مشاهده نسخه کامل : چطور Vista رو کرک کنم؟
HamidFULL
02-04-2007, 23:41
سلام دوستان من امروز بالاخره Vista x64 رو دانلود کردم و نصب کردم ولی مشکل اينجاست که نميدونم چطور بايد کرک اش کنم البته تو وب search کردم انواع کرک موجود بود!! ولی هيچ کدوم مطمئن نيست!
اگه کسی قبلاً کرک خاصی رو تست کرده و با کمترين ضربه به DLL های windows جواب گر?ته اينجا بذره ممنون ميشم
يه سريال Valid که خيلی هم Public نشده باشه اگه بديد ممنون ميشم
Cheers!
vbigdeli
02-04-2007, 23:51
به کمک این برنامه میتونید ویستا را کرک کنید.پس از نصب ویستا،برنامه پیوست شده به این پست را در ویستا اجرا کنید. این کرکی که من گذاشتم،در پکیج سایت p30download.com بودش و خیلی ها نصب کردن و حتی patch هارا آپدیت کردن،این کرک خیلی ساده کار می کنه،همون طور که می دونید،ویندوز ویستا برای activate کردن 30 روز مهلت میده و پس از اتمام این زمان باید ی سریال بدید،ولی این کرک میاد این 30 روز تایمر را نگه می داره و برای همیشه میتونید حالشو ببرید ;)
AMD>INTEL
02-04-2007, 23:56
اين هم كركي كه خيلي خوب جواب داده
من يه نكته بگم ..
براي خيلي از دوستان اين مشكل بوده كه به خاطر است?اده از كرك هاي متوق? كننده كانتر مشكلات بسياري براشون ايجاد شده . حتل الامكان بايد از كركي است?اده كنيد كه امكان Activate كردن و به شما بده . به علاوه يه سريال Valid كه خود مايكروسا?ت زمان دانولد ويستا بهتون مي ده ( نسخي مثل RC1 يا RC2 )
--------------
من يه كرك خيلي مناسب داشتم سعي مي كنم پيدا كنم و براتون قرار بدم - امكان Activate شدن رو هم بهتون مي ده/.
منم از این است?اده کردم و مشکلی تا حالا نبوده
دانلود (http://rapidshare.com/files/24026382/C_R_A_C_K.rar.html)
البته این کرک هم از نوع از کار انداختن Counter هست.
========================
اينجا رو هم مي توني ببيني :
http://forums.simorgh-ev.com/viewtopic.php?t=1716&sid=6425277340f4997765b6127d82ae7013
=======================
HamidFULL
03-04-2007, 02:28
vbigdeli : عزيز ممنون هم از کرک هم از توضيحات خوب شما
AMD>INTEL : عزيز ممنون راستی اين کرکی که شما گزاشتی چطور کار ميکنه؟
Gabana :
....علاوه يه سريال Valid كه خود مايكروسا?ت زمان دانولد ويستا بهتون مي ده ( نسخي مثل RC1 يا RC2 )
من يه كرك خيلي مناسب داشتم سعي مي كنم پيدا كنم و براتون قرار بدم - امكان Activate شدن رو هم بهتون مي ده
ممنون ولی اون سريال RC1 or RC2 بعد از Final Release هم به درد ميخوره؟! کسی تست کرده?
اگه اون کرک خيلی مناسب رو هم بزاريد ممنون ميشم :)
Mark : عزيز ممنون هم از کرک هم از توضيحات
ممنون از همه سريال Valid هم ندارم سريال برسونيد!!!! البته اين سريال هايی که تو اينترنت پخش شده به درد نميخوره ?ردا ميره تو Black List
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.