مشاهده نسخه کامل : پروژه
Ali_Intel_3GHZ
04-02-2009, 16:02
سلام خدمت برو بچ,واسه پروژه پایان دوره راهنمایی میخواستم,خودم نمیدونم چی ارائه بدم,لطفا یه راهنمایی به من بکنید :confused:
red_waves
04-02-2009, 17:37
پایان دوره چی ؟
Ali_Intel_3GHZ
05-02-2009, 12:34
واسه پایان دوره کاردانی سخت افزار:D
سلام
بستگی داره تا کجا بخوای ادامه بدی و اگه می خوای درس رو ادامه بدی تو چه زمینه ای می خوای
کار کنی
اگه بگی خوب بهتر می شه کمک کرد :p;)
Ali_Intel_3GHZ
13-03-2009, 08:57
سلام خدمت دوستان,فعلا تو کاردانی موندیم,راستش فعلا پروژه آزمایشگاه دستگاه جانبی با پروژه پایانیم یکی شده,PWM
مدولاسیون عرض پالس! فقط یک مشکلی هست این وسط,استاده عزیزم میگه بابد با گیت های منطقی این کارو انجام بدم البته فقط آزمایشگاه دستگاه جانبی,خدود پروژه با میکرو,من فعلا گیره گیت ها هستم کمک میخوام شدیدا:D:D:eek::eek:
AMD>INTEL
13-03-2009, 23:49
با مهندس حقدوست يك مشورتي كنيد .arh
سلام خدمت دوستان,فعلا تو کاردانی موندیم,راستش فعلا پروژه آزمایشگاه دستگاه جانبی با پروژه پایانیم یکی شده,PWM
مدولاسیون عرض پالس! فقط یک مشکلی هست این وسط,استاده عزیزم میگه بابد با گیت های منطقی این کارو انجام بدم البته فقط آزمایشگاه دستگاه جانبی,خدود پروژه با میکرو,من فعلا گیره گیت ها هستم کمک میخوام شدیدا:D:D:eek::eek:
خوب اين كه گير نداره، از اين IC هاي TTL سري 74 استفاده كن و مدارت رو باهاشون روي BreadBoard ببند ! قبلشم يك شبيه سازي با proteous يا Quartous بكني بد نيست.
leadertime
28-03-2009, 21:35
چطور مدولاسیونی؟ برای منبع تغذیه یا مدولاتور دیجیتال یا .....
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.