مشاهده نسخه کامل : مشکل در ق?ل شدن درب سي دي رام
internet
25-03-2007, 23:39
سلام
خسته نباشيد
سي دي رام من Ausu 40x هست که سال 1383 خريداري کردم ولي نمي دونم چقدر گارانتي داره روي اون هم يه برچسب هست زده MTC يه همچين چيزي
درب اون باز نمي شه و چراغش کار مي کرد
وقتي از درون کيس بيرونش اوردم و چند بار هم سوزن کردم داخل اون ح?ره براي باز شدن درب حالا نمي دونم چرا چراغش همينطور روشن مونده
بعد اومدم با يک وسيله ?لزي بارهاي برق اون رو خارج کنم گ?تم شايد بار دار شده و براي همين چراغش روشنه
ولي نميدونم چراغش همينطور روشن مي مونه
چيکار کنم؟
هنوز هم پلمب هست باز نشده
با تشکر
AMD>INTEL
25-03-2007, 23:47
به احتمال زياد چرخ دنده هاي سيني اجكت خراب و خورده شدند .بايد عوضش كني. گارانتي هم تموم شده
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 00:00
دوست من به احتمال زیاد درب Cdrom را با دست می بندی. درست است؟
internet
26-03-2007, 00:04
خير با دست نمي بندم آخه خيلي درب asus 40 س?ت هست براي همين هميشه از دکمه ها است?اده مي کردم
راستي من سه تا درايور دارم که به اين خيلي هم ?شار نياد يک combo و يک رايتر dvd ولي بيشتر از اين است?اده مي کردم ولي نمي دونم چرا اين طوري شده راستي مدتها هم بود که موقعي درب رو مي زدم بياد بيرون خودش اتوماتيک مي ر?ت داخل که ديگه يه د?عه اينطوري شد
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 00:20
دو ست عزیز جواب این سوالتان را آقای AMD>intel داده است تقریبا همه ی cd rom-dvd rom وبقیه ی درایورها بعد از گذشت زمان چرخ دنده ی آنها خورد میشود شاید شما دیده باشید که بعضی درایورها وقتی می خواهند بیرون بیاید قاتی میکنند و مداوم به بیرون وداخل میروند این به خاطر همین موضوع است. ولی من Asus های قدیمی را خیلی قبول دارم.;)
internet
26-03-2007, 00:25
دو ست عزیز جواب این سوالتان را آقای AMD>intel داده است تقریبا همه ی cd rom-dvd rom وبقیه ی درایورها بعد از گذشت زمان چرخ دنده ی آنها خورد میشود شاید شما دیده باشید که بعضی درایورها وقتی می خواهند بیرون بیاید قاتی میکنند و مداوم به بیرون وداخل میروند این به خاطر همین موضوع است. ولی من Asus های قدیمی را خیلی قبول دارم.;)
خوب چقدري خرج داره يعني ارزش داره ببرم درستش کنم يا خير؟
با تشکر
AMD>INTEL
26-03-2007, 00:26
خوب حتي asus هاي قديمي طول عمري دارند. مخوصا قسمت هاي مكانيكي پلاستيكي. كلان خريد cd-rom به دليل عدم كي?يت نوصيه نميشه. اگر هم ميگيريد دنبال يك مدل دست دوم باشيد كه سالم هست چون سري جديد ا?تضاح هستند
AMD>INTEL
26-03-2007, 00:27
من يكي asus 40 دارم. خواستي برام پست كن .ببينم ميتونم برات كاري كنم . چون همه قطعاتش رو دارم.
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 00:30
دوست من اصلا حر? تعمیر را نزن ماه پیش یکی از دوستان من Asus 40x را 7 هزار تومان خریدو ?روش کرد.
ببخشید این حر? را میزنم: بهتر است بندازیش دور.;)
internet
26-03-2007, 00:39
من يكي asus 40 دارم. خواستي برام پست كن .ببينم ميتونم برات كاري كنم . چون همه قطعاتش رو دارم.
اميد خان
دستت درد نکنه
والله با پست پيشتاز که خيلي گرون در مي ياد
با تيپاکس هم که سال 1385 تا وزن شش کيلوگرم رو 3000 تومن مي گر?تند يعني ديگه کمتر از اين نداره
و اصلا به صر?ه نيست ر?ت و برگشت اش
آخه مشکلي نداشت نه صدايي داد نه چيزي يه د?عه اين طوري شده
موندم آخه پلمب هم باز نشده مي ترسم ببرم کلي هم پول بگيرند بابت تعميرش حالا شايد از چرخ دنده هاش نباشه آخه خيلي تميز هست و زياد کار نکرده شايد تا بحال 50 تا سي دي توش نزاشته باشم
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 00:47
دوست عزیز به نظر من این ریسک را بکن ودرش را بازکن اگه تا آ خر عمر بخوای اینطوری بترسی هیچی یاد نمی گیری. اگه تو دنبال یاد گیری هستی بهترین راه همین است سوالی هم داشتی بپرس بچه ها کمکت میکنند.
?وقش cd rom را خراب میکنی دیگه.:)
internet
26-03-2007, 11:33
دوستان عزيز
امروز بازش کردم خوب حالا اون ص?حه ?لزي که در زير سي دي رام هست باز شد
بعد اون کيت اش رو هم ?يش هاش رو جدا کردم و گذاشتم کنار
نمي دونم اون ص?حه ?لزي بزرگ که روي اون قرار داره و يک تيکه هست و دو طر? اون رو هم در بر گر?ته در نمي ياد
ص?حه پلاستيکي جلوش هم که شامل درب و چيزهاي ديگه هم هست در نمي ياد
يک کيت و آرميچر کوچيک هم ظاهراً جلو هست که اون کيت هم هر کاري مي کنم خيلي س?ته و در نمي ياد
موندم حالا بايد چيکار کنم
reza.analog
26-03-2007, 13:57
با سلام
دوست عزیز شما توی پستتون ?رمودید:
بعد اومدم با يک وسيله ?لزي بارهاي برق اون رو خارج کنم گ?تم شايد بار دار شده و براي همين چراغش روشنه
ولي نميدونم چراغش همينطور روشن مي مونه
ببخشید مگه پشمه؟؟ یا شونه است که بارداربشه؟؟؟؟
این چه ربطی به روشن شدن چراغ سی دی رام تون داره!!!!!!
منظورم خدای نکرده ........ نبود ?قط تعجب کردم
چون اگه چرخ دنده های شما خراب شده باشه باید متور بچرخه ولی نتونه چرخ دنده رو حرکت بده و یه صدای شبه در ر?تن یه چیزی رو بده حتی شما می تونی سی دی رام رو باز بکنی و به قسمت مکانیکی اون دست نزنی به به Pc وصلش بکن و اون رو امتحان بکن
با مشاهده نظری می تونی خودت ایراد مکانیکی اون رو تشخیص بدی
به بردش دست نزن ?علا و مواظب قسمت لنزاون باش که صدمه ?یزیکی نخوره
:d مو?ق باشی
internet
26-03-2007, 15:35
با سلام
دوست عزیز شما توی پستتون ?رمودید:
ببخشید مگه پشمه؟؟ یا شونه است که بارداربشه؟؟؟؟
این چه ربطی به روشن شدن چراغ سی دی رام تون داره!!!!!!
منظورم خدای نکرده ........ نبود ?قط تعجب کردم
چون اگه چرخ دنده های شما خراب شده باشه باید متور بچرخه ولی نتونه چرخ دنده رو حرکت بده و یه صدای شبه در ر?تن یه چیزی رو بده حتی شما می تونی سی دی رام رو باز بکنی و به قسمت مکانیکی اون دست نزنی به به Pc وصلش بکن و اون رو امتحان بکن
با مشاهده نظری می تونی خودت ایراد مکانیکی اون رو تشخیص بدی
به بردش دست نزن ?علا و مواظب قسمت لنزاون باش که صدمه ?یزیکی نخوره
:d مو?ق باشی
سلام
آخه يادمه يه بار توي شرکت يه کاميپوتر بود که مي گ?تند موس اون ق?ل شده و موس حرکت نمي کنه
بعد خيلي ها هم که ادعاي درست کردن داشتند ريختند سر سيستم خلاصه بعد که من گذاشتم همه به اين نتيجه رسيدند که برن يه موس بخرند براي سيستم بعد من هم ر?تم و ?يش موس رو خارج کردم و اون پين هاي کوچک رو با يک قطعه ?لزي به هم زدم که اگه بار دار شده باشه خارج بشه يعني همينطوري اين کار به ذهنم رسيد بعد هم که سيستم رو راه اندازي کرديم موس به خوبي کار مي کرد
با تشکر
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 18:46
دوستان عزيز
امروز بازش کردم خوب حالا اون ص?حه ?لزي که در زير سي دي رام هست باز شد
بعد اون کيت اش رو هم ?يش هاش رو جدا کردم و گذاشتم کنار
نمي دونم اون ص?حه ?لزي بزرگ که روي اون قرار داره و يک تيکه هست و دو طر? اون رو هم در بر گر?ته در نمي ياد
ص?حه پلاستيکي جلوش هم که شامل درب و چيزهاي ديگه هم هست در نمي ياد
يک کيت و آرميچر کوچيک هم ظاهراً جلو هست که اون کيت هم هر کاري مي کنم خيلي س?ته و در نمي ياد
موندم حالا بايد چيکار کنم
دوست عزیز ص?حه پلاستیکی جلو با کل کیت یکپارچه است. یکم باز کردنش سخت است .
دوتا گیره مانند کنار پنل جلو دارد آدو تا را به طر? داخل ?شار بده عقب cdrom را یک جوری نگه دار و به صورت مساوی پنل جلو را به سمت بالا بکش .
مو?ق باشی
internet
26-03-2007, 20:36
دوست عزيز پنل جلو دو تا گيره کوچيک پلاستيکي داشت که کنار گير بود اون رو کنار زدم الان خورده آزاد شده
ولي به يک جايي گير کرده اون قسمت درب اصلا به هيچ وجه در نمي ياد دستم داغون شد و اگه بيشتر زور بزنم مي شکنه گير گيره
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 21:10
دوست عزیز ببخشید در مطلب قبلی به طور کامل موضوع راتوزیع ندادم.
حالا که گیره ها آزاد شده جلوی cd rom را کمی به سمت خودت بکش تا از پایین هم آزاد بشه. بعد بغل کیت ها جای دست دارد به طور مساوی کل کیت وجلوی cdrom را بالا بکش.
نتیجه را به ما بگو.
internet
26-03-2007, 21:21
?علا که همه دستم شده تيکه تيکه و داره خون مي ياد
تا اين روش اخير رو امتحان کنم
با تشکر
internet
26-03-2007, 21:29
اقا اون کيت و آرميچر جلو در اومد يعني کيت و آرميچر به هم لحيم شده بودند و کيت جلو شامل پيچ و دکمه ها ها در اومدند ولي درب گير هست هنوز و آزاد نمي شه و محکم به يه جايي گير هست
کش دور آرميچر هم ول شد چون کيت جلو رو در آوردم
حالا موندم چيکار کنم
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 22:17
بازم تلاش خودت را بکن شاید درست بشه. با کیت هیچ کاری نداشته باش چرخ دندهارا نگاه کن مشکل دارند یا نه بعد چرخ دنده ها را روغن کاری بکن همین طور کل سی دی رام را تمیزکن اگه هم چرخ دنده ها خورد شده بودازخدمات کامپیوتری نزدیک خانه ی خود چرخ دنده بگیر به احتمال زیاد داره.
مو?ق باشی.
internet
26-03-2007, 22:32
درب از يه جايي محکم گير هست و اگه باز نشه هيچ کاريش نمي شه کرد چون اون کش دور ارميچر هم بايد نصب کنم که نمي شه ديگه
AMD>INTEL
26-03-2007, 22:57
دوست من هر كاري احتياج به تجربه داره. خوب الان بستنش خيلي سخت تر از بستن اين قطعه هست. راهنمائي ها دوستان به نظر من اشتباه بود . البته اميدوارم ناراحت نشوند. ولي در كل نبايد به كسي كه تجربه باز كردن درايو رو نداشته چنين پيشنهادي داد
mohsen_sadeghi
26-03-2007, 23:28
آقا امید شاید حق با شما باشد ولی به نظر من آدم تجربه را از همین راه ها بدست می آورد شاید چند روزی یا ?وقش یک ه?ته روی همین cd rom کار کند اصلا شاید cd rom را خراب کند ولی در عوض تجربه بدست می آورد روی تجربه هم نمیشه قیمت گذاشت. ?وقش هم نتونست cd rom را ببندد میدهد به خدمات کامپیوتری نزدیک خانه شان آنجا سر هم کند ?کر نکنم هزینه اش زیاد بشود.
مو?ق باشید.;)
AMD>INTEL
26-03-2007, 23:45
دوست من هر كاري اصولي دارد .تجربه بايد از راهش بدست آورد. تا شما قطعات داخل درايو رو نشناسي باز و بسته كردنش دردي دوا نميكند.
internet
27-03-2007, 00:08
اقا مو?ق شدم بازش کنم همه چيزش هم دستم اومد
مشکلش عجيب هست
ارميچر جلو رو تست کردم سالمه حالا بگيد چه طور يکي از ?يش هايي که به کيت پشت وصل هست وقتي در مي آوردم آرميچر جلو شروع مي کرد به حرکت
وقتي که همه چي رو سر جاش مي زاشت درست مثل روز اول چراغ روشن مي شه چشمک هم مي زنه ولي آرميچر اصلا کار نمي کنه
يعني مشکل اش نرسيدن برق به آرميچر هست و ?قط چراغ روشن مي شه اين کار رو در حالت باز بودن همه چي هم امتحان کردم چندين بار
آقا نو نو هست روي کيت اش نوشته madie in Taiwan
و چرخ دنده ها نو نو
من هم عرض کردم نو هست و تميز کار نکرده آخه من سه تا درايور دارم روي کيس
ولي با اين ت?اسير ديگه ?کر کنم بايد بندازمش دور مشکل الکترونيکي داره حتماً
تشکر از همه دوستان که راهنمايي کردند اگه راهي به ذهنتون مي رسه ب?رمائيد
mohsen_sadeghi
27-03-2007, 00:48
سلام تبریک میگم که بلاخره تونستی مو?ق بشی. نو بودن cd rom همه ی قضیه نیست باید ببینی اصل است یا نه برای این کار ببین بروی برد اصلی کلمه یasus حک شده است اگه حک شده باشد اصل است اگر نشده باشد تقلبی . اگه می خواهی کامل درباره ی اصل یا تقلبی بودن cd rom خود بدونی یک تاپیک دربخش( مشکلات عمومی و ابزارها و نرم ا?زارهای عیب یابی ) ایجاد شده است.
اما در مورد مشکلت چون ما آنجا نیستیم نمی توانیم به طورصحیح مشکل را بگوییم زیرا باید به طور کامل تست بشود. اما نگران نباش اگر کسی نتونست کمکت کند این مشکل را در سایت آواژنگ مطرح کن.;)
www.avajang.com
مو?ق باشی.:)
internet
27-03-2007, 01:24
متشکرم
هر کاري کردم از راهنمايي شما دوستان عزيز بهره بردم
راستي روي برد هم نوشته Asus اره دقيقا هک شده ديدم روي بردش برد جلو که کوچکتر هم هست
reza.analog
27-03-2007, 13:15
سلام
آخه يادمه يه بار توي شرکت يه کاميپوتر بود که مي گ?تند موس اون ق?ل شده و موس حرکت نمي کنه
بعد خيلي ها هم که ادعاي درست کردن داشتند ريختند سر سيستم خلاصه بعد که من گذاشتم همه به اين نتيجه رسيدند که برن يه موس بخرند براي سيستم بعد من هم ر?تم و ?يش موس رو خارج کردم و اون پين هاي کوچک رو با يک قطعه ?لزي به هم زدم که اگه بار دار شده باشه خارج بشه يعني همينطوري اين کار به ذهنم رسيد بعد هم که سيستم رو راه اندازي کرديم موس به خوبي کار مي کرد
با تشکر
با سلام
تنها دلیل منطقی برای این مورد ?قط اینکه
بگیم توی مدار به خاطر چند علت جانبی الکتریسته به صورت ساکن توی خازن های ذخیره شده باشه شما بااین عمل اون رو تخلیه بکنی تا این ولتاژ به صورت یه ولتاژ DC مزاحم توی کار مدار اخلال ایجاد نکنه
حالا شما می گی
موتور کابلشو رو باز کردی و به اون ولتاژ ئوصل کردی درسته
1- چند ولت؟؟؟؟؟
2- اگه درسته پس مشکل شما توی خود برد که تغذیه رو نمی ده
ضمنا اگه ولتاژ تست به متور وصل می کنه
ببین اگه روی موترو محا?ظ پلاستیکی وجود نداره به اون نقطه اتصال رو بده
ضمنا مواظب باش ولتاژ رو با توجه به علامت خود برد وصل بکنی اگه برد سازنده درست و خوبی داشته باشه و تقلبی نباشه باید یه جائی علامتی برای تشخیص اون بذاره
چون اگه برعکس ببزنی چرخ دنده ها رو برعکس می چرخونه ممکنه عامل مخال?ت با حرکت موتور بزنه خود موتور معیوب بکنه
مو?ق باشی
:)
internet
27-03-2007, 13:43
نه من ولتاژي بهش وصل نکردم
يکي از ?يش هايي که به برد وصل مي شد که در مي اوردم موتور جلو که حرکت دهنده درب هست شروع مي کرد به حرکت مداوم
براي همين هم من متوجه شدم که موتور سالمه
بعد هم که همه چي رو جا مي زدم موتور اصلا حرکت نمي کرد نمي دونم چرا
مي ترسم ببرم بگن پنج هزار تومن يا بيشتر تعمير کنند که به صر?ه نيست
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.