مشاهده نسخه کامل : تشخیص قطعات اورجینال از ریمارک
mohsen_sadeghi
24-03-2007, 00:56
سلام دوستان من این تاپیک رو ایجاد کردم چون تشخیص قطعات اورجینال از ریمارک راحت بشه.
از آنجا که همه ی شما دوست دارید در هنگام خرید قطعات قطعاتی خوب و اورژینال بخرید . و من هم خودم تاحالاچند بار سرم کلا ر?ته این تا پیک رو ایجاد کردم. البته این موضوع برای مدیران انجمن و باتجربه هایی که این تاپیک را می بینند صدق نمی کند.:cool:
تا آنجا که من اطلاع دارم یکی از راههای شناخت کارت های اورجینال ازریمارک این است که قابلیت PNP داشته باشند یعنی وقتی قطعه را نصب میکنیم پس از بالا آمدن ویندوز خود ویندوز بدون نیاز به نصب درایور قطعه آن را بشناسد. البته این موضوع در مورد کارت ها درست است. :D
reza.analog
25-03-2007, 16:06
با سلام دوست عزیز منظورتون اینکه قطعاتی که روی Pci متصل می شند؟؟؟؟ کارتها؟؟؟؟؟
سوال اول: چه کارتهای مثلا؟؟؟؟؟
میشه دقیقا موضوع رو توضیح بدید منم خیلی علاقه مند شدم
ممنونم دوست عزیز
مو?ق باشی:d
mohsen_sadeghi
25-03-2007, 22:35
سلام دوست عزیز ببخشید اطلاعات کا?ی در اختیار شما نگذاشتم. بله منظورم بعضی از کارت ها است که بروی اسلات های pci وAGP قرار میگررد در باره ی PCI-E اطلاعات کا?ی را ندارم .مثل: کارت گرا?یک - مودم - کارت صدا من خودم این سه مورد را تست کردم. البته کارت گرا?یک با کارت های دیگر کمی ت?اوت دارند. کارت هایی مثل مودم و کارت صداو... باید ازقبل اورجینال آن را دیده باشید. مثلا:یک کارت مودم giga روی سیستم دوست خود دیده اید. که وقتی کارت مودم را بروی سیستم نصب میکنید خود سیستم آن را میشناسد. ولی شما ازهمان مارک مودم خریداری میکنید اما سیستم حتما درایور مودم را می خواهد و بدون درایور مودم را نمیشناسد بی شک مودمی که شما خریداری کرده اید ریمارک (تقلبی) است. اما در مورد کارت گرا?یک AGP (PCI-E اطلاع ندارم) اینطور نیست. کارت های گرا?یک حتما باید سیستم آنها را بدون نیاز به نصب درایور بشناسد در غیر اینصورت ریمارک است.
برای مثال: من دو تا کارت گرا?یک Radeon 9250 را کنار هم گذاشتم یکی از آنها ریمارک(تقلبی) بود. هردو کارت را یکی یکی روی سیستم بروی اسلات AGP تست زدم کارتی که اوجینال بود بعد از با لا آمدن سیستم بدون احتیاج به درایور کارت گرا?یک سیستم کارت را شناخت ولی کارتی که ریمارک بود سیستم آن را نشناخت وحتما درایور کارت گرا?یک لازم بود.
طریقه ی دیدن لیست سخت ا?زار سیستم خود برای کسانی که اطلاعات کا?ی را ندارند : بروی My Computer کلیک راست میکنیم - گزینه properties را انتخاب میکنیم - بعد تب Hardware راانتخاب میکنیم - گزینه ی Device Manager را انتخاب میکنیم. در این قسمت شما لیست کامل سخت ا? زار خود را می بینید.
دوست عزیز امید وارم بطور کامل شما را راهنمایی کرده باشم.
مو?ق باشید.;)
AMD>INTEL
25-03-2007, 23:05
وقتي شما درايور هاي استاندارد nvidia و ati رو داشته باشيد . به راحتي ميتونيد اين كارتهاي ريمارك رو شناسائي كنيد.البته ?قط تو سري ارزان قيمت اين كارتها موجود هستند. در مودم و كارتهاي ديگه به دليل تغييراتي كه تو قسمت سخت ا?زار كارت ميدهند طوري ميشود كه بايد حتما درايور خودش رو نصب كنيد كه نام شركت توليد كننده هست . ديگر ير اساس چيپ روي برد و توسط ويندوز ديتيكت نميشوند
mohsen_sadeghi
25-03-2007, 23:23
ممنون از اطلاعات م?یدتان.;)
من از چند ن?ر شنیده ام اگر جای نص?ی از چیپ های رم بروی کارت گرا?یک خالی باشد کارت گرا?یک ریمارک است.
آیا شما این موضو را تایید میکنید؟
AMD>INTEL
25-03-2007, 23:37
نه دوست من . اين يعني كارت 64 بيت هست . يك سري از كارت ها Geforce 4 Mx440 بودند كه 64 مگ بودند ولي با درايور استاندارد Nvidia 32 مگ نشون داده ميشد.
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 09:33
سلام دوستان اگه میخواهید cpu اورجینال را از زیمارک(تقلبی) تشخیص بدهید مطلب زیر را بخوانید.:D
سرعت پردازنده :
?رکانس اصلی پردازنده بوسیله ?رمول زیر بدست می آید :
CPU SPEED = CLOCK SPEED * RATIO
( CLOCK SPEED یا ?رکانس پایه ?رکانسی است که پردازنده آن را از مادربرد می گیرد )
به مثال های زیر توجه کنید :
1.8GHz = 18 * 100 MHz ( FBS 400 MHz ) PENTIUM 4
2.4.GHz= 24 * 100 MHz ( FBS 400 MHz ) Pentium 4
2.6 GHz=20 * 133 MHz ( FBS 533 MHz) Pentium 4
3.3 GHz=16*200 MHz ( FBS 800 MHz ) Pentium 4
متقلبین برای ا?زایش سرعت پردازنده با تغییر دادن قطعات الکترونیکی پشت پردازنده ( خازن ) در حقیقت ?رکانس پایه پردازنده را ا?زایش میدهند که این عمل موجب ا?زایش سرعت پردازنده میشود این ا?زایش تحمیلی موجب بالا ر?تن حرارت پردازنده و هنگ کردن سیستم در هنگام انجام عملیات سنگین میشود .
شرکت اینتل برای تشخیص پردازنده های Remark نرم ا?زاری ارائه کرده است که میتوانید آن را از آدرس زیر دریا?ت کنید :
www.intel.com >> support & download >>> processor
نام این برنامه intel processor frequency id utility میباشد .
این نرم ا?زار به راحتی تقلبی بودن پردازنده های اینتل را نشان میدهد :
نرم ا?زار CPU-Z یک نرم ا?زار تشخیص نوع پردازنده اعم از INTEL و AMD میباشد با است?اده از این نرم ا?زار میتوانید به مشخصات ریز و ?نی پردازنده مانند مقدار حا?ظه نهان سطح 1 و 2 و ?رکانس FBS نیز دست یابید این نرم ا?زار را میتوانید از آدرس : www.CPUID.com دانلود کنید .
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 09:42
دوستان اگه می خواهید Cdrom اورجینال را از ریمارک تشخیس بدهید این مطلب را بخوانید امید وارم م?ید باشد.
اگه نظر هم بدید ممنون میشوم.
چاپ روی پنل Cdrom :
رنگ پنل جلوی درایو تقلبی کمی روشن تر و شیری رنگ است در صورتیکه درایوهای اصل رنگ پنل آن استخوانی میباشد همچنین رنگ متن چاپ شده روی Cdrom های تقلبی مشکی پررنگ است و از نظر شکل نوشتاری ت?اوتهای زیادی دارد .
(البته این موارد در صورتی قابل تشخیص است که شما نمونه درایوهای اصل را قبلا دیده باشید )
امروزه توی بازار ایران ای سی دی رام ها رنگ میکنند که شما میتونید آنها را با رنگ طوسی ملاحظه کنید که این سی دی رام ها کاملا تقلبی میباشند و برای گول زدن مشتری آنها را رنگ میزنند تا شما نتوانید تشخیص دهید و به شما میگویند این سی دی رام را بگیرید تا با کیس شما ست شود اصلا به این حر? ها گوش ندهید و از این سی دی رام های طوسی یا نقره ای یا هر رنگ دیگه ای که به آن میزنند نخرید .
لیبل روی سی دی رام :
کی?یت لیبل های تقلبی بسیار پائین تر است و نوشته های آن ش?ا? و صا? نیستند.
3- ?یش هد?ون :
?یش هد?ون سی دی رام های اصل ?لزی مییباشند دز صورتیکه درایوهای تقلبی پلاستیکی و مشکی میباشند .
AMD>INTEL
26-03-2007, 16:39
به دليل قيمت پائين اپتيكال ديسك ها تقلبي يا ريمارك ندارند. الا سوزوكي كه در واقع همان لايتون خودمان هست.
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 20:23
دوستان عزیز اگه می خواهید cpu AMD اصل بخرید این مطلب را حتما بخونید به من که خیلی کمک کرده است. اگه شما هم راه هایی برای تشخیص قطعات اورجینال از ریمارک(تقلبی) دارید بگید تا ماهم است?اده کنیم.:cool:
باتشکر.
برای تائید براصل بودن پردازنده AMD مطمئن شوید که جعبه CPU شما دارای 3 هولوگرام می باشد.
از این سه عدد یکی در گوشه سمت راست پائین جعبه و دو تای دیگر هر کدام روی برچسب امنیتی که در روی درب های بالا و پائین جعبه قرار گر?ته می باشند.
وقتی از زوایای مختل? به لوگوی 3 بعدی AMD مینگرید تعداد نقاط روی این لوگو تغییر میکند.
مشخصات امنیتی اضا?ی روی PIB(بسته بندی در جعبه) و WoF که به اصل بودن CPU شما کمک میکند عبارتند از:
2 برچسب با نقش مشخص کارخانه ای و طراحی ویژه و هولوگرام برای بستن دربهای جعبه است?اده شده و اگر کسی اقدام به تغییر آن کند به طور ?یزیکی نمایان خواهد شد.این هولوگرامها دارای ویژگیهای ذیل میباشد:
1. هولو گرامهای مجتمع Izon: ترکیبی از برترین ?ن آوری هولوگرام در صنایع و جا دادن آن به همراه تائید 4 مرحله ای (1.2.3.4) اصل بودن AMD داخل برچسبهای روی جعبه.
2. چاپ برچسب و قابل لمس: ?ناوری پیشرو صنایع به مشریان روشی حسی را برای احساس اصل بودن برچسب می دهد. در قسمت پائین هر برچسب این نکته قابل دسترسی است.
3. پشت زمینه چند وجهی،سایه سبز رنگ: گوناگونی رنگ و حالت در پشت زمینه به طراحی های مختل? اصل بودن جنس ?وق را آسان میکند. 4. برچسب شماره سریال: این برچسب شماره سریال در قسمت بالای بسته بندی جعبه قرار گر?ته، هر شماره سریال یک شماره حر? و عدد 13 رقمی تک است که به AMD و مشتریان برای تائید اصل بودن جنس و هچنین خدمات بعد از ?روش کمک میکند.
بر چسب هولوگرام:
تعداد نقاط روی یک طر? از لوگوی 3 یعدی AMD تغییر می کند، وقتی که شما این هولوگرام را از بالا، پائین، چپ و راست نگاه کنید. ازاواسط سال 2004، هولوگرامهای بسته بندی AMD PIB می بایستی به رنگ طلایی با ابعاد 19x15 میلی متری ظاهر می شدند. نمونه های ابندائی یک کمی ت?اوت داشت.
جهت مشاهده نمونه ای از هولوگرام و برچسب اصل از لینک زیر است?اده نمایید:
http://www.albaloo.net/fa-ir/support/amd/images/errorlabel.jpg
منبع: شبکه ?ن آوری اطلاعات ایران
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 23:59
دوستان عزیز این راهی که میگم برای تشخیص رم کینگ استون اصل از تقلبی است خیلی ساده وم?ید است.
ابتدا نک انگشت خود را با آب دهان خیس کنید سپس بر روی چیپ های رم میکشیم اگه رنگ نوشته های چیپ همون لحظه برای مدت کوتاهی ر?ت رم شما تقلبی است اگه نر?ت اصل است.
اگر رم کینگ استون دارید همین الان امتحان کنید.
مو?ق باشید.;)
mohsen_sadeghi
27-03-2007, 01:16
دوستان عزیز کسی می دونه چطوری میتونیم اصل یا غیر اصل بودن مادر بورد را تشخیص بدیم.
اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشوم.;)
خوشبختانه چند وقتیه که مادربرد تقلبی تو بازار کمیاب شده! معمولا میشه از کی?یت Pcb و رنگ اون و همینطور نوع خازن ها و ولتاژ رگلاتور های است?اده شده در مادربرد کی?یت و تقلبی بودنش رو ?همید.
mohsen_sadeghi
27-03-2007, 16:55
دوستان اگه می خواهید CD خام اصل بخرید این مطلب بدردتون میخورد شاید زیاد مهم نباشد ولی بد نیست بخونید.;)
داخل هر دیسکی کدهایی وجود داره که توسط کارخانه سازنده روی دیسک ثبت می شه و بعضی از مشخصات رو نشون میده. از جمله نام شرکت سازنده و سرعت نوشتن و خوندن دیسک.
شما میتونین با است?اده از برنامه کوچیک Nero CD Speed که همراه پکیج Nero نصب میشه دیسک خودتون رو بررسی کنین.
روش کار ساده است . یه دیسک رو توی سی دی رام یا دی وی دی رام قرار بدبن و بعد برنامه مذکور رو باز کنین و درایوی که دیسک توش هست رو انتخاب کنین و بعد از مسیر زیر برین جلو :
Extrra > Disc info
در پنجره ای که باز میشه مشخصات CD یا DVD رو مشاهده خواهید کرد.
اینجوری د?عه بعد که خواستین دیسک بخرین سرتون کلاه نمیره .
مو?ق باشید;)
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.