مشاهده نسخه کامل : کمک در تنظیم جهت فن ها !
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
راستش من یه کیس الگانس دارم که در حال حاظر روش 4 تا فن در حال کار کردن هست.
قبلا 3 تا فن داشت (یکی بالا و 2 تا روی درب بقل)
اما همین 2 روز پیش یه فن خریدم (تمام فن ها 8 سانتی هستند) و کل سیستم رو با توجه به چیزهایی که از اینجا یاد گرفتم یه تغییر درست و حسابی دادم..
1 فن رو نصب کردم در جلوی کیس - طوری که باد رو به سمت داخل کیس هدایت میکنه و فن بعدی رو هم در پشت کیس نصب کردم و طوری که هوا رو به سمت بیرون کیس هدایت میکنه.
اما تغییر دیگه ای که دادم این بود که 2 فن روی در رو بر عکس نصب کردم..یعنی طوری که هوا رو به سمت داخل کیس هدایت میکنه..(قبلا هوا رو میداد بیرون)..
میخواستم بپرسم العان این کار درست هست ؟
این هم 2 تا عکس قبل و بعد کار :
قبل :
http://i39.tinypic.com/2ekosn8.jpg
بعد :
http://i40.tinypic.com/28quv0z.jpg
وقتی که داشتم CPU رو جدا میکردم به سختی جدا میشد و بالاخره جدا شده ولی مقدار زیادی به CPU و هیت سینک چسبیده بود که با چاقو و پارچه و..بالارخه تمیزشون کردم..برای 3-4 سال پیش بوده..العان این سرطان زاست ؟ :D
امروز هم که رفته بودم بگیرم از یه خدمات کامپیوتری توی محلمون..یارو کشت مارو..هی میگفت دست نزن..با هزار بد بختی اندازه 2 تا نخود ازش گرفتم و اودم زدم به CPU و بستم..
یعنی اینقدر این ماده خطرناک هست ؟ اکر دست بخوره مشکلی پیش میاد ؟ پس اونهایی که کارشون اینه چی..
:)
سلام
در مورد هوا نظری ندارم
در مورد خمیر هم شاید طرف خمیر خاصی رو بهت داده باشه
من زیاد با خمیر کار کردم و همیشه هم بهش دست زدم
تا حالا سرطان نگرفتم اما از این به بعد رو نمیدونم
ghahremanimehdi
13-02-2009, 20:08
منم جهت چرخش فنها (جهت جریان هوا توسط فن) برام سوال هست اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ...
esthesist
13-02-2009, 21:11
سلام دوست عزیز .
اصولا یک فن برای جلو و آوردن هوای بیرون به داخل کیس استفاده میشه و یک فن هم برای خارج کردن هوای گرم شده ی داخل به خارج از کیس در پشت نصب میشه .
بقیه فن ها که معمول ترین آن ها روی درب بغل نصب میشوند برای دمیدن هوا به داخل کیس و مخصوصا بر روی قطعاتی مانند مادربورد و کارت گرافیک استفاده میشوند .
پس نتیجه میگیریم کاری که شما انجام دادید کاملا درست بوده .
AMD>INTEL
14-02-2009, 00:42
حرف دوستمون تاييد ميشه
یه سوال دیگه که داشتم راجع به خمیر سیلیکون بود..
وقتی که داشتم CPU رو جدا میکردم به سختی جدا میشد و بالاخره جدا شده ولی مقدار زیادی به CPU و هیت سینک چسبیده بود که با چاقو و پارچه و..بالارخه تمیزشون کردم..برای 3-4 سال پیش بوده..العان این سرطان زاست ؟ :D
امروز هم که رفته بودم بگیرم از یه خدمات کامپیوتری توی محلمون..یارو کشت مارو..هی میگفت دست نزن..با هزار بد بختی اندازه 2 تا نخود ازش گرفتم و اودم زدم به CPU و بستم..
یعنی اینقدر این ماده خطرناک هست ؟ اکر دست بخوره مشکلی پیش میاد ؟ پس اونهایی که کارشون اینه چی..
:)
آقا یک نفر راجع به این توضیح بده :eek: من جوونم آینده دارم.
من دستم خورده روی خمیر سیلیکون ِ همراه سی پی یو اینتل.
مدل CPU که مهم نیست:D
esthesist
16-02-2009, 00:06
نه دوست عزیز ,
این ماده تا زمانی که به جاهایی مانند چشم و یا دهان تماس نداشته باشد خطری ندارد .(رادیو اکتیو نیست که ! )
برای پاک کردن این ماده هم میتونید از محلول های مخصوص و یا اگر در دسترس نیست از الکل استفاده کنید ,
بعد هم با صابون دستتان را خوب بشویید .
مدل سی پی یو هم فرقی نداره و همه یکی هستند با در صد ترکیبات و مواد مختلف , اما همه یک کار میکنند و خطرشان هم زمانی است که در معرض شدید باشید یا حتما آن را قورت داده باشید !!
من در شرکت همراه سیستم کار میکنم و تمام مدت کارم با سی پی یو است ,اگر قرار بود خطری داشته باشد دور از جون خودم تا الان زنده نبودم ....
AMD>INTEL
16-02-2009, 00:33
بعضي حساسيت دارن بهش . اگر بيشتر از 10 دقيقه رو دستتون نمونه مسئله اي نيست
J.Omrani
01-03-2009, 18:22
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
سه مقاله مختلف در ماهنامه رایانه خبر (دی، بهمن، اسفند) چاپ گردیده است که مختص به فن می باشد. بنده به جهت حفظ حقوق معنوی ایشان، صرفا گزیده ای از این مطالب را که مربوط به سوال شماست را در این تاپیک قرار می دهم:
• مطابق استاندارد ، وظیفه ورود هوا به داخل سیستم ، بر عهده فن های جلو و کنار کیس (کاور بغل) می باشد. پس در هنگام نصب فن در قسمت سینی جلوی کیس و یا برروی کاور بغل کیس، به جهت آن (به سمت داخل) توجه ویژه ای داشته باشیم.
• مطابق استاندارد ، وظیفه تخلیه هوای گرم به خارج سیستم، بر عهده فن های پشت کیس و احیانا سقف کیس می باشد. پس در هنگام نصب فن در قسمت سینی پشت کیس و یا برروی سقف کیس، به جهت آن (به سمت بیرون) توجه ویژه ای داشته باشیم.
• برای فن های جلوی کیس، بهتر از از فنی استفاده نماییم که دارای فشار هوای بیشتری باشد تا بهتر بتواند هوا را از میان هاردها و سایر ادوات داخلی (مثل کابل ها و ...) به سمت مادربرد و کارت گرافیک پرتاب نماید.
• برای فن های کناری کیس مانند کاور بغل ( در قسمت شکاف کارت های PCI) ، با توجه به فاصله کمی که بین مبدا ارسال هوا (فن کاور بغل) تا مقصد دریافت کننده هوا (مادربرد ، کارت گرافیک ) وجود دارد، پارامتر فشار هوا تاثیر گذار نخواهد بود و بهتر است از فن هایی استفاده نماییم که حجم بیشتری از هوا را از خود عبور می دهند.
• برای فن کناری کیس مانند کاور بغل (در قسمت پردازنده)، با توجه به تغییرات مکرر میزان دور فن پردازنده ، متناسب با حرارت داخلی پردازنده، بهتر است از فن استفاده ننماییم و این وظیفه هدایت هوای خنک برای کولینگ پردازنده را بر عهده کانال پردازنده (که کیس های ساخته شده مطابق استاندارد Intel CAG1.1 از آن تبعیت می کنند) بگذاریم. اما اگر هم قصد نصب فن برای این قسمت داشتید، بهتر است از فن های PWM استفاده فرمایید.
• برای فن پشت کیس، اهمیت ویژه ای قائل شوید! چرا که معمولا مشاهده می شود در در این قسمت، وظیفه تخلیه گرمای داخلی کیس ، بیشتر بر عهده فن پاور گذاشته شده است. این موضوع موجب افزایش گرمای محیط داخلی پاور و پیامد آن افزایش دور فن پاور و صدای ناشی از کارکرد آن خواهد شد و کاهش کارآیی و طول عمر پاور را در پی خواهد داشت.
نکته ای که در این قسمت مهم است، آن است که برای تشخیص جهت کارکرد فن و مسیر عبور هوای آن، لازم نیست که حتما فن را روشن نمایید، بلکه برروی دیواره فن ها معمولا شاهد دو فلش هستید که یکی جهت چرخش فن و دیگری جهت عبور هوا را برای شما نمایان می نمایند.
با تقدیم احترام
AMD>INTEL
02-03-2009, 00:08
ممنون مهندس خيلي عالي بود
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.