PDA

مشاهده نسخه کامل : یک سوال از M2n-e دارها دارم

mahdi1535
29-03-2007, 09:45
سلام
یک سوال از M2N-E دارها دارم
من حدود دو ه?ته ایی هست که این مادر بورد را با CPU 4200 AM2 بستم و متوجه یه مشکلی شدم واین مشکل موقعی بیشتر شد که ویندوز XP با آخرین آپدیتها را روش نصب کردم . حالا مشکل چیه وقتی روی درایوهای هارد کلیک میکنی درایو با کمی مکث باز میشه البته همیشه این طوری نبود ولی با نصب کردن ویندوز پک دو با آخرین آپدیتها 2006 این مشکل بیشتر ظهور کرد در صدد بر اومدم که ببینم مشکل از کجاست چون موقعی که درایوهای
مادر بورد را هنوزنصب نمیکردم این مشکل را نداشت خلاصه پس چند بار ویندوز نصب کردن ?همیدم که مشکل مال
درایو صدای اونه تا موقعی که درایور صدای اونو نصب نکرده باشم مشکلی نیست ولی به محضی که نصب میکنم
این مشکل به وجود میاد یه سری هم تو سایتش زدم و درایور صدای اونو به امید اینکه مشکل را تو دایور حل کرده باشند زدم ولی باز حل نشد . ولی تو سایتش به یه نکته ی جالب بر خورد کردم و جلوی ورژن دایور صدای این مادر بورد با رنگ قرمز نوشته شده Beta Version .
حالا شما میگید من چیکار کنم

Rax
29-03-2007, 12:01
سلام
یک سوال از M2N-E دارها دارم
من حدود دو ه?ته ایی هست که این مادر بورد را با CPU 4200 AM2 بستم و متوجه یه مشکلی شدم واین مشکل موقعی بیشتر شد که ویندوز XP با آخرین آپدیتها را روش نصب کردم . حالا مشکل چیه وقتی روی درایوهای هارد کلیک میکنی درایو با کمی مکث باز میشه البته همیشه این طوری نبود ولی با نصب کردن ویندوز پک دو با آخرین آپدیتها 2006 این مشکل بیشتر ظهور کرد در صدد بر اومدم که ببینم مشکل از کجاست چون موقعی که درایوهای
مادر بورد را هنوزنصب نمیکردم این مشکل را نداشت خلاصه پس چند بار ویندوز نصب کردن ?همیدم که مشکل مال
درایو صدای اونه تا موقعی که درایور صدای اونو نصب نکرده باشم مشکلی نیست ولی به محضی که نصب میکنم
این مشکل به وجود میاد یه سری هم تو سایتش زدم و درایور صدای اونو به امید اینکه مشکل را تو دایور حل کرده باشند زدم ولی باز حل نشد . ولی تو سایتش به یه نکته ی جالب بر خورد کردم و جلوی ورژن دایور صدای این مادر بورد با رنگ قرمز نوشته شده Beta Version .
حالا شما میگید من چیکار کنم

بهترین راه حل..?علا ADI SM رو بیخیال شو..یه کارت صدا بخر حالشو ببر..:confused:

AMD>INTEL
29-03-2007, 23:02
من هم موا?قم.

mahdi1535
30-03-2007, 00:02
یعنی نیاز نیست که مادر بورد را عوض کنم . آیا ممکنه که در آینده درایور صدای کامل این مادر بورد را بذارند

AMD>INTEL
30-03-2007, 00:13
بله 100% در آينده مشكلات ?علي صداي اين مادربرد حل ميشه

M@S
09-04-2007, 14:44
البته که با یک کارت صدا مشکل حل می شود
ولی در مورد مادر بورد بگوییم که مادربورد خوبی انتخاب کرده اید:d

md_md_2600
09-04-2007, 17:52
البته که با یک کارت صدا مشکل حل می شود
ولی در مورد مادر بورد بگوییم که مادربورد خوبی انتخاب کرده اید:d

توی ویندوز اکس پی این مشکل برطر? شده . در ویندوز ویستا کماکان کمی لنگ میزنه ولی زیاد مهم نیست چونکه توی سرعت تاثیری نذاشته .

mahdi1535
14-04-2007, 17:29
نه هنوز حل نشده من امروز درایو جدیدشو از سایتش گر?تم ولی هنوز همون مشکل پا برجاست . سی پی یو من 4200 X2 هست ?کر نمیکنید که این مادر بورد برای این سی پی یو ضعی? باشه یا مناسب نباشه . یکی از دوستان میگ?ت که مادربورد شما نسبت به Cpu ضعی? هست .در ضمن رم سیستم من هم Kingstone 512 533 هست

AMD>INTEL
14-04-2007, 23:22
رم شما مشكل اصلي هست . شما براي cpu x2 am2 بايد رم باس 800 بگرييد.

mahdi1535
15-04-2007, 13:57
یعنی به نظر شما میتونه مشکل از Ram باشه .