف شما. توي اين تاپيكها هم تا حالا هرچي پيشنهاد دادم بر اساس خوندن reviewها توي سايتهاي مختلف و نظرات دوستان توي همين تاپيكها بود.
ارسالی توسط J.Omrani
irangama عزیز، نظرات شما به عنوان یک عضور این تالار، برای بنده قابل احترام است و هر شخصی می تواند نسبت به مسائل پیرامون خود برداشت های مختلف داشته باشد. اما آیا شما تمایل ندارید نسبت به این برداشت های قابل احترامتان، کمی تحقیق بیشتری نمایید. مثلا بنده اگر به فلان قطعه از فلان کمپانی اعتماد ندارم، سعی می کنم اگر فرصتی پیش آمد، بتوانم کارآیی آن را با سایر رقبایش مورد ارزیابی قرار دهم. به همین جهت بنده شخصا از شما دعوت می نمایم (با هزینه شرکت اینده سیما) به جهت آشنایی بیشتر و اینکه بحث فنی بهتری داشته باشیم و بتوانید خود شخصا پاورهای مورد بحثتان را با یکدیگر مقایسه فرمایید (به وسیله تجهیزات خاص تست پاور ساپلای)، به دفتر شرکت اینده سیما تشریف بیاورید. قول می دهم که به شما بد نگذرد. در پی این بازدید، اگر هر نقطه تاریکی برای شما وجود داشت ، به راحتی آن را در هر کجا که خواستید عنوان فرمایید و مطمئن باشید بنده هم کاملا از شما حمایت خواهم نمود. ضمن اینکه مطمئن باشید که هر مدل پاور از هر برندی که مد نظر شما باشد، در اینجا موجود می باشد و اگر مدل خاص دیگری هم مد نظرتان باشد، سریعا برایتان تهیه خواهم نمود. فکر می کنم پیشنهاد بدی نباشد، پس لطفا در مورد آن کمی تامل فرمایید.
مهندس عزيز شما لطف داريد. من فرصت نميكنم به شركت شما بيام. ترجيح ميدم ابهاماتم رو درباره محصولات آينده سيما توي همين انجمن مطرح كنم. اما من (و فكر ميكنم بقيه دوستان) از شما درخواست دارم يه review از پاورهاي هم وات موجود در ايران در همين انجمن بزاريد. البته با يه اسم ديگه كه دوباره براي شما مشكلي پيش نياد. اميدوارم كه اينكار شدني باشه.
با تشكر از شما و همه دوستان.
vandelin
22-01-2009, 17:21
من فقط كمي از اين ناراحت بودم كه در سال 2009 اونم تو دنياي وب، چرا ما بايد حرفي كه ميزنيم پس بگريم.
من فکر میکردم الان دور بر سال 1970 باشیم
در حال حاضر و طبق بررسی های کمیته بازاریابی امان (که بنده هم در آن حضور دارم) شرکت اینده سیما و برند گرین نیاز به یک راهکار جدی برای این موضوعات دارد و ما دریافته ایم که فروشندگان محترم ، به دلیل محدودیت سود ناشی از فروش پاورهای گرین، از ابزارهای خاص خود استفاده می کنند. به همین جهت بحث خانواده سبز را در دست اجرا داریم و یک سری برنامه های تشویقی دیگر. ضمن اینکه طبق برنامه ریزی های انجام شده، یکی از اهداف گرین کاهش توزیع محصولات و محدود تر نمودن آن می باشد تا به نوعی بازار برای رقبای جدی تر باز شود و ما از این خطر ضریب نفوذ و مرز آن (که اکنون در آن قرار داریم) فاصله بگیریم.
به نظر من همونطور که قبلا اقا امید مطرح کرده بود (و استقبال هم نشد ) یه تست رسمی مثلا توسط نشریه عصر شبکه از پاور های موجود بازار گرقته شه تا خیلی از حقایق مشخص شه
از صحبت های شما هم خیلی ممونون واقعا جالب بود
دروود
بله،این ایده بسیار خوب و حالبی می باشد،همانند بسیاری سخت افزارهای دیگر که بررسی می شوند!!
اما آیندهیسما که همیشه دراینجور موارد پیشتاز بوده است،باید دید دیگر شرکتها چه می گویند؟
irangama
22-01-2009, 22:11
دروود
بله،این ایده بسیار خوب و حالبی می باشد،همانند بسیاری سخت افزارهای دیگر که بررسی می شوند!!
اما آیندهیسما که همیشه دراینجور موارد پیشتاز بوده است،باید دید دیگر شرکتها چه می گویند؟
با سلام.
به نظر من كه خود مهندس بايد تنهايي دست به كار بشه. فكر نكنم بقيه شركتها حاضر باشند محصولاتشون به طور دقيق بررسي بشه.
J.Omrani
24-01-2009, 09:56
دوستان عزیز؛
سلام،
ضمن احترام به کلیه نظرات شما دوستان خوبم، انشاا.. با هماهنگی های به عمل آمده بین شرکتهای محترم دریا کامپیوتر، آسمان رایانه، فونیران و احتمالا تک دیتا (البته در صورت تمایل ایشان) در پنجشنبه این هفته قرار است با حضور نمایندگان این شرکت ها و چندین سایت داخلی و نشریه عصر شبکه یک مقایسه بسیار فنی و جامع (که قول می دهم در کمتر سایت خارجی ملاحظه فرموده باشید) بین پاورهای در محدوده توانی 800 الی 900 وات با حضور پاور گرین مدل GP885B داشته باشیم. چیزی که تا به حال و به طور صد در صد تایید شده، حضور پاور جدید کولر مستر UCP900 در این مقایسه می باشد.
حتما یک تاپیک جدید در این مورد تا فردا برایتان باز خواهم نمود و اخبار مربوطه را باطلاعتان خواهم رساند.
با تقدیم احترام
AMD>INTEL
24-01-2009, 10:14
متاسفانه مهندس هميشه به خاطر كارهائي كه فقط از روي حسن نيت صورت ميگيرد مورد عنايت دوستان در شركتهاي مختلف صورت ميگيره . من به عنوان كسي كه حدود 7 سال تو سايت ها و انجمن هاي مختلف كار ميكنم .پوشاندن حقيقت و تهديد براي فاش نشدن حقيقت رو محكوم ميكنم . از دوستان خواهش ميكنم كه با مراجعه يا تماس با شركت مزبور اشتباه رو به گوششون برسونند . اين واقعا جاي شرم دارد كه جلوي حقيقت گرفته بشه .
متاسفم .......
مهندس اينتفدر شريف هستند كه نيازي به تخريب شركت ديگري نداشته باشند . به اميد روزي كه شركتها با كاربران اينترنت رو راست باشند . و به شعور كاربر توهين نكنند . شركت تك ديتا بايد آماده يك تجمع عليه خودش باشه . ميتونند با ايجاد جو مهندس عمراني رو تهديد كنند . ولي اعلام ميكنم با مكاتبه با سايت اصلي سيلور استون قضيه رو مشخص ميكنم .
دروود
جناب مهندس،چرا از توانهای پایینتر برای مقایسه چیزی نیست؟
منم با صحبتهای امید موافقم
اگه پاش برسه خودم هم میرم از تک دیتا شکایت میکنم
خدا رو شکر کسی که تو مرکز شکایات وزارت بازرگانی تو بخش تخلفات کامپیوتر کار میکنه آدم درست حسابی هست
اما کسی که میشینه پشت میز و میری پیشش شکایت میکنه بسیار آدم نفهمیه و فقط طرف فروشنده ها رو میگیره
ولی خوب اون کاره ای نیست
من هم اگه وقت کردم حتما میرم شکایت میکنم
البته من فعلا نمیتونم برم 51 تومن بریزم دور و اون پاور رو بگیرم.
شاید برم پیش مهندس و ازش قرض بگیرم و ببرم شکایت کنم و براش پس بیارم
منم با صحبتهای امید موافقم
اگه پاش برسه خودم هم میرم از تک دیتا شکایت میکنم
خدا رو شکر کسی که تو مرکز شکایات وزارت بازرگانی تو بخش تخلفات کامپیوتر کار میکنه آدم درست حسابی هست
اما کسی که میشینه پشت میز و میری پیشش شکایت میکنه بسیار آدم نفهمیه و فقط طرف فروشنده ها رو میگیره
ولی خوب اون کاره ای نیست
من هم اگه وقت کردم حتما میرم شکایت میکنم
البته من فعلا نمیتونم برم 51 تومن بریزم دور و اون پاور رو بگیرم.
شاید برم پیش مهندس و ازش قرض بگیرم و ببرم شکایت کنم و براش پس بیارم
اگر واقعا همچین کاری بکنی عالیه!
دروود
دوستان،من زیاد در جریان نیستم و فکر می کنم که این جستار مناسبی نیز برای گفت و گو در این باره نباشد،اما خوشحال می شوم بدانم چطور می شود یک همچین شرکت متقلبی را تنبیه کرد؟
irangama
24-01-2009, 21:05
يواش يواش داره از بچههاي اين فروم خوشم مياد:).
متاسفانه من به شخصه اطمينانم رو به اكثر شركتها از دست دادم. اما مهم نيست. اين كار مهندس باعث شد موقع خريد قطعه بيشتر چشمام رو باز كنم.
اميدوارم اين بررسي جديد پاورها توسط مهندس بتونه بيشتر به تصميم گيري من كمك كنه.
اما يه چيزي، مهندس جان اگه امكان داره تمام پاورهاي موجود در بازار داخلي رو بررسي كنيد مثلا جديدا شنيدم عقيق رايانه پاورهاي enermax رو آورده يا coolingsys پاورهاي icute رو وارد كرده. اگه تمام برندها باشه عالي ميشه.
با تشكر.
AMD>INTEL
25-01-2009, 00:44
با چنين واكنش تندي از شركت تك ديتا معلوم شد اين موضوع واقعا صحت دارد . متاسفانه بدترين نوع ممكن برخورد رو در پيش گرفتند .
دروود بر شما
آقای بهادر گرامی،آیا این درست است که به خاطر یک شرکت متقلب،همه انجمنهای تخصصی بهراسند و گفته خودشان را دگرگون کنند؟؟پس آرمان این انجمن ها چیست؟حالا هر شرکتی هرچیزی می خواهد بگوید،کارخرابی از خودشان است!!!وباید تاوان آن را هم پس بدهند!!!
جناب مهندس یه سوالی دارم
امکانش هست بیام پیش شما و اون پاور رو بگیرم؟
دلم میخواد برم شکایت کنم
البته هم خیلی کار دارم و هم خیلی درد سر داره اما دلم میخواد حق این شرکتهای دزد رو کف دستشون بزارم
با دروود
اگر بنده دسترسی به جناب مهندس داشتم،بی تردید چنین می کردم!!!
irangama
25-01-2009, 15:52
با چنين واكنش تندي از شركت تك ديتا معلوم شد اين موضوع واقعا صحت دارد . متاسفانه بدترين نوع ممكن برخورد رو در پيش گرفتند .
مطمئن باشيد هيچ شركتي نه تك ديتا، نه دريا كامپيوتر و نه ...، با اين حجم واردات كم محصولات نميتونند سفارش ساخت پاور رو به شركت سازنده بدن. بخصوص كه اگه شركت سازنده خودش هم توليد كننده نباشه و طراح پاورش يه شركت ديگه باشه. حالا فرقي نميكنه يه پاور رو بخوان 50 وات قويتر كنند يا 100 وات و هركس اين حرف رو بزنه دروغ محضه.
vandelin
25-01-2009, 17:49
مطمئن باشيد هيچ شركتي نه تك ديتا، نه دريا كامپيوتر و نه ...، با اين حجم واردات كم محصولات نميتونند سفارش ساخت پاور رو به شركت سازنده بدن. بخصوص كه اگه شركت سازنده خودش هم توليد كننده نباشه و طراح پاورش يه شركت ديگه باشه. حالا فرقي نميكنه يه پاور رو بخوان 50 وات قويتر كنند يا 100 وات و هركس اين حرف رو بزنه دروغ محضه.
یعنی شما میگی پاور 1230 وات گرین که 30 وات بیشتر از مدل اصلی سون تیم داره فقط خالی بندیه شرکت گرینه ؟ دلیل برای حرفت داری ؟
فکر کنم مهندس مجبور شه یه تور مسافرتی به شرکت سون تیم تدارک ببینه
irangama
25-01-2009, 20:24
یعنی شما میگی پاور 1230 وات گرین که 30 وات بیشتر از مدل اصلی سون تیم داره فقط خالی بندیه شرکت گرینه ؟ دلیل برای حرفت داری ؟
فکر کنم مهندس مجبور شه یه تور مسافرتی به شرکت سون تیم تدارک ببینه
سلام دوست عزيز
من توي تاپيكهاي قبلي درباره اين موضوع صحبت كرده بودم و فكر ميكنم خود مهندس هم يه بار اتفاقا توي همين تاپيك پاسخ داد كه اين 30 وات اضافي بيشتر جنبه تبليغاتي داره. اگر به اون تاپيك "گرين گوگل" در قسمت "آينده سيما" مراجعه كني ميبيني كه مهندس دقيقا اين پاور رو همراه با پاور سيلوراستون و hipro مقايسه كرده و هر دوتاشون رو هم باز كرده و خود مهندس اذعان داره كه اين دو پاور از نظر مدار و ساخت قطعات داخل پاور يكي هستند، حالا من سوالم از شما اينه كه، چطوري ميشه پاور hiproسيلوراستون ، 1200 وات هستند ولي مال گرين 1230 واته؟ در ضمن نه تنها اين پاور بلكه پاورهاي 785 و 885 جديد گرين هم همون 750 و 850 هاي سون تيم هستند، فكر نميكنم سون تيم به خاطر 30 وات بخواد طراحي رو عوض كنه، حالا نميدون علاقه آينده سيما به اين 30 وات اضافي چيه كه همه پاروهاش 30 وات بيشترند (535، 430، 680، 780، 1030 و ...) .
البته ميشه گفت اينها حالت peak پاورها هستن، مثلا توي سايت icute مدل پاور رو زده 900 وات ولي روش نوشته شده 850 وات، و peak=900 .
اين رو مهندس در اولين پست اين تاپيك وقتي هنوز اون رو ويرايش نكرده بود در مورد پاور 480 سيلوراستون گفته بود:
پیش خود فکر کردم که شاید ایشان مثلا برای همسان سازی مدل پاور 450 سیلوراستون با مدل GP480A گرین (که معمولا در استعلام های دولتی با نام پاور 480 ذکر می گردد) و به دلیل ورود به استعلام ها ، اقدام به تعویض لیبل پاور نموده باشند.
vandelin
25-01-2009, 21:10
علیک سلام
منظور من چیز دیگه ای بود
متوجه شدی ؟ منم نگفتم که گرین سفارش ساخت پاور جدید رو میده
Alexilver
25-01-2009, 21:54
سلام دوست عزيز
من توي تاپيكهاي قبلي درباره اين موضوع صحبت كرده بودم و فكر ميكنم خود مهندس هم يه بار اتفاقا توي همين تاپيك پاسخ داد كه اين 30 وات اضافي بيشتر جنبه تبليغاتي داره. اگر به اون تاپيك "گرين گوگل" در قسمت "آينده سيما" مراجعه كني ميبيني كه مهندس دقيقا اين پاور رو همراه با پاور سيلوراستون و hipro مقايسه كرده و هر دوتاشون رو هم باز كرده و خود مهندس اذعان داره كه اين دو پاور از نظر مدار و ساخت قطعات داخل پاور يكي هستند، حالا من سوالم از شما اينه كه، چطوري ميشه پاور hiproسيلوراستون ، 1200 وات هستند ولي مال گرين 1230 واته؟ در ضمن نه تنها اين پاور بلكه پاورهاي 785 و 885 جديد گرين هم همون 750 و 850 هاي سون تيم هستند، فكر نميكنم سون تيم به خاطر 30 وات بخواد طراحي رو عوض كنه، حالا نميدون علاقه آينده سيما به اين 30 وات اضافي چيه كه همه پاروهاش 30 وات بيشترند (535، 430، 680، 780، 1030 و ...) .
البته ميشه گفت اينها حالت peak پاورها هستن، مثلا توي سايت icute مدل پاور رو زده 900 وات ولي روش نوشته شده 850 وات، و peak=900 .
اين رو مهندس در اولين پست اين تاپيك وقتي هنوز اون رو ويرايش نكرده بود در مورد پاور 480 سيلوراستون گفته بود:
سلام
نه دوست عزیز، اینها peak نیست. مقدار Peak این پاورها بیشتر از این هست.
این علاقه به 30 وات بیشتر رو من هم متوجه نمیشم، ولی فکر می کنم این پاورها با توان های بالاتر هم تست شده اند و مشکلی برای فراهم کردن 30 وات بیشتر در طولانی مدت نداشته باشند. احتمالا دلیل این بیشتر درج شدن توان هم همین باشد.
irangama
25-01-2009, 23:08
مسلمه كه اينا peak نيست، اين 30 واتي كه من گفتم حدودي بود. مطمئن باشيد اگه يه پاور استاندارد (نه تنها پاورهاي گيرين) مثلا 500 وات باشه راحت تا 550 وات رو هم لود ميكنه، شركتها معمولا براي گرفتن استانداردها (مثلا 80 پلاس) كمي از وات واقعي كه پاورشون ميتونه لود كنه، كمتر ميگن و اگه توي بعضي از review ها هم ديده باشيد مثلا يه پاور 700 واتي رو كه در زمانهاي لود 50%، 75% و 100، برررسي كردند، بعضي وقتها لود ريلهاي مختلف رو تا 110 درصد و گاهي هم بيشتر گذاشتند.
در مورد سوال آقاي vandelin هم فكر ميكنم توضيح دادم، البته آقاي عمراني بيشتر ميتونه در اين مورد توضيح بده.
AMD>INTEL
25-01-2009, 23:46
مهم اين هست كه براي 30 وات از شما پولي گرفته ميشود ؟
پولي گرفته نميشود . حتي از قيمت جهاني هم اين محصول ارزانتر هست .
irangama
26-01-2009, 00:15
آقا اميد درست ميفرمايند. پاورهاي گرين خوش قيمت هستند اما نسبت به قيمت جهاني كمي شك دارم. بهتره يه سري به سايت newegg بزنيد و قيمت پاورهاي سون تيم رو در اونجا ملاحظه كنيد.
آقا اين قدر برام ابهام بوجود آورديد كه مجبور شدم خودم دست به كار بشم و يه سري به سايتهاي سون تيم و 80plus زدم، به يه چيز عجيبي برخوردم:
پاور 1230 وات گرين يا همون پاور ST-1200Z-AF شركت سون تيم، استاندارد 80plus silver نداره يعني نه تنها استاندار 80 پلاس سيلور نداره بلكه 80 پلاس معمولي هم نداره! اين در صورتي هست كه هم تو كاتولاگ محصولات آينده سيما كه از نمايشگا گرفتم و هم توي سايت آينده سيما اين استاندارد براي اين پاور ذكر شده.!:eek:
البته دوستاني كه از اين پاو استفاده ميكنند زياد نگران نباشند. مطمئنا اين پاور بيشتر از 1250 وات به راحتي لود ميشه حالا شايد توي Efficiency 80% نباشه ولي حدود 75-70 باشه.:)
AMD>INTEL
26-01-2009, 00:35
اونطور كه من از مهندس شنيدم . به سفارش گرين يكسري تغييرات مثل همين كه شما بهش عنايت داشتيد رو تو اين پاور ايجاد كردند . البته دانش فني مهندس بهتر ميتونه اين موضوع رو روشن كند
J.Omrani
26-01-2009, 10:15
سلام دوست عزيز
دوست خوب من؛
سلام،
اطلاعات شما خوب ، ارزشمند و قابل احترام است ولی کمی محدود می باشد. چرا که افزایش توان مثلا 20، 30 یا حتی 50 واتی به برخی پاورها ، مستلزم در نظر گرفتن شرایط کلی پاور می باشد. مثلا شاید یک پاور 850 واتی بتواند تا 900 وات هم خروجی دهید، ولی آیا مثلا شرایط بخش کنترل کننده های خروجی در آن ، همانگونه پاسخ خواهد داد که در حالت 850 عمل می نموده است.مثلا تنظیم پروتکشن OPP ...!
و حالا این سوال در ذهن شما پیش می آید که داخل این پاورها مثل یکدیگر است ، پس چگونه اعمال این تنظیمات جدید موجب تغییر کامپوننت نشده است؟ دوست خوب من ؛ این تنظیمات به واسطه تغییر رنج یک یا دو مقاومت نیم وات (یا در بعضی اوقات پتانسیومتر ) موجود در بخش PDC پاور به دست می آید تا عکس العمل های پاور در این محدوده نیز با مشکلی مواجه نشود. حال ممکن است که سوال فرمایید چگونه گرین دست به این عمل می زند؟ خیر، گرین این کار را انجام نمی دهد، بلکه از کمپانی سون تیم درخواست اعمال آن را می کنیم تا از همه نظر مورد تایید ایشان باشد. ضمن اینکه ممکن است تصور شما (به دلیل شنیده هایتان) این باشد که مثلا گرین نمی تواند این کار را انجام دهد! در حالی که شما در جریان خیلی چیزها نیستید (و حق دارید که از حجم سفارشات ما آگاه نباشید، چرا که شنیده های شما در مورد پاورهای مثلا 850 وات سایر برندهای موجود در ایران، در حد ماهیانه 5 الی 10 عدد است که این رقم در برابر حجم کاری گرین در رنج 850 رقم قابل ذکری نمی باشد). سون تیم و گرین به عنوان شریک تجاری یکدیگر می باشند و سود حاصل از فروش ایشان و فروش ما ، به نوعی سود دو طرف خواهد بود. (بیش از این وارد جزئیات نمی شوم).
مسلمه كه اينا peak نيست، اين 30 واتي كه من گفتم حدودي بود. مطمئن باشيد اگه يه پاور استاندارد (نه تنها پاورهاي گيرين) مثلا 500 وات باشه راحت تا 550 وات رو هم لود ميكنه، شركتها معمولا براي گرفتن استانداردها (مثلا 80 پلاس) كمي از وات واقعي كه پاورشون ميتونه لود كنه، كمتر ميگن و اگه توي بعضي از review ها هم ديده باشيد مثلا يه پاور 700 واتي رو كه در زمانهاي لود 50%، 75% و 100، برررسي كردند، بعضي وقتها لود ريلهاي مختلف رو تا 110 درصد و گاهي هم بيشتر گذاشتند.
در مورد سوال آقاي vandelin هم فكر ميكنم توضيح دادم، البته آقاي عمراني بيشتر ميتونه در اين مورد توضيح بده.
دوست خوب من؛ تست 110 درصد لود، معروف به تست استرس می باشد تا بتوانیم شرایط کاری متعادل در دراز مدت (مثلا 50 الی 70 درصد لود) را در محیط آزمایشگاهی و در مدت زمان کوتاهی (با تحت فشار قرار دادن پاور) مورد سنجش قرار دهیم. برای تعجب بیشتر شما ، بنده معمولا تست پارهایمان در محیط آزمایشگاهی را 130 درصد لود در نظر می گیرم (و این بیشتر جنبه تجربی در شرایط مصرف داخلی را دارد تا علمی! )
آقا اميد درست ميفرمايند. پاورهاي گرين خوش قيمت هستند اما نسبت به قيمت جهاني كمي شك دارم. بهتره يه سري به سايت newegg بزنيد و قيمت پاورهاي سون تيم رو در اونجا ملاحظه كنيد.
آقا اين قدر برام ابهام بوجود آورديد كه مجبور شدم خودم دست به كار بشم و يه سري به سايتهاي سون تيم و 80plus زدم، به يه چيز عجيبي برخوردم:
پاور 1230 وات گرين يا همون پاور ST-1200Z-AF شركت سون تيم، استاندارد 80plus silver نداره يعني نه تنها استاندار 80 پلاس سيلور نداره بلكه 80 پلاس معمولي هم نداره! اين در صورتي هست كه هم تو كاتولاگ محصولات آينده سيما كه از نمايشگا گرفتم و هم توي سايت آينده سيما اين استاندارد براي اين پاور ذكر شده.!:eek:
البته دوستاني كه از اين پاو استفاده ميكنند زياد نگران نباشند. مطمئنا اين پاور بيشتر از 1250 وات به راحتي لود ميشه حالا شايد توي Efficiency 80% نباشه ولي حدود 75-70 باشه.:)
دوست خوب من؛ کمپانی سون تیم به تازگی وارد مارکتینگ شده است (سایر دوستان عزیزم در این تالار ، قبلا در جریان بوده اند) و همچنین سون تیم به تازگی با Newegg اقدام به همکاری نموده است(در حدود یک ماه) و به همین دلیل طبق توافقات به عمل آمده با شرکای تجاری، مقرر گردیده است تا قیمت های اولیه برای شروع به کار با این فروشگاه اینترنتی ، کاملا مناسب و قابل رقابت از نظر کیفی-قیمتی در نظر گرفته شود. (جالب است اگر بدانید این موضوع قیمت متعادل، پیشنهاد ما بوده است! ) و همانطور که می دانید قیمت های Newegg نسبتا قیمت های حداقل می باشد. قیمت 885 و 785 گرین در این سایت در مدلهای ST-850Z-AF, ST750Z-AF (http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&Manufactory=12466&N=50012466&SpeTabStoreType=0) به ترتیب 140 و 160 دلار اعلام شده است که مدلهای گرین آن به ترتیب 145 و 165 قیمت گذاری شده اند. (تازه با احتساب سود فروش نمایندگان و عوامل توزیع گرین، نه قیمت فروش خود گرین به این مراکز)
حال توجه شما را را به بررسی جدید از پاور ST-850Z-AF یا همان گرین مدل GP885B و نتایج و قیمت ارائه شده در این سایت جلب می نمایم:
The V-Force ST-850Z-AF retails for about 200$ in the USA market and 160Euros in the EU market and sits right next to most power supplies of that output. Certainly Seventeam is not amongst the primary power manufacturers around but considering that they have also made power supplies for many of the ones sitting on top and also that they are using Japanese made capacitors for their solutions both mean something. If you want to buy a new power supply for your system you would do wise to take a look at the V-Force ST-850Z-AF, it is a unit that will not disappoint with its performanc (http://www.rwlabs.com/article.php?cat=&id=81&pagenumber=7)e
جالب است که این سایت از همه چیز این پاور تعریف و تمجید نموده است و تنها ضعف آن را بسته بندی ضعیف عنوان نموده است (و این نشان از عدم تجربه کافی سون تیم از تاثیرات بسته بندی بر مارکتینگ است)
برای اینکه با این موضوع قیمت در گذشته، بیشتر آشنا شوید ، توجه شما را به قیمتهای جهانی یک مدل پاور 1030 گرین با مدل اصلی ST-1000E-AD در سایت ذیل جلب می نمایم:
ST-1000E-AD به قیمت متوسط 305 دلار (قیمت 1030 گرین، 199 هزار تومان) (http://www.shopbot.com.au/pp-seventeam-st-1000e-ad-price-92669.html)
و باز هم توجه شما را به بررسی جدید پاور GP1230B گرین با مدل مشابه آن (چرا که مدل همسان گرین در سون تیم، مدل ST-1200Z-AF که Cable Management است ، می باشد) یعنی ST-1200E-AF (که Cable Management نمی باشد) و قیمت ارائه شده برای آن را جلب می نمایم:
The Thundering ST-1200E-AF retails for about 300$ in the USA and 270euros in the EU and for that kind of money it sits in the middle of the price range for power supplies of this output. Certainly Seventeam is not known as many other brands out there but like i have already mentioned they have made quite a few units for those companies over the years so their expertise is second to none. So if you just happened to buy a couple of 4870x2 with the recent price drops or a couple of GTX295 graphics cards and you are looking for a good 1000+ power supply then perhaps the Thundering ST-1200E-AF might suit your needs perfectly (http://www.rwlabs.com/article.php?cat=&id=83&pagenumber=7)
در حالی که معمولا قیمت جهانی مدل Cable Management (مدل GP1230B گرین) در حدود 350 دلار می باشد و گرین این پاور را در ایران به قیمت 245.000 عرضه می نماید و پاور عرضه شده گرین دارای 8 جروجی PCI-E می باشد.
در مورد تاییدیه 80 Plus هم خدمتتان عرض کنم که کمپانی سون تیم، هنوز این پاور را برای اخذ این تاییدیه ارسال ننموده است و در حال اعمال اصلاحاتی برروی آن برای اخذ 80Plus Gold می باشد! و بنده مطمئن هستم که می تواند آن را اخذ نماید. چرا که درتست آزمایشگاهی خودمان، نتایج بسیار خیره کننده ای داشته است. (باز هم اگر مایل باشید، می توانید از نزدیک ملاحظه فرمایید).
در پایان ذکر چند نکته بر من واجب است:
من مانده ام، که اگر قیمت یک پاور را از قیمت جهانی آن پایین تر اعلام کنیم، می گویند گرین از کیفیت محصول زده است و سون تیم آن محصولی که برای خودش و دیگران تولید می کند، با محصول گرین متفاوت است!
من مانده ام، که اگر قیمت یک پاور را یکسان با قیمت جهانی آن اعلام کنیم، می گویند گرین همه اش به فکر سود خوش است و به مصرف کننده اجحاف می کند.
من مانده ام، که وقتی اعلام می کنیم که ما محصولات سون تیم را به روز عرضه می کنیم ، می خندند و چشم خود را حداقل برروی تغییرات ظاهری اعمال شده در چیدمان کانکتورها می بندند.
من مانده ام، که اگر می گوییم مبهوت تبلیغات برندها نشوید، باز هم می خندند و می گویند که مثلا خازنهای داخلی پاور گرین فلان است و خازنهای داخلی پاور Y از طلا ساخته شده است.
من مانده ام، وقتی می گوییم آقا این آزمایشگاه فنی ما (که به جرات در خاورمیانه کم نظیر است) و این شما. هر تستی که می خواهید بگیرید و با هر پاور که می خواهید مقایسه فرمایید و باز هم ....
واقعا چه کار باید بکنیم؟
با تقدیم احترام
vandelin
26-01-2009, 10:33
ممنون اقای عمرانی مطالب جالبی عنوان کردید
و فکر کنم جالب تر از اون نتایج تست پاور های داخلی باشه من که از همین حالا منتظرم که مقاله مربوط به این تست رو بخون (البته 10 برابر دوست دارم از نزدیک ببینم )
irangama
26-01-2009, 12:52
ارسالي توسط J.Omrani
این تنظیمات به واسطه تغییر رنج یک یا دو مقاومت نیم وات (یا در بعضی اوقات پتانسیومتر ) موجود در بخش PDC پاور به دست می آید تا عکس العمل های پاور در این محدوده نیز با مشکلی مواجه نشود.
به نظر من اگر اينطور بود خود سون تيم روي پاورهاش اين تغيير رو اعمال ميكرد و ليبل 885 وات ميچسبوند و پاورهاشم گرون تر بفروش ميرسوند. همونطور كه مثلا شركت enermax از 20 وات اضافي پاورهاش هم نگذشته و اون رو روي پاورهاش ذكر كرده (مثل پاور 620 وات enermax) ولي خود سون تيم ميدونه اگه اين كار رو بكنه ديگه پاورهاش گواهينامه 80 پلاس نخواهد گرفت.
من خودم زياد از الكترونيك سر در نمييارم اما با يه كسي كه دستي بر دنياي الكترونيك داشت صحبت ميكردم، ميگفت بعيد ميدونم با تغير يكي دو مقاومت بشه وات خروجي پاور رو اونم 35 وات تغيير داد مگر اينكه طراحي مدار كلا عوض بشه.
در مورد قيمت پاور، اين رو هم در نظر داشته باشيد كه آيا مثلا اين پاور 885 وات شما در همه جاي ايران با قيمت 165 كه شما ذكر ميكنيد به دست مصرف كننده ميرسد يا در بعضي از شهرها فروشندهها، گاهي اين پاور رو تا 190-180 تومان هم ميفروشند.
ارسالي توسط J.Omrani
در مورد تاییدیه 80 Plus هم خدمتتان عرض کنم که کمپانی سون تیم، هنوز این پاور را برای اخذ این تاییدیه ارسال ننموده است و در حال اعمال اصلاحاتی برروی آن برای اخذ 80Plus Gold می باشد! و بنده مطمئن هستم که می تواند آن را اخذ نماید. چرا که درتست آزمایشگاهی خودمان، نتایج بسیار خیره کننده ای داشته است. (باز هم اگر مایل باشید، می توانید از نزدیک ملاحظه فرمایید).
بر فرض هم كه اين پاور ارسال بشه و گواهينامه 80plus gold بگيره (البته بعيد ميدونم، ولي آرزو ميكنم بگيره)، خودتون ميفرماييد سون تيم داره روي پاور اصلاحاتي انجام ميده. در نظر داشته باشيد كه اين اصلاحات هنوز، روي پاورهاي موجود در ايران انجام نشده. پس چطور پاوري كه هنوز براي اخذ گواهينامه ارسال نشده، شما 8080plus silver روش ميزند. شايد شما با 80plus.org هم شريك تجاري هستيد و ما خبر نداريم.
آقاي عمراني بهتر است با مصرف كنندگانتون رو راست باشيد. فراموش نكنيد كساني كه در اين تالارها فعاليت ميكنند براي جستجوي حقيقت وارد اين تالارها ميشوند و از شما به عنوان نماينده يك شركت انتظار دارند حقيقت رو بشنوند. البته ميفهممتون، اگر اين تبليغات نباشه، بيشتر نيمي از مشترياني كه الان داريد رو نخواهيد داشت.
در پايان بايد عرض كنم هدف من از ذكر اين مسائل، فقط روشن شدن يكسري از ابهامات بود كه براي خودم بوجود اومده بود. اميدوارم موجبات آزردگي خاطر شما رو فراهم نكرده باشم.:)
با تشكر
J.Omrani
26-01-2009, 14:34
دوست خوب من؛
سلام،
اتفاقا بنده را همه دوستان می شناسند و مطمئن باشید که اگر بخواهم خلاف حقیقت چیزی را باز گو نمایم، هم خودم و هم شرکت گرین را زیر سوال برده ام. ولی این شما هستید که چون کسی شما را نمی شناسد، به راحتی می توانید هر نظری را بیان فرمایید. پس جایگاه ما با یکدیگر خیلی فرق دارد. بنده از شما دعوت نمودم که اگر سوء برداشت یا نکته ای مجهول در مورد پاورهای گرین دارید (با هزینه شرکت اینده سیما) از محصولات ما و نتایج تست آن (هر مدل) بازدید به عمل آورید، ولی شما آن را قبول نفرمودید. پس طبیعی است با توجه به اطلاعات محدودتان در مورد الکترونیک (که خودتان فرمودید) بنده اگر از صبح تا شب اینجا برایتان مطلب بنویسم، باز هم حرف خودتان را بزنید و قانع نشوید. بنده صحبت از راندمان سیلور می کنم که با اصلاحات می تواند حتی طلا بگیرد آنوقت شما می گویید که پس قرار است اصلاحات انجام شود.
پس برای اینکه خدای ناکرده از یکدیگر دلگیر نشویم، بنده از پاسخگویی به شما ، عذرخواهی می کنم (مگر اینکه حضورا تشریف اورده و خودتان تست فرمایید) ولی این قول را به سایر دوستان می دهم که در اولین فرصت نسبت به تست راندمان پاور 1230 گرین اقدام نمایم و عکس های مربوطه را برایشان در این قسمت قرار دهم.
با تقدیم احترام
irangama
26-01-2009, 15:25
من معذرت ميخوام كه شما رو ناراحت كردم.
حرف شما قبول اصلا پاور هاي شما استاندارش 100plus هست. من ميگم چرا تا موقعي كه موفق به دريافت استاندارد نشديد روي پاور لوگوي 80plus رو ميزنيد؟
در مورد اينكه چرا من به شركت شما نيومدم، چون مهندس جان من شهرستان هستم برام مقدور نيست بيام ولي اگر تهران بيام حتما براي عرض ادب خدمتتون ميرسم.
J.Omrani
26-01-2009, 19:30
دوستان عزیز؛
سلام،
توجه شما را به راندمان پاور GP1230B در شرایط Over Load (بالاتر از 1300 وات) جلب می نمایم. اینکه چرا این راندمان را مدنظر قرار می دهم، از آن جهت است که معمولا بدترین شرایط راندمان، مربوط به حالات Full Load و Over Load می باشد:
http://i41.tinypic.com/30lmald.jpg
با تقدیم احترام
vandelin
26-01-2009, 20:05
با تشکر از جناب اقای عمرانی
ممکن است کمی هم در مورد استاندارد 80 پالس توضیح دهید که چی هست و چگونه یک پاور موفق به دریافت ان می شود ؟
(ببخشید این عکس بالایی رو من نمیتونم ببینم )
irangama
26-01-2009, 20:38
با سلام
مهندس جان واقعا عالي بود. راستي اسم اين دستگاهي كه عكسش رو انداختي چيه؟
AMD>INTEL
27-01-2009, 00:47
شخصيت و دانش مهندس از طرف تمام دست اندركاران سخت افزار و شركتهاي بزرگ به خوبي شناخته شده است . ميزان اعتماد شركتهاي رقيب تا حدي هست كه پاورشون رو به شركت گرين مياورن تا تست و مقايسه بشه . متاسفانه دامنه تخريب و جبهه گيري هاي بي دليل متاسفانه هميشه بوده است .
دروود بر شما جناب مهندس
می شود برای بنده نیز بفرمایید،آیا به راستی آن مدلهایی را که برچسب 80 Plus خورده اند،داریا این گواهینامه هستند و نیز اصلا این گواهینامه چیست؟چقدر می توان به آن گواهمندی(استناد)کرد؟
AMD>INTEL
27-01-2009, 01:11
http://en.wikipedia.org/wiki/80_PLUS
دوست من تست بالا رو كه مهندس گذاشتند ديديد ؟ من بعضي از پاورهائي رو ديدم گواهينامه sli دارن ولي مشخصاتش طوري نيست كه جوابگو باشه . نكته بعدي از زمان درخواست گواهينامه تا تست و مراحلش زمان ميبره . براي شركتهاي ايراني اين پروسه كمي طولاني تر هست .
vandelin
28-01-2009, 16:24
http://en.wikipedia.org/wiki/80_PLUS
دوست من تست بالا رو كه مهندس گذاشتند ديديد ؟ من بعضي از پاورهائي رو ديدم گواهينامه sli دارن ولي مشخصاتش طوري نيست كه جوابگو باشه . نكته بعدي از زمان درخواست گواهينامه تا تست و مراحلش زمان ميبره . براي شركتهاي ايراني اين پروسه كمي طولاني تر هست .
شرمنده اخه من این عکسی که مهندس گذاشته نمیتونم ببینم
در مورد پالس تقریبا متوجه شدم ممنون
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.