PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل صفحه اصلی سایت سخت افزار با IE 7.0

ENIAC
24-02-2009, 20:05
وقتی صفحه اصلی سایت سخت افزار رو با IE 7.0 لود میکنم تا قبل از لود شدن تمامی قسمتها و تمامی گرافیکها (قبل از کلمه Done در نوار وظیفه) IE از حالت محاوره ای خارج میشه و در اکثر مواقع قفل میکنه. می خواستم بدونم فقط من این مشکل رو دارم یا مشکل از IE 7.0 هستش.

IE : Ver 7.05730.13

mhaf
24-02-2009, 20:06
این مشکل از باگهای فروم هست و همه دارن

Alexilver
24-02-2009, 22:47
البته IE 7.0 کلا زیاد هنگ می کنه.
برای من خیلی وقتهای دیگه هم پیش میاد، با وجود اینکه تقریبا اصلا ازش استفاده نمی کنم ولی همون یک مقدار که مجبورم هم اذیت می کنه!

red_waves
24-02-2009, 22:50
تازگی که خیلی خوب شده
MSIE مرورگر وب نیست که این همه مرورگر وب قوی هست

AMD>INTEL
25-02-2009, 00:28
تا FF هست چرا IE
البته ميگن كروم هم كلاس داره خدا ميدونه !!!

mhaf
25-02-2009, 19:19
من همیشه با Opera فروم ها رو باز میکنم
بیشترین سرعت رو با VB داره
اما این مشکل همیشه هست

ENIAC
27-02-2009, 11:57
تا FF هست چرا IE
البته ميگن كروم هم كلاس داره خدا ميدونه !!!

قبول دارم دارم که IE بسیار سرعت کمی داره ولی در مقابل کروم و FF هنوز در نمایش صحیح بعضی از صفحات (به خصوص صفحات فارسی) مشکل دارن. هم مشکل ساختاری و هم مشکل زبان های غیر انگلیسی که نیاز به کمی زمان داره تا این اشکالات بر طرف بشن. من وقتی سایت سخت افزار رو با کروم باز میکنم باید خودم زبان رو روی یونیکد تنظیم کنم تا صفحه رو درست نشون بده. ولی IE کمتر دچار این مشکلات میشه حتی صفحات غیر استاندارد رو هم میتونه با کمترین بهم ریختگی در ساختار صفحات نشون بده.

من آلان هر سه تا مرورگر مذکور رو استفاده میکنم و هیچ تعصبی هم رو هیچ کدوم ندارم و همیشه نگارش های جدید هر کدوم رو دانلود و نصب میکنم و هر کدوم بهتر باشه رو استفاده میکنم.

Alexilver
27-02-2009, 15:00
من هم مثل محمد حسین عزیز از Opera استفاده می کنم (نسخه 10 که بتا هست)
از سرعتش بسیار راضیم. سازگاریش با سایتها هم بسیار بهتر شده. ضمن اینکه در انتخاب Encoding تقریبا هیچ وقت اشتباه نمی کنه!

vandelin
27-02-2009, 17:42
خوب ماله من از همه قدیمی تر
از ie ورزن 6 استفاده میکنم و یه سه چهار ماهی هست که هیچ مشکلی ندارم
ولی وقتی دوتا صفحه یا بیشتر از این فروم رو با هم باز کنم دیگه 20 سال طول میکشه تا لود شه نمیدونم چرا

mhaf
27-02-2009, 17:57
من دیروز IE 8 رو نصب کردم
سرعتش نسب به IE 7 خیلی بهتر شده
البته میگم من بازم فروم ها رو با Opera باز میکنم
بد نیست اونم امتحان کنید

ENIAC
27-02-2009, 18:32
من دیروز IE 8 رو نصب کردم
سرعتش نسب به IE 7 خیلی بهتر شده
البته میگم من بازم فروم ها رو با Opera باز میکنم
بد نیست اونم امتحان کنید

لینک دانلود رو بذار بقیه دوستان هم استفاده کنن.

نسخه آزمایشی هست یا نهایی؟ چون من مدتی قبل نسخه آزمایشی رو نصب کردم ، انقدر باگ داشت که باعث Crash سیستم میشد ، من هم دوباره IE 7.0 رو نصب کردم.

ENIAC
27-02-2009, 18:37
خوب ماله من از همه قدیمی تر
از ie ورزن 6 استفاده میکنم و یه سه چهار ماهی هست که هیچ مشکلی ندارم
ولی وقتی دوتا صفحه یا بیشتر از این فروم رو با هم باز کنم دیگه 20 سال طول میکشه تا لود شه نمیدونم چرا

توصیه میکنم دیگه از IE 6.0 استفاده نکنی چون سوراخ موراخ امنیتی زیاد داره و از همه مهمتر از Tab Browsing هم پشتیبانی نمیکنه که باعث شلوغ شدن نوار وظیفه میشه.

vandelin
27-02-2009, 18:52
توصیه میکنم دیگه از IE 6.0 استفاده نکنی چون سوراخ موراخ امنیتی زیاد داره و از همه مهمتر از Tab Browsing هم پشتیبانی نمیکنه که باعث شلوغ شدن نوار وظیفه میشه.

صد در صد تایید میشه :D

nabegheye432
27-02-2009, 20:53
اینجا مشکل با فرم هست یا بحث سر مرورگر هست؟
به هر حال من گفتم منم سهیم باشم.
من تستی از مرورگرها نوشتم و مطلب کاملش را برای انتخاب یک مرورگر خوب در آدرس زیر نوشتم:
http://www.mswindows.ir/post-171.aspx
و اگر همه آنرا اینجا نمینویسم بخاطر اینه که این تاپیک در مورد چنین موضوعی نبود.
در اینجا دوستان دیدم اکثرا از اپرا استفاده میکنند و منهم از اپرا استفاده میکنم که میدونم امنیتش بیشتر از همه هست بعلاوه اینکه سرعت لود کردن سایتهایی که پر از جاوا اسکریپت هستند زیاد تر از بقیه هست و اپرا در لود کردن سایتهای سبک و سنگین با فایرفاکس هم پایه هست.
و سایتهای فلش را هم با فایرفاکس در بالاترین زمان لود میکنند.

mhaf
27-02-2009, 21:44
لینک دانلود رو بذار بقیه دوستان هم استفاده کنن.

نسخه آزمایشی هست یا نهایی؟ چون من مدتی قبل نسخه آزمایشی رو نصب کردم ، انقدر باگ داشت که باعث Crash سیستم میشد ، من هم دوباره IE 7.0 رو نصب کردم.
نسخه ی بعد از بتای اینترنت اکسپلور 8 رسید.این نسخه بعد از ارایه شدن سریعاً در سایت قرار گرفت تا کاربرانی که علاقمند مرورگر سایت مایکروسافت هستند به مقصود خود برسند.مطمنًا سایت مایکروسافت نسبت به بقیه ی شرکت ها در این زمینه از باگ ها یا عیب های ویندوز بیشتر مطلع است و در نتیجه با توجه به این آگاهی ها می تواند مرورگری را طراحی کند که دارای کمترین عیب باشد.اکسپلورر در این نسخه به امکانات جانبی دست زده: از نکات قابل توجه در رابطه با این مرورگر جدید می توان به قابلیتی اشاره کرد که با استفاده از آن طراحان صفحات وب می توانند در کدهای خود دستوری را وارد نمایند که به مرورگر می گوید سایت براساس استاندارهای IE 8 نمایش داده شود و بدین ترتیب مرورگر موتور بارگذاری خود را تغییر می دهد. با این وجود، استفاده از IE 8 هیچ مشکلی را برای نمایش صفحاتی که پیش از آن طراحی شده اند بوجود نخواهد آورد. این صفحات در مرورگرهای IE6 و یا IE7 بخوبی نشان داده می شوند مگر آنکه بواسطه دستور ساده ای که طراح سایت در بین کدهای HTML خود اعمال کرده است، سایت بر اساس استاندارهای IE 8 بارگذاری شود در مجموع بهبود آنتی فیشینگ آن-قابلیت webslices برای دسترسی سریع به محتویات تغییر یافته ی سایت- و ... این برنامه برای استفاده ی تمام کاربران درچندین نسخه برای تمامی نسخه ها ی ویندوز تهیه شده است.
اینم لینک:
http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/2009/2/INTERNET_EXPLORER_8_RC1_2287.exe

mhaf
28-02-2009, 16:04
نسخه ی بعد از بتای اینترنت اکسپلور 8 رسید.این نسخه بعد از ارایه شدن سریعاً در سایت قرار گرفت تا کاربرانی که علاقمند مرورگر سایت مایکروسافت هستند به مقصود خود برسند.مطمنًا سایت مایکروسافت نسبت به بقیه ی شرکت ها در این زمینه از باگ ها یا عیب های ویندوز بیشتر مطلع است و در نتیجه با توجه به این آگاهی ها می تواند مرورگری را طراحی کند که دارای کمترین عیب باشد.اکسپلورر در این نسخه به امکانات جانبی دست زده: از نکات قابل توجه در رابطه با این مرورگر جدید می توان به قابلیتی اشاره کرد که با استفاده از آن طراحان صفحات وب می توانند در کدهای خود دستوری را وارد نمایند که به مرورگر می گوید سایت براساس استاندارهای IE 8 نمایش داده شود و بدین ترتیب مرورگر موتور بارگذاری خود را تغییر می دهد. با این وجود، استفاده از IE 8 هیچ مشکلی را برای نمایش صفحاتی که پیش از آن طراحی شده اند بوجود نخواهد آورد. این صفحات در مرورگرهای IE6 و یا IE7 بخوبی نشان داده می شوند مگر آنکه بواسطه دستور ساده ای که طراح سایت در بین کدهای HTML خود اعمال کرده است، سایت بر اساس استاندارهای IE 8 بارگذاری شود در مجموع بهبود آنتی فیشینگ آن-قابلیت webslices برای دسترسی سریع به محتویات تغییر یافته ی سایت- و ... این برنامه برای استفاده ی تمام کاربران درچندین نسخه برای تمامی نسخه ها ی ویندوز تهیه شده است.
اینم لینک:
http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/2009/2/INTERNET_EXPLORER_8_RC1_2287.exe
دوستان کلی باهاش ور رفتم
واقعا چیز مزخرفیه
اصلا جاوا ساپورت نمیکنه
تا این حد مزخرفه که خود تبیان هم لینکشو برداشته
کلا وقتتون رو تلف نکنید
همون FF یا Opera بهتره

ENIAC
28-02-2009, 21:50
دوستان کلی باهاش ور رفتم
واقعا چیز مزخرفیه
اصلا جاوا ساپورت نمیکنه
تا این حد مزخرفه که خود تبیان هم لینکشو برداشته
کلا وقتتون رو تلف نکنید
همون FF یا Opera بهتره

لینکش که هنوز هست.
من هم دیروز نصبش کردم و باهاش کار کردم.
حق با شماست با جاوا کمی مشکل داره ، اما دیگه با سایت و فروم سخت افزار مشکلی نداره و سرعتش هم کلآ کمی بهتر شده ، البته نسخه ای که آلان روی نت هست نسخه 8.0.6001,18372 هستش که نسخه آزمایشیه و نسخه نهایی (RTM) که میکروسافت قولش رو داده نسخه 8.0.6001.18691 هست که فعلآ روی نت موجود نیست و احتمالآ دیگه این مشکلات رو هم نداره.

koorosh
01-03-2009, 09:57
این مقایسه سایت CNet هست که با نرم افزار بنچ مارک Sunspider برای جاوا گرفته شده. این بنچ مارک زمان لود شدن یک صفحه حاوی کد های جاوا را اندازه گیری می کند.

http://www.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/software/safari4_benchmarks/pc_benchmarks2.jpg

همون طور که مشاهده می فرمایید IE7 از مرورگر های دیگه بسیار شوت می باشد:D به همین خاطر برای مقایسه دقیق تر بقیه آن را از لیست حذف کرده اند

http://www.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/software/safari4_benchmarks/pc_benchmarks1.jpg

Minefield نام کد رمز نسخه جدید فایرفاکس است

ENIAC
19-03-2009, 16:42
ادعای جدید مایکروسافت؛ اینترنت اکسپلورر 8 سریعترین مرورگر اینترنت است

کمپانی مایکروسافت اخیراً نتیجه یک آزمایش را منتشر ساخته است که در آن نشان می دهد نسخه نهایی مرورگر جدید این شرکت یعنی Internet Explorer 8.0 سریعتر از مرورگرهای موزیلا فایرفاکس و گوگل کروم عمل می نماید.

اما آنچه باعث سر و صدا پیرامون این گزارش شده است نتایج تقریباً دور از انتظار آن است به نحوی که در آن مرورگر IE 8.0 بسیار بهتر از مرورگرهایی همچون Firefox 3.05 و یا Chrome ظاهر شده، امری که باید گفت تا پیش از این سابقه نداشته است.

http://static.arstechnica.com/chrome_firefox_ie_chart.png

همانگونه که مشاهده می شود، در 12 وب سایت از لیست بالا این مرورگر مایکروسافت بوده که عملکرد بهتری داشته است و بطور کل نیز پس از IE 8، گوگل کروم در رتبه دوم و فایرفاکس در رتبه سوم جای می گیرد. نکته جالب در لیست بالا آن است که مرورگر IE، وب سایت موزیلا را سریعتر از فایرفاکس نمایش داده است!

p30p30
03-04-2009, 17:07
من با صفحه اصلی فروم مشکل دارم . در آخرین مرحله یکدفعه صفحه محو میشه و یک پیغام میده .
آدرس تبدیل میشه به : http://forum.sakhtafzar.com/profile.php?do=dst
و پیغام :
Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error

با همه مرورگرها حتی کروم هم همین مشکل را دارد .
قبل از اینکه کار لود سایت تموم بشه ، استپ میکنم و سایت نشون داده میشه .
البته من forum.sakhtafzar.com یا forum.sakhtafzar.com/index.php را هم که تایپ میکنم همین داستان است .

ضمنا شما کروم 1 را نشان دادید .
اگر کروم 2 را مقایسه کنید ، تفاوت را احساس خواهید کرد .