PDA

مشاهده نسخه کامل : بحث گفتگو و پيشنهادات درباره محصولات Green

صفحات : [1] 2 3

AMD>INTEL
16-03-2007, 14:48
اين تاپيك رو به پيشنهاد وحيد بيگدلي عزيز ايجاد كرده ام . كه هر نوع تظرات دوستان و پيشنهاد ها و انتقاداتشون رو در مورد محصولات گرين بشنويم .

J.Omrani
28-03-2007, 19:28
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

دوستان عزیز؛
سلام،

ابتدا امیدوارم که تعطیلات عید به همه شما خوش گذشته باشد. نظرتان در مورد این کیس با قیمتی در حدود 45 هزار تومان چیست؟

http://i7.tinypic.com/2zi1t0j.jpg
با تقدیم احترام
عمرانی

vbigdeli
03-04-2007, 15:36
جناب عمرانی خیلی خوشحالیم که بعد از تعطیلات نوروز بازم تشری? آوردید،این کیسی که شما گذاشتید زیبا هستش و صد البته قیمت مناسبی داره،اگه گرونتر بود،می گ?تم که برای ?ن ها ی توری بذارید و ق?ل پشت کیس که بعضی شرکت ها می ذارن نیز ?راموش نشه! بهرحال اگه میشد مثله بعضی کیس های گران قیمت،ورقه یا سینی زیر مادربورد به صورت کشویی در میامد،خیلی عالی می شد،اگه یک عکس پیدا کردم،حتما می ذارم،چون ?ک کنم منظورم را بد رسونده باشم ;)

J.Omrani
03-04-2007, 17:18
وحید جان؛
سلام،

من هم خوشحالم که دوباره درخدمت شما هستم. در مورد این کیس، اگر دقت ?رموده باشید یک پایه یا هولدر برای ?نها وجود دارد که برروی آن ?یلترهای توری مانند قرار داده شده است. ق?ل کاور بغل هم حتما در س?ارش لحاظ می گردد( همانطور که در عکس ملاحظه می ?رمایید). همانطور که می دانید در بیشتر از 70 درصد کیسهای ما که گران هم نمی باشند( مثل 2002, 2005Plus, Prince, X Blade, ...) سینی مادربرد به صورت کشویی جدا می شود و این به نوع ساختار داخلی کیس بر می گردد. در عوض بعضی از مدلهای گران قیمت ما از این حالت پشتیبانی نمی کنند! البته این کیس هم قابلیت جداسازی سینی مادربرد به صورت کشویی را نیز دارا می باشد.

در پایان از پیشنهادات شما سپاشگزارم و منتظر نظر سایر دوستان می مانم.

با تقدیم احترام

هیچ
03-04-2007, 18:04
من نمی دونم چرا از این کیسهایی که جلوش بسته است خوشم نمیاد.:rolleyes: منظورم اون دری که میاد و جلوی درایوها رو میگیره. کلی حال گیریه. آدم می خواد با سی دی و دی?یدی کار کنه این دره همچین مزاحمه. تازه مثلا طر? ر?ته کلی پول داده یه درایو خ?ن و خوشگل خریده ببینتش حال کنه اونوقت بذار تو درش رو ببنده;) .
البته این ?قط نظر منه. کلا با این جور کیسها حال نمی کنم و ترجیح می دم جلوش که مربوط به درایوهاست باز باشه.

Abolfazl-R
03-04-2007, 19:29
واقعا خوبه بخصوص اينكه قيمتش هم زياد بالا نيست....

سوال: کیس های شرکت گرين كجا ساخته مي شن؟

Saeed
03-04-2007, 22:06
عرض سلام و تبریک سال نو به آقای عمرانی که بعد از تعطیلات دوباره لط? کردن و دوباره به ما ملحق شدن!

من هم نظر مثبتی در مورد این کیس دارم، بخصوص با قیمت و امکاناتی که براش درنظر گر?ته شده انتخاب خوبی برای خریداران خواهد بود. اما آقای عمرانی ن?رمودید که این کیس به چه نامی و در چه تاریخی انشاله به بازار خواهد آمد؟ ضمنا در نظر گر?تن یک ?ن 12 سانتی به صورت ?ابریک روی کیس خالی از لط? نیست!

AMD>INTEL
03-04-2007, 23:23
اين كيس از نظر طراحي هيچ مشگلي ندارد . كاملا قابل رقابت با كيسهاي خارجي هست .

J.Omrani
04-04-2007, 10:06
دوستان عزیز؛
سلام،

ممنون از جناب هیچ بابت ارائه نظر ش?ا? خود. در این مورد قطعا سلائق ا?راد مت?اوت است و حق با شماست.

ممنون از جناب ابوال?ضل گل؛ ?کر می کنم که در این مورد قبلا بحثهای م?صلی با جناب internet داشتیم که توجه شما را به آن جلب می نمایم:

http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=263&page=4

ممنون از سعید عزیز؛ این کیس در حال حاضر گمنام است و احتمالا تا سه الی چهار ماه آینده به بازار خواهد آمد . ضمنا همانطور که می دانید ما برروی تمامی محصولات خود ، حداقل یک ?ن استاندارد قرار داده ایم.( آیا در مورد اسم آن نظر خاصی دارید؟ )

ممنون از آقا امید؛ ما در ابتدای پروسه کاری با این کارخانه جدید خارجی هستیم. قطعا در صورت تایید ?نی و ثبت س?ارش و کارهای اولیه ، این کیس حداقل تا سه ماه آینده به بازار خواهد آمد. قطعا نظرات مثبت شما و سایر دوستان عزیز، ما را تشویق به سرعت بخشیدن در امور مربوطه خواهد نمود.

مجددا از بابت ارائه نظرات م?یدتان سپاسگزارم

با تقدیم احترام

vbigdeli
05-04-2007, 14:21
سلام.

بچه ها این هم یک خبر گرینی : http://www.dailytech.com/Greenpeace+Slams+Apple+Lauds+Lenovo+as+Greenest+PC +Maker/article6793.htm

بخونید بد نیست ;)

J.Omrani
05-04-2007, 17:10

دوستان عزیز؛
سلام،

یک مورد انتقاد به پاور GP530S4-F24-2F پیدا کردم . می خواهم شما را هم در جریان بگذارم و نظرتان را جویا شوم:
وحید جان یادتون هست در مورد است?اده از روش Cable Management در ایران بحث کردیم.

http://radcom.ir/weblog/mohsen/

با تقدیم احترام

J.Omrani
05-04-2007, 17:16

دوستان عزیز؛
سلام،

ابتدا خودم پیشدستی می کنم و به این انتقاد بجا جواب می دهم.

انتقاد ایشان کاملا صحیح و به جا می باشد. وجود کاتالوگ در درون جعبه پاور خیلی الزامی می باشد و انشاا.. از سه ماه آینده این کار را انجام خواهیم داد.
ضمنا یک نگاهی به عکس این پاور بیندازید. ?کر نمی کنم در ارائه هشدارهای لازمه کوتاهی کرده باشیم . ولی به هر حال این یک انتقاد کاملا صحیح می باشد.

http://i13.tinypic.com/2jcyqs4.jpg

با تقدیم احترام

vbigdeli
05-04-2007, 17:42

دوستان عزیز؛
سلام،

یک مورد انتقاد به پاور GP530S4-F24-2F پیدا کردم . می خواهم شما را هم در جریان بگذارم و نظرتان را جویا شوم:

با تقدیم احترام

جناب عمرانی حر? من این بود که اگه از لحاظ ?نی براتون مقدور هست،گذاشتن کابل منجمنت خیلی جالبه،داخل کیس هم خلوت میشه و هم زیباتر.من به پشتوانه اینکه شرکت هایی مثل Enermax روی محصولاتشون می ذارن،به این مثله اشاره می کردم،وگرنه در مقابل اساتیدی مثل شما عددی حساب نمی شیم و ?قط یک power user هستم،همین;)

خوشبختانه مدل 580B را که برایم ارسال نمودید،خیلی بی صدا عمل می کنه و ازش خیلی راضی هستم،بهرحال من هم اطلاعات بسیار مهم و حیاتی در هارد های کامپیوترم دارم که نمیشه اون را به دست هر پاور و هاردی سپرد و خلاصه برای نگهداری اطلاعات همه جوره خرج می کنیم،حتی برای سیستمم 2 سال هستش که UPS خریدم که با برق هم مشکلی نداشته باشیم.

بهرحال در همون پست هم شما توضیحات کامل را ارایه ?رمودید که برای من نوعی کاملا منطقی بود.:)

vbigdeli
05-04-2007, 17:56
جناب عمرانی،با توجه به اینکه دست به قلم شما خیلی خوب هستش،اگه محبت ب?رمایید،یک مقاله تخصصی و پرمحتوا در مورد اهمیت پاور در کارت های گرا?یک high-end مقاله بنویسید و بگید که در استاندارد های PCI EXP 1.1 و PCI EXP 2.0 چه میزان آمپری از طریق مادربورد برای کارت گرا?یک تعیین شده است و آیا اولویت کارت گرا?یک های حر?ه ای در است?اده از برق،مادربورد می باشد،یا کابل های برقی که به کارت گرا?یک وصل می شوند؟

در مورد اینکه چرا در کارت های گرا?یک حر?ه ای از دو کابل برق است?اده می شود هم بنویسید،چون خیلی جالبه که یک کارت گرا?یک دو تا کابل برق با آمپراژ بالا بخواد.

اگر مقاله شما کامل و تخصصی باشد،مطمئن باشید که در سایت هم به نام نگارنده ثبت می کنیم تا منبعی مناسب برای دانشجویان و علاقه مندان باشد...

Saeed
05-04-2007, 18:38

دوستان عزیز؛
سلام،

با تقدیم احترام

آقای عمرانی من این نوشته انتقاد رو چند ماه پیش ات?اقی دیدم و همینطور نظرات بازدید کنندگان در باره این نوشته رو هم پیگیری میکردم. جالبه که صحبت های خیلی مت?اوت و گاهی تا 180 درجه در بین این نظرات دیده میشه که به نظر من دلیلش چیزی جز درک صحیح مطلب نیست.

اگر بخوام عادلانه قضاوت کنم، هر دو طر? مقصر بودن! هم است?اده کننده از اون پاور که به علائم و حداقل به رنگ ها توجه نکرده، دوما شرکت گرین که بهتر میبود از چند برچسب با اندازه بزرگتر در بدنه پاور و جعبه اون است?اده میکرد. مثل همین عکسی که گذاشتید، اگه این برچسب با این اندازه و محل قرار گیری روی منبع تغذیه اون دوستمون هم بود مطمنا احتمال بوجود آمدن این مشکل کمتر میشد.

AMD>INTEL
05-04-2007, 23:27
آقاي عمراني اين ادعا نزديك 1 سال هست توسط اين وبلاگ مطرح شده و كاملا مشخص هست به دليل اشتباه در نصب كانكتورها ميباشد

J.Omrani
07-04-2007, 13:52
اگر بخوام عادلانه قضاوت کنم، هر دو طر? مقصر بودن! هم است?اده کننده از اون پاور که به علائم و حداقل به رنگ ها توجه نکرده، دوما شرکت گرین که بهتر میبود از چند برچسب با اندازه بزرگتر در بدنه پاور و جعبه اون است?اده میکرد. مثل همین عکسی که گذاشتید، اگه این برچسب با این اندازه و محل قرار گیری روی منبع تغذیه اون دوستمون هم بود مطمنا احتمال بوجود آمدن این مشکل کمتر میشد.

سعید جان؛
سلام،

کاملا موا?قم. چرا که بعضی از این برچسبها در ابتدای عرضه این مدل ، برروی کارتون پاور چسبیده شده بود. حتی خود من( دو سال پیش ) طی یک بازدید سرزده از انبار محصول، مشاهده کردم که این برچسب هشدار از طر? خط تولید چسبانده نشده بودند و این امکان وجود داشت که در موقع حمل و نقل از داخل کارتنها بی?تند.
ولی برچسبهای نوع است?اده (PCIE , SATA) و نیز تغییر رنگها ، از ابتدا و به صورتی که در عکس ملاحظه می ?رمایید، اجرا شده بود.

با تقدیم احترام

J.Omrani
07-04-2007, 13:54
جناب عمرانی،با توجه به اینکه دست به قلم شما خیلی خوب هستش،اگه محبت ب?رمایید،یک مقاله تخصصی و پرمحتوا در مورد اهمیت پاور در کارت های گرا?یک high-end مقاله بنویسید و بگید که در استاندارد های PCI EXP 1.1 و PCI EXP 2.0 چه میزان آمپری از طریق مادربورد برای کارت گرا?یک تعیین شده است و آیا اولویت کارت گرا?یک های حر?ه ای در است?اده از برق،مادربورد می باشد،یا کابل های برقی که به کارت گرا?یک وصل می شوند؟

در مورد اینکه چرا در کارت های گرا?یک حر?ه ای از دو کابل برق است?اده می شود هم بنویسید،چون خیلی جالبه که یک کارت گرا?یک دو تا کابل برق با آمپراژ بالا بخواد.

اگر مقاله شما کامل و تخصصی باشد،مطمئن باشید که در سایت هم به نام نگارنده ثبت می کنیم تا منبعی مناسب برای دانشجویان و علاقه مندان باشد...

وحید جان؛
سلام،

به روی چشم. ?قط یکی دو ه?ته به من ?رصت بدهید تا یک متن قابل قبول از کار در آید.

باتقدیم احترام

J.Omrani
10-04-2007, 13:50

دوستان عزیز؛
سلام،

این کیس های سروری از اوایل اردیبهشت ماه 86 در بازار ایران توزیع می گردند و طراحی ?وق العاده ای دارند . ای کاش می شد ، آنرا از نزدیک ملاحظه ب?رمایید. این کیس مربوط به کارخانه Chieftec می باشد. قیمت دو مدل Powerfull, Strong آن ، حدودا 120 هزار تومان و قیمت دو مدل Vista, Exact آن حدودا 80 هزار تومان می باشد.

http://i11.tinypic.com/334lovq.jpg (http://www.green-case.com/products/case/server/index.html)

این هم چند نمونه Review که در صورت نیاز ملاحظه ب?رمایید ( توجه داشته باشید که ممکن است ظاهر پنل ها مت?اوت باشند ، ولی ساختار داخلی آنها یکسان و به روز شده تر می باشند):

http://www.pcgamma.com/showthread.php?t=7471

http://www.hardwarelabs.de/artikel.php?id=2063

http://www.tomshw.it/howto.php?guide=20031111

http://www.hardtecs4u.com/reviews/2003/chieftec_bx-01b/

http://www.pcgamma.com/showthread.php?t=7303

با تقدیم احترام

AMD>INTEL
10-04-2007, 14:04
آقاي عمراني ?روش ?ن هاي جدا هم عالي هست . مخصوص سري سايلنت .

J.Omrani
11-04-2007, 18:21

دوستان عزیز؛
سلام،

من که بدجوری به این ?روم معتاد شدم! از دیروز که برای سرور سایت مشکل به وجود آمده بود، تا همین الان بدن درد شدیدی پیدا کردم! داروی ترک سراغ ندارید؟

از شوخی گذشته ، همانطور که می دانید ما در مورد 30 تا 40 درصد کیسهای خود و تعدادی از مدل پاورها، با کمپانی hec همکاری نزدیکی داریم. این مدل کیسی که ملاحظه می ?رمایید ، یکی از مدلهای جدیدی است که به ما معر?ی نموده اند. این کیس از نظر ?نی کاملا مورد تایید ماست و در صورت س?ارش تمامی آپشن ها را برایش در نظر می گیریم. مثلا با 3 ?ن 12 سانتی جلو ، عقب و بالا.

دوستان عزیز، از وقتی که تمایل شما را به کیسهای نیمه حر?ه ای و حر?ه ای دیده ام، بیشتر برروی این سری از کیسها داریم کار می کنیم. امروز مدیر ?روش ما می گ?ت که ؛ چه کار داری می کنی؟ ما بیشتر ?روشمان (تقریبا 85 درصد) روی کیسهایی با قیمت 25 تا 35 هزار تومان است، آنوقت جدیدا همه اش روی این کیسهای گران قیمت کار می کنی؟

ولی من کلی با ایشان صحبت کردم ( با وجود بدن درد شدید! ) و ایشان را متوجه اهمیت نیاز جدید بازار به اینگونه کیسها نمودم و تا جایی که توانستم ....

خلاصه ، می خواهم یک نظر خواهی در این مورد از شما داشته باشم، که آیا می توان بیشتر از این برروی اینگونه کیسهای نیمه حر?ه ای و حر?ه ای کار کرد؟ به نظر شما اینگونه کیسها چقدر در بازار ایرانی ، طر?دار دارند؟

این هم یک نمونه کیس نیمه حر?ه ای که در موردش صحبت کردم :

http://i13.tinypic.com/4bsztb4.jpg

با تقدیم احترام

vbigdeli
11-04-2007, 18:53
ای بابا همه معتاد شدن :d جناب آقای عمرانی این کیس را از نزدیک باید دید،چون در تصویر زیاد کیس جالبی بنظر نمیاد.

البته تا اطلاع ثانوی روی نظرات من حساب نکنید! چون بدجوری برای Cm Csx ها که 900 دلار بودن،دندون تیز کردم!

بهتره روزی دو بار به ?روم بیایید و طوری نباشه که اگه کسی پستی زد که به مزاج شما احیانا خوش نیامد،ناراحت بشید و یا برعکس اگر کسی پستی زد که باعث خوشحالی شما شد،خیلی خوشحال نشید! یعنی به نوعی موازنه به کار ببرید...

تولید کیس های متوسط به بالا هم خیلی خوب هستش و جایگاه شرکت شما را در ذهن عامه مردم ارتقاه میده،نمونش هم همین Faratel هستش که خیلی هارا دیدم که محصولاتشان را پیشنهاد و است?اده می کنن،یکیش خودم هستم.

اگه مثلا شش ماه روی تولید محصولات گران قیمت تمرکز کنید،خیلی عالی هستش،چون هم مشتری های با درک و سواد بهتر را قانع می کنید و هم همیشه اینطوری بوده که مشتری با اطلاعات کم از مشتری با اطلاعات بالا سوال می کنه و تقاضای راهنمایی می کنه... من خودم الان تو کار نرم ا?زار هستم،ولی به خیلی از مغازه دار های قم سخت ا?زار یاد میدم و کم پیش اومده که برن جنسی که من خوشم نمیاد بگیرن،حالا شما چطوری می تونید منو قانع کنید که گرین خوبه؟ ?قط با تولید اجناسی که کی?یت مناسبی داشته باشن

Saeed
11-04-2007, 21:15
خوب من که همین الان از بازپروری دارم پست میدم، به طور مخ?یانه یک نوت بوک با خودم آوردم. :D

درسته سرور سایت حدود 20 ساعت دچار مشکل بود. امیدواریم که اینجور مشکلات دیگه پیش نیاد.

ضمن تایید صحبت دوست خوبم وحید، نظر من اینه که یه شرکت تولیدی باید همه نوع مشتری رو در نظر بگیره، اما متاس?انه مشتری های ایرانی تا حدودی غیر قابل پیشبینی هستن. البته بی تقصیرن چون حداقل در زمینه سخت ا?زار اطلاعات کا?ی ندارن و معمولا پیشنهاد ?روشنده، که اون هم متاس?انه تعدادیشون شناخت درستی از نیاز مشتریش ندارن و یا نمیخوان داشته باشه، رو ?ورا قبول می کنند.

در مقایسه، یک خریدار آمریکایی یا اروپایی رو تحت نظر بگیرید. با اینکه مثلا خرید یک کیس 100 دلاری برای اونها مثل خریدن یک ..چی مثال بزنم...یک کتاب معمولی ( از نظر قدرت خرید در مقایسه با ایران) هست، اما اینقدر مشورت، اونهم اکثرا در ?وروم های سخت ا?زاری، سایت ها و ... انجام میده که کاملا قبل از خرید، از مشخصات ?نی موردی که قصد خریدش رو داره و از اینکه مناسب با نیازش هست 100% مطمن میشه. تنها دلیلش هم موجود بودن منابع ?راوان برای مشاوره و طرح پرسش هست.

اما خریداران سخت ا?زاری در ایران، به دو دسته تقسیم میشن. دسته ای که اطلاعات کمتری داره، معمولا به پیشنهاد ?روشنده و یا تنها از روی ظاهر و یا موارد نا م?هومی که قبلا شنیده ( مثلا کارت گرا?یک fx5200 256mb رو خیلی ها به 6600 ولی 128mb ترجیح میدن) نسبت به خرید اقدام میکنه.

دسته ی دیگه کاملا به شرایط و اطلاعات روز مسلط هستند و دقیقا میدونن چی میخوان بخرن، بجز در باره قطعاتی مثل پردازنده ، کارت گرا?یک، مادربرد و کلا قطعاتی که در ایران تولید نمیشن و یا تولید کننده یکتایی دارند، در مورد قطعاتی مثل کیس، مانیتور، جدید پاور (تولید های خارجی چه خوب چه بد دارند به بازار ما وارد میشن) انتخابشون اولا به امکانات و مشخصات ?نی برمیگرده و نهایتا مقایسه قیمت و به صر?ه بودن عامل انتخاب اونها ست.

البته دسته اول، کاملا بی تقصیره. ما نمیتونیم از کسی که کارش سخت ا?زار نیست، و کلا کاربرد کامپیوتر برای اینجور اشخاص انجام کار ها (اداری ، برنامه نویسی و ...) و یا ت?ریحی هست (نمونش پدر و مارد هایی که برای بچه هاشون سیستم میگیرن و معمولا تا خود بچه رشد کنه اطلاعاتش تکمیل بشه و بدونه چی میخواد، نتیجه خرید هر سیستم به شرط منص? نبودن ?روشنده ضرر خواهد بود. پدر مادر ها خوب حق دارند آشنایی با هیچ چیزی ندارند معمولا، البته این مورد تا یه مدت دیگه در نسل بعدی خیلی کمتر خواهد بود!! )، انتظار شناخت اصولی قطعات و نیاز ها رو داشت. این وظی?ه به عهده مجلات و جدیدا سایت ها هست. متاس?انه مجلات ما که تا بحال و در آینده بخش عمده این وظی? رو داشتند، ?قط تبلیغ کردند بدون توجه به اهمیت تالی? مقالاتی در مورد راهنمای خرید. البته جدید مواردی رو داریم میبینیم اما نظر شخصی من ?قط غرض ورزی مول? اینگونه راهنما های خرید هست.

خوشبختانه شرکت گرین به خوبی با این موارد آشنا هست و مطمنم در این مورد آقای عمرانی بیشترین سهم رو داره. و توجه به محصولات با کی?یت و مشخصات ?نی خوب تنیجه همین آشنایی هست.

با نظر وحید در مورد تاثیر کاربر های حر?ه ای بر روی کاربر های عادی هم تا حدود زیادی موا?قم. با ?راگیر شدن اینترنت ، و سادگی ایجاد ارتباط از طریق اون، حالا چه از نظر مکانی و زمانی و اخلاقی!!! و وجو داشتن سایت ها و تالار های گ?تمانی مثل پرشین تولز و سایت خودمون :D روز به روز کاربر های عادی هم در انتخاب مورد مناسب برای خرید بهتر عمل خواهند کرد.

در مورد کیس های جدید شرکت گرین هم این مورد کاملا دیده میشه. ولی ای کاش راهی برای تولید اینچنین کیس هایی با قیمت کمتر هم وجود داشته باشه.

البته من از میزان سود آوری کیس های ارزانقیمت و متوسط در شرکت گرین اطلاع ندارم. اما با ?رض یکسان بودن سود حاصل از ?روش هر دو نوع از این کیس ها، ?روش کیس های با امکانات بهتر و قیمت مناسب مطمنا هم به ن?ع مشتری هست و بیشتر از اون به ن?ع ارزش و اعتبار شرکت. البته این نظر بنده حقیر هست.

ARH
11-04-2007, 22:16

دوستان عزیز؛
سلام،

این کیس های سروری از اوایل اردیبهشت ماه 86 در بازار ایران توزیع می گردند و طراحی ?وق العاده ای دارند . ای کاش می شد ، آنرا از نزدیک ملاحظه ب?رمایید. این کیس مربوط به کارخانه Chieftec می باشد. قیمت دو مدل Powerfull, Strong آن ، حدودا 120 هزار تومان و قیمت دو مدل Vista, Exact آن حدودا 80 هزار تومان می باشد.

http://www.hardtecs4u.com/reviews/2003/chieftec_bx-01b/

http://www.pcgamma.com/showthread.php?t=7303

با تقدیم احترام

آقاي عمراني Removable Storage هاي اين كيس با باز كردن درش تعويض مي‌شوند ؟

ARH
11-04-2007, 22:35
آقاي عمراني براي اينكه ارزيابي شما از چگونگي استقبال كاربران حر?ه‌اي و نيمه‌حر?ه‌اي از كيس‌هاي گران‌قيمت و ميان‌قيمت، به واقعيت نزديك تر بشه ، ميتونيم يك نظر سنجي توي سايت قرار بديم.

اگه دقت كنيد نظر سنجي سايت خيلي وقته كه تغيير نكرده و ?كر كنم 1000 بار خودم ?قط زدم سخت ‌ا?زارم Vista Ready هست ، در حالي NVIDIA درايور Vista مادربردم رو بالا كشيده ! :)

با طرح يك نظر سنجي با سوال : براي كامپيوتر ايده‌آل خود چه كيسي را انتخاب خواهيد كرد ؟
يا يك سوالي تو همين مايه ها كه گزينه ‌هاش اينا باشه :

1. كيس گران قيمت با ارزش بيش از 100 هزار تومان
2. كيس قيمت متوسط با ارزش بيش از 50 هزار تومان
3. كيس ارزان قيمت با ارزش 20 هزار تومان
4. كيس برايم اهميت چنداني ندارد

حالا نه دقيقا اين گزينه‌ها ، اين گزينه‌ها صر?ا براي خالي نبودن عريضه هست ، تا ببينيم نظر بقيه چيه ؟

Saeed
12-04-2007, 00:57
ایده خوبی ولی گزینه ها باید تخصصی تر باشه. باید اسم خاصی براش گذاشت نه مثلا کیس گرانقیمت. البته حتما آقای عمرانی گزینه های مناسب رو بهتر از ما میدونن.

Saeed
12-04-2007, 01:04
البته کیسی که در ص?حه قبل معر?ی کردید، مشخصات ?نی کاملا مناسب و به روزی داره، خصوصا ?ضای مناسب برای قرار گیری هارد ها و ?ن دقیقا روبروی آنها، ?ن 12 سانتی پشت و ?ضای مناسب برای قرار گیری پاور.

طراحی در کناری کیس هم به نظر من روی خنک کردن پردازنده و گرا?یک و حتی چیپست مادربرد تاثیر زیادی داره.

البته در مورد قیمتش برمیگرده به توضیحات قبلی خودتون و آلیاژ ها ی است?اده شده و ... که حتما به خوبی محاسبه شده.

البته در مورد بخشی که با شماره 6 مشخص کردید، که ?ن بالای کیس هست من تجربه ای ندارم، آیا واقعا تاثیر ثابت شده ای در کاهش دمای کیس داره ؟ چون اگه ?رض کنیم هوای خنک از جلو به داخل بیاد و از پشت توسط ?ن 12 سانتی خارج بشه، بیرون کشیده شدن این هوای خنک در میانه راه حداقل از نظر تئوری مناسب نیست.

در کل کیس زیبا جادار مطمئنی به نظر میرسه!

mammads
12-04-2007, 01:08
دیروز یک پاور 430آ خریدم واقعا عالیه هم صدای پاور کم شد هم واقعا Silent هست ک? کردم الان که سیستم روشن هست رو Cool And Quiet سیستم صداش از یک لامپ مهتابی کمتره :D

AMD>INTEL
12-04-2007, 01:12
قسمت بالاش كمي باعث ميشه زيبائي كيس كم بشه اگر دگمه on و پورت هاي usb در گوشه اي قرار ميگر?تن . بهتر بودند. از نظر رنگ بندي و ... مشكل خاصي نداره

AMD>INTEL
12-04-2007, 01:20
آقاي عمراني اگر بشه ?ن هاي سايلنت و led دار هم جد عرضه كنيد ?روش خوبي داره. همينطور جايگزيني براي ?ن هاي استوك اينتل كه الان مشكلي اساسي هست. كيس هم انتخاب ها خوب هست . ولي طرح هاي بهتري هم هست. كيسي وقتي از جلو ديده ميشه بايد ارزيابي كرد. مثل حالتي كه تو ويترين مغازه هاست . اگر بتونه نگاه اول مشتري يا همون user رو از نظر زيبائي راضي كنه . 100% ?روش خوبي داره . و قشر بچه هاي سخت ا?زاري بيشتر به بازدهي و كولينگش اهميت ميدن. يعني بايد از دو ديد مختل? به قضيه نگاه كرد :

1-ديد مشتري بي اطلاع
2-قشر سخت ا?زاري

J.Omrani
12-04-2007, 12:50
البته در مورد بخشی که با شماره 6 مشخص کردید، که ?ن بالای کیس هست من تجربه ای ندارم، آیا واقعا تاثیر ثابت شده ای در کاهش دمای کیس داره ؟ چون اگه ?رض کنیم هوای خنک از جلو به داخل بیاد و از پشت توسط ?ن 12 سانتی خارج بشه، بیرون کشیده شدن این هوای خنک در میانه راه حداقل از نظر تئوری مناسب نیست.

سعید جان؛
سلام،

طراحی این کیس به گونه ای است که شما در قسمت بالا هم می توانید هارد نصب ب?رمایید. ضمنا وجود ?ن در سق? کیس را نمی توان کاملا تکذیب یا تایید نمود! طبق ?رمایش شما ممکن است از نظر تئوری مناسب نباشد ولی در عمل تاثیر ناچیزی خواهد داشت.

?قط دو مورد به ?کر من می رسد؛

1- اگر دقت ?رموده باشید، پاورهایی که با ?ن 12 تا 14 سانتی ارائه می گردند، چون مقداری از هوای گرم درون خود را توسط شیارهای پشت پاور، به درون کیس برمی گردانند، وجود این ?ن در آن قسمت می تواند از تاثیرات گرمای پاور برروی سایر نقاط جلوگیری نماید.

2- همانطور که می دانید، اصولا حرکت هوای گرم به سمت سطوح بالاتر می باشد و طبیعتا وجود این ?ن می تواند هوای گرم آن محیط بالای کیس را تخلیه نماید.

البته اینها نظرات شخصی من بود ، چراکه در این زمینه اطلاعات کسب شده خاصی ندارم.

با پیشنهاد جناب آقای حقدوست هم کاملا موا?قم و در صورت صلاحدید شما بزرگواران، بنده در خدمت خواهم بود.

در مورد ?رمایشات امید عزیزم، باید باستحضار برسانم در این سطح تیراژ س?ارش ، نمی توان درخواست یک تغییر عمده برروی اینگونه مدلها داشت. ولی ?کر می کنم این طراحی برای برخی دوستان، مثل وحید عزیز، که تمایل به دردسترس بودن اینگونه کلیدها را دارند ، مناسب باشد. به هر حال این به سلائق شخصی ما بر می گردد. ضمنا در این مورد سلیقه من مثل شما می باشد.

با تشکر از نظرات کلیه دوستان خوبم و تقدیم احترامات ویژه

J.Omrani
12-04-2007, 13:19
آقاي عمراني Removable Storage هاي اين كيس با باز كردن درش تعويض مي‌شوند ؟

علیرضای عزیزو دوستداشنی؛
سلام،

می خواهم در صورت امکان به این بهانه با شما یک ملاقات حضوری داشته باشم و در مورد برخی مسائل یک گپ کوچک با هم بزنیم و شما را از نزدیک با اینگونه محصولات جدیدمان آشنا نمایم و نظراتتان را جویا شوم. ( گرو کشی می کنم!)

منتظر اعلام زمان قرار از طر? شما هستم.

با تقدیم احترام

J.Omrani
12-04-2007, 14:15
اگر بشه ?ن هاي سايلنت و led دار هم جدا عرضه كنيد ?روش خوبي داره. همينطور جايگزيني براي ?ن هاي استوك اينتل كه الان مشكلي اساسي هست.

امید جان؛
سلام،

من با شما موا?قم ولی چند مشکل اساسی در این زمینه داریم؛

1- اطلاعات ?نی ناچیز نمایندگی های پخش پیرامون مسائل کولینگ و پارامترهای مربوطه. مثلا داشتن یک نماینده مثل کیوان عزیز، در رویای من است!

2- پخش ضعی? اجناس توسط واحد توزیع کالا ؛ مثلا ما کاور بغل کیسهای سری 2002و 2005 و ... را با ?ن 22 تا 25 سانتی را حدود 6 ماه است که با تیراژ بالا تولید نوده ایم تا آنرا به صورت جداگانه به بازار عرضه نماییم. باورتان نمی شود که در این شش ماه شاید 500 عدد از آنها را توزیع کرده باشند . تازه آنهم با تذکرهای پی در پی من بوده و ضمنا مربوط به کیسهایی بوده که تیراژ تولید ماهیانه بالایی دارند و...

3- تبلیغات ضعی?؛ بودجه در نظر گر?ته شده برای این قضیه بسیار محدود است و اصلا در حد و اندازه شرکت نیست. و اگر قرار باشد مورد دیگری هم اضا?ه شود که ....

با تقدیم احترام و سپاس از پیشنهاد ارزنده شما

kakihot
12-04-2007, 23:06
آقای عمرانی بنده قبلا نماینده شما بودم ولی به دلیایل ما?یایی کنار گذاشتم میتونم بگم که 60 % گرین در بازار رضا با تبلیغ حقیر ?روش ر?ت یه زمانی هم از نماینده رودهن شما تمام اجناس شما رو پخش میکردم که لو ر?ت ونماینه حقوقی شما امد و گ?ت که اجناسو به عنوان دزدی توقی? میکنیم ما دیگه بیخیال شدیم
البته خنجر دوستان بازاری هم از پشت کمک کرد به نماینده حقوقی گرین
این موضوع مال 2 الی 3 سال پیشه
منم که دیدم رو نه میشه خوب سود کرد نه کار ر?تیم دنبال نونو و نانوایی تو تایوان
امسال هم computex میرم اگه تشری? بیارین خیلی خوب میشه
?کر کنم گرین اینقدر داره که س?ر1 computex شما رو ب?رسته

vbigdeli
12-04-2007, 23:30
خب بسلامتی کی میری اوستا؟ ببین دمت گرم از اونجا برام یک Thermalright Ultra 120 میتونی بگیری بیای؟ این blue orb زیاد ?از نمیده و گذاشتم پد موسم را خنک کنه :D

J.Omrani
16-04-2007, 15:23
آقای عمرانی بنده قبلا نماینده شما بودم ولی به دلیایل ما?یایی کنار گذاشتم میتونم بگم که 60 % گرین در بازار رضا با تبلیغ حقیر ?روش ر?ت یه زمانی هم از نماینده رودهن شما تمام اجناس شما رو پخش میکردم که لو ر?ت ونماینه حقوقی شما امد و گ?ت که اجناسو به عنوان دزدی توقی? میکنیم ما دیگه بیخیال شدیم
البته خنجر دوستان بازاری هم از پشت کمک کرد به نماینده حقوقی گرین
این موضوع مال 2 الی 3 سال پیشه
منم که دیدم رو نه میشه خوب سود کرد نه کار ر?تیم دنبال نونو و نانوایی تو تایوان
امسال هم computex میرم اگه تشری? بیارین خیلی خوب میشه
?کر کنم گرین اینقدر داره که س?ر1 computex شما رو ب?رسته

کیوان جان ؛
سلام،

ما اینجا پدر خوانده هم داریم!

راستی این قضیه دقیقا مربوط به چه سالی بود؟

آیا شما با رایانه نگار (آقای منصوری) مشکل خاصی دارید که با ایشان مستقیم کار نمی کنید؟ چون معمولا ما در تمام پاساژ های کامپیوتری یک نماینده پخش داریم و ایشان می توانند چندین زیر مجموعه به ما معر?ی نمایند تا در صورت لزوم به طور مستقیم با GREEN کار کنند. البته من تجربه خاصی در ?روش ندارم ولی می دانم و قبول دارم که ما در این بخش مشکلات خاص زیادی داریم. یکی از این مشکلات ارجهیت روابط نمایندگان بر ضوابط کاری ایشان است!
در مورد زیر ?روشی نمایندگان هم چیزهایی شنیده ام ولی متوجه علت این کار نشده ام که چرا نماینده زیر قیمت خرید خود ، جنسش را می ?روشد!

با تقدیم احترام

J.Omrani
16-04-2007, 18:51

دوستان عزیز؛
سلام،

اولین تبلیغ Award سایت را با اجازه و هماهنگی آقا سعید عزیز، در ماهنامه علم و الکترونیک شماره آینده ملاحظه خواهید نمود. این برای ما ا?تخار بزرگی بود که امیدوارم لیاقت آنرا داشته باشیم. (البته احتمالا طرح دچار تغییرات جزئی خواهد شد).

این هم نمونه تبلیغ ؛ که البته دو ص?حه می باشد و من به جهت اینکه ص?حه دوم را بعد از خرید این مجله معتبر ملاحظه ب?رمایید، آنرا برایتان قرار ندادم. ( به این می گویند تبلیغات سه جانبه!)

http://i14.tinypic.com/2wguh5d.jpg

با تقدیم احترام

Saeed
16-04-2007, 19:09
آقای عمرانی عزیز،

این لط? شما و شرکت گرین ?رصت و ا?تخار بزرگی برای ما به حساب میاد که اسمی از سایت سخت ا?زار در کنار شرکت گرین و در مجله قدیمی و پرطر?دار علم الکترونیک و کامپیوتر آورده بشه.

من شخصا آرشیو این مجله رو از سال 71 که دوران کمودور و آمیگا بود دارم. نسخه بعدی این مجله قطعا برای من و دوستانم ارزش خاصی خواهد داشت.

بازهم از لط?تون ممنونم.

AMD>INTEL
16-04-2007, 23:38
با تشكر از آقاي عمراني و زحمات دوستان. براي شروع بهترين گام برداشته شد .

J.Omrani
17-04-2007, 11:52

وحید جانم؛
سلام،

همانطور که می دانید بودجه در نظر گر?ته شده بابت تبلیغات اکثر شرکتهای ایرانی ( آنهایی که ?قط به خوشان متکی می باشند) ، محدود می باشد. بالطبع Green هم از این قاعده مستثنی نیست.

ما در مورد تبلیغات در مجلات معتبر ?نی ، در حال حاضر ?قط با علم و الکترونیک، رایانه و رایانه خبر همکاری داریم و احتمالا در آینده (توسط دوست خوبم ، جناب پناهی عزیز) در عصر ارتباط ، عصر شبکه و علم روز هم تبلیغات محدودی خواهیم داشت. به همین منظور و به دلیل اینکه طی? های مختل?ی را بتوانیم پوشش دهیم، سعی می کنم تبلیغات سایت خوب سخت ا?زار را به صورت رندوم در این مجلات داشته باشیم. ?کر می کنم در این صورت بازدهی کار بالاتر برود و نظر شما هم تامین گردد. ( البته ?وآد عزیز هم دست به کار شده )

با تقدیم احترام

vbigdeli
17-04-2007, 13:44
جناب آقای عمرانی خیلی خیلی شما لط? دارید که خوب اینجا را قابل دونستید و به نوعی از ?روم حمایت معنوی می کنید،آخه من خودم از آدمهایی که ادعا می کنن و کار بلد نیستن،یک جورایی خیلی بدم میاد،موقعی که من شبکه و رایانه و .... می خریدم که کلی محتوا داشت،این علم الکترونیک ?قط تبلیغات چاپ می کرد و به مطالبش هم که می رسیدیم،دیگه مجله را صا? باید مینداختیم توی آشغالی...از لحاظ هزینه مجله هم همیشه بالاترین قیمت هارا رعایت کردن!

بهرحال بازم تشکر می کنیم،راستی پست منو از کجا دیدید؟پستم که پاک شده :d

Saeed
17-04-2007, 18:03
آقای عمرانی عزیز نمیدونم ?رصتی باقی هست یا نه ولی شعار مجله بالاخره
The First Persian Source For Hardware Analysis
تصویب شد!
---------------------
در مورد مجله، خوب این نظر وحید هست. البته هد? ما نقد این مجله نیست ولی گ?تن تجربه شخصی خودم با این مجله خالی از لط? نیست!

از حدود سال 78 که مجله علم الکترونیک و کامپیوتر بخش های پرطر?داری مثل "کامپیوتر و جوانان"، "شنبه بازار" و "انجمن خوانددگان مجله" رو از مجله به ناگاه حذ? کرد، به نظر من مسیر ?عالیتش رو ر?ته ر?ته از یک مجله علمی و پر محتوا به یک مجله تبلیغاتی تغییر داد.

با این وجود باز هم در هر شماره حدود 100 تا 200 ص?حه مطالب علمی رو در دستور کارش داره. ولی این مجله به نظر من در درجه اول برای شرکت های کامپیوتری و دولتی چاپ میشه تا کاربران عادی. به چه معنی؟ یعنی این مجله تبدیل به یک واسط اطلاع رسان بسیار معتبر شده که از یک طر? آگهی های شرکت های مختل? رو میگیره و در طر? دیگه این آگهی ها رو به خریداران عمده که شرکت های دولتی، خصوصی و ... باشن میرسونه. حتی به خرده ?روش ها. البته هنوز هم سعی میکنه در این وسط نیم نگاهی هم به کاربران عادی داشته باشه.

من خیلی از شرکت های دولتی، خصوصی و خرده ?روش ها رو میشناسم که مرجعشون برای خرید های عمده همین مجله هست.

kakihot
17-04-2007, 18:38
مبارکه بلا خره حر? ما با زحمت دوستان به ثمر رسید

J.Omrani
17-04-2007, 18:44

سعید جان؛
سلام،

متاس?انه همانطور که خدمتتان عرض نمودم، ?رصت ارسال طرح محدود به دیروز ساعت 3 بعد از ظهر بود ( شرمنده که از خواب بیدارتان کردم). انشاءا.. در طرحهای بعدی تغییرات مورد نظر شما را اعمال خواهم نمود.

وحید جان؛
سلام،

حتما اولین سری پاورهای Fanless که قابل نصب داخل کیس می باشند را برای شما کنار خواهم گذاشت. در حال حاضر هم External Fanless ATX 12V Ver2.2 530Watt با سیستم Fan Delay موجود است.

این هم لینکش (http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP530A)

دوستان عزیزم؛
سلام به همگی،

نظرتان در مورد این کیس که در صورت س?ارش، با تمامی امکانات جانبی و بدنه کاملا آلومینیومی خواهد بود ، چیست؟

قیمت ?روش آن هم طبق اطلاعاتی که دریا?ت نموده ام، بین 100 تا 110 هزار تومان خواهد بود.

http://i14.tinypic.com/47n5yyc.jpg

کیوان جان، نظر شما چیست؟

با تقدیم احترام

Saeed
17-04-2007, 20:28
مبارکه بلا خره حر? ما با زحمت دوستان به ثمر رسید

تشکر ویژه ای هم از کیوان عزیز که این ایده رو در نظر داشتن.

AMD>INTEL
17-04-2007, 23:20
اين كيس از نظر كولينگ خيلي عالي هست و از نظر ظاهر نسبتا خوب هست . اگر در كناريش شيشه اي بود خيلي بهتر ميشد .

Saeed
17-04-2007, 23:31
آقای عمران چند تا مورد با نگاه اول به این کیس به ذهنم رسید.

اول اینکه آیا تعداد هارد ها به 3 عدد محدود هست در این کیس؟ اگه جواب مثبته به نظر من شخصیکه قراره بیشتر از 100 هزار برای کیس هزینه کنه احتمالا به است?اده از RAID با 4 هارد هم نظر مثبتی داره!

دوم اینکه قسمت جلویی کیس از زیبایی زیادی برخوردار نیست، بر خلا? بدنه اطرا? و طراحی داخلی جادار.

سوم اینکه برای front panel امکان نصب در کشویی هست یا نه.

مطمنا مهمترین نقش در انتخاب یک خرید، در نگاه اول زیبایی جلویی کیس هست و بعد از اون خریدار مایل به دونستن وضعت درونی و اطرا? کیس میشه.

kakihot
18-04-2007, 15:39
بد نیست اینو تا به حال ندیده بودم

Abolfazl-R
18-04-2007, 21:07
سلام

خوب منم به شما آقاي عمراني و آقا سعيد تبريك مي گم..

در مورد علم الكترونيك بايد بگم اين تبليغات شايد به درد شما نخوره ولي برا يه شهرستاني مثه من م?يده حتي برا خرده ?روش شهرستاني...

راستي آقاي عمراني شما داريد در م.رد يك كيس آپشن دار صحبت مي كنيد؟

در موردش من هم با اميد موا?قم.......

J.Omrani
23-04-2007, 20:16
و اما یک ماه دیگر ...

http://i13.tinypic.com/2s7i2z8.jpg (http://www.sakhtafzar.com)

و قیمتی مناسب ...

با تقدیم احترام

J.Omrani
23-04-2007, 20:44

دوستان عزیز؛
سلام،

چندی پیش یک کیس Silent Storm و یک پاور GP1030B توسط یکی از مشتریان ما ، بر روی یک سیستم حر?ه ای با گرا?یک GeFORCE 8800GTX نصب شده است.

نظر ایشان را که در یک ?روم عنوان نموده است را ببینید:

سلام
من از شرکت آینده سیما پاور و کیس گر?تم
پاور 1030 گر?تم 230 هزار تومان و
یه کیس گر?تم مدل silent storm طو?ان بی صدا به قیمت 55 هزار
باور کنید یکی از یکی عالیترند
پاور اصلا صدا نداره
کیس خیلی خنک میشه و ?ن های اون اصلا صدا نداره

البته ایشان پاور ?وق را در زمانی که قیمت آن تعدیل نشده بود ، تهیه نموده بودند.

با تقدیم احترام

Saeed
23-04-2007, 21:12
تبریک میگم واقعا کیس زیباییه که دلیل زیباییش هم از نظر من سادگیش هست! از نظر تهویه هم اینطور که مخشصه باید کارایی ?وق العاده ای داشته باشه.

جناب عمرانی دلیل در نظر گر?تن 2 مکان بری ?لاپی دیسک رو من متوجه نشدم. به نظر من بهتر بود 1 مکان برای ?لاپی و در عوض 4 مکان برای دیسک سخت در نظر گر?ته میشد.

در مورد نحوه کارکرد این سیستم 3d Core هم لط? میکنید توضیح بدید ؟ اینطور که از تصاویر پیداست این سیستم زاویه ?ن ها رو تغییر میده البته ?کر میکنم دستی باشه نه؟ من شخصا قبلا با این عنوان برخورد نکردم.

AMD>INTEL
23-04-2007, 23:34
?نش واقعا كم صداست 16db خيلي پائين هست . طراحيش هم مناسبه كه ميشه تنظيم كرد كه دقيقا خنك كنندگي روي كدوم قسمت متمركز بشه

J.Omrani
24-04-2007, 14:46
در مورد نحوه کارکرد سیستم 3d Core ، اینطور که از تصاویر پیداست این سیستم زاویه ?ن ها رو تغییر میده البته به صورت دستی.

دوستان عزیز؛
سلام،

ابتدا از بابت نظرات م?ید و پیشنهادات سازنده همه دوستان عزیزم ، بی نهایت سپاسگزارم.

سعید جان؛
سلام،

البته خود شما در این مورد کاملا درست حدس زده بودید . منظور از اصطلاح 3D که در اینجا به کار برده شده است، این است که ?نهای وسط (Core) در سه پوزیشن مختل? (به صورت دستی) قابل تنظیم می باشند. به عبارتی هر ?ن قادر است علاوه بر تعیین زاویه دمش ، به صورت ا?قی و عمودی نیز تغییر پوزیشن داشته باشد. همانطور که قبلا عرض نموده بودم ، این طرح پیشنهادی GREEN به کارخانه سازنده بود، که خوشبختانه مورد قبول و استقبال ایشان قرار گر?ت. البته طرح ابتدایی ما ?قط بر تعیین زاویه دمش تاکید شده بود و سایر تغییرات توسط خود سازنده اجرا گردیده است.
و اما در مورد اینکه چرا برروی این کیس ?قط سه ?ضا برای نصب هارد در نظر گر?ته شده است؟ در صورت لزوم می توان از ?ضای در نظر گر?ته شده برای FDD است?اده نمود و تا پنج عدد هارد را برروی این کیس نصب نماییم. همچنین مبدلهای ?ضای 5.25 به 3.5 نیز ، به صورت آپشن برای این کیس در نظر گر?ته شده است.

با تقدیم احترام

هیچ
24-04-2007, 14:52
چرا کیسهای جدید اکثرا به صورت در دار هستند؟
مگه مدل بدون در چه اشکالی داره که این مدلهای خ?ن همه در دار هستند؟

AMD>INTEL
24-04-2007, 17:11
براي ح?اظت بيشتر هست. و زيبائي كه اپتيكال درايوها ديده نشود . ولي بيشتر جنبه زيبائي و ح?اظت دارد .

AMD>INTEL
26-04-2007, 01:03
آقا مهندس الان كيسي هست كه بشه مادربردهاي dtx روش نصب بشه ؟

J.Omrani
26-04-2007, 09:00
آقا مهندس الان كيسي هست كه بشه مادربردهاي dtx روش نصب بشه ؟

امید جان؛
سلام،

چندی پیش یک نمونه کیس برای ما ارسال گردید که قابلیت نصب مادربرد DTX , ATX , یکی از امتیازات ویژه آن بود.(البته طرح اصلی اولیه برمبنای ATX چیده شده بود). توضیحات تکمیلی را انشاا.. در آینده عنوان خواهم نمود.

http://i17.tinypic.com/403k0eh.jpg (http://www.sakhtafzar.com)

با تقدیم احترام

هیچ
28-04-2007, 11:51
براي ح?اظت بيشتر هست. و زيبائي كه اپتيكال درايوها ديده نشود . ولي بيشتر جنبه زيبائي و ح?اظت دارد .
اگه به زیبایی باشه که خب می تونه اپتیکال درایوها به صورت هیدن باشن. اینجوری هم زیبایی هم دسترسی راحت تر با هم در نظر گر?ته شده.
در مورد محا?ظت هم که ?کر نمی کنم حداقل به درد کاربر خانگی بخوره. ولی برای کاربرای دیگه مثلا کارمندان خب م?ید وشاید لازم باشه.
در کل به نظر من دسترسی راحت تر به درایوها بهتر و مهمتره. که با طراحی خوب میشه زیبایی رو هم به همراه داشته باشه.

هیچ
28-04-2007, 12:03
آقای عمرانی
با توجه به لط? شما من ?کر کنم اگه تا آخر عمرم هم گرین بخرم بازم درونم آرام نگیرد هرگز:d
ولی حالا یه چند تا پیشنهاد داشتم گ?تم بگم شاید بد نباشه
1- ?کر می کنم گرین در مورد زیبایی و ظاهر کیس کمی مشکل داره. یعنی بغیر از چند مدل بقیه واقعا چیز جالبی نیستند. و به غیر از مسائل ?نی ظاهر کیس در انتخاب توسط مشتری خیلی مهمه. همه که به مسائل ?نی آشنا و وارد نیستند، حتی اگه وارد هم باشند بازهم بین چند مدل اونی که به نظرشون زیباتر بیاد رو انتخاب می کنند. برای همین ?کر می کنم اگه یه مقدار بیشتر به ظاهر وزیبایی و ظرا?ت کیس اهمیت بدهید بهتر باشه.
2- اگه داخل کیس برای نصب مادربردو هارد و ... به جای پیچ از بست است?اده بشه شاید این هم بد نباشه
3- اگه ال ای دی آب یا ... هم در کیس و پاور هاتون بذارید شاید این هم جال باشه

J.Omrani
28-04-2007, 14:32
چند تا پیشنهاد داشتم گ?تم بگم شاید بد نباشه
1- ?کر می کنم گرین در مورد زیبایی و ظاهر کیس کمی مشکل داره. یعنی به غیر از چند مدل کیس بقیه واقعا چیز جالبی نیستند. و به غیر از مسائل ?نی ظاهر کیس در انتخاب توسط مشتری خیلی مهمه. همه که به مسائل ?نی آشنا و وارد نیستند، حتی اگه وارد هم باشند بازهم بین چند مدل اونی که به نظرشون زیباتر بیاد رو انتخاب می کنند. برای همین ?کر می کنم اگه یه مقدار بیشتر به ظاهر وزیبایی و ظرا?ت کیس اهمیت بدهید بهتر باشه.
2- اگه داخل کیس برای نصب مادربرد و هارد و ... به جای پیچ از بست است?اده شود شاید این هم بد نباشه
3- اگه LED با نور آبی یا ... هم در قسمت داخلی کیس و ?ن پاور هاتون بگذارید شاید این هم جالب باشه

دوست خوب من؛
سلام،

ابتدا از نظرات م?ید شما سپاسگزارم. دوست من، قطعا شما هم بر این موضوع واق?ید که سلائق ا?راد مت?اوت است و پیرو این مسئله در نظر گر?تن جمیع سلائق در ظاهر یک محصول ( که قطعا ظاهر کیس در انتخاب آن خیلی خیلی اهمیت دارد) کاری بسیار بسیار مشکل است. ضمن تایید ?رمایشات حضرتعالی ، اجرای موارد ?نی در ساختار یک کیس، بسیار آسان تر از طراحی پنل و ظاهر یک کیس است! به همین جهت در تنوع ظاهری مدلهای GREEN شاید کیس متناسب با سلیقه ?ردی شما وجود نداشته باشد و این یک امر کاملا طبیعی است. ما حداکثر تلاش خود را به کار بسته ایم تا تنوع زیادی در مدلهای کیس خود داشته باشیم و اگر شما از دوسال پیش به این سمت تنوع کیسهای GREEN را مرور کوتاهی ب?رمایید، بر صحت این موضوع پی خواهید برد. از طر?ی، یک اصل را همیشه در گوشه ذهن خود نگاه داشته ایم و سعی نمودیم که به آن هم و?ادار بمانیم؛ سادگی!

در مورد پیشنهاد دوم شما، باید باستحضار برسانم که این مورد را ?علا در کیسهای رده A اجرا نموده ایم. این قضیه به دلیل تاثیر بر قیمت نهایی محصول ، شاید در دراز مدت برروی سایر کیسها نیز اجرایی گردد.

در مورد پیشنهاد سوم شما، باید باستحضار برسانم که این هم به نوعی با مورد اول یکسان است. اینکه من سعی می کنم در این ?روم از نظرات خوب شما دوستانم، بیشتر است?اده کنم ، به همین موضوع بر می گردد. شخصا از کیسها و پاورهایی که برروی ?نشان نور های رنگی وجود دارد ، ذهنیت خوبی ندارم .( به جز پاورهای ?وق العاده AcBel ) ولی به هر ترتیب کیسهای مدل Prince3 , 4 برروی کاوربغل خود ?نهایی با نور آبی دارند.

در پایان از نظرات خوب شما و مشورتی که به من دادید ، بی نهایت متشکرم.

با تقدیم احترام

J.Omrani
02-05-2007, 15:43

دوستان عزیز؛
سلام،

ما به دنبال چند مدل کیس برای رده A+ محصولاتمان هستیم. این کیس با تمامی امکانات جانبی ، از طر? یکی از تامین کنندگان ما ، پیشنهاد شده است. مثل همیشه زحمت مشورت از بازار سخت ا?زار حر?ه ای را بر دوش شما گذاشتم و منتظر نظرات خوب شما می مانم.

http://i17.tinypic.com/67hnxv7.jpg (http://www.sakhtafzar.com)

با تقدیم احترام

AMD>INTEL
03-05-2007, 00:18
سلام مهندس جان
از نظر ظاهري زيبائي خاصي رو نداره. ممكنه طراحي ?ني خوبي داشته باشه ولي به نظر من اين براكت هاي اضا?ي براي كولينگش يك مقدار دست و پا گير هست. بيشتر بدرد كامپيوتري ميخورد كه سال به سال نياز به تعويض قطعات نداشته باشد .

Saeed
03-05-2007, 13:20
با سلام.

اینطور که در مشخصات آورده شده از مواد کاهنده صدا در این کیس است?اده شده این میتونه امتیاز مثبتی حساب بشه.

از نظر نحوه قرار گیری و تعداد ?ن ها هم کاملا مشخصه که کارایی مناسبی داره.

در مورد تعداد محل نصب هارد هم، جناب عمرانی قبلا هم گ?تم به نظر من حداقل 4 مکان برای هاردباید درنشر گر?ته بشه و 1 مکان برای درایو ?لپی زیادی هم هست!

البته امید عزیز به براکت ها اشاره کرد اما اگه برداشتن و نصب کردن مجددشون بی دردسر باشه موردی نداره.

از نظر ظاهر هم تنها جلوی کیس به نظر طرح جالبی نداره با کم تغییر در طراحی درب اصلی جلوی کیس سرآخر میشه گ?ت کیس خوبی خواهد بود.

البته ما ندیدیم پشت این در بزرگ چی قایم شده!

J.Omrani
03-05-2007, 16:17

دوستان عزیز؛
سلام،

از بابت نظرات خوب دوستان عزیزم ، سپاسگزارم. شرمنده که شما را آزرده خاطر می کنم و لط? می کنید و آزار مرا تحمل.

این کیس هم یک مدل جدید دیگر است که مطابق با نظر ?نی دوست خوبمان ، آقا سعید می باشد؛

http://i16.tinypic.com/67sj234.jpg (http://www.sakhtafzar.com)

با تقدیم احترام

kakihot
03-05-2007, 17:08
مدل خوبیه آقای عمرانی آلومنیم هست ظاهرا

J.Omrani
03-05-2007, 17:22
کیوان جان؛
سلام،

?رمایش شما کاملا صحیح است و آلیاژ اسکلت آن کاملا آلومینیومی می باشد. ?قط تنها ضع?ی که ممکن است داشته باشد و شما هم آنرا قبلا در مورد Tuniq تجربه ?رموده اید ؛ یکی مشکل در نصب کابلهای هارد (عدم کابل کشی آسان ) و دیگری عدم نصب پاورهای با عمق بیش از 20 سانتی متر می باشد. مثل GP780B, GP1030B

البته در این موارد ، استعلام نموده ایم و منتظر دریا?ت جواب و نمونه محصول هستیم.

با تقدیم احترام

Saeed
03-05-2007, 17:45
آقای عمران خجالت ندید! من کیس nanoATX هم برام زیاده!

اینیکی از همه نظر نمرش مثبته طراحی در جلوی کیس هم زیبایی خاصی داره که اهل ?ن و هنر حتما میپسندن!

مطمنا با انجام تغییراتی در طراحی مشکل جاگیری پاور و کابل کشی هاردها هم مرت?ع میشه. البته باز هم منو ببخشید من تابحال کسی رو ندیدم بیشتر از 3 درایو 5.25 در کیسش نصب کنه. شاید با حذ? کردن یک یا دو مکان 5.25 و قرار دادن 4 مکان برای هارد ها درست در زیر درایو های 5.25 البته نزدیک تر به محل نصب مادربرد ?کر میکنم مشکلاتش کاملا حل بشه.البته من نقشه کشی صنعتی انجام ندادم ولی تا دلتون بخواد نقشه ساختمان کشیدم.

کیوان خان هم که تایید کردن این کیس رو دیگه جایی برای صحبت باقی نمیمونه.

AMD>INTEL
03-05-2007, 23:23
به نظر من هم خيلي خوب هستش . در مورد كيس قبلي هم به خاطر همين مسائل گ?تم.شايد بشه جانشيني بهتري براش پيدا كرد. من كه ?قط است?اده ميكنم از مطالب

vbigdeli
07-05-2007, 17:27
بچه ها این کیس کول مستر منو دیونه کرده خداییش،یا این مدل را می گیرم یا اینکه همین مدل tuniq 3 که ?ن 3d ! داره می گیرم،چون کولینگ جالبی داره و اهله حاله :D

http://www.bit-tech.net/hardware/2007/04/24/Coolermaster_830_and_832/1.html

با تنظیم کردن راحت ?ن ها روی مادربورد،دیگه میرم تو خط گر?تن thermalright ultra 120 extreme که جریان هوایی بسیار مناسبی را به نسبت blue orb در سیستمم ایجاد می کنه که اینطوری به ?کر رسوندن 6300 به 3800 گیگاهرتز می شیم.

آقا عمرانی دمت گرم پی ام را چک کن و نظرت را بده.

vbigdeli
07-05-2007, 17:32
راستی آقای عمرانی این کلید های I/O کیس tuniq 3 کجاست؟ دیگه می دونید که نمی خوام زیر هیچ پنلی باشه و .... خلاصه اگه همرو یک ه?ته بن کردم نگید واسه چی :D جای من بودید قاطی می کردید آخه،هر وقت به temp ها نگاه می کنم از وضعیت قرمز گذشتن و این blue orb هم مثل لش ا?تاده رو مینبورد و نمی دونم چطوری سیستم را خنک کنم و اینجا سرویس شدم... یک عکس از محل قرار گیری کلید های پاور ..... بذارید که همین الان این مدل را بگیرم تا این کامپیوتر یک بار زیر 50 درجه کار کنه!

ضمنا آقای عمرانی این مدل tuniq 3 هوای تازه را از کجا میاره که 3 تا ?ن داره؟یعنی از جلو که در کیس بسته هستش که هوا نمیاد و باید از side panel ها بیاد که این وسط خ?قان ایجاد می کنه،نظرتون چیه؟ ?کر کنم باید در این کیس هم مثله همه کیس هام باز بمونه! چون از جلوی کیس که ورودی هوا نیستش و با توجه به اینکه می خوام هوای خنک را بروی مادربورد زوم کنم،مشکل تامین هوای تازه داریم ! و بنوعی داخل کیس برای هوای تازه دعوا می خواد بشه! چون blue orb و ?ن 12 cm بغلش که مثل جارو برقی می خوان هوا بکشن،پس ورودی هوای ?ن های 3d چی میشه استاد ؟:d

ای خدا یکی بیاد یک کامپیوتر semopron 2.8 بهم بده و این سیستم را بگیره ازم،دیونه شدم اینجا!

J.Omrani
08-05-2007, 10:35
بچه ها این کیس کول مستر منو دیونه کرده خداییش،یا این مدل را می گیرم یا اینکه همین مدل tuniq 3 که ?ن 3d ! داره می گیرم،چون کولینگ جالبی داره و اهله حاله :D

http://www.bit-tech.net/hardware/2007/04/24/Coolermaster_830_and_832/1.html

با تنظیم کردن راحت ?ن ها روی مادربورد،دیگه میرم تو خط گر?تن thermalright ultra 120 extreme که جریان هوایی بسیار مناسبی را به نسبت blue orb در سیستمم ایجاد می کنه که اینطوری به ?کر رسوندن 6300 به 3800 گیگاهرتز می شیم.
کلید های I/O کیس tuniq 3 کجاست؟ دیگه می دونید که نمی خوام زیر هیچ پنلی باشه و .... خلاصه اگه همرو یک ه?ته بن کردم نگید واسه چی ! آخه،هر وقت به temp ها نگاه می کنم از وضعیت قرمز گذشتن و این blue orb هم مثل لش ا?تاده رو مینبورد و نمی دونم چطوری سیستم را خنک کنم و اینجا سرویس شدم... یک عکس از محل قرار گیری کلید های پاور ..... بذارید که همین الان این مدل را بگیرم تا این کامپیوتر یک بار زیر 50 درجه کار کنه!

ضمنا این مدل tuniq 3 هوای تازه را از کجا میاره که 3 تا ?ن داره؟یعنی از جلو که در کیس بسته هستش که هوا نمیاد و باید از side panel ها بیاد که این وسط خ?قان ایجاد می کنه،نظرتون چیه؟ ?کر کنم باید در این کیس هم مثله همه کیس هام باز بمونه! چون از جلوی کیس که ورودی هوا نیستش و با توجه به اینکه می خوام هوای خنک را بروی مادربورد زوم کنم،مشکل تامین هوای تازه داریم ! و بنوعی داخل کیس برای هوای تازه دعوا می خواد بشه! چون blue orb و ?ن 12 cm بغلش که مثل جارو برقی می خوان هوا بکشن،پس ورودی هوای ?ن های 3d چی میشه

وحید جان؛
سلام،

اول از همه ، بادیدن ابتکار شما در بحث کولینگ کیس و پاور (با توجه به عکسی که گذارده بودید) متعجب شدم. کمی که دقت کردم ، متوجه شدم که شما درب پاور را باز نموده اید و یک سیستم جدید گردش هوای ابتکاری بر روی سق? پاور خود ایجاد نموده اید! وحید جان؛ ابتکار و نوآوری خیلی خوب است ولی به چه قیمتی! شما با باز نموده درب پاور، مسیر عبور هوا را دچار اختلال می کنید، حالا اگر به جای درب پاور خود، 10 عدد ?ن هم بگذارید یا از یک ?ویل ?قط برای ایجاد تونل هوا مابین هیت سینک ها است?اده نمایید، قضیه ?رقی نمی کند. وحید جان؛ از دست من ناراحت نشوید، من ?قط نظر خودم را بازگو می کنم. شاید اینطور راحت تر باشد: طراحی صنعتی یکی از مراحل طراحی منبع تغذیه می باشد. در این بحث، اصولی مانند چگونگی چیدمان برد، ?ن، شکل هیت سینکها ، جعبه و... مورد توجه قرار می گیرد. شما اگر به شیار های هیت سینک پاور خود توجه ?رمایید، متوجه می شوید که شیار های تعبیه شده موازی با سطح برد می باشند و به همین منظور دو ?ن روبروی یکدیگر قرار گر?ته اند تا جریان هوا از لابه لای شیارهای هیت سینک عبور کنند. حال اگر شما درب پاور را باز نمایید، و از یک ورق ?ویل ?قط برای ایجاد تونل هوا مابین هیت سینکها است?اده ?رمایید، اولا، این حالت شاید جواب معکوس به شما بدهد، چرا که ?قط سطح روبروی یکدیگر هیت سینک را خنک می کنید و همچنین در مسیر اصلی عبور هوا، اختلال ایجاد نموده اید. دوما، گرما ?قط معطو? به هیت سینکها نمی شود، بلکه سایر نقاط داخلی پاور همچون بخش ?یلترینگ خروجی نیز گرمای بالایی دارند و وقتی که شما درب پاور را باز نموده اید، این نقاط به هیچ عنوان تخلیه گرمایی نمی شوند و نویز و ریپل خروجی شما بالاتر می رود. در این ضمینه ها خیلی می شود بحث کرد ولی به صورت نوشتاری خیلی پیچیده خواهد شد و سردر گم. ?قط خواهشا درب پاور را مجددا نصب نمایید. ( خیال من و خودتان راحت تر خواهد شد)

http://i11.tinypic.com/4l9579e.jpg (http://www.sakhtafzar.com)

این هم نمونه عکس کلید On/Off کیس Tuniq3 که چون نمونه اش را نداشتم از روی Tuniq برایتان عکس گر?تم. دقیقا این قسمت آنها مانند یکدیگر می باشد و کلید ها برروی قسمت بالا و روی پنل قرار دارد.

http://i15.tinypic.com/6gwnmtu.jpg (http://www.green-case.com)

ضمنا هوای ورودی از قسمت کناری پنل با شارهای مخصوص از پیش در نظر گر?ته، تامین می گردد.

http://i19.tinypic.com/4mm90me.jpg (http://www.green-case.com)

با تقدیم احترام

IMP
08-05-2007, 11:24
سلام:
آقای عمرانی بی زحمت قیمت این کیس Tuniq 3 رو به ما میگی؟
جنسش از آلمینیوم هست؟
یک سئوال دیگه هم داشتم. شما کیس های Full Tower هم دارید؟
ممنون

J.Omrani
08-05-2007, 13:11
بی زحمت قیمت این کیس Tuniq 3 رو به ما میگی؟
جنسش از آلمینیوم هست؟
شما کیس های Full Tower هم دارید؟

دوست خوب من؛
سلام،

قیمت Tuniq3 هنوز به طور رسمی اعلام نشده است ، ولی طبق برآورد اولیه ، قیمتی در حدود 65000 تومان خواهد داشت. در ضمن ?قط قسمت پنل جلوی آن آلومینیوم می باشد و جنس آلیاژ بدنه آن SECC می باشد.

http://www.tuniq.com.tw/Chassis%20Info/tuniq3/image/TQ3.jpg (http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=tuniq_3)

این هم دو نمونه کیس Full Tower شرکت GREEN با قیمتی در حدود 110 هزار تومان:

http://www.green-case.com/products/case/server/thumb/strong.gif (http://www.green-case.com/products/case/server/case.php?model=strong) ------------ http://www.green-case.com/products/case/server/thumb/powerful.gif (http://www.green-case.com/products/case/server/case.php?model=powerful)

باتقدیم احترام

IMP
08-05-2007, 13:56
کاشکی این Tuniq3 کیس Full Tower بود خیلی ?از میداد.
یک پیشنهاد هم داشتم.http://www.pic4ever.com/images/interview.gif
به نظر من یک خورده رو ظاهر کیس های سرورتون باید بیشتر کار کنید.
ممنون از جوابتون.http://www.pic4ever.com/images/to_pick_ones_nose.gif

vbigdeli
08-05-2007, 14:28
خوب بسلامتی کیس خوب هستش :d بذارید کیس را عوض کنم بعدش دوباره درپوش پاور را می ذارم،خودم هم زیاد راحت نیستم :d ولی کلان هر چی زیر دستم میاد 3 سوت بازش می کنم،حتی تلویزیونی که 2.5 میلیون پولش دادم را باز کردم ببینم چه خبره داخلش! :D

راستی بنظرتون کیس tuniq 3 مشکل airflow نداره؟آخه ی جورایی ?کر می کنم ?ن های 3d ! که گذاشتید هوا کم بیاره،ولی همین که کلید های I/O زیر در آلومینومی جلوی کیس تعبیه نشده،خودش کلیه :D

هر وقت این مدل به تولید انبوه رسید،اعلام کنید که خرید کنیم :)

J.Omrani
10-05-2007, 11:40

دوستان عزیز؛
سلام،

نظرتان در مورد این کیس با قیمتی در حدود 200 هزار تومان ولی با کلیه امکانات جانبی ، چیست؟

http://i7.tinypic.com/63kymhc.jpg (http://www.green-case.com)

وحید عزیزم ؛ در اولین ?رصت که Tuniq3 را دریا?ت نمایم، برایتان ارسال خواهم نمود.

ضمنا Tuniq2 در ه?ته آینده توزیع می گردد . قطعا زیبا ترین کیس GREEN خواهد شد. شخصا از دیدن این کیس لذت می برم. البته قیمت Tuniq2 با کلیه امکانات جانبی اش در حدود 90 تا 95 هزار تومان خواهد بود!

http://www.green-case.com/products/case/midi/thumb/tuniq2.gif (http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=tuniq_2)

با تقدیم احترام

vbigdeli
10-05-2007, 13:37
جناب آقای عمرانی ضمن عرض تبریک جهت تولید کیس زیبای Tuniq 2 خدمت گلتون عرض کنم که تا اونجایی که من می دونم،در ایران خیلی کم از کیس های مشکی رنگ استقبال میشه! یعنی این کیس 200 هزار تومانی شما در اولین نگاه از نظر اکثریت رد میشه!

بهتره مثل Tt هر دو رنگ را در نظر داشته باشید.کیس 200 هزار تومانی بدون side panel شیشه ای هم اصلان نداریم ;)

AMD>INTEL
10-05-2007, 15:27
مهندس جان جا انداختن كيس 200 تومني بين خريداران خيلي سخته . مخصوص تو اين جامعه كه به كيس هاي پلاستيكي Tvm عادت كردند. خيلي ريسك داره . حر?ه اي ها هم حداكثر تا 130-140 تومن براي كيس حاضرند هزينه كنند. اگر كيسي هم 200 تومن باشه بايد ظاهرش خيلي اغوا كننده باشه

Saeed
10-05-2007, 15:49
جناب عمرانی عزیز ماشاله کم کم دارید کیس های 500 هزار تومنیتون هم رو میکنید!

از نظر ?نی و امکاناتی که برای این کیس 200 هزار تومنی درنظر گر?ته شده کیس بسیار خوبی هست. زیباییش هم که همون سادگی ظاهر بیرونیشه ولی صر?نظر از رنگ و ... همونطور که وحید گ?ت جا انداختن کیس های بالاتر از 100 هزار بین مصر? کننده های داخلی (البته منظورممصر? کننده های مبدتی و متوسط هست میدونم که حر?ه ای ها اگه از ظاهر و امکانات راضی باشند قیمت براشون خیلی مهم نیست) احتیاج به ?رهنگ سازی و کارهای آماری داره.

من نمیدونم الان GREEN کیس های بالای 100 هزار در بازار داره؟ و اگر بله به نظر خودتون استقبال چطور بوده؟

کیس Tuniq 2 هم عالی هست! پنل کناری بدون پنجره هم داره راستی؟

هیچ
10-05-2007, 21:48
پنل کناری بدون پنجره هم داره راستی؟
ولی با پنجره یا شیشه ای قشنگتره که

آقای عمرانی من دیگه دارم کم کم قاطی می کنما. بابا این طرحهای پنل کیسهای شما رو کی میده آخه؟ بابا یه ذره سلیقه هم بد نیست. اینا همشون عین در کمد میمونن.
باز خوبه یه تونیک 2 اومد که علاه بر خوبیهای ?نی قشنگ هم باشه.

Saeed
10-05-2007, 22:36
ولی با پنجره یا شیشه ای قشنگتره که

آقای عمرانی من دیگه دارم کم کم قاطی می کنما. بابا این طرحهای پنل کیسهای شما رو کی میده آخه؟ بابا یه ذره سلیقه هم بد نیست. اینا همشون عین در کمد میمونن.
باز خوبه یه تونیک 2 اومد که علاه بر خوبیهای ?نی قشنگ هم باشه.

:confused: شما در آینده منتقد خوبی خواهی شد :D

هیچ
10-05-2007, 22:45
:confused: شما در آینده منتقد خوبی خواهی شد :D
نه خداییش قشنگن؟
بعد هم ای آقا کدوم آینده ...!

J.Omrani
12-05-2007, 12:25
من نمیدونم الان GREEN کیس های بالای 100 هزار در بازار داره؟ و اگر بله به نظر خودتون استقبال چطور بوده؟
کیس Tuniq 2 هم عالی هست! پنل کناری بدون پنجره هم داره راستی؟

سعید جان؛
سلام،

ضمن تشکر از نظرات شما و سایر دوستان عزیزم، بیشتر کیسهای بالای 100 هزار تومانی GREEN جنبه Server داشته و ما تجربه خاصی برای سیستم های خانگی در این رنج قیمتی نداشته ایم.

مطابق با نظر خواهی های گذشته از دوستان خوبم در این تالار، در پارت بعدی Tuniq2 کاور بغل ساده نیز وجود خواهد داشت.

با تقدیم احترام

AMD>INTEL
12-05-2007, 13:00
مهندس جان درسته كيس سرور ?قط كولينگ و استحكامش مهم هست . اين كيس هم تمام ?اكتورهاي يك كيس سرور رو داراست

هیچ
12-05-2007, 15:07
ببخشید جناب عمرانی
شما قبلا گ?تید که تجربه خوبی در مورد پاور هایی که ال ای دی دارند ندارید. مگه داشتن led چه تاثیری داره که شما تجربه خوبی نداشتید؟

یک مسئله دیگه
چرا ایران خودش کیس و پاور تولید نمی کنه؟ مگه چه تکنلرژی خاصی می خواد؟ نا سلامتی انرژی هسته ای تولید می کنه اونوقت یه کیس و پاور نمی تونن! مگه کیس و پاور حق مسلم ما نیست؟!
شما ظاهرا با شرکتهای خارجی کار می کنید و از تولیدات اونها است?اده می کنید و ?وقش یه تغییرات کمی هم در اونها انجام می دید. خب با اینهمه متخصص و تجربه چند ساله و است?اده از دانش همین شرکتهای خارجی نمیشه یه تولید داخلی قبل رقابت با همون شرکتها تولید کرد؟

J.Omrani
12-05-2007, 16:43
ببخشید جناب عمرانی
شما قبلا گ?تید که تجربه خوبی در مورد پاور هایی که ال ای دی دارند ندارید. مگه داشتن led چه تاثیری داره که شما تجربه خوبی نداشتید؟

یک مسئله دیگه
چرا ایران خودش کیس و پاور تولید نمی کنه؟ مگه چه تکنولوژی خاصی می خواهد؟
شما ظاهرا با شرکتهای خارجی کار می کنید و از تولیدات اونها است?اده می کنید و ?وقش یه تغییرات کمی هم در اونها انجام می دید. خب با اینهمه متخصص و تجربه چند ساله و است?اده از دانش همین شرکتهای خارجی نمیشه یه تولید داخلی قبل رقابت با همون شرکتها تولید کرد؟

هیچ عزیز؛
سلام،

شخصا از دیدن پاورهایی که ?ن نورانی برروی آنها قرار دارد، به یاد ضبط صوتهای بی کی?یت بازار که دارای رقص نور برروی بلنگوی خود هستند، می ا?تم! اصولا هر وسیله ای دارای ارزش و اعتبار ?نی خاص خود می باشد. برای یک پاور استاندارد، دنیایی از ?اکتورهای مثبت می تواند وجود داشته باشد، که ?کر می کنم این مورد ?ن نورانی هیچ جایی در این بین نداشته باشد و بیشتر حکم گول زدن و عدم اعتبار بخشیدن به شعور مشتری را پیدا خواهد کرد.(البته این نظر شخصی این حقیر است و همانطور که قبلا هم عرض نمودن AcBel از این قاعده مستثنی می باشد)

دوست خوب من؛ رقابت به صورت کلی در کی?یت ، عرضه مناسب و قیمت نه?ته شده است. آیا شما به عنوان یک مصر? کننده حاضر می شوید کیس Silent Storm صد در صد تولید داخل را 70 هزار تومان خرید نمایید یا اینکه ترجیح می دهید از یک شرکت واردکننده با قیمتی معادل 55 هزار تومان خرید نمایید! آیا شما می دانید اگر ما کیسهایی مثل 2002 را که تولید داخلی به حساب می آیند را به صورت کامل خریداری نماییم و به بازار ایران تزریق کنیم ، چیزی در حدود 5 هزار تومان ارزانتر تمام می شوند!؟ در مورد پاور که شرایط بدتر هم می باشد.

اصل مهمی مانند کنترل کی?یت پاور را چه کنیم!

با تقدیم احترام

AMD>INTEL
12-05-2007, 17:17
درسته ?قط جنبه تزئيني دارد اين ?نهاي led دار

هیچ
12-05-2007, 17:46
این به سلیقه بر می گرده و ربطی به استاندارد پاور و کی?یت و ... پیدا نمی کنه. هرچند محصولات بی کی?یت که میان از روی محصولات با کی?یت تقلید می کنن و گند می زنن به همه چی خب می تونه تو این مورد تاثیر گذار باشه.
من خودم کیسها یی رو که در بغل شیشه ای باشه و نور آبی ای هم که led های مربوط به گرا?یک و پاور و کیس و ... اونو روشن کرده باشند رو دوست دارم. البته من تا حالا همچین کیسی نداشتم که از نزدیک ببینم واقعا خوشم میاد یا نه و ?قط از عکسهایی که دیدم اینو گ?تم. ولی در کل یه چیز سلیقه، منم برا قشنگی گ?تم شایدم واقعا جالب نباشه نمی دونم من که تا حالا از نزدیک ندیدم.

اینجور که من ?همیدم مساله هزینه تموم شده است، درسته؟ یعنی واقعا نمیشه یه کیس و پاور رو در داخل درست کرد که بشه از نظر قیمت و کی?یت با محصولات خارجی رقابت کنه؟ جالبه؟!!!!!!!!!!!! و شاید به نوعی تاس? انگیزناک!!!!!!!!!!!!!
اما منظورتون رو از کنترل کی?یت پاور متوجه نشدم.

AMD>INTEL
12-05-2007, 18:05
led تو كيس و روي ?ن هاي كيس باشه درسته باعث قشنگي ميشه ولي روي پاور ?كر نكنم تاثيري داشته باشه

vbigdeli
12-05-2007, 20:28
این به سلیقه بر می گرده و ربطی به استاندارد پاور و کی?یت و ... پیدا نمی کنه. هرچند محصولات بی کی?یت که میان از روی محصولات با کی?یت تقلید می کنن و گند می زنن به همه چی خب می تونه تو این مورد تاثیر گذار باشه.
من خودم کیسها یی رو که در بغل شیشه ای باشه و نور آبی ای هم که led های مربوط به گرا?یک و پاور و کیس و ... اونو روشن کرده باشند رو دوست دارم. البته من تا حالا همچین کیسی نداشتم که از نزدیک ببینم واقعا خوشم میاد یا نه و ?قط از عکسهایی که دیدم اینو گ?تم. ولی در کل یه چیز سلیقه، منم برا قشنگی گ?تم شایدم واقعا جالب نباشه نمی دونم من که تا حالا از نزدیک ندیدم.

اینجور که من ?همیدم مساله هزینه تموم شده است، درسته؟ یعنی واقعا نمیشه یه کیس و پاور رو در داخل درست کرد که بشه از نظر قیمت و کی?یت با محصولات خارجی رقابت کنه؟ جالبه؟!!!!!!!!!!!! و شاید به نوعی تاس? انگیزناک!!!!!!!!!!!!!
اما منظورتون رو از کنترل کی?یت پاور متوجه نشدم.

والا بحث تاپیک که داره منحر? میشه این LED گذاشتن یا نداشتن واسه بچه سوسول ها هستش بیخیال اگه پایه ای دست به جیب مبارک کن و از این چراغهای داخل کیس Tt بخر که رنگ ها مختل?ی هم دارن :confused:

من خودم این همه خرج کامپیوترم و وسایل دیجیتال می کنم،ولی هیچ وقت به ?کر این تریپ قطعات نبودم،acbel هم پاورهایی یا رنگ متالیک می زنه که خیلی خوشگلن،ولی که چی؟ تو خیابون که با پاور نمی چرخیم :confused:

vbigdeli
13-05-2007, 18:02
راستی جناب آقای عمرانی عزیز این کیس های ارزون قیمت که از چین میاد یک حسنی دارن و اینکه سینی مادربوردشون یک تیکه نیست و یک ?ضای خالی دقیقا پشت محل سوکت مادربورد و محل PCI-EXP هستش که کمک میکنه پشت مادربورد هم خنک باشه،چون الان که پشت مادربوردم دست میزنم،حرارت زیادی داره و خیلی خوب میشد که یک تیکه از سینی مادربورد باز بود یا اینکه قابل برداشتن بود که پشت مادربورد هم خنک بشه،نظرتون چیه؟

البته Tt هم این کارو نمیکنه،ولی خوب کیس های اونا آلومینیوم هستش...نظرتون چیه؟ شاید خودم تصمیم گر?تم با آهن بر قسمتی از سینی کیس را ببرم!

J.Omrani
13-05-2007, 18:51
راستی جناب آقای عمرانی عزیز این کیس های ارزون قیمت که از چین میاد یک حسنی دارن و اینکه سینی مادربوردشون یک تیکه نیست و یک ?ضای خالی دقیقا پشت محل سوکت مادربورد و محل PCI-EXP هستش که کمک میکنه پشت مادربورد هم خنک باشه،چون الان که پشت مادربوردم دست میزنم،حرارت زیادی داره و خیلی خوب میشد که یک تیکه از سینی مادربورد باز بود یا اینکه قابل برداشتن بود که پشت مادربورد هم خنک بشه،نظرتون چیه؟

وحید عزیز؛
سلام،

?رمایش شما کاملا صحیح می باشد. این مورد در صورت عدم تعری? مناسب مسیر عبور هوا می تواند موجب گرمتر شدن ?ضای پشت مادربرد گردد. عموما اگر دقت ?رموده باشید، کیسهای GREEN دارای سینی مجزای مادربرد و همچنین شکا?های مشخص برروی آن می باشند، که به تخلیه این گرما کمک می نماید(مثل سری 2002و 2005 و ...). ولی در مورد کیسهایی مثل Silent Storm که گرما را از روی پردازنده و مادربرد ، سریعا تخلیه می نمایند، مشکل خاصی از نظر عدم تعبیه شکا? برروی سینی مادربرد کیس، به وجود نخواهد آمد. ( البته اگر قول بدهید که درب کیس خود را باز نگذاشته و در مسیر عبور هوای کیس ، دست به ابتکار جدید نزنید!)

شاید خودم تصمیم گر?تم با آهن بر قسمتی از سینی کیس را ببرم!

مثل همین مورد بالایی!

وحید جان ؛ علاوه بر خلاقیت خبرنگاری ، خلاقیت طراحی صنعتی شما هم جالب می باشد. من خودم به شخصه عاشق اینگونه ذهنیت ها می باشم. ?قط بهتر است یک کمی هم عاقبت اندیشی در کار باشد.

با تقدیم احترام

vbigdeli
13-05-2007, 20:05
وحید جان ؛ علاوه بر خلاقیت خبرنگاری ، خلاقیت طراحی صنعتی شما هم جالب می باشد. من خودم به شخصه عاشق اینگونه ذهنیت ها می باشم. ?قط بهتر است یک کمی هم عاقبت اندیشی در کار باشد.

سلام.

آقای عمرانی ما که دانشگاه نر?تیم این طوری باید با روش سعی و خطا بری بالا دیگه :D عاقبت هم نداره ولی چاره دیگری نیست! البته بذارید کیس شما بیاد انشالله که مشکلی د?ع حرارتی را حل کنم بره! ولی پاور هنوز بازه :confused: یک ?نه ! ات?اقا کار اصلیم هم طوری هست که واقعا تو ایران هیچ کسی انجام نمیده و دیگه به این مساله که روش سعی و خطا بهترین روشه عادت کردم!

این کارت گرا?یکهای G80 based مثل آجر داغ می مونن ! الان حمید خان میان شروع می کنن به http://www.pic4ever.com/images/2mo5pow.gif

اگه نخوام دروغ بگم راستش الان این بوردی که تنظیم کننده سرعت دو ?ن مدل 580B بودش سوخته! داشتم آهنگ گوش می کردم با کامپیوتر روشن و کلی اطلاعات ?وق حیاتی با پاور ور می ر?تم که یهو این زر ورق خورد به این بوردی که تنظیم کننده ?ن هستش و سوخت :D یک بار هم UPS هم ر?ت هوا که البته تقصیر کار نبودم،ولی به طور غیر مستقیم بودم! گارانتی هم بود و قبول کردن! یک بار هم کنسول 500 هزار تومانی xbox را خراب کردیم http://www.pic4ever.com/images/acigar.gif خوشبختانه تابحال تلویزیونم چیزی نشده،آخه 2.5 میلیون پیاده شدم واسش! ولی دو بار بازش کردم! این ?نی هم که الان داره پاور را خنک می کنه 4 پین Molex هست!

AMD>INTEL
13-05-2007, 21:06
وحيد جان بالاتر از خطر و عمليات غير ممكن چي ميگه !

J.Omrani
14-05-2007, 09:12
الان حمید خان میان شروع می کنن به http://www.pic4ever.com/images/2mo5pow.gif

وحید جان ؛
سلام،

?علا که این حقیر به جای حمید خان ....

امروز یک برد AFC برایتان ارسال می کنم. ?قط قول مردونه بدهید که درب پاور را ببندید.

با تقدیم احترام

vbigdeli
14-05-2007, 14:16
چشم من نوکرتم روش نوشته بود keep away from children که جدی نگر?تم . :D شما لط? داری به ما انشالله که جبران کنیم.

J.Omrani
14-05-2007, 15:17

دوستان خوبم؛
سلام،

درصورت امکان به این حقیر جهت تعیین اسم کیس جدید GREEN که انشاا.. در دوه?ته اول مرداد ماه توزیع خواهد شد، کمک ?رمایید. (به دلیل س?ارش کارتن و شروع تبلیغات ، تا ?ردا بیشتر وقت ندارم)

پارامترهای اصلی؛
1- کوتاه و گویا
2- تل?ظ راحت
3- ماندگار در ذهن

انشاا.. در نوبت های بعدی نظر خواهی ، ضمن در نظر گر?تن مهلت طولانی تر، در صورت موا?قت مدیریت محترم، به نام انتخابی جایزه ویژه ای اهدا خواهد شد.

http://i3.tinypic.com/53aaope.jpg (http://www.green-case.com)

اگر پیشنهادی هم داشته باشید، ممنون می شوم که مرا کمک ?رمایید.

با تقدیم احترام

AMD>INTEL
14-05-2007, 15:38
من همينطوري نام كاسپين به ذهنم اومد .

Saeed
14-05-2007, 16:07
آقای عمرانی عزیز اولا که این کیس که معر?ی کردید معقول و خوب به نظر میرسه قیمتش هم عالی . کاش میگ?تید چه اسمی مد نظرتون هست ایرانی خالص! خیالی، خارجی و یا موارد دیگه ..بهرحال نظر این بنده حقیر موارد زیره :

Tornado
thunder
lightning

البته اسمی که امید گ?ت قشنگه خدایی!
آیا امکام است?اده از اسم مدل های قبلی با یک شماره جدید هست؟ مثلا silent storm 2 و ...

aligh
14-05-2007, 17:29
آرین
آرمان
...

AMD>INTEL
14-05-2007, 18:06
اسمي بايد باشه يك جور خنك كنندگي اين كيس معلوم بشه . لغت هاي مثل Ice يا Freezer . مهندس جان دنبال يك اسمي بگرديم. م?هوم كولينگ خوبش رو معر?ي كنه

Saeed
14-05-2007, 20:02
iceberg
northwind
tempest
icewind
icestorm
کولاک

J.Omrani
14-05-2007, 20:16
پیشنهاد خودم هم اینهاست:

Simple ساده

Sleek نرم، براق

Swift سریع

همچنان تا ?ردا منتظر پیشنهادات خوب شما هستم.

باتقدیم احترام

vbigdeli
14-05-2007, 20:43
جناب آقای عمرانی ی سوال منحر? کننده! : این ?ن 25 سانتی متری را ?قط برای این محصول در نظر گر?تید یا اینکه روی tuniq 3 هم بعدا اضا?ه می کنید ؟(500 پسته شدم http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif )

بنده با پیشنهاد سعید جون در مورد iceberg موا?ق بیدم http://www.pic4ever.com/301.gif

kakihot
14-05-2007, 20:44
بارسلونا ;)

Gabana
14-05-2007, 23:02
كيس جالبي به نظر مي رسه . ( قيمت مناسبي هم داره )
در مورد اسم هم من Subzero را پيشنهاد مي كنم !

AMD>INTEL
14-05-2007, 23:32
اين هم ارزيابي hd2900 و g80

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2988

masoud123
15-05-2007, 05:46
من اسم Swish رو پيشنهاد ميدم ، هم كوتاه هم به ياد مي مونه و هم اينكه راحت تل?ظ مي شه ، يه جورايي كلاس هم داره:cool:

در ضمن از لحاظ گرا?يكي اين اسم رو خيلي جالب مي شه طراحي كرد ( البته اگه طراحش خلاقيت داشته باشه ) :p

J.Omrani
15-05-2007, 11:22

دوستان عزیز؛
سلام،

ابتدا ازهمگی شما دوستان خوبم صمیمانه تشکر می کنم. نام برگزیده از بین اسامی پیشنهادی ، کاسپین (مورد پیشنهادی امید خان و تایید آقا سعید) می باشد.

Caspian

http://i3.tinypic.com/53aaope.jpg (http://www.green-case.com)

با تشکر و تقدیم احترام

J.Omrani
15-05-2007, 11:29
جناب آقای عمرانی ی سوال منحر? کننده! : این ?ن 25 سانتی متری را ?قط برای این محصول در نظر گر?تید یا اینکه روی tuniq 3 هم بعدا اضا?ه می کنید ؟ http://www.pic4ever.com/301.gif

وحید جان؛
سلام،

این نوع کاور بغل با ?ن 25 سانتی ، برای کیسهای عمومی GREEN، مثل 2002و 2005 و ...(در صورت س?ارش) و برای کیسهای جدید Shadow و Caspian به صورت آماده ، ارائه می گردد. کیسهایی مانند Silent Storm, Tuniq3 نیازی به اینگونه دربها ندارند و سیستم کولینگ آنها کاملا مناسب و استثنایی می باشد.

با تقدیم احترام

AMD>INTEL
15-05-2007, 15:11
ممنون استاد كه اسم پيشنهادي من مورد قبول گر?ت.

kavian
16-05-2007, 16:21
با سلام کیس و پاور گرین خوبه درست ولی در اص?هان دارای مرکز توزیع جالبی است که اجازه ورود این کیس و پاور را در بازار اص?هان نمیده و هر روز شرایط ?روشش رو عوض میکنه

J.Omrani
16-05-2007, 17:11
کیس و پاور گرین در اص?هان دارای مرکز توزیع جالبی است که اجازه ورود این کیس و پاور را در بازار اص?هان نمیده و هر روز شرایط ?روشش رو عوض میکنه

دوست خوب من؛
سلام،

در حال حاضر GREEN در شهر اص?هان دارای سه نماینده ?روش می باشد که شرکت داده ورز جویا به عنوان پخش کننده اصلی شناخته می شود. ولی متاس?انه سیاست توزیع این شرکتهای بزرگ و معتبر ، به صورت عمده می باشد و بازار ?روش مصر? کننده GREEN در اص?هان بسیار ضعی? شده است. این موضوع طی برگزاری نمایشگاه امسال اص?هان ، مکررا از طر? دوستداران GREEN مطرح شد و خوشبختانه در حال رایزنی با چند ?روشگاه سطح شهری شناخته شده در زمینه کیس و پاور می باشیم که انشاا.. نتایج مثبتی در زمینه عرضه مناسب GREEN در اص?هان خواهد داشت.

http://www.green-case.com/channels/esfehan/1_isfahan%20jooya.gif (http://www.green-case.com)

http://www.green-case.com/channels/esfehan/2_isfahan%20kherad%20sazan.gif (http://www.green-case.com)

http://www.green-case.com/channels/esfehan/3_isfahan%20beh%20pardaz.gif (http://www.green-case.com)

با تقدیم احترام

vbigdeli
16-05-2007, 18:35
ات?اقا یکی از مشکلات تمامی شرکت های ایرانی وابستگی شدید آنها به مشتریان عمده هستش .... کا?یه که دو ماه مناقصات دولتی انجام نشه که همیشه 4 تا شرکت ورشکست شدن یا ضرر دادن!

Abolfazl-R
21-05-2007, 11:36
سلام

من چند وقتي اينجا نيومدم... ?قط خواستم از كار جالبي كه گرين و آقاي عمراني انجام دادن تشكر كنم.

vbigdeli
23-05-2007, 18:49
بچه کیس tuniq 3 هم توسط یک سایت نسبتا معرو? تست شده و اومده کاره جالبی کرده همون ص?حه اولش از ترس من یک عکس از کلید های پاور و ریست گذاشته http://www.pic4ever.com/images/acigar.gif

http://www.xyzcomputing.com/index.php?option=content&task=view&id=1060

یک ایمیل بزنم عکس گل مراد هم بذاره بغلش :D

داخل کیسش چون گیره برای وصل کردن input devices زیاد گذاشته به طرح های مبتدیانه/داهاتی! بیشتر شباهت داره و میتونستن بهتر از این حر?ها در بیارن..

=====================

آقای عمرانی دمت گرم ی 50 تا دونه