مشاهده نسخه کامل : یه چند تا سوال از مدیران ؟؟؟
Amiri Fard
19-09-2006, 16:42
خوب كه دقت كردم ( البته خیلی هم نیاز به دقت نداشت ) ، دیدم اكثر ا?رادی كه در اینجا جزو مدیران سایت و انجمن ها هستند ، با هم آشنایی دارند و از قبل هم دیگر را می شناسند . خیلی هاتون رو در سایت ها و ?روم های دیگه ( كه البته بعضی از اونها نیز مال خودتونه ) دیده ام و اینو هم دیده ام كه خیلی هاتون در خیلی جاها جزو كاربران اصلی و مدیران هستید .
سوال من اینه كه آیا تمام مدیران این جور سایت ها همدیگر را می شناسند و اگر می شناسند ، چگونه با هم آشنا و وارد این كار شده اند ؟
شاید نخواهید جواب این سوال رو بدید ولی من خیلی دوست دارم بدونم كه این خانواده به چه بزرگی ( و شاید هم خیلی كوچك ) هست ...
در ضمن اگر ایرادی ندارد می خواهم بدانم شغل اصلی هر یك از مدیران چیست و هر یك چگونه به این دنیای زیبا راه یا?ته اند ؟
با تشكر :cool:
Amiri Fard
19-09-2006, 16:46
راستی یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینكه به نظر شما رشد ?روم تا به حال چطوری بوده و آیا اصلا خوب بوده یا نه ؟
این نوع دوستی ها اکثرا برحسب ات?اق و وجود دیدگاه ها و نقطه نظرات موا?ق صورت میگیره. مثلا خود من با بیشتر این دوستان عزیز در دو سه سال گذشته و گ?تگوهای که در انجمن پرشین تولز انجام میشد آشنا شدم و از این آشنایی و دوستی ایجاد شده خیلی خوشحالم. اما در مورد وبمستر ها یا صاحبان سایت ها این آشنایی ها با ارتباط مستیقم و درخواست همکاری و ... هست.
خانواده دوستان ?عال در مورد سخت ا?زار به عنوان یک اجتماع مجازی نیمشه دقیقا گ?ت بزرگ یا کوچک هست چون متاس?انه هنوز تعری? و رسمیتی نداره، اما درحال حاضر بر روی ایجاد یک انجمن ?یزیکی و رسمی از کاربران حر?ه ای سخت ا?زار داره بحث میشه ، دوستان زیادی هستند که همیشه در این اجتمع ?عال حساب میشن و بعضی دیگه نیمه وقت. ?کر کنم حدودا 10 ن?ر از این اجتماع به صورت ثابت و همیشگی هستند.
اگه در مورد شغل از من بپرسی، چون مدت زیادی نیست که درسم تموم شده ?کر نمیکنم به این زودی ها یک شغل مرتبط با رشته تحصیلیم ( عمران ) پیدا کنم. اما از دوسال گذشته با همکاری یکی از دوستانم یه شرکت کامپیوتری در مورد شبکه و اینترنت (کار این شرکت ?روش سخت ا?زار نیست) ثبت کردیم و به صورت پاره وقت پروژه های مختل?ی رو انجام میدیم.
بقیه دوستان هم یا هنوز دانشجو هستند، یا در شرکت خصوصی و یا شغل آزاد مشغول هستند. حالا اگه خودشون مایل باشند در مورد خودشون توضیح خواهند داد.
در مورد پیشر?ت ?وروم باید بگم هنوز برای قضاوت زوده...
Amiri Fard
19-09-2006, 21:49
واقعا خیلی ممنون از توجه ی كه به این سوال كردید . :)
خیلی به دردم خورد و خیلی نكات رو برام روشن كرد . راستی میشه یه خورده بیشتر راجع به این توضیح بیشتر بدین : :cool:
درحال حاضر بر روی ایجاد یک انجمن ?یزیکی و رسمی از کاربران حر?ه ای سخت ا?زار داره بحث میشه ، دوستان زیادی هستند که همیشه در این اجتمع ?عال حساب میشن و بعضی دیگه نیمه وقت. ?کر کنم حدودا 10 ن?ر از این اجتماع به صورت ثابت و همیشگی هستند.
:rolleyes:
واقعا خیلی ممنون از توجه ی كه به این سوال كردید . :)
خیلی به دردم خورد و خیلی نكات رو برام روشن كرد . راستی میشه یه خورده بیشتر راجع به این توضیح بیشتر بدین : :cool:
:rolleyes:
سلام
يك ايدهاي مطرح شده كه تمام كاربران حر?هاي سختا?زار ايران رو كنار هم اينجا جمع كنيم و با هم ديگه يك انجمن براي گسترده كردن حوزه ?عاليتهامون در جامعه تاسيس كنيم . يك چيزي تو مايههاي انجمن شركتها ان?ورماتيك ايران .
?علا اين طرح در حد يك ايده هست و كلي ايراد بهش وارده ، علاوه بر اين سايت هنوز پتانسيلهاي لازم رو براي بستر سازي اين ?عاليتها پيدا نكرده .
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.