PDA

مشاهده نسخه کامل : پيشگويي هاي نوسترداموس در مورد سخت ا?زار

internet
24-03-2007, 12:07
سلام

نمي دونم اين بحث براي شما جالب باشه يا خير ولي خوب من ايجادش کردم
به نظر من در آينده اين تغييرات رو در زمينه سخت ا?زار خواهيم داشت:

در آينده ديسک هاي نوري اعم از سي دي و ?لاپي و دي وي دي از رده خارج مي شه
ديگه هيچ درايوري براي خواندن روي کامپيوتر ها نصب نخواهد شد
در آينده مثلا شما مي خواهيد يه سي دي بخري به جاي اين که هزينه سي دي بدي يه چيزي شبيه ?لش مموري دريا?ت مي کني
و ?کر مي کنم از لحاظ کپي کردن هم بهتر بشه کنترلش کرد
در آينده ديگه شرکت ميکروسا?ت سي دي ويندوز ارائه نمي ده بلکه يه چيزي شبيه ?لش مموري که از لحاظ امنيتي هم مختص همون هست و بايد به usb نصب کني تا سيستم بالا بياد
و شرکت ها از لحاظ ق?ل گذاشتن روي اين نوع ?لش مموري ها بهتر مي تونند از لحاظ کپي رايت راحت باشند
در آينده هارد ديسکي وجود نخواهد داشت با اين همه سيلندر و چيزهاي ديگه
مموري ها همه چي رو در دست خواهند گر?ت
در آينده مادر بورد يه مکاني خواهد داشت مثل ram که در اون مي توان به تعداد هارد ديسک نصب کرد که يه چيزي شبيه همين ram خواهد بود که شما ديگه براي بک آپ گيري احتياجي به سي دي و درايور نداري به راحتي روي ?لش مموري و يا يه چيزي شبيه به اين بک آپ مي گيري
به نظر من در آينده اين ?ن هايي که در سيستم هست بالکل حذ? ميشه و گرما به وسيله يه تکنولوژي هاي بهتري مثل نانو يا هر چيزي توي اين مايه ها کنترل مي شه

مو?ق باشيد

Saeed
24-03-2007, 12:53
ممنون مطلب جالبی بود.

البته احتیاج به پیشگویی نداره! با مشاهده پیشر?ت علم و مقایسه اون با سال های گذشته، پیشر?ت ?وق العاده حا?ظه ها اصلا دور اذ ذهن نیست!

internet
24-03-2007, 14:05
البته بيشتر دوست دارم ديگر دوستان هم که چيزي به ذهنشون مي رسه بيان کنند
با تشکر

internet
28-03-2007, 00:35
من الان هم با اين که با سخت ا?زار و شرکت ها اشنايي ندارم ولي اينطوري حدس مي زنم که اين شرکت ها خيلي جلوتر از اين محصولات هستند يعني شايد هاردهاي خيلي بهتري هم بتونند توليد کنند با ظر?يت هاي خيلي بالاتر
ولي هيچوقت نمي يان زود همه چي رو بدهند دست من و شما بلکه با هماهنگي با هم محصولات رو در دوره هاي مختل? زماني عرضه مي کنند
البته اين مسئله رو حذس مي زنم مطمئن نيستم ولي ?کر مي کنم که شرکت هاي سخت ا?زاري خيلي جلوتر از اين چيزي باشند که ما در بازار در حال ديدن و تهيه محصولات هستيم

Abolfazl-R
28-03-2007, 01:58
خب پس مطمئن باش

eztech
03-04-2007, 13:41
من چند روز پيش يك مطلبي خوندم كه قرار تا چند سال ديگر كارت هاي گرا?يكي و سي پي يو و رم ديگه حذ? بشن و ?قط از چيپست است?اده بشه يعني با خريد يك برد مي تواني همه چيز در اختيار داشته باشي !

internet
08-04-2007, 23:56
به نظر من با اين حا?ظه و ?لش و خلاصه بانک اطلاعاتي و آمدن اينترنت در موبايل و در آينده شاهد بالا ر?تن آلزايمر و زوال عقل خواهيم بود چون ديگه حا?ظه ما اصلا نيازي به کار کردن و ?کر کردن نداره هم چي رو گذاشتند دم دست شايد تا چند سال قبل ما مجبور بوديم شماره تل?ن ها رو از ح?ظ کنيم ولي الان ديگه اصلا حوصله از ح?ظ کردن شماره تل?ن هم نداريم شايد باورتون نشه من يک شماره موبايل داشتم که از بس غير روند بود و خوشم نمي اومد ازش بعد از چند ماه هنوز بايد ?کر مي کردم شماره تل?نم چنده يه بار توي يک مغازه ر?تم گ?ت روز چک شماره تل?نت رو بنويس بعد دو سه تا دختر خانم منشي هم بودند من هم شماره رو گ?تم بعد يادم ا?تاد که يک رقم رو اشتباه گ?تم خلاصه ?روشنده ناچار شد توي مغازه به موبايل من زنگ بزنه ببينه شماره من حالا درست هست يا نه