PDA

مشاهده نسخه کامل : صداي زياد

iman.ajoorloo
21-09-2006, 12:35
?ن من (پينتوم 4 ساده)است و خيلي صدامي دهد (اينگار بادور خيلي خيلي تند مي چرخد) چرا ؟ :confused:

Amiri Fard
21-09-2006, 19:54
به احتمال زیاد در تنظیمات Setup كامپیوتر شما سرعت ?ن در بالاترین حد خودش هست . اگر احساس می كنسد كه كاهش آن ضرری به CPU نزده و در دما تاثیر زیادی ندارد . سرعت ?ن خودتون رو بیارید پایین .:)

AMD>INTEL
21-09-2006, 23:34
اول باید ?ن cpu رو تمیز کنید. نشد عوضش کنید .

Mehrdad
23-09-2006, 16:18
من ?ن پاور ام خیلی صدا میده
راهش چیه ؟

Saeed
23-09-2006, 17:19
?ن پاور خوب چون دسترسی بهش سخته اگه خودت میتونی بازش کن و روغنکاری و تمیزش کن. در نهایت باید عوض بشه ولی چون اکثر ?ن های پاور به برد لحیم شدن یا باید سیم هارو قطع و وصل کرد و یا اینکه لحیم کاری کرد مجددا

AMD>INTEL
23-09-2006, 23:42
بهترين راه براي تميز كردن ?نهاي پاور :

1- پاور رو از سيستم باز كنيد
2- 4 ساعت صبر كنيد تا الكترسيته ساكن كمتر بشه در خازنها
3- باز كردن پاور و باز كردن پيچهاي ?ن
4- تميز كردن با ?رچه نقاشي و روغن زدن ?ن از اسپرهاي روغني يا روغن چرخ خياطي است?اده كنيد.

Mehrdad
24-09-2006, 04:30
آقا ممنون مرسی

Gladiator
14-12-2006, 04:49
من ?ن پاور ام خیلی صدا میده
راهش چیه ؟

يه پتو بنداز رو كيست D:

internet
21-12-2006, 11:25
با سلام
يه چيزي که به ذهنم رسيد و نمي دونم شايد به ذهن شما دوستان تا به حال خطور نکرده باشه اين هست که داشتم ?کر مي کردم که چرا يک ?ن رو وقتي که هنوز روز کيس نصب نيست رو شما به دست مي گيري و هيچ صدايي از اون در نمي ياد
خوب حالا همين ?ن رو با يک ?ن اضا? ديگه يعني دو ?ن کيس مي زاري داخل کيس مي بيني خيلي صدا مي ده تا بحال علت رو هر چي ?کر کردم نتونستم دليل قانع کننده اي پيدا کنم تا اين که امروز يه چيزهايي به ذهنم خطور کرد که ?کر کنم درست هم حدس زده باشم و علت صداي زياد همين باشه
يعني صداي زياد ?ن، زياد ربطي به خود ?ن نداره يعني شما اگه ?ن رو باز کني ببيني صدا نمي ده بايد يه کار ديگه بکني که شايد براي همه مقدور نباشه
خوب شما اگه دقت کني الالخصوص به کيس هاي جديد و پاور ها مي بينيد که توري و يا اون مانع جلو ?ن خيلي ريز شده يعني اين که اون درپوش جلوي ?ن که در پشت کيس قرار داره در کيس هاي جديد به صورت يک توري با سوراخ هاي خيلي ريز در اومده و اين خيلي عالي هست
در کيس هايي مثل کيس خود من توري سوراخ هاي ريزي نداره و در نتيجه هوا که با سرعت و شدت مي خواد از پشت کيس خارج بشه اين صدا رو توليد مي کنه يعني اينکه صدا در اثر برخورد هوا با دريچه پشت کيس و پيچيدن اين صدا داخل کيس به وجود مي ياد و اگه بشه توري پشت کيس رو سوراخ هاش رو ريز کرد که هوا به راحتي خارج بشه خوب در نتيجه صدايي ايجاد نمي شه
مثال بارز اون هم همين کولر هاي گازي قديمي اگه يادتون باشه که از پشت اون هواي گرم به شدت و با صداي نسبتاً زيادي خارج مي شه چون در پشت اون رادياتور قرار داره و همين حالت هم براي کيس ايجاد مي شه و به خاطر برخورد هوا با پشت کيس هست که صدا بوچود مي ياد