PDA

مشاهده نسخه کامل : نظر شما درباره ي خريد اسكنر Genius HR6X Slim

New World
13-04-2007, 00:37
سلام
يه اسكنر ميخواستم بگيرم ديدم قيمت مناسبي داره. با توجه به مشخصاتش نظرتون چيه ؟

Flatbed Scanner / 600dpi - CCD / TPA Slim Scanner
Super CCD Slim design 600dpi TPA Scanner
The Genius ColorPage-HR6X Slim has true optical resolution up to 600 dpi with interpolation up to 19,200 dpi; and has superior 48-bit hardware color depth for more realistic tones. Features include five easy touch buttons for fast Scan, Print/Copy, File/Fax, Text/OCR, and Web/E-mail. It also includes a transparency adapter for multiple positive and negative film scans. An Auto/Unlock function prevents any damage to the ColorPage-HR6X Slim scanner and it includes a base stand for easy storage when not in use.
The ColorPage-HR6X Slim scanner includes great software to enhance your scanning experience. So make a difference in your scanning tasks with the new ColorPage-HR6X Slim scanner.

قيمتش 50 تومن هستش

اينم هست : Canon Lide 25

با اين مشخصات:
LiDE 25 مشخصات ?نی رومیزی تخت رنگی/ بدون نیاز به آداپتور برق نوع اسکنر CIS سیستم اسکنر 2400*1200 نقطه در اینچ دقت 19200-25 نقطه در اینچ قابلیت ا?زایش دقت USB 2.0 خروجی رنگی :48بیت ورودی/24بیت خروجی خاکستری: 16 بیت ورودی /8 بیت خروجی طی? رنگ A4, Letter (ابعاد 297*216 میلیمتر) سطح قابل اسکن 16 ثانیه سرعت اسکن اولیه 16 میلی ثانیه/خط (600 dpi) سرعت اسکن رنگی 5/3 میلی ثانیه /خط (600 dpi) سرعت اسکن طی? خاکستری /سیاه و س?ید - سرعت اسکن ?یلم - انواع ?یلم مصر? 2/5W (حداکثر),1/4W (stand by( تغذیه برق از طریق پورت USB برق حدود 1/4 کیلوگرم وزن دما:5-35 درجه سانتیگراد رطوبت :90%-10%RH محیط 34*383*256 میلیمتر

با همون قيمت. نظرتون چيه. لط?ا سريعتر !
با تشكر

Rostamiani
09-08-2007, 09:31
اسکنر های Genius سرعتشون خیلی کمه!
من این اسکنر رو از نزدیک دیدم. واقعا کنده
تا وقتی مارک هایی مثل Canon و HP هست سراغ Genius نرو!

Ahmadi
09-08-2007, 12:22
با سلام

درمورد محصولات شرکت Genius با توجه به اينکه اينجانب مشاور بازار ايران جنيوس هستم خواستم توضيحاتی رو داده باشم.
خوب توليدات اين شرکت در ديد کلی از کي?يت مطلوبی برخوردار هستند و يکی از برندهای مطرح در بازارهای جهانی محسوب ميشند، اما از اونجايی که هر برند در توليد محصولاتش از نقاط قوت و ضع? برخوردار هست، در مورد برخی محصولات بايد با تحقيق بيشتر انتخاب درست رو کرد.

اگه سوال خاصی بود اين ايميل بنده در شرکت Genius هست.
Ahmad_ahmadi@geniusnet.com.tw

شاد باشيد...:)

AMD>INTEL
09-08-2007, 12:32
منم تا حالا مشكل خاصي از برند جنيوس نديدم . از قديم مطرح بوده . زماني خودم داشتم

saeid_alipour
16-08-2007, 23:04
من با Canon موا?قترم....

youtube
04-09-2008, 15:23
با سلام و عرض احترام

بنده از همين نوعي كه عنوان شده ( Genius ColorPage-HR6X Slim ) استفاده كردم ولي به قول دوستمان اين مدل از جنيوس از سرعت خوبي برخوردار نيست. البته با مدلهاي ديگر از اين نوع مارك و يا ماركهاي ديگر بازارا كار نكردم و بايد ديد نظر كارشناسان در اين رنج قيمت اسكنر چه مارك و مدلي خوب است؟!

بنده خود به دنبال يك اسكنر با كيفيت و با سرعت خوب با قيمتي بين 50 الي 100 هزارتومان ميگردم.

از دوستاني كه اطلاعاتي كاقي در اين رابطه دارند لطف كنند در همينجا قيد بفرمايند.

با سپاس فراوان