مشاهده نسخه کامل : دلیل حرارت بالای CPU در Asus P5B Deluxe WiFi
حرارت Cpu من ( E6400 ) در حالت نرمال و بدون اورکلاک نزدیک به 50 درجه است و در صورت اورکلاک حرارت به نزدیکای 60 می رسد.
بایوس را هم آپدیت کردم و از آخرین ورژن است?اده می کنم.
?ن هم استوک است و از سیلیکون هم است?اده کرده ام و در حالتی که حرارت 50 درجه است 2100 دور می چرخد.
در بیشتر انجمن های خارجی حرارت نرمال این Cpu بر روی این مادربرد 30 درجه و در حالت اورکلاک و کار کشیدن از Cpu 45 درجه عنوان شده است.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
به نظر من ممکنه دو دلیل داشته باشه :
نصب نشدن صحیح ?ن و یا تنظیمات چرخش ?ن. در مورد اول بهتره یک بار ?ن رو در بیاری، خمیر قبلی رو کاملا پاک کنی و به صورت صحیح این کارو با خمیر مناسب انجام بدی.
مورد دوم هم تظنیمات چرخش سرعت ?ن متناسب با دما رو چک کن که زیاد بالا نباشه.
حرارت معمول این پردازنده با ?ن استوک 45 تا 60 هست، تو ?وروم های خارجی حتما از ?ن بهتری است?اده کردن.
vbigdeli
22-03-2007, 21:49
این ?ن های استوک خیلی بد جا میرن،به احتمال زیاد درست جا نزدیدبنظرم بهتره مادربورد را از کیس جدا کرده و پس از جا زدن ?ن دوباره ببندید!
AMD>INTEL
23-03-2007, 00:21
بايوس هم اپ ديت كنيد . بعد خمير و دوباره ?ن رو جا بزنيد
باور ب?رمایید من تمام این کارها را انجام داده ام اما همانطور که گ?تم حرارت در حالت نرمال و بدون اور به زیر 45 نمی رسد.
به نظر دوستان مادربرد میشه مشکل داشته باشه یا اینکه این مسئله به مادربرد مربوط نمیشه؟
از دوستانی که در این انجمن هستند اگر از این مادربرد است?اده می کنند لط? کنند حرارت Cpu خود را بیان کنند تا مشخص شود که برای همه همین طور است یا ?قط برای من؟
آقا سعید هم ?رمودند که حرارت معمول این Cpu در حالت نرمال بین 45 تا 60 است. اگر این طور باشد حرارت Cpu من هم باید نرمال باشد اما من در ?رم های خارجی حرارت 30 درجه را با ?ن استوک شنیده بودم.
AMD>INTEL
23-03-2007, 10:46
تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه هيت سينك ?ن خوب روي cpu قرار نمي گيره يا از خمير خوب است?اده نميكنيد
10000000 میلیون بار این چرت و پرتا رو تو همه ?رومای ?ارسی دیدم..
اقاجون سیستم هنگ میکنه؟ اسلو میزنه؟ تو اور اسلو میزنه؟ کولد بوت داری؟ سیستم خودبخود خاموش میشه.؟
اگه اینا نمیشه چرا اینقدر خودتون رو عذاب میدید..اصلا دما 1میلیون درجه..مگه ?رقی میکنه؟
از این دلایل سیدی که عمر پردازندم کم میشه و ?لان میشه و اینا هم توجیه نمیکنه کارو..نگرانای؟ دستو ببر بزن به سینک ?ن..حس کن چقدر گرما داره..اگه دستتو سوزوند یا نتونستیبالای 2 ثانیه نگه داری یه چیزی..والا ?رض بگیر اونجا بزنه من?ی 10000 درجه..چه ?رقی میکنه؟
خشم استاد رو برانگیختید !
10000000 میلیون بار این چرت و پرتا رو تو همه ?رومای ?ارسی دیدم..
اقاجون سیستم هنگ میکنه؟ اسلو میزنه؟ تو اور اسلو میزنه؟ کولد بوت داری؟ سیستم خودبخود خاموش میشه.؟
اگه اینا نمیشه چرا اینقدر خودتون رو عذاب میدید..اصلا دما 1میلیون درجه..مگه ?رقی میکنه؟
از این دلایل سیدی که عمر پردازندم کم میشه و ?لان میشه و اینا هم توجیه نمیکنه کارو..نگرانای؟ دستو ببر بزن به سینک ?ن..حس کن چقدر گرما داره..اگه دستتو سوزوند یا نتونستیبالای 2 ثانیه نگه داری یه چیزی..والا ?رض بگیر اونجا بزنه من?ی 10000 درجه..چه ?رقی میکنه؟
ببین Rax جان من هیچ حر?ی از هنگ کردن و کم شدن عمر پردازنده یا چرت و پرت های دیگه ای که شما منظورتون هست نزدم.
سوختن یا کم شدن عمر پردازنده هم اصلا برام مهم نیست چون من نهایتش میخوام چند ماه از این CPU است?اده کنم.
منظور من از عنوان کردن این سؤال این بود که به نظر دوستان این مشکل میتونه از Main باشه یا نه؟
من دوست داشتم به جواب برسم و تمام حدس هایی هم که دوستان زده بودند من قبل از باز کردن این تاپیک به ذهن خودم رسیده بود و همه را تست کرده بودم.
ببین Rax جان من هیچ حر?ی از هنگ کردن و کم شدن عمر پردازنده یا چرت و پرت های دیگه ای که شما منظورتون هست نزدم.
سوختن یا کم شدن عمر پردازنده هم اصلا برام مهم نیست چون من نهایتش میخوام چند ماه از این CPU است?اده کنم.
منظور من از عنوان کردن این سؤال این بود که به نظر دوستان این مشکل میتونه از Main باشه یا نه؟
من دوست داشتم به جواب برسم و تمام حدس هایی هم که دوستان زده بودند من قبل از باز کردن این تاپیک به ذهن خودم رسیده بود و همه را تست کرده بودم.
خوب..ادامه ش..?رض کن الان ?همیدی..مشگل از مین... میخوای اعدامش کنی؟
بعضی مواقع سری که درد نمیکنه رو دستمال میبندیم ... بعد دردسرش بیشتر میشه....
وقتی برات مهم نیست اینا دما برات مهمه؟ منطق این قضیه کجاست؟
vbigdeli
23-03-2007, 19:39
احتمالا مشکل از سنسور هستش،والا من که اصلا یادم نمیاد با ?ن استوک چند درجه بالا اومد،روز اول که اور کردم و روز دوم هم Blue orb گر?تم گذاشتم روش.... بنظر میاد این مین بوردی که ما داریم اینطوری هستش... این مشکلی را که دارید من هم دارم،البته تازگیا که اصلان وقت ور ر?تن با مین و سی پی یو . .... ندارم،بهتره بیخیال بشی یا آنقدر تو نت بگرد تا ببین جریانش چیه،به ساپورت ایسوس هم ایمیل بزن و اگه جوابی گر?تی مارو بی نصیب نذار.. تو ?رمهای خارجی هم احتمالا یک ?ن کمکی روبروی ?ن استاک گذاشتن یا اینکه کیس همیشه باز بوده یا .....
وحید جان خونسرد باش :D
به نظر من منطقی ترین پاسخ به Elf اینه که بگیم پردازنده های core2 تا 70 درجه هیچ مشکلی ندارن. شما اگه با اتحان کردن راه های گ?ته شده در بالا مشکلت حل نشده، بهتره از یه شخص وارد بخوای که ?ن رو برات نصب کنه شاید مشکل حل بشه. و یا اگه قصد آورکلاک داری از ?ن بهتری است?اده کنی.
شما چک کردی ببینی وقتی سیستمت دما رو بالای 50 نشون میده، با لمس کردن بدنه ?ن گرمایی رو در حد 50 درجه حس کردی؟
ببینم صدای ?ن پردازنده زیاده ؟ 2100 دور به نظر من کم میاد... شاید مشکل از خود ?ن باشه که با قدرت کامل نمیچرخه.
ممکنه مشکل از دما سنج مادربرد باشه یا چیز هایی دیگه.
ولی با وحید موا?قم اگه تو دمای 50 درجه به بالا، سیستمت هنگ نمیکنه و ?عالیتش عادیه...بهش ?کر نکن.
وحید جان خونسرد باش :D
به نظر من منطقی ترین پاسخ به Elf اینه که بگیم پردازنده های core2 تا 70 درجه هیچ مشکلی ندارن. شما اگه با اتحان کردن راه های گ?ته شده در بالا مشکلت حل نشده، بهتره از یه شخص وارد بخوای که ?ن رو برات نصب کنه شاید مشکل حل بشه. و یا اگه قصد آورکلاک داری از ?ن بهتری است?اده کنی.
شما چک کردی ببینی وقتی سیستمت دما رو بالای 50 نشون میده، با لمس کردن بدنه ?ن گرمایی رو در حد 50 درجه حس کردی؟
ببینم صدای ?ن پردازنده زیاده ؟ 2100 دور به نظر من کم میاد... شاید مشکل از خود ?ن باشه که با قدرت کامل نمیچرخه.
ممکنه مشکل از دما سنج مادربرد باشه یا چیز هایی دیگه.
ولی با وحید موا?قم اگه تو دمای 50 درجه به بالا، سیستمت هنگ نمیکنه و ?عالیتش عادیه...بهش ?کر نکن.
خوب..از اون نظر نگاه نکردم به قضیه...مشگلات اصلی رو با حساسیت رو مسائل کوچیک همیشه ?راموش میکنیم..والا اعترا? میکنم اصلا تو عیب یابی سیستم تجربه ای ندارم..دلیلش هم واضحه..
اینجا بحث من ?قط اینکه اینهمه صر? انرژی واسه کش? اینکه دمای پردازنده مثلا بخاطر کالیبر نبودن سنسور بالاست..چی رو عوض میکنه؟
AMD>INTEL
23-03-2007, 20:05
درسته سنسورهاي مادربرد خيلي وقت ها مشكل تشخيص نادرست دما رو دارند يعني 100% درست نشون نميدن من اين رو به وضوح من در دو مادربرد مختل? تو يك پردازنده اختلا? دما رو ديدم.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.