PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با usb

هیچ
31-03-2007, 16:21
مشکل قبلی رو که کسی جواب نداد:(
منم که بد شانس:(
از گارانتی مادربرد هم ?قط 2 ه?ته مونده، خواهش می کنم این یکی رو لط?ا اگه ممکنه یکم زودتر جواب بدید که اگه مشکل مربوط به مادربرد و باید ببرم گارانتی بعد از تعطیلات برم:(
دسته بازی رو به usb جلوی کیس وصل کرده بودم که پام گر?ت به سیمش و اون قطعه وسط دو تا usb و قطعه پلاستیکی یکی از اونا کنده شد و 4 تا سیخش کج شد. بعدش که دوباره وصل کردم ویندوز ارور داد.
برای همین به usb های پشت وصل کردم که اونهام بعضی موقعها همون ارور رو می داد بعضی موقعها نمی داد. وقتی هم که ارور می داد با یه بار درآوردن و دوباره جازدن و یا ریستارت درست میشد. اما بیشتر از یه روز نشد که اون usb های پشت کیس هم مثل جلو شدند، و هر وسیله usb رو که وصل می کنم چه جلو چه پشت همون ارور رو می ده.
حتی دوباره ویندوز نصب کردم اما درست نشد.:(
تو دیوایس منیجر هم که تو قسمت usb اگه وسیله ای نصب بشه می نویسه unknown device و اگه ازش پراپرتیز بگیرم تو قسمت device status می نویسه No drivers are installed for this device.
این هم عکس مربوط به ارور ویندوز موقعی که یه وسیله رو به usb وصل می کنم.

هیچ
01-04-2007, 00:05
تو ?روم خود msi دیدم یکی یه مشکلی تو همین مایه ها داشت گ?ته بود که دوباره بایوس رو ?لش کرده بود و درست شده بود. حالا با این کار ممکنه درست بشه؟ یه موقع بیخود دوباره ?لش نکنم یهو وسط کار یه مشکلی پیش بیاد بدتر بایوس بپره؟!

AMD>INTEL
01-04-2007, 00:41
نه مشكلي پيش نمياد. اين مشكل بيشتر به دليل كان?ليت usb سيستم با يك device ديگه هست

Saeed
01-04-2007, 01:29
البته خیلی از جوی استیک ها و گیم پد ها این مشکل رو دارند که منشائش از تنظیمات Usb ویندوز و یا درایور خودشون هست.

به این صورت که وقتی برق کامپیوتر قطعه و سیستم رو روشن کنیم مشکلی وجود نداره و دسته بازی به خوبی شناخته میشه. اما اگه سیستم رو خاموش کنیم و از برق درنیاریم، دو باره که سیستم رو روشن میکنیم ویندوز دسته بازی رو نمیشناسه و مجبوریم اون رو در بیاریو و دوباره جا بزنیم.

شما هم اگه مشکلت اینطوریه پس مشکل از جانب ماردبردت نیست.

هیچ
01-04-2007, 10:30
البته من الان هر وسیله usb رو که وصل می کنم میزنه unknown device و اون ارور رو میده (windows does not recognize it). حتی کابل usb جلوی کیس رو هم جدا کردم، باطری بایوس رو هم درآوردم، دوباره ویندوز نصب کردم اما بازم درست نشد!
?کر کنم باید ?لش کنم. خدا کنه این د?عه دیگه سکته نکنم. نمی دونم چرا تو این دو سه سال که این کامپیوترو خریدم این همه مشکل داشتم! البته یه خوبی داشت اونم اینکه کلی چیز یاد گر?تم البته با کمک شما دوستان و اساتید محترم.
اینم لینک (http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=77759.msg687261#msg687261) اون طر? که این راه رو پیشنهاد داده بود.
خدا بخیر بگذرونه!

AMD>INTEL
01-04-2007, 13:06
It seems that many people are still getting the 'USB Device not Recognized' problem from time to time. Unfortunately there is no easy fix.

Firstly, it's recommended that you make sure every one of your motherboard drivers are completely up-to-date, but you probably already knew that.

In XP, after a USB port isn't used for a long while the USB driver built into the OS sets the OHCI controller to suspend. When you plug a device back in, it can sometimes fail to 'wake up' properly. This problem was supposedly fixed in SP1 but there is a related registry hack that may still be able to help.

Run regedt32.exe and navigate to;

HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Usb

Create the Usb key if it doesn't already exist. Under this key, create a new DWORD value called DisableSelectiveSuspend and give it a value of 1. Then restart the PC.

A long shot perhaps, but I recall having similar problems with a USB hub built into my Microsoft keyboard and adding this key seemed to solve it. It wouldn't hurt in trying .

Alternatively, removing all entries relating to USB in Device Manager and all associated USB drivers will force XP into refreshing the USB driver stack.

Begin by unplugging all USB devices, then use Add/Remove Programs in Control Panel to uninstall any USB driver software. Next, boot up into safe mode and go to Device Manager. Once in device manager make sure 'Show hidden devices' is checked under the View menu. Uninstall all device entries in this order;

1. USB peripheral devices (printers etc.)

2. HID and/or Composite USB (Human Interface Devices) You're using PS/2 input devices so you may not have this entry.

3. USB Root Hub(s)

4. USB Host Controller(s) (Universal or Enhanced Host Controllers)

Then boot back into Windows (not safe mode) and it should populate the Root Hubs & Host controllers again. Proceed to plug your USB devices back in, starting with your powered hub. Be aware that most USB printers and scanners need to have their drivers installed first before you plug them in.

Hopefully some of this may be of help, let us know how you get on.

هیچ
01-04-2007, 15:02
من بالاخره دلمو به دریا زدم و دوباره بایوس رو ?لش کردم و حتی دوباره ویندوز ریختم اما بازم درست نشد:( :mad: :( :mad: :(
آخه این چرا یهو اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
:( :( :( :mad: :(

AMD>INTEL
01-04-2007, 16:31
اون پست من كه زدم اصلا خوندي ؟!

هیچ
01-04-2007, 20:44
اون پست من كه زدم اصلا خوندي ؟!
بله و ممنون. ولی اون هم جواب نداد!
این اصلا درست بود و کار می کرد و مشکلی نداشت. نمی دونم چرا یهو این جوری شد؟!
یه چیزی به نظرم رسید! ممکنه موقع اون ات?اق (کنده شدن) مثلا یه لحظه یکی دو تا از سیمهای usb با هم اتصال کرده باشند و یه چیزی از مادربرد خراب شده باشه؟!

هیچ
02-04-2007, 16:35
کسی نظری، راهی، پیشنهادی چیزی نداره؟!
این مشکل اصلا به سخت ا?زار و مادربرد ربط داره یا نه؟ یعنی مثلا ممکنه یه قطعه ای از مادربرد آسیب دیده باشه؟ یعنی من اینو ?ردا ببرم گارانتی یا نه؟ چی کار کنم؟

هیچ
04-04-2007, 17:34
یه چیزی ?همیدم
وقتی یه وسیله رو وصل می کنم با اینکه چراغش روشن میشه ولی مینویسه 0 میلی آمپر! حالا این درسته و باید اینجوری باشه یا مشکلی داره؟
قبلا هم که گوشی رو وصل می کردم شارژ میشد، اما الآن با اینکه به کامپیوتر وصل میشه ولی شارژ نمیشه!
http://www.imagebee.org/thumbs/7748usbp.JPG (http://www.imagebee.org/viewer.php?id=7748usbp.JPG)

danijon_2006
25-07-2007, 00:15
دوستان منم گیم پدم این ارور رو میده اگه میهش یکی به صورت ?ارسی و دقیق بنویسه چجوری باید بایوس رو ?لش کنم

AMD>INTEL
25-07-2007, 01:04
نه شما بايد با يك گيم پد ديگه ترجيحا از يك مدل ديگه تست كنيد .

danijon_2006
25-07-2007, 13:49
من با دوتا گیم پد دیگه امتحان کردم دوتاش سالم بوده ولی این یکی این ارور رو میده لط?ا کمک کنین

danijon_2006
25-07-2007, 17:57
اقا من ویندوزمم عوض کردم ولی هنوز ?قط با این گیم پد مشکل دارم لط?ا کمک کنین

AMD>INTEL
25-07-2007, 22:52
دوست من حر? من رو گوش كن . با يك گيم پد ديگه تست كن

danijon_2006
26-07-2007, 00:32
عزیز من دوبار تا حالا گ?تم با گیم پد دیگه تیست کردم گیم پد دیگه کار کرده ولی این یکی اینجوریه دیگه هم دادمش خود گیم پد رو درست کنن

AMD>INTEL
26-07-2007, 00:38
پس مشكل usb نيست گيم پد خراب هست