مشاهده نسخه کامل : راهمایی درباره خرید کیس تا قیمت حداکثر 50 هزار تومان
سلام من میخواستم یک کیس تا قیمت حداکثر 50 هزار تومان بخرم ، سیستم من جوریه که ارزش
خرج کردن بیشتر از این برای کیس رو نداره تازه روی اکثر کیسها پاور هم نیست که در این صورت
واقعا ارزش بیشتر از این خرج کردن رو نداره ، خودم هم خیلی بین کیسهای گرین و کولر مستر و
سیلور شارک و فراسو گشتم اما سر در گم شدم و نمیدونم از کدام برند و کدام مدل رو انتخاب کنم ،
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید .
AMD>INTEL
15-11-2009, 11:36
coolermaster elite 341
http://www.daryacomputer.com/images/case/Coolermaster/Elite341.jpg
http://www.coolermaster-usa.com/upload/product/2876/feature2.jpg
Specifications Model RC-341
Color Black
Dimension (W)7.28 x (H)14.37 x (L)15.75 inches
(W)185 x (H)365 x (L)400 mm
Material SECC
Weight Net Weight: 7.28 lbs (3.3 kg)
Gross Weight: 9.7 lbs (4.4 kg)
M/B Type Micro-ATX
5.25" Drive Bay 2 (Exposed)
3.5" Drive Bay 2 (Exposed); 2 (Hidden)
Cooling System One 120mm rear fan
One 120mm front fan (optional)
Two 120mm side fan (optional)
I/O Panel USB 2.0 x 2, MIC x 1, SPK x 1
Optional: eSATA x 1
Power Supply Standard ATX PS2 (optional)
ممنون از شما ، قیمتش چنده ؟
ضخامت ورق SECC در این مدل کیس چقدره ؟
میشه چندتا مدل مشابه از برندهای دیگه معرفی کنید :rolleyes:
اگه میشه یک فروشگاه اینترنتی معتبر که انواع مختلف کیس با قیمت مناسب مخصوصا همین کولر مستر رو داشته باشه معرفی کنید .
دوست عزیز به نظر من بهتره همون گرین بگیری فکر میکنم Magnum Plus کیس خوبی برای شما باشه چون هم قیمتش مناسبه و هم کارایی خوبی داره در ضمن به خاطر فضای خوبش همه نوع برد و کارت گرافیکی توش نصب میشه . البته محصولات کولر مستر خیلی خوب هستن ولی قیمتشون یکمی بالاست
http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=magnum_plus
موفق باشید
AMD>INTEL
16-11-2009, 10:28
این کیس که در بالا معرفی کردم . فروش خوبی تو سایت newegg و سایتهای آنلاین دیگه داشته . برندهای دیگه هم هستند ولی 100% کیفیت کولر مستر رو ندارند . بیشترین جوایز رو برای کیس این شرکت تا به حال کسب نموده . در مورد ضخامتش سایت کولر مستر هم توضیحی نداده . در مورد خرید هم میتونید از سایت daryacomputer آدرس نمایندگی های این شرکت رو بگیرید و مستقیم خرید کنید
دوست عزیز به نظر من بهتره همون گرین بگیری فکر میکنم Magnum Plus کیس خوبی برای شما باشه چون هم قیمتش مناسبه و هم کارایی خوبی داره در ضمن به خاطر فضای خوبش همه نوع برد و کارت گرافیکی توش نصب میشه . البته محصولات کولر مستر خیلی خوب هستن ولی قیمتشون یکمی بالاست
http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=magnum_plus
موفق باشید
کلا انتخاب بین محصولات خوب خیلی سخته ، از یک طرف گرین که توی بحثهای این انجمن زیاد
دربارش شنیدم و از طرف دیگه برند نام آشنا و مشهور کولر مستر ، راستش توی یکی از این
پستها مقایسه ای بین 2 کیس مگنوم و یک کیس هم رده در کولر مستر توسط مهندس عمرانی
انجام شده بود که نظرم بیشتر به سمت گرین رفت ولی بازم بین کولر مستر و گرین مردد شدم ،
کیسی هم که AMD>Intel معرفی کرد کیس خوبیه ولی بازم موندم ، چون من میخوام این کیس
رو برای 10 تا کامپیوتر سفارش بدم اینقدر دارم دست دست میکنم ، مگرنه همون اول یکی رو
انتخاب میکردم :cool:
راستی نظرتون در مورد کیس Tolip چیه ، با توجه به اینکه حدود 5 هزار تومان با کیس مگنوم
تفاوت داره ، به غیر از ظاهرش ، از نظر تهویه و خصوصیات دیگه هم با مگنوم فرق داره یا نه ؟ چون
توی عکسهایی که توی سایت گرین زده بود عکس محیط داخل کیس در هر دو محصول یکی بود !!!
کسی عکس بزرگتر از این 2 کیس گرین نداره ، منظورم کیس مگنوم و تولیپ هست ، اگر هم
کسی این 2 کیس رو داره اگه امکانش هست ، با موبایل یا دوربین یک عکسی بگیره و اینجا
بگذاره خیلی ممنون میشم.
مقایسه مدل elite 334 با کیس Magnum Plus
متن ذیل را ملاحظه فرمایید:
کولینگ:
- مگنوم دارای یک عدد فن 12 سانتی متری (کم صدا) در قسمت پشت کیس (خروجی هوا) می باشد. (334 نیز دارد)
- مگنوم دارای کانال 12cm تامین هوای فن پردازنده (CPU Air Duct) به همراه فیلتر قابل شستشو و با قابلیت تنظیم ارتفاع و امکان نصب فن 12cm برروی کاور بغل سمت چپ می باشد. (مطابق با جدیدترین اصلاحات استاندارد Intel CAG1.1) (اما 334 دارای کانال 8 سانتی متری بدون فیلتر است)
- مگنوم دارای شکاف 12cm تامین هوای کارت گرافیک (PCI Air Hole) با امکان نصب فن 12cm برروی کاور بغل سمت چپ می باشد. (مطابق با جدیدترین اصلاحات استاندارد Intel CAG1.1) (اما 334 دارای شکاف کوچک تر و فاقد قابلیت نصب فن است)
- مگنوم دارای شکاف 12cm تامین هوای ورودی در قسمت جلوی کیس با امکان نصب فن 12cm می باشد. (334 نیز دارد)
- مگنوم دارای شکاف های مربعی شکل درقسمت بالای E-Slots پشت کیس است تاهوای گرم اطراف کارت های گرافیکی براحتی تخلیه گردد. (اما 334 فاقد این شکاف ها است)
فضا:
- مگنوم دارای ارتفاع 430 پهنای 200 و عمق 480 میلیمتر است اما 334 دارای پهنای تقریبی 185 میلیمتر است. یعنی تقریبا 15 میلیمتر باریک تر.
- مگنوم دارای قابلیت نصب 6 عدد هارد دیسک (HDD) و چهار عدد اپتیکال دیسک (ODD) و یک عدد فلاپی (FDD) است. (334 نیز دارد)
- مگنوم دارای این قابلیت است که کابلهای برق و دیتای هاردها از قسمت پشت محفظه هاردها نصب شده و مانعی در مسیر عبور هوا ایجاد ننماید و اسمبل سیستم منظم تر شود اما این حالت در 334 وجود ندارد.
- مگنوم دارای قابلیت نصب مادربرد در سایزهای متداول ATX 12"x9.6" و micro ATX 9.6"x9.6" می باشد. (334 نیز دارد)
- مگنوم دارای قابلیت نصب پاور در سایز متداول PS2 و با عمق های مختلف (14 الی 25 سانتی متر) است. (334 نیز دارد)
امکانات:
- مگنوم دارای امکانات لرزه گیر (Anti Vibration) در قسمت اتصال کاورهای بغل ، اسلات های PCI و محفظه هارد ها می باشد. (334 این امکان را فقط برای کاور بغل ها دارد)
- مگنوم دارای بدنه کاملا SECC با ضخامت 0.7mm که مانع ورود و خروج تشعشعات الکترو مغناطیسی (EMI) است ، می باشد. (ضخامت ورق 334 در حدود 0.6 میلیمتر است)
- مگنوم دارای ابزار نصب سریع و آسان در قسمت محفظه هارد دیسک ها به علاوه فنرهای لرزه گیر می باشد. (10 عدد براکت) اما 334 فاقد این فنرهای لرزه گیر در ابزار نصب خود است.
- مگنوم دارای ابزار نصب سریع و آسان در قسمت محفظه اپتیکال دیسک ها می باشد. (8 عدد براکت) و 334 نیز دارد.
- مگنوم دارای براکت های فنری در قسمت E-Slots به جهت اسمبلینگ سریع و آسان کارتهای PCI است (7 عدد) اما این پلیت ها در 334 پرسی است و برای جدانمودن آنها نیاز به وقت و اعمال فشار داریم.
- مگنوم دارای دو عدد درب مخفی فنری (Hidden Panel) در قسمت اپتیکال درایوها به جهت حفظ زیبایی ظاهر پنل جلو است. (اما 334 فاقد درب مخفی در پنل جلو است و در صورت نصب اپتیکال درایو، تا حدودی جلوه اولیه خود را از دست خواهد داد)
- مگنوم دارای دو عدد درگاه USB2.0 و پورتهای صدا در دو حالت HD (جدید) و AC-97 است. (334 نیز دارد)
قیمت:
- مگنوم با تمام این امکانات و حداکثر با قیمت 37.500 تومان در کلیه نمایندگی های گرین توزیع می گردد اما قیمت 334 در ایران را شما بفرمایید.
http://shahrsakhtafzar.com/img/out.php/i20377_compare.jpg
ضمن اینکه کیس مگنوم 2 نیز که تصویر مقایسه ای اسکلت آن را مشاهده فرمودید، انشاا.. تا زمان نمایشگاه الکامپ تهران ، آماده توزیع خواهد شد. قیمت فروش کیس مگنوم 2 در حدود 40.000 تومان خواهد بود و انشاا.. به زودی مشخصات کامل آن را به اطلاع شما خواهم رساند.
در پایان لازم به ذکر است که بنده تمایلی به هیچ نوع مقایسه مستقیم ندارم، اما مطرح نمودن نام شرکتهای محترم همکار و محصولات خوب ایشان در این تاپیک که مختص به گرین است (توسط دوست عزیزم و مدیر این تالار محترم) بنده را وادار به پاسخگویی نمود. لذا از همه شما دوستان عزیزم ، مجددا عذرخواهی می کنم.
با تقدیم احترام
راستی زمان دقیق عرضه این کیس چه زمانی هست ؟
AMD>INTEL
16-11-2009, 16:10
این هم نظر خریداران سایت NEWEGG
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119193
مقایسه ای که در تاپیک دیگر انجام شد یکطرفه و توسط شخصی انجام شده که خود مدیر تحقیقات شرکت دیگری هست . به نظرم مقایسه و بررسی اگر بخواهیم منصف باشیم باید توسط یک شخص یا یک سایت بیطرف و معتبر سخت افزاری باشد .
esthesist
16-11-2009, 17:04
اما من فکر میکنم که این مقایسه جای هیچ طرفداری نداشت و درست انجام شده بود برای اینکه بحث مقایسه ارقام و اعداد بود که مسلما در مقایسه عدد ها نمیتوان چیزی را که آشکار هست نفی کرد .
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.