vbigdeli
01-04-2007, 01:26
پیش بینی مجله popular mechanics شماره سال 1949
وزن کامپیوتر ها در آینده بیشتر از 1/5 تن نخواهد بود
*
تومان واتسون،رئیس شرکت IBM در سال 1943:
پیش بینی من از آینده این است که هر سال بتوانیم 5 دستگاه کامپیوتر در سراسر دنیا ب?روشیم.
*
یکی از ویرایشگرهای کتابهای انتشارات معتبر prentice-hall در زمینه تجارت در سال 1957:
من سال های زیادی در مورد تجارت و کسب و کار مطالعه و کار کرده ام و تمام طول و عرض آمریکا را هم پیموده ام و بشما اطمینان می دهم که پردازش اطلاعات متاعی است که مشتری نداشته و تا آخر سال جاری به ?راموشی سپرده خواهد شد.
*
یکی از مهندسین ارشد آزمایشگاه سیستم های محاسباتی IBM در سال 1968:
من اصلا نمی دانم که ریز تراشه به چه دردی ممکن است بخورد!
*
کن اولسون،موسس و مدیر شرکت معتبر DEC در سال 1977:
هیچ دلیلی وجود ندارد که یک ن?ر بخواهد یک دستگاه کامپیوتر در خانه اش داشته باشد.
*
توضیح H.M Warner از شرکت معرو? ?یلم سازی Warner Brothers در سال 1927 در مورد ?یلم های صامت:
کدوم احمقی ممکن است علاقمند باشد تا صدای هنر پیشه ها را بشنود؟
*
خاطرات استیو جابز،موسس شرکت اپل در مورد اختراع اولین مدل کامپیوتر مکینتاش :
ما به شرکت آتاری ر?ته و کامپیوتری را که جدیدا ساخته بودیم به آنها نشان دادیم و خواستیم که آنرا روی خط تولید شان قرار داده و ما هم بعنوان کارمند برایشان کار کنیم،ولی آنها نپذیر?تند،بعد به شرکتHP ر?تیم ولی آنها هم عنوان کردند که ما تازه ?ارغ التحصیل شده و بی تجربه ایم.
*
مارشال ?ردیناند ?وش،استاد استراتژی دانشگاه جنگ ?رانسه :
هواپیما اختراع جالبیه،ولی این اسباب بازی ها در جنگ به هیچ دردی نخواهند خورد.
*
و در آخر هم حر? جالب جناب چارلز دول،مسئول اداره ثبت اختراعات آمریکا در سال 1899 :
هر چیزی که بنا بوده اختراع شود،تا حالا اختراع شده است!
وزن کامپیوتر ها در آینده بیشتر از 1/5 تن نخواهد بود
*
تومان واتسون،رئیس شرکت IBM در سال 1943:
پیش بینی من از آینده این است که هر سال بتوانیم 5 دستگاه کامپیوتر در سراسر دنیا ب?روشیم.
*
یکی از ویرایشگرهای کتابهای انتشارات معتبر prentice-hall در زمینه تجارت در سال 1957:
من سال های زیادی در مورد تجارت و کسب و کار مطالعه و کار کرده ام و تمام طول و عرض آمریکا را هم پیموده ام و بشما اطمینان می دهم که پردازش اطلاعات متاعی است که مشتری نداشته و تا آخر سال جاری به ?راموشی سپرده خواهد شد.
*
یکی از مهندسین ارشد آزمایشگاه سیستم های محاسباتی IBM در سال 1968:
من اصلا نمی دانم که ریز تراشه به چه دردی ممکن است بخورد!
*
کن اولسون،موسس و مدیر شرکت معتبر DEC در سال 1977:
هیچ دلیلی وجود ندارد که یک ن?ر بخواهد یک دستگاه کامپیوتر در خانه اش داشته باشد.
*
توضیح H.M Warner از شرکت معرو? ?یلم سازی Warner Brothers در سال 1927 در مورد ?یلم های صامت:
کدوم احمقی ممکن است علاقمند باشد تا صدای هنر پیشه ها را بشنود؟
*
خاطرات استیو جابز،موسس شرکت اپل در مورد اختراع اولین مدل کامپیوتر مکینتاش :
ما به شرکت آتاری ر?ته و کامپیوتری را که جدیدا ساخته بودیم به آنها نشان دادیم و خواستیم که آنرا روی خط تولید شان قرار داده و ما هم بعنوان کارمند برایشان کار کنیم،ولی آنها نپذیر?تند،بعد به شرکتHP ر?تیم ولی آنها هم عنوان کردند که ما تازه ?ارغ التحصیل شده و بی تجربه ایم.
*
مارشال ?ردیناند ?وش،استاد استراتژی دانشگاه جنگ ?رانسه :
هواپیما اختراع جالبیه،ولی این اسباب بازی ها در جنگ به هیچ دردی نخواهند خورد.
*
و در آخر هم حر? جالب جناب چارلز دول،مسئول اداره ثبت اختراعات آمریکا در سال 1899 :
هر چیزی که بنا بوده اختراع شود،تا حالا اختراع شده است!