مشاهده نسخه کامل : نظر خواهی از اساتید گرامی
سلام به همه اساتید عزیز و گرامی
دارم مین رو عوض میکنم حالا دو مدل پیدا کردم pb5 deluxe wifi که میخاد عوض بدل کنیم و یکی دیگه موندم commando بگیرم
اگه مین دیگه هم سراغ دارین لط?ا نظر بدین
لط?ا ?قط مینهایی که برای اوور هستند معر?ی کنید که شلوغ نشه
AMD>INTEL
16-03-2007, 15:00
خوب Biostar Tforce 965 و Msi 965p Platnium هم بردهائي هستند كه تو اوركلاك خوب جواب دادند. مگه اين مادربردت Gigabyre 965 Ds4 خوب اور نميشه ؟
مرسی از جواب
چرا ds4 یکی از بهترین مینهاست برای اوور سنگین تا حالا هم اخ نگ?ته ولی عادت بد و مسخره ای که دارم عوض کردن قطعات هست
نظرتون در مورد commando چی هست؟
بدلیل بزرگتر بودن ASUS و کی?یت خوب و خریداری بیشتر از طر? مردم ر , ?علا بالاترین نرخ اورکلاکها به pb5 deluxe و شاخه های دیگرش منتصب است!
با اینکه شخصا ASUS رو بیشتر قبول دارم ولی سری جدید مادربردهای گیگابایت مبتنی بر چیپست 965P بخصوص DQ6 DS4 DS3 و S3 جزو بهترین مادربردهای حال حاضر از نظر دسترسی آسان به بالاترین نرخ اورکلاک هستند! برای مثال DS3 از طر? بسیاری از سایتهای معتبر بعنوان مادربرد توصیه شده برای اورکلاک که دارای قیمت معقولی هم است شناخته میشود...
اگر مین شما مشکل خاصی ندارد عوض کردن آن با مدلهای هم رده اش مثل عوض کردن E6300 با E6400 است!:confused:
بهتر است صبر کنید تا چند ماه دیگه با مینهای مبتنی بر چیپستهای P35 و X38 از اینتل عوضش کنید که حداقل حرکتی رو به جلو باشد!
HamidFULL
16-03-2007, 15:57
سلام به همه اساتید عزیز و گرامی
دارم مین رو عوض میکنم حالا دو مدل پیدا کردم pb5 deluxe wifi که میخاد عوض بدل کنیم و یکی دیگه موندم commando بگیرم
اگه مین دیگه هم سراغ دارین لط?ا نظر بدین
لط?ا ?قط مینهایی که برای اوور هستند معر?ی کنید که شلوغ نشه
High-End Commando or DQ6 Rev3.3
budget P5B-E or 965P-S3
AMD>INTEL
16-03-2007, 16:07
من ولي نظرم روي بردي هست چيپ Nforce 680i Sli داشته باشه. قابليت اوركلاك چيپهاي ان?ورس هميشه خوب بوده. Evga هم شاخص ترين برد اين سري هست . البته Asus Comando هم خيلي عاليه
من نظرم روی P5B-E و P5N-E هستش...دومی البته یکم بایوسش کار داره..بهترین برد ?علی بازار هم Abit AB9GT ...
aligh با تشکر از نظر شما ولی من برای تست کردن چند وقت یک بار برد یا سی پی یو عوض میکنم قصد نگه داشتن ندارم در کل تا حالا با قیمت خوب مینهایی با چیپ p965 در اوور کلاک خوب کار میکنند البته 680i هم به قول جناب amd خوب از اب درامدند ولی این چیپ اینجوری که من خوندم ?قط برای اوور کلاک کارتهای nvidia خوب جواب دادن یعنی بیشتر کار روی این مینها برای اوورکلاک کردن هر چه بیشتر کارت گرا?یک انجام شده نه سی پی یو در صورتیکه علاقه من اوور سی پی یو هست نه کارت گرا?یک اگه اشتباه میکنم لط?ا بیشتر برام توضیح بدین
rax عزیز مرسی از نظرات خوبت
به نظرت P5B-E از ds4 بهتر هست برای اوور ؟
ورژن نرمال یا plus ?
aligh با تشکر از نظر شما ولی من برای تست کردن چند وقت یک بار برد یا سی پی یو عوض میکنم قصد نگه داشتن ندارم در کل تا حالا با قیمت خوب مینهایی با چیپ p965 در اوور کلاک خوب کار میکنند البته 680i هم به قول جناب amd خوب از اب درامدند ولی این چیپ اینجوری که من خوندم ?قط برای اوور کلاک کارتهای nvidia خوب جواب دادن یعنی بیشتر کار روی این مینها برای اوورکلاک کردن هر چه بیشتر کارت گرا?یک انجام شده نه سی پی یو در صورتیکه علاقه من اوور سی پی یو هست نه کارت گرا?یک اگه اشتباه میکنم لط?ا بیشتر برام توضیح بدین
rax عزیز مرسی از نظرات خوبت
به نظرت P5B-E از ds4 بهتر هست برای اوور ؟
ورژن نرمال یا plus ?
ببین...شاید بگی مسئله مالی برات مطرح نیست..ولی مطرحه....یه برد 150 تومنی با یه برد 200 تومنی رو کنار هم بزاری حتی اگه کمتر هم بالا بیاد 150 تومنیه ارزش خودشو داره..
الان رکورد دار 965 ها P5B DX Wifi هستش..بعدش P5B-E پلاس..خودت DS4 داشتی..میدونی تو چه حدیه...
DS3 که ا?تضاحی بیش نیست..مخصوصا قسمت مموری کنتلر.. نیگا نکنید با رم 250 دلاری اورش میکنن و به و به و چه چه.. با رم معمولی واقعا ا?تضاحه..
من احساس میکنم بایوس جدید P5N-E بیاد و یا مدل جدیدی ازش زده بشه بهترین برد برای اور خواهد بود..
vbigdeli
16-03-2007, 20:12
اگه عوض نکنی بهتره،چون عوض می کنی و می بینی که خیلی با DS4 ?رقی نداره و بدتر حالت گر?ته میشه.
نظر من هم P5B dlx هستش،اینطوری برای تنظیم کردن بایوس و اور کردن هم به هم کمک می کنیم!
اگر هم نخواستی مین را عوض کنی،یک ماه دیگه کارت گرا?یک DX10 بگیر که واقعا ارزش آپگرید را دارن..
رکس و وحید عزیز مرسی از هر دو
مین رو دادم امروز ر?ت البته با قیمت خیلی خوب
وحید جان زیاد اهل گرا?یک نیستم همین 7800 هم از سرم زیاده تا حالا یک بار بازی کردم اونم اگه بگم چی خندت میگیره
من رم و کارت گرا?یک رو ?کر نکنم به این زودیها عوض کنم ?قط مین و سی پی یو
رکس جان واسه یک لقمه نون باید دوید هرجای دنیا که باشی ولی من به دلیل موقعیت کاریم تخ?ی? روی قطعات جدید دارم و یک سری بنهایی برام میاد که اگه مصر? نکنم میپره ?کرش رو کن من ds4 رو 89 یورو خریده بودم زمانی که 190 تا بود
الانم commando برام 140 تا اب میخوره
vbigdeli
16-03-2007, 20:36
والا من که نمیدونم جز بازی این سیستم قوی را برای چی میخوای،بهرحال همون کماندو را بگیر،ولی P5B dlx هم خوبه،خوبه = عالیه ;)
وحید جان بیچاره کامپیوتر که بخاد بشه وسیله بازی:p ادم یه کنسول بخره واسه بازی بهتر نیست;)
بگذریم
رکس و وحید عزیز مرسی از هر دو
مین رو دادم امروز ر?ت البته با قیمت خیلی خوب
وحید جان زیاد اهل گرا?یک نیستم همین 7800 هم از سرم زیاده تا حالا یک بار بازی کردم اونم اگه بگم چی خندت میگیره
من رم و کارت گرا?یک رو ?کر نکنم به این زودیها عوض کنم ?قط مین و سی پی یو
رکس جان واسه یک لقمه نون باید دوید هرجای دنیا که باشی ولی من به دلیل موقعیت کاریم تخ?ی? روی قطعات جدید دارم و یک سری بنهایی برام میاد که اگه مصر? نکنم میپره ?کرش رو کن من ds4 رو 89 یورو خریده بودم زمانی که 190 تا بود
الانم commando برام 140 تا اب میخوره
ایول..منم اصلا اهل بازی نیستم..?قط انلاین و PES...;)
اگه تخ?ی? خوبی رو ایسوس داری P5N-E DX v, hگه امده یه تستی بکن..چیز خو?یه....
من ?علا تو ک? همون AB9GT هستم..
vbigdeli
16-03-2007, 21:29
وحید جان بیچاره کامپیوتر که بخاد بشه وسیله بازی:p ادم یه کنسول بخره واسه بازی بهتر نیست;)
بگذریم
کنسول xbox360 و HDTV هم هست خونه.خیالت راحت;)
مرسی از تمام دوستان commando س?ارش داده شد ?ردا صبح میرم تحویل بگیرم و ?ردا شب با اسکرین میام
از مدیران عزیز درخواست بستن تاپیک رو دارم مرسی
اگه اجازه بديد يه مقداری در مورد اين مدل هم نظر داده بشه:
DFI, Infinity 975X
From Pentium series to Conroe dual core age, the technology of CPU design keeps struggling to itself. Intel has just launched its first Quad cores processor “Core 2 Extreme QX6700? officially, the development of processor is now rushing into the “multi-core competition? era. No matter how many cores a processor has, excellent BIOS design of motherboard is still a must to attain top-notched CPU's performance. Likewise, the newly released BIOS of INFINITY 975X fulfills the need of extreme performance.
As the motherboard for the super gaming/OC platform, the latest BIOS bears witness to DFI's long term commitment and consistent attitude for customer satisfaction. With awareness of enthusiasts' aspiration for ultra motherboard performance, DFI has well prepared the latest BIOS solution for its 975X, at the same time when Kentsfield was launched. DFI always listens to enthusiast's voice. Unlike other manufacturers who only provide “one-way? service, the service of DFI's post-sales service differentiates itself by continued consulting service to hardware tweaking and overclocking. This is meaningful. Performance of motherboard can continue step up with each simple and effective BIOS upgrade; New BIOS also fix minute errors if any, during extreme overclocking. If a player who already has Infinity 975X, all he has to do is to flash the BIOS, the board can support the latest quad core CPU right on the spot, and achieve the status of extreme overclocking. This is what we call the “seamless upgrade?. It is first-in-industry and totally changes the old, stereotyped concept of BIOS upgrade. For Infinity, it's more important to improve the overclocking performance than just bug fixing. DFI INFINITY 975X lets a player to breakthrough the limits of the performance in the special way. That is exactly what Infinity series means to be.
As certified by lab test, The followings show the OC performance lab test, with the latest BIOS at work:
The lab test adopted multi-sampling modes to run the tests in order to get data with objectivity. Test results have been also categorized with air or water-cooling.
The system equips Intel Core 2 Duo E6300 CPU with air cooling solution (Intel package bundle) for the first test. The outcome really surprised our test team. The highest FSB reached 438.9MHz, almost the top-most of all products at the same class of 975X in market.
The average frequency exceeded 430MHz in the multi-sampling lab test.
Other test ran with water cooling arrangement, also under multi-sampling modes. The last FSB result came to an incredible 461MHz, while the average was around 460MHz.
Whether it is the air or water cooling, the newly released BIOS can doubtlessly upgrade the board to a Quad core ready platform. Our engineers tested that the overclocking capability can be easily reached.
اما در مورد خريدش باهام مشورت کنيد...:cool:
AMD>INTEL
16-03-2007, 23:30
برد بدي نيست گلسان جان. من خودم از چيپ 975 خيلي خوشم مياد
vbigdeli
17-03-2007, 11:54
البته اور بازها هیچ وقت 975 را جایگزین 965 نمی کنن،شرکت گیگابایت هم اصلان 975 تولید نمیکنه! و مانورش روی 965 و چیپ های انویدیا هستش.
مرسی از تمام دوستان commando س?ارش داده شد ?ردا صبح میرم تحویل بگیرم و ?ردا شب با اسکرین میام
آقا خوب اورش کن و نتیجه هاش رو اینجا بذار ببینم با ds4 و امثالهم چقدر ت?اوت عملکرد داره
البته اور بازها هیچ وقت 975 را جایگزین 965 نمی کن
975 بنظرم غیر از پهنای باند pci express 16x دوم برتری عمده ای بر 965 ندارد
حتی 965 نسبت به 975 در مواردی بهبود عملکرد دارد : مثلا نرخ بالاتر تبادل اطلاعات در حالت raid که بخاطر ich8r ?راهم شده
البته اساتید گرامی بهتر میدوند شاید قضیه طور دیگری باشد
رسید دارم روش کار میکنم چند تا تست نرمال کردم زمین تا اسمون با ds4 ?رق داره تا حالا fake boot نداشتم
به عکس تو امضا نگاه کنید مثل اب خوردن ٢ تا ?ن ٨٠ روی رمها جا شد خیلی جادار و جای بازی داره
رسید دارم روش کار میکنم چند تا تست نرمال کردم زمین تا اسمون با ds4 ?رق داره تا حالا fake boot نداشتم
پس درست بوده که asus رو قابلیت اورکلاک commando اینهمه تبلیغات کرده;) ...
1)رکورد حداکثر سرعت e6600 بدون تست stability با commando چقدر است؟
2)رکورد حداکثر سرعت e6600 با تست stability با commando چقدر است؟
3) چند درصد بهتر از ds4 اور میشه؟ (آیا آزمایشها بر اساس شرایط یکسان از نظر سخت ا?زار و خنک کننده ها است؟)
بله دوست عزیز من از واترکولینگ است?اده میکنم و شرایط همیشه یکسان هست
تمام e6600 ها یکسان اوور نمیشن در کل تا 580 دیدم بالا ببرن با مولتی 8
درود
منظورم اور cpu شما با مادربرد ?علی تون و مقایسه اش با ds4 که قبلا داشتید بود...
تا حالا هر موقع وقت کردم چند تا تست ازش گر?تم در کل خیلی سازگار عمل میکنه ،fake boot ،dual boot خبری نیست
راحت از بوت بالا میاد تنها مشکلی که باهاش برخوردم اپدیت کردنش بود که من از ویندوز اپدیت کردم ولی بر خلا? نوشته سایت اسوس نباید این کار رو میکردم و باید از dos اپدیت میکردم حالا نمیتونم مدش کنم باید صبر کنم تا اپدیت جدید بیاد چون دنده عقب :p هم نداره تست کردم از dos رو خودش بزنم ارور داد
?رق کلی با ds4 و dq6 شما، امکانات بیشتر در بایوس هست ، قبلا با ds4 تا میر?تم بالای 500
dual boot رو شاخش بود در صورتیکه با این نه در کل در بخش اوور کلاک حتما براتون اسکرین میزارم و حتی میشه یه تاپیک در مورد بحث در مورد مثلا p5b del,gigabyte ds4, gigabyte dq6,gigabyte ds3,asus commando, هم باز کرد و ت?اوت اینها رو از همه بشنویم
AMD>INTEL
19-03-2007, 12:49
تبريك ميگم بهت .
vbigdeli
19-03-2007, 14:20
تا حالا هر موقع وقت کردم چند تا تست ازش گر?تم در کل خیلی سازگار عمل میکنه ،fake boot ،dual boot خبری نیست
راحت از بوت بالا میاد تنها مشکلی که باهاش برخوردم اپدیت کردنش بود که من از ویندوز اپدیت کردم ولی بر خلا? نوشته سایت اسوس نباید این کار رو میکردم و باید از dos اپدیت میکردم حالا نمیتونم مدش کنم باید صبر کنم تا اپدیت جدید بیاد چون دنده عقب :p هم نداره تست کردم از dos رو خودش بزنم ارور داد
?رق کلی با ds4 و dq6 شما، امکانات بیشتر در بایوس هست ، قبلا با ds4 تا میر?تم بالای 500
dual boot رو شاخش بود در صورتیکه با این نه در کل در بخش اوور کلاک حتما براتون اسکرین میزارم و حتی میشه یه تاپیک در مورد بحث در مورد مثلا p5b del,gigabyte ds4, gigabyte dq6,gigabyte ds3,asus commando, هم باز کرد و ت?اوت اینها رو از همه بشنویم
خوبه داری تو ?روم یواش یواش راه میو?تی،تاپیک بزن،در موردش بحث می کنیم.;)
Abolfazl-R
19-03-2007, 15:05
خب ميشه حداكثر اوركلاكت رو هم بگي
تاپیک هست همون جا ادامه میدیم :d
pejvak61
05-04-2007, 09:36
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
چندی پیش یکی از دوستانم مینبوردgigabyte-m55-sli-s4خریدتو مشخصات این بردمقدار memoryروتا 16gbنوشته بود
نظرتون در مورد این مینبورد چیه و چرا در بوردهای بهتر تا 8gbحا?ظه قبول می کنن لط?اً من رو راهنمایی کنید
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.