internet
24-03-2007, 12:07
سلام
نمي دونم اين بحث براي شما جالب باشه يا خير ولي خوب من ايجادش کردم
به نظر من در آينده اين تغييرات رو در زمينه سخت ا?زار خواهيم داشت:
در آينده ديسک هاي نوري اعم از سي دي و ?لاپي و دي وي دي از رده خارج مي شه
ديگه هيچ درايوري براي خواندن روي کامپيوتر ها نصب نخواهد شد
در آينده مثلا شما مي خواهيد يه سي دي بخري به جاي اين که هزينه سي دي بدي يه چيزي شبيه ?لش مموري دريا?ت مي کني
و ?کر مي کنم از لحاظ کپي کردن هم بهتر بشه کنترلش کرد
در آينده ديگه شرکت ميکروسا?ت سي دي ويندوز ارائه نمي ده بلکه يه چيزي شبيه ?لش مموري که از لحاظ امنيتي هم مختص همون هست و بايد به usb نصب کني تا سيستم بالا بياد
و شرکت ها از لحاظ ق?ل گذاشتن روي اين نوع ?لش مموري ها بهتر مي تونند از لحاظ کپي رايت راحت باشند
در آينده هارد ديسکي وجود نخواهد داشت با اين همه سيلندر و چيزهاي ديگه
مموري ها همه چي رو در دست خواهند گر?ت
در آينده مادر بورد يه مکاني خواهد داشت مثل ram که در اون مي توان به تعداد هارد ديسک نصب کرد که يه چيزي شبيه همين ram خواهد بود که شما ديگه براي بک آپ گيري احتياجي به سي دي و درايور نداري به راحتي روي ?لش مموري و يا يه چيزي شبيه به اين بک آپ مي گيري
به نظر من در آينده اين ?ن هايي که در سيستم هست بالکل حذ? ميشه و گرما به وسيله يه تکنولوژي هاي بهتري مثل نانو يا هر چيزي توي اين مايه ها کنترل مي شه
مو?ق باشيد
نمي دونم اين بحث براي شما جالب باشه يا خير ولي خوب من ايجادش کردم
به نظر من در آينده اين تغييرات رو در زمينه سخت ا?زار خواهيم داشت:
در آينده ديسک هاي نوري اعم از سي دي و ?لاپي و دي وي دي از رده خارج مي شه
ديگه هيچ درايوري براي خواندن روي کامپيوتر ها نصب نخواهد شد
در آينده مثلا شما مي خواهيد يه سي دي بخري به جاي اين که هزينه سي دي بدي يه چيزي شبيه ?لش مموري دريا?ت مي کني
و ?کر مي کنم از لحاظ کپي کردن هم بهتر بشه کنترلش کرد
در آينده ديگه شرکت ميکروسا?ت سي دي ويندوز ارائه نمي ده بلکه يه چيزي شبيه ?لش مموري که از لحاظ امنيتي هم مختص همون هست و بايد به usb نصب کني تا سيستم بالا بياد
و شرکت ها از لحاظ ق?ل گذاشتن روي اين نوع ?لش مموري ها بهتر مي تونند از لحاظ کپي رايت راحت باشند
در آينده هارد ديسکي وجود نخواهد داشت با اين همه سيلندر و چيزهاي ديگه
مموري ها همه چي رو در دست خواهند گر?ت
در آينده مادر بورد يه مکاني خواهد داشت مثل ram که در اون مي توان به تعداد هارد ديسک نصب کرد که يه چيزي شبيه همين ram خواهد بود که شما ديگه براي بک آپ گيري احتياجي به سي دي و درايور نداري به راحتي روي ?لش مموري و يا يه چيزي شبيه به اين بک آپ مي گيري
به نظر من در آينده اين ?ن هايي که در سيستم هست بالکل حذ? ميشه و گرما به وسيله يه تکنولوژي هاي بهتري مثل نانو يا هر چيزي توي اين مايه ها کنترل مي شه
مو?ق باشيد