PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک عاجزانه جهت خرید مانیتور تا 300 تومان

Xavira
19-11-2009, 01:14
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.
راستیتش 1 هفته هستش که دارم با خودم کلنجار میرم که چه مانیتوری بگیرم و هنوز به نتیجه نرسیدم.خواهشا" کمکم کنین تا بتونم یه مانیتور بخرم و مثل همیشه دعاتون کنم.(تا حالا از فرمایشات و راهنمایی های شما 3 تا سیستم جمع کردم و عالی بودن)

راستش من خودم برند محبوبم ال جی هستش اما وقتی ریز بینونه رفتم تو محصولاتش دیدم واقعا" یه شرکت با نازو افاده ای هستش.مثلا" میاد چند تا قابلیت یه مانیتورو اونقد عالی میزاره که دهن آدم و آب میندازه اما یه قایلیت دیگه رو اونقدر پایین میاره که کلی فحش واسه خودش میخره.

واسه داداشم اینا من P22500 سامسونگ و خریدم و خیلی عالی هستش.حالا واسه خودم میخوام یه چیز دیگه بگیرم که با واسه اونا فرق داشته باشه.
در بین الجی ها من اینارو مد نظر دارم.
W2286L - LED
ٌW2261V
و از میون سامسونگ ها :
T220P
P23700
P23500

خوب W2286L - LED خیلی خوشگله و واقعا" من از همه بیشتر اینو دوس دارم.اما خوب اولا" LED هستش.معلوم نیست چطور کار میکنه.آیندش معلوم نیست.تکنولوزیش جدیده.مهمتر اینکه Aspect Ratio : 16:10 هستش.خوب الان همه فیلما و ال سی دی ها 16:9 هستش.حالا من اگه بخرمش تو فیلم مشکل ایجاد نمیکنه؟از بالای مانیتور اسکوپ نمیده؟یا اینکه تصویر و تو فیلم نمیکشه؟از حالت عادی خارج نمیکنه؟چون فیلم زیاد میبینم.در ضمن Respond Time این مانیتور فکر کنم 2ms باشه.و اینکه باز از سوی دیگه کنتراستش 2,000,000:1 هستش.باز از سوی دیگش رزولیشنش پایینه.1680:1050 هستش.اما باز HDMI داره.

در رابطه با ٌW2261V هم خوب زیباست و منم دوسش دارم اما Contrast Ratio تو این مانیتور 20000:1 هستش که خوب کمه.(50000 حداقله دیگه)اما 2ms هستش که خوبه.

T220P سامسونگ هم که زمان پاسخگوییش 5ms هستش که بازم ضد حاله.

P23700 و P23500 هم خیلی خوبن و مشکلی واقعا" ندارن.اما قیافشون...
نمیدونم خوشگلن یا نه.یعنی همچین نظر خاصی نسبت به قیافشون که شبیه همم نیستن ندارم.23500 که شبیه همونیه که واسه داداشم گرفتم.23700 هم گوشه هاش خمه.اما خوب فول اچ دیه.به نظر شما کدومش خوشگل تره؟

من که مثل کلاف سر در گمم.

من از مانیتور بیشتر برای اول فیلم دوم اینترت و وب گردی و سوم بازی استفاده میکنم.حالا چی بخرم؟اختلاف مانیتور با رزولیشن 1680:1050 با مانیتور 1920:1050 زیاده؟یعنی 1920 خیلی بهترش میکنه؟زمان پاسخ دهی 2ms با 5ms خیلی فرق محسوسی دارن؟کنتراست 50000 با 20000 خیلی در عمل تفاوت دارن؟
معیار های دیگه چیا هستن که من یهشون توجه نمیکنم؟تو توضیحاتم چیزی رو اشتباه نمیکنم؟
در ضمن زیبایی خیلی واسم مهمه.
21.5" سري كريستال / W2261VP چطره؟
لطفا" کمکم کنین تا بهترین انتخاب و داشته باشم.ممنون.

Alexilver
19-11-2009, 09:50
سلام

متاسفانه عرضه مانیتور خوب تو کشور ما خیلی محدود هست. بازار دست LG و Samsung هست. و معمولا هم مشخص نیست پنل این LCD ها از چه نوعی هست و اینکه واقعا همون چیزی که تو Review های خارجی می خونیم به ایران می رسه یا خیر!

حالا با این مقدمه بریم سر اصل مطلب:
اول از همه دو تا Review
LG Flatron W2286L (http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-lg-w2286l.html#Introduction)
Samsung P2370 (http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-samsung-p2370.html#Introduction)
W2286L: مانیتور LED که LG تازه ارائه کرده به نظر می رسه به جز مصرف بسیار کم (26W) و Dynamic Contrast بالا خیلی ویژگی خاصی نداشته باشه و اگر Review بالا رو هم بخونید متوجه می شید که نسبت به قیمتش (بالای 300) ارزش چندانی نداره.البته ظاهرش واقعا قشنگه. در ضمن تکنولوژی مانیتورهای LED ها واقعا اونقدر متفاوت نیست، فقط Backlight اونها LED هست.

Samsung P2370: که تو ایران یک صفر اضافه به انتهای مدلش اضافه شده(!) هم مانیتور خیلی خوبی به نظر نمیرسه. (Review بالا رو بخونید، حداقل قسمت نتیجه گیری رو) این مانیتور HDMI هم نداره. به طور کلی مانیتور متوسطی هست. البته قیمت مناسبی داره.

Samsung T220P هم فکر نکنم دیگه پیدا کنید، گمونم دیگه تولید نشه (مطمئن نیستم.)

LG W2261V: به نظر من فعلا گزینه بهتری هست. مشخصاتش هم خوب به نظر می رسه. Review خوبی براش پیدا نکردم. ولی با توجه به نظراتی که دربارش خوندم و شنیدم کیفیت قابل قبولی داره و با توجه به قیمتش ارزش بالاتری داره. از نظر زیبایی به نظر قشنگ می رسه. نکته ای که در مورد این مدل هست اینه که LG نه تنها در ایران بلکه در خیلی جاهای دیگه هم این مانیتور رو با دو پنل مختلف عرضه کرده، به طوریکه شما تا نخری و استفاده نکنی متوجه نمی شی مانیتوری که خریدی از کدوم پنل هست. تفاوت این دو تا هم با هم کم نیست ظاهرا. در مورد پنل AUO این مانیتور که خیلی خوب نوشتن Review ها!

در مورد کنتراست: این بیست هزار و پنجاه هزار و دو میلیون همه کنتراست های Dynamic هستند که اینقدر ها هم مهم نیستند. باید کنتراست Typical رو چک کنید که برای اکثر مانیتورها چیزی بین 700 تا 1000 هست. از این نظر LG W2261V مشکلی از نظر کنتراست نداره. (همین طور مدلهای دیگه بالا)

در مورد نسبت تصویرها: 16:10 یا 16:9 هیچ کدوم مشکلی ایجاد نمی کنه. کشیدگی هم ایجاد نمیشه. اگر نسبت تصویر فیلم با مانیتور یکی نباشه یا بالا پایین تصویر کمی خالی می مونه یا کناره هاش. در موارد دیگه هم مشکلی پیش نمیاد. به خصوص که اکثر بازیها هم هر دو نسبت تصویر بالا رو پشتیبانی می کنند.

در مورد دقت تصویر: 1080×1920 فضای کار بیشتری نسبت به 1050×1680 به شما می ده. اگر بخواهید فیلم HD تماشا کنید (که الان گیر نمیاد!) قطعا اولی براتون بهتره. در مجموع به نظر من خیلی هم مهم نمی رسه.

با توجه به تمام فاکتورها به نظر من فعلا LG W2261V مانیتور مناسبی برای خرید هست.

Xavira
21-11-2009, 01:44
سلام

متاسفانه عرضه مانیتور خوب تو کشور ما خیلی محدود هست. بازار دست LG و Samsung هست. و معمولا هم مشخص نیست پنل این LCD ها از چه نوعی هست و اینکه واقعا همون چیزی که تو Review های خارجی می خونیم به ایران می رسه یا خیر!

حالا با این مقدمه بریم سر اصل مطلب:
اول از همه دو تا Review
LG Flatron W2286L (http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-lg-w2286l.html#Introduction)
Samsung P2370 (http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-samsung-p2370.html#Introduction)
W2286L: مانیتور LED که LG تازه ارائه کرده به نظر می رسه به جز مصرف بسیار کم (26W) و Dynamic Contrast بالا خیلی ویژگی خاصی نداشته باشه و اگر Review بالا رو هم بخونید متوجه می شید که نسبت به قیمتش (بالای 300) ارزش چندانی نداره.البته ظاهرش واقعا قشنگه. در ضمن تکنولوژی مانیتورهای LED ها واقعا اونقدر متفاوت نیست، فقط Backlight اونها LED هست.

Samsung P2370: که تو ایران یک صفر اضافه به انتهای مدلش اضافه شده(!) هم مانیتور خیلی خوبی به نظر نمیرسه. (Review بالا رو بخونید، حداقل قسمت نتیجه گیری رو) این مانیتور HDMI هم نداره. به طور کلی مانیتور متوسطی هست. البته قیمت مناسبی داره.

Samsung T220P هم فکر نکنم دیگه پیدا کنید، گمونم دیگه تولید نشه (مطمئن نیستم.)

LG W2261V: به نظر من فعلا گزینه بهتری هست. مشخصاتش هم خوب به نظر می رسه. Review خوبی براش پیدا نکردم. ولی با توجه به نظراتی که دربارش خوندم و شنیدم کیفیت قابل قبولی داره و با توجه به قیمتش ارزش بالاتری داره. از نظر زیبایی به نظر قشنگ می رسه. نکته ای که در مورد این مدل هست اینه که LG نه تنها در ایران بلکه در خیلی جاهای دیگه هم این مانیتور رو با دو پنل مختلف عرضه کرده، به طوریکه شما تا نخری و استفاده نکنی متوجه نمی شی مانیتوری که خریدی از کدوم پنل هست. تفاوت این دو تا هم با هم کم نیست ظاهرا. در مورد پنل LG - Philips این مانیتور که خیلی خوب نوشتن Review ها!

در مورد کنتراست: این بیست هزار و پنجاه هزار و دو میلیون همه کنتراست های Dynamic هستند که اینقدر ها هم مهم نیستند. باید کنتراست Typical رو چک کنید که برای اکثر مانیتورها چیزی بین 700 تا 1000 هست. از این نظر LG W2261V مشکلی از نظر کنتراست نداره. (همین طور مدلهای دیگه بالا)

در مورد نسبت تصویرها: 16:10 یا 16:9 هیچ کدوم مشکلی ایجاد نمی کنه. کشیدگی هم ایجاد نمیشه. اگر نسبت تصویر فیلم با مانیتور یکی نباشه یا بالا پایین تصویر کمی خالی می مونه یا کناره هاش. در موارد دیگه هم مشکلی پیش نمیاد. به خصوص که اکثر بازیها هم هر دو نسبت تصویر بالا رو پشتیبانی می کنند.

در مورد دقت تصویر: 1080×1920 فضای کار بیشتری نسبت به 1050×1680 به شما می ده. اگر بخواهید فیلم HD تماشا کنید (که الان گیر نمیاد!) قطعا اولی براتون بهتره. در مجموع به نظر من خیلی هم مهم نمی رسه.

با توجه به تمام فاکتورها به نظر من فعلا LG W2261V مانیتور مناسبی برای خرید هست.
سلام.ممنون از نظر شما دوست عزیز.
یه نکته که در موردش سوال دارم اینه که مانیتور LG W2261V و مانیتور LG W2261VP با هم مگه فرق دارن؟
مثالا" تو سایت مادیران LG W2261VP هستش و کنتراست 50000:1 رو داره اما تو همین سایت مادیران LG W2261V وجود نداره.و LG W2261V رو سایت رایان صبا گذاشته اما با کنتراست 20000:1.
حالا اشتباهی بوجود اومده؟
یعنی یکی از این سایت ها اشتباهی کردن؟
من مدل LG W2261VP مد نظرم هستش که کنتراست 50000 داره.
اگه قرار باشه 20000 باشه نمیصرفه.یعنی با خودم نمیتونم کنار بیام.چراکه متوسط کنتراست موجود بین مونیتورهایی که الان خریده میشن 50000 هستن.
حالا اینو هم واسم روشن کنین لطفا".
بازم متشکر.

Alexilver
21-11-2009, 09:23
سلام.ممنون از نظر شما دوست عزیز.
یه نکته که در موردش سوال دارم اینه که مانیتور LG W2261V و مانیتور LG W2261VP با هم مگه فرق دارن؟
مثالا" تو سایت مادیران LG W2261VP هستش و کنتراست 50000:1 رو داره اما تو همین سایت مادیران LG W2261V وجود نداره.و LG W2261V رو سایت رایان صبا گذاشته اما با کنتراست 20000:1.
حالا اشتباهی بوجود اومده؟
یعنی یکی از این سایت ها اشتباهی کردن؟
من مدل LG W2261VP مد نظرم هستش که کنتراست 50000 داره.
اگه قرار باشه 20000 باشه نمیصرفه.یعنی با خودم نمیتونم کنار بیام.چراکه متوسط کنتراست موجود بین مونیتورهایی که الان خریده میشن 50000 هستن.
حالا اینو هم واسم روشن کنین لطفا".
بازم متشکر.

تفاوت این دو مدل رو می تونید از خود مادیران بپرسید. راستش من تفاوتی توشون ندیدم. (غیر از همین کنتراست) تو سایت فارسی LG هم اگر برین همین مدل رو بدون P داره. اینجا (http://ir.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=130201&categoryId=130201&parentId=1302&modelCodeDisplay=W2261V&model=NOTHING#)

اشتباهی هم به نظرم در کار نیست. هر دوی این مدلها ظاهرا وجود داره و احتمالا تفاوت جزئی هست.
گفتم این کنتراست ها خیلی مهم نیستند! شما فرض کن اگر واقعی بود اونی که2.000.000 به یک هست با اونی که 20000 به یک چقدر باید متفاوت باشه!!
تو اکثر Review ها هم زیاد توجهی به این نمیشه و اکثرا کنتراست تیپیکال رو اندازه می گیرن.
به هر حال من فقط نظرم رو می گم، انتخاب با شماست!

Xavira
23-11-2009, 02:38
تفاوت این دو مدل رو می تونید از خود مادیران بپرسید. راستش من تفاوتی توشون ندیدم. (غیر از همین کنتراست) تو سایت فارسی LG هم اگر برین همین مدل رو بدون P داره. اینجا (http://ir.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=130201&categoryId=130201&parentId=1302&modelCodeDisplay=W2261V&model=NOTHING#)

اشتباهی هم به نظرم در کار نیست. هر دوی این مدلها ظاهرا وجود داره و احتمالا تفاوت جزئی هست.
گفتم این کنتراست ها خیلی مهم نیستند! شما فرض کن اگر واقعی بود اونی که2.000.000 به یک هست با اونی که 20000 به یک چقدر باید متفاوت باشه!!
تو اکثر Review ها هم زیاد توجهی به این نمیشه و اکثرا کنتراست تیپیکال رو اندازه می گیرن.
به هر حال من فقط نظرم رو می گم، انتخاب با شماست!
ممنون از شما دوست گلم که صادقانه راهنماییم میکنین.منم دعاتون میکنم.
من متاسفانه در مورد W2261VP به اون صورت اطلاعات بدست نیاوردم چون کمی جدیده اما مدل W2261V که قدیمیتره در موردش چیزهای زیادی پیدا کردم و فکر میکنم چون با هم فرقی ندارن به او صورت پس میشه از این یکی نسبت به اون نظر داد.
فقط یه سوال که ذهنم و مشغول کرده پنل این مانیتور هستش.من تو کلی از فروم ها خوندم و متوجه شدم دوتا پنل وجود داره و یا بهتر بگم برای ایران ساخته میشه که یکیش Philips هستش و دیگری AUO که دومی خیلی بهتره.من تو یه فرومی خوندم که اکثر افرادی که W2261V رو خریدن پس از خرید مونیتور رو خاموش کرده و دکمه ی منو رو نگه داشتن و مونیتور رو روشن کردن و منو رو دوباره زدن و یه لیست جدید اضافه شده و اون تو مدل پنل رو دیدن که Auo بوده.یعنی چون این سوال تو فروم پرسیده شده بود که هرکس خریده مدل پنلش چی بوده؟تمامی افراد هم که خریده بودن(W2261V)گفتن که Auo بوده.حتی یکیشون گویا تماس گرفته بوده با مادیران و اونا گفته بودن پنل فیلیپس هستش.اما...

من صبح امروز خودم با مادیران تماس گرفتم.هی منو پاس میدادن اینور اونور.چراکه جواب سوالم رو نمیدونستن.بالاخره یکیشون گفتش که پنل ها فیلیپس هستن.
حالا سوال من اینه که:
آیا این قضیه ی پنل کلا" اونقدر مهم هستش که آدم خیلی نسبت بهش حساس باشه؟
اینو واسه این میپرسم که اگه منم اینو خریدم و بعوض AUO فیلیپس بود برگردونمش یا نه؟
پنل AUO خیلی بهتره؟شما باشین اگه پنلتون فیلیپس باشه برش میگردونین؟
کلا" ببخشید من در مورد مونیتور اطلاعات چندانی ندارم.
منتظر پاسخم.
ممنون.

nima_rose
23-11-2009, 03:08
با سلام. با توضیحاتی که تو این سایت و چند سایت دیگه خوندم برای انتخاب مانیتور حسابی گیج شدم:confused: واقعا موندم بین 2261vp و w2286L و 23500 و 22500
w2286L رزولیشن 1050*1680 ولی led هست
23500 میگن کمی تار هست تصویرش واقعا اینطوریه؟؟؟؟
22500 چطور؟
2261 هم چندان تفاوت قیمتی با 23500 نداره اگه تصویرشون تقریبا یکی هست 23500 بهتر نیست؟
hdmi هم که 23500 و 22500 نداره. (البته چون برای pc میخوام شاید زیاد مهم نباشه )
در ضمن w2286L چقدر تو کیفیت با این مدل ها متفاوته؟؟؟
من تو تهران نیستم به همین خاطر به غیر 2261 مدل دیگه ای رو روشن ندیدم تا قضاوت کنم .
لطفا یکی کمک کنه

Alexilver
23-11-2009, 23:16
سلام دوست عزیز
خواهش می کنم، کاری نمی کنم.

این (http://www.digitalversus.com/article-358-4614-35.html) جالبه!

داره میگه 2261VP همون 2261V هست که مطمئنا پنل LG- Philips داره.
و2261V هم ممکنه هر دو پنل رو داشته باشه. ولی شانس اینکه پنلش AUO باشه وجود داره. پس همون 2261V رو بخرید.

در مورد اهمیت پنل اینکه خیلی مشخصات یک LCD به پنلش برمیگرده. اگر تو همین لینکی که بالا گذاشتم یکجا گفته "but a different screen" که اهمیت قضیه رو نشون میده!
به هر حال از اونجایی که اینجا ایرانه و این یک جورهایی حقه بازی LG فقط به کشور ما محدود نشده نمیشه در این مورد کاری کرد. چون اینجا فکر نکنم از شما جنسی رو پس بگیرن. حداقل فروشنده که این کار رو نمی کنه. مگر اینکه نمایندگی باشه و باهاش شرط کنید و طرف آدم درست و حسابی باشه و این چیزها رو بفهمه و . . . !

در ضمن من بالا اشتباه کرده بودم که اصلاح شد! (نوشته بودم در مورد پنل LG- Philips خوب نوشتن.)

Alexilver
23-11-2009, 23:21
با سلام. با توضیحاتی که تو این سایت و چند سایت دیگه خوندم برای انتخاب مانیتور حسابی گیج شدم:confused: واقعا موندم بین 2261vp و w2286L و 23500 و 22500
w2286L رزولیشن 1050*1680 ولی led هست
23500 میگن کمی تار هست تصویرش واقعا اینطوریه؟؟؟؟
22500 چطور؟
2261 هم چندان تفاوت قیمتی با 23500 نداره اگه تصویرشون تقریبا یکی هست 23500 بهتر نیست؟
hdmi هم که 23500 و 22500 نداره. (البته چون برای pc میخوام شاید زیاد مهم نباشه )
در ضمن w2286L چقدر تو کیفیت با این مدل ها متفاوته؟؟؟
من تو تهران نیستم به همین خاطر به غیر 2261 مدل دیگه ای رو روشن ندیدم تا قضاوت کنم .
لطفا یکی کمک کنه

دوست عزیز
شما هم اگر بحث بالا رو دنبال کنید به جوابهای خودتون می رسین.

nima_rose
30-11-2009, 02:29
از راهنایتون ممنونم.
ولی شما مقایسه ای که کردین w2261v با بقیه مانیتورا بوده,که در بازار نیست و به جاش 2261vp میاد. w2261vp از قرار ظاهر فقط کنتراستش بالا رفته شده 50000:1 با این بحثی که دوستمون راجب پنل این مانیتور مطرح کرده بازم موندم که چی کار کنم. تو ایران از اینطور برنامه ها زیاد هست
در مورد p23500 یا که شما review گذاشته بودینم مطالعه کردم. ولی در مقایسه با 2261vp چیزی دستگیرم نشد:( چون review جالبی (w2261pv) برای مقایسه با 23500 پیدا نکردم.
در ضمن این طور سایت ها هم امکانات مانیتور مثل HDMI رو جزو امتیاز دهی میزارن.
که برای pc زیاد مهم نیست. مسئله اصلی برای من کیفیت تصوریر هست. تا اونجایی که رفتم تو نخ 23500 مثل اینکه اونم زمان پاسخ دهی 2 ms response time زده ولی د اصل اینتور نیست خیلی بیشتره. یا زاویه دیدش کمی مورد داره و کم هست. عجب قضیه ای شد این مانیتور:mad:
خواهشا اگه کسی با این مانیتورا از نزدیک کار کرده کمی توضیح بده در مورد کیفیت عملی این مانیتور، مخصوصا 23500 یا 23700 چون بیشتر نظرم این مانیتور هست 1.5 اینچ بیشتره
از همه دوستان تشکر میکنم

Alexilver
30-11-2009, 02:40
دوستمون Xavira مدل W2261VPرو خریده و راضی هست. راستش من هیچکدوم رو از نزدیک ندیدم. ولی واقعا فکر نمی کنم اونقدرها تفاوت باشه.
اما در هر صورت با اینکه خودم از Samsung خوشم میاد، این دفعه LG رو ترجیح میدم.
بهترین کار برای شما هم اینه که یا خودتون برین این مانیتورها رو از نزدیک ببینین که اگر تهران باشین می تونین به بازار ایران یا رضا مراجعه کنید که تقریبا همیشه این مانیتور ها برای نمایش اونجا هستن. یا اینکه تو اینترنت بگردید دنبال نظر کاربرها.

AMD>INTEL
30-11-2009, 09:29
این مدل هم عالی هست
W2261VP
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=137

NimaElectric
01-12-2009, 08:46
این مدل هم عالی هست
W2261VP
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=137

سلام . درست ميگه اين دوستمون . منم اين مدل را دارم هيچ مشكلي نداره. تازه من براي كار گرافيگي ميخواستم و كارم خيلي حساس بود. ولي كاملا پاسخگو هست. در مورد اين بحث هايي هم كه شد در مورد پنل ها : هيچ تفاوتي توشون احساس نميشه و يك ويژگي اينها اين هست كه گارانتي هاش ماديرانه. من كه تا حالا هر مشكلي داشتم سه سوت حل شده;)
ببينش ضرر نداره
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?p=70918&posted=1#post70918

Javad_ht
07-12-2009, 21:29
این مدل هم عالی هست
W2261VP

سلام
این مدلی که گفتید ساخت مادیران زده!
یعنی ایران.
ارزش خرید داره؟
کیفیتش چطوره؟!
ممنون

javadshahvand
08-12-2009, 11:52
سلام
این مدلی که گفتید ساخت مادیران زده!
یعنی ایران.
ارزش خرید داره؟
کیفیتش چطوره؟!
ممنون

مانیتور خوبی هست خیالت راحت باشه

Javad_ht
08-12-2009, 17:30
سلام
ممنون از راهنمایی هایی که توی این تاپیک شده!
امروز این مانیتور رو خریدم.
w2261vp!
من تقریبا روزی 7-8 ساعت پای نت هستم!
کارت گرافیکم 6800 gs هستش!
الانم رزولیشن مانیتورم 1920*1080 هست!
ولی توی بعضی سایت ها که میرم یا سایت میوفته سمت راست مانیتور یا سمت چپ مانیتور!
مرورگرم هم فایرفاکسه!
یعنی یه جورایی نصف صفحه خالی میمونه.
البته سایت سخت افزار اینجوری نیست!
اینم بگم که الان از سایت انویدیا آخرین ورژن درایوری که برای گرافیکم بود گرفتم و نصب کردم.
یه مشکل دیگه که با این مانیتور دارم رنگهاشه!
یه جورایی باهاش مشکل دارم.
با مانیتور قبلیم فرق داره!
ممنون میشم اگه توی این 2 مورد راهنماییم کنید!:)

Alexilver
08-12-2009, 18:22
خب به خاطر فضای زیاد (به خصوص در عرض) که این مانیتور داره و پهنای ثابتی که برای خیلی سایتها تعریف میشه، شما در صفحه مرورگرتون فضای زیادی دارین که خالی می مونه. البته معمولا باید وسط بیفته و دو طرف خالی بمونه.. بعضی سایتها هم مثل همین فروم پهنای خودشون رو با رزولوشن منطبق نگه می دارند. به هر صورت این مربوط به مشکل مانیتور نیست.

د رمورد رنگ هم معمولا بعد از چند روز عادت می کنید. بهتره حتما درایور مانیتور رو نصب کنید و یک Color Theme استاندارد هم انتخاب کنید. برنامه مربوط به درایور انویدیا یک قسمت برای تنظیم رنگ مانیتور دارد، اون رو هم انجام بدین. ولی در کل چند روز طول می کشه عادت کنین.

مانیتور هم مبارک باشه! انشالا چرخش برات بچرخه!

cotton23
22-03-2010, 08:04
cpmhutv7 (http://cpmhutv7.insanejournal.com/)tcamejo9 (http://www.blogigo.de/tcamejo9)an0401pathy (http://an0401pathy.lol.to/)ibxb6gk (http://ibxb6gk.desiblogz.com)8u9tevu65d (http://8u9tevu65d.insanejournal.com/)