مشاهده نسخه کامل : تبادل نظر درباره معيار خريد مردم براي است?اده
AMD>INTEL
10-04-2007, 05:10
من بارها شده. كساني ديدم و ?قط موسيقي گوش ميكنند به جاي اينكه از يك صدا و اسپيكر خوب است?اده كنند . اقدام به خريدن پردازنئه دو هسته اي و رمي به مقدار زياد در حد 2 گيگ ميكنند. ما به عنوان يك سايت تخصصي بايد مشاوره هائي كه ميديم بر اساس نياز كاربر باشد. الان همه ميگن Core2 ولي محصولات Amd به صر?ه تر هست. اختلا? پر?ورمنس هم كاربر عادي متوجه نميشه. يا بحث سر باس رم و دوال چنل بودنشون. يا بستن Sli كه به نظرم من اگر يك كارت قوي بگيريد بهتر از دو تا كارت معمولي هست. يكي ديگه از نكاتي كه بهش توجه نميشه كي?يت و واتاژ پاور هست. كه اكثر اسمبل كاران سيستم از اين موضوع ميگذرند. يا همين كيس هاي Tvm به دليل نبودن سيستم ارت در ايران و سيني پلاستيكي اين كيس ميتونه مشكل ساز بشه. بعضي از دوستان به دنبال كومبو هستند ولي اختلا? كم قيمت اين محصول با Dvd Writer خريدش اشتباه هست. نكته بعدي مودم هاي چيپ Hcf يا Smart Hcf چيپست هاي قديمي كه روي برد مودم قرار ميگر?تن. اگر به دنبال مودمي هستيد كه تو ويستا اتوماتيم شناسائي بشه از چيپ Hsfi است?اده كنيد. نكته ديگري اين چيپ داره سازگاري با بردهاي جديد هست.
?علا اين نكات به ذهنم رسيد
vbigdeli
10-04-2007, 12:18
آقا امید دمت گرم که این بحث را مطرح کردی،الان با توجه به اطلاعاتی که داریم،به نوعی مسئولیت این اطلاعات را هم بدوش می کشیم،من دوست داشتم این بحث را راه بیندازم،ولی Rax دیگه پست نمی زنه،بهرحال ممنون. :)
مودم گیگابایت تقلبیش تو بازار نیست؟ من شنیدم بازار مودم خیلی اوضاعش خرابه!
به گارانتی آواژنگ توجه کنید. از ?روشگاه های معتبر تهیه کنید.
AMD>INTEL
20-10-2007, 21:39
مودم گیگابایت تقلبیش ممکنه باشه . ولی به کارت گارانتی آواژنگ و هولوگرامش دقت کنید . مودم axtrom هم همین هست . دقیقا مثل گیگابایت هست از نظر کی?یت و با گارانتی آواژنگ
مودم گیگابایت تقلبیش ممکنه باشه . ولی به کارت گارانتی آواژنگ و هولوگرامش دقت کنید . مودم axtrom هم همین هست . دقیقا مثل گیگابایت هست از نظر کی?یت و با گارانتی آواژنگ
ولی توی سایت گیگابایت در قسمت محصولات هیچ اثری از مودم نیست! (چرا؟! یعنی یه مودم اینقدر بی ارزشه؟)
به نظر من پشتیبانی از مصر? کننده خیلی مهمه و یکی از اصلی ترین معیارها برای انتخاب برنده.
پس هیچ پشتیبانی وجود نداره و درایور مودم گیگا بایت رو نمیشه از توی سایت گیکابایت دانلود کرد.(من که اصلا به plug &play رضایت نمیدم!) حداقل زیــسابر زحمت آپلود ?ایل درایور ویستـا (http://www.z-cyber.net/support_drives.html) رو کشیده! درضمن آقا امید ممنون میشم یه کمی در مورد انواع چیپ های مودم ما رو راهنمایی کنی، یعنی 3 تا چیپ بهتره؟!!
با تشکر
چیپهای جدیدتر Hsf هستند که سه چیپ نیستند و یک چیپ کار سه چیپ قبلی Hcf رو انجام میده. درایور ویستا در یک Cd همراه مودم گیگابایت هست.
AMD>INTEL
21-10-2007, 20:57
مهم چیپستش هست که Hsf هست . مهم برد هست که جواب داده . مهم این هست که تو ویستا بدون نیاز به نصب درایور دیتکت میشه
Alireza123
07-11-2007, 01:48
یکسان سازی قطعات کامپیوتر مثل سرعت رم با سی پی یو. هارد با سرعت بالا. ساتا بودن هارد
مثل من هیچ وقت این کارو نکنید
مادربورد بخرید 280 هزارتومان
سی پی یو بخرید 137 هزارتومان
رم بخرید 2تا 512 667هرتز
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.