PDA

مشاهده نسخه کامل : زنگ ت?ریح

saeid2001
12-04-2007, 21:52
بچه ها گ?تم یه تاپیک هم باشه برای زنگ ت?ریح و خنده.خلاصه هر چی جک " اس ام اس " ا?" و عکس های جالب و دیدنی دارین بذارین اینجا.

جز تو از هيچ کسي پي ام نميخوام! بي تو من ياهو مسنجر نميخوام! تو که نيستي سيستممو نميخوام! يکي پرسيد اگه آي دي ات هک بشه؟ حتي اين خيال زشتو نميخوام! من تو را ميخوام...تو را ميخوام اونا را نميخوام

سخت ترين تست كنكور 86 : 1)هاهاهاها 2)هاهاهاها 3)هاهاهاها 4)هاهاهاها حالا سوال : در كدام گزينه گل مراد داره گريه ميكنه؟؟

عمـــــو ?يلتربا?… بله؟ ?يلتر منو با?تي؟ بـــــــــله پشت وب انداختي؟بــــــــله بابا اومده؟ نــــــخير چرا نيومده؟ ?يلتر بوده!! عمـــــــو ?يلتر با?؟ … بله؟ ?يلتر خوب داشتي؟ نـــــخير سرعت خوب داشتي؟ نــــــــخير قيمت کم داشتي؟ نــــــــخير اينترنت ملي هم داشتي؟ بـــــله عمو ?يلتربا?؟ … بـــــله؟ خيلي مخلصيم

شباهت آقايون با آگهي بازرگاني چيست؟ شما نمي توانيد يک کلمه از حر? هاي آنها را باور کنيد و هيچ چيزي براي زماني بيش از 60 ثانيه دوام نمي آورد

غضن?ر ميره رستوران، گارسون ميخواد بزارتش سر كار ميگه: غذاي امروز «كوجی پورو تياپو?و ساخارينو گلاسه» با «ليمو» است! غضن?ر ميگه : «كوجی پورو تياپو?و ساخارينو گلاسه» با چي

به دختره مي گن اگه دنيا رو بهت بدن چي كار مي كني مي گه من ?علا مي خوام درسمو ادامه بدم

عروس خانم دوشيزه ************* آيا وکيلم شما را به مهر : گوگل عدد سکه بهار آزادي / يک وب کم / سند يک سايت اينترنت اختصاصي دات کام / يک مودم Idsl / اينترنت پرسرعت به اندازه طول عمر نوح! / Lcd و شمعدان / يک هدست بي سيم / چهارده روم اختصاصي به نيت چهارده ... / پنج گيگا بايت ميل اينباکس اختصاصي به نيت پنج ... به عقد دائم آقاي در بياورم ؟ جمعيت : عروس ر?ته آ? هاش رو چک کنه!!! حاج آقا : براي بار دوم آيا وکيلم ؟ جمعيت : عروس ر?ته ويروس کش آپديت کنه

از يه لره ميپرسن تو شما آدم مشهور هم هست ميگه آره .... سو?يا ل?ره ! ، اليزابت تاي ل?ر ، ل?ر و هاردی .... يه ماده شيميائی هم هست که اختراع خودمونه بهش ميگن کل?ر

ضمنا اگه جک ها بيمزه است به خوشمزگي خودتون درستش کنيد

saeid2001
17-04-2007, 09:52
غضن?ر ميره رستوران، گارسون ميخواد بزارتش سر كار ميگه: غذاي امروز «كوجی پورو تياپو?و ساخارينو گلاسه» با «ليمو» است! غضن?ر ميگه : «كوجی پورو تياپو?و ساخارينو گلاسه» با چي

دو تا دانمارکی با هم همسایه بودن ... هر سی ثانیه برق یکیشون می ر?ت ... تحقیق می کنن می بینن از چراغ راهنمایی برق ميدزدیدن

ديگه از چشم ا?تادي . مي ?همي؟ ..............صا? ا?تادي تو قلبم

يه مرده ، زنشو تو یه ?یلم بد می بینه آخر ?یلم میگه خدا شکر که ?یلم بود

يارو ميره حرم داد می‌ زنه : آقايون شلوغ نكنيد! حاجت ها قاطی‌ می‌شه! من پارسال اومدم ، حامله شدم

غضن?ر میره بالای پل عابر پیاده داد می زنه حالا من خر،من ن?هم، آخه شما این رودخانه می بینید که اومدین روش پل زدین

پيروزي ا?تخار آميز دانشمندان ايراني در عرصه انرژي هسته اي و دستيابي آن عزيزان به اورانيوم غني شده رو ولش کن "خودت چه طوري؟

يه برره ای میمیره ، شب اول قبر ۶۲ تا ?رشته میان سراغش. ۲تاشون سوال می کردن .... ۶۰ تاشون حالیش می کردن

يارو زنگ میزنه ۱۱۰ میگه آقا پدال گاز و پدال ترمز و پدال کلاچ و ?رمون و دنده رو دزدیدن! پلیس میگه ، برو صندلی جلو بشین

يه روز يه بابائی سوار تاکسی ميشه ، به راننده ميگه آقا لط?ا من را دو ن?ر حساب کنين ، راننده برميگرده ميگه من تو رو پشه هم ...... حساب نميکنم

دکتر نظام وظي?ه پسر لاغری را معاينه کرد و در برگه نوشت : معا?، به دليل ضع? جسماني
پسره با خوشحالي گ?ت : آخ جون ?وری ميرم زن ميگيرم
دکتره نوشت : و همچنين ضع? عقلاني

غضن?ر تو اتوبوس كنار يه خانم چاقي نشسته بود يه نيگاه به خانومه کرد و گ?ت : راستي خانم اسم شما چيه
خانمه گ?ت : غنچه
غضن?ر گ?ت : شما وا بشين ديگه چي چي ميشيد

ميدوني ?رق تو با راه چيه؟؟؟...................................... ....................... راه رو بايد بري تا به آخرش برسي اما تو خودت آخرشيييييي!!!

اگه گ?تي ?رق سوزن با ?رقون چيه؟؟؟...................................... .................................. كور خوندي ?كر كردي هميشه اين آخر جوابه؟!!!!

رشتی را پاس بداریم: -------- ك?ش : ن?ربر، دمپایی : منبر، ماشین : مراكش ، آینه : من درش پیدا، شیشه : اونورش پیدا، حمام : پاكستان، دوش: آب چرخ كن ، چنگال : یكی بود یكی نبود، بادمجان: خيار عزادار ، كشتی : تش خیس ، قایق : ك?تر، ویلن : میره و میاد خوشم میاد، مگس : پرویز ، خرمگس: سيد پرويز ، مادر: رسواي عالم ، پدر: معماي ناشناخته

Saeed
09-07-2007, 15:09
این هم از همونع دوستی در قرن 21

http://i18.tinypic.com/6617faa.jpg

vbigdeli
09-07-2007, 16:42
ای خدا بگم چیکارت نکنه بی معر?ت اینکه عکس خودمه برات ?رستادم :d

داش سعید تاپیک قبلی را هم بی زحمت پاک کن.

vbigdeli
09-07-2007, 16:44
لره تو ص? نونوايي ايستاده بوده نانوا بهش ميگه هر كي اومد بشت سرت بگو نمونه نون گيرش نمياد لره هر كي ميومده ميگ?ته بيا جلو من وايسا بشته سره من نون گيرت نمياد.