مشاهده نسخه کامل : ت?اوت نسخه 64 بیتی ویندوز با 32 بیتی چیه؟
reza_sadeghi
13-04-2007, 21:30
سلام.
این جا چند تا سئوال هست...ممنون می شم به ترتیب پاسخشونو بدونم.
1- ت?اوت نسخه 64 بیتی ویندوز با 32 بیتی چیه؟
2- از کجا می تونم مطمئن بشم که هم سیستم عامل و هم سی پی یو از نوع 64 بیتی هست یا 32 بیتی؟
3- آیا CPU از نوع Intel Core 2 Due به صورت 64 بیتی است یا 32 بیتی؟
4- ت?اوت CPU های Dual Core با Core Due چیه؟
5- آیا همه نرم ا?زارهایی که برای سیستم عامل 32 بیتی نوشته شده اند روی نسخه 64 بیتی هم اجرا می شوند یا محدودیت نرم ا?زار وجود داره و ?قط باید از نوع 64 بیتی باشه؟
با تشکر.
1- مشخصه، نسخه 32 بیتی برای است?اده در سیستم های با پردازنده 32 بیتی (البته با 64 بیتی هم سازگاره) و نسخه 64 بیتی برای است?اده منحصرا در سیستم های با پردازنده های 64 بیتی
2 - خوب روی پکیج ویندوزی که میخری نوشته 32 بیت یا 64 بیت. بعضی ?روشنده ها نسخه 32 بیت و 64 بیت رو با هم داخل یک دی وی دی می?روشن. پردازنده هم مشخصا از روی مدلش میشه ?همید 64 بیتهستن یا نه. پردازنده
های athlon 64 و core2 و سری پنتیوم D و بعضی مدل های پنتیوم و سلرون 64 بیت هستن. برای تشخصیص دقیق باید از برنامه ای مثل CPU-Z است?اده کنی (در بخش دانلودهای سایت وجود داره)
3 - 64بیتی
4 - core duo در حقیقت اسم مدل پردازنده هست . میتونه دو هسته ای باشه که در اون صورت core2 duo میگن و تک هسته ای باشه که ?قط core duo گ?ته میشه. dual core هم به معنای دو هسته ای هست.
5 سیستم های 64 بیتی کاملا با نرم ا?زار های 32 بیتی (به شرط نصب بودن سیستم عامل 32 بیتی بر روی یک سیستم با پردازنده 64 بیتی) سازگار هستن. اما وقتی سیستم عامل شما 64 بیت باشه و بخوای از نرم ا?زار 32 بیت است?اده کنی، به خود برنامه بر میگرده، بعضی برنامه ها در این حالت اجرا میشن، بعضی ها نه که باید در حالت 32bit emulator ویندوز است?اده کنید. اکثر برنامه های معرو? نسخه 64 بیتی هم دارند.
در ادامه توضیحات سعید جان بنده هم جسارتا به یک نکته اشاره کنم و آن ت?اوت میان نسخه 32 بیتی و 64 بیتی است.
نسخه 64 بیتی نسبت به نسخه 32 بیتی از حا?ظه مجازی و ?یزیکی بیشتری پشتیبانی می کند و از سرعت بیشتری در مدیریت حا?ظه و رجیسترها بهره مند است.
بنابراین برای منی که لب تاپم از cpu cor2dou بهره میره توصیه میکنید ویستا 64 بیتی نصب کنم یا 32 بیتی
البته من هر دوشو نصب کردم تا حالا و خودم احساسم بر این بود سرعت ویستای 64 بیتی بیشتر بوده ولی مشکلی که داریم اینکه اکثر برنامه ها نسخه 32 بیتی ایش در دسترس تره و بعضی هم 64 بیتی ندارن ظاهرا
در هر حال توصیه میکنید سری اول 32 بیتی نصب کنیم یا 64 بیت چون خود شرکت های معرو? مثل دل و توشیبا الان نسخه 32 بیتی میزارن دلیلش اینه یا بخاطر ت?اوت قیمت احتمالی ایناست ؟
vbigdeli
14-04-2007, 18:09
قیمت مدلهای 32 بیت و 64 بیت هیچ ?رقی با هم ندارن و شما وقتی که ویستا 64 بیتی را خریداری کنید،انگار که لیسانس نسخه 32 بیتی را هم خریده نموده اید.
ebinem173
19-07-2007, 00:58
اگر cpu 64 بیتی باشه و ویندوز هم 64 بیتی باشه در نصب و اجرای بازیها چی ؟ مشکلی پیش میاد؟
البته منظورم بازیهای درپیت و بی در و پیکر نیست
?کر نکنم مشکلی پیش بیاد. چون سی پی یو های 64 بیتی خیلی وقته وارد بازار شدند.
reza_sadeghi
19-07-2007, 02:30
لط?ا دوستانی که از این نوع CPU ها و سیستم عامل های 64 بیتی برای مدت طولانی و حر?ه ای دارن است?اده می کنن از تجربیاتشون بگن.
من هم دقیقا برای Laptop ام خواستم XP 64 بیتی رو نصب کنم و این کار رو روی Core 2 Due انجام دادم.
مشکلم برای درایورها بود بیشتر.
ضمنا چون به شدت نگران ناسازکاری برنامه ها بودم و وقت کا?ی برای تست نداشتم پاکش کردم و همون 32 بیتی رو گذاشتم.
در مورد سرعتش من تصورم بر این هست که روی سیستم های معمولی که تا نهایتا 2 گیگ Ram داره ت?اوت محسوسی بین 32 بیتی و 64 بیتی نیست.
64 بیتی بیشتر برای Ram های بالای 4 گیگ است?اده میشه که 32 بیتی اون ها رو ساپورت نمی کنه.
مسلما سرعت ?ضایی سیستمی که بیشتر از 4 گیگ Ram داره حتی با 32 بیتی هم آدم رو میخکوب می کنه.
به نظرم این سیستم عامل بیشتر برای Server ها کاربرد داره که نیاز به پردازش های ?وق العاده سریع دارن و همین طور نیازی نیست که برنامه های کاربردی و Game های زیادی روی اون اجرا کرد.این طور نیست؟
به هر حال ضمن تشکر از دوستانی که تا حالا نظراتشون رو گ?تن از بقیه هم که تجربه ای در این زمینه دارن دعوت می کنم نظراتشون رو بیان کنن.
با تشکر.
AMD>INTEL
19-07-2007, 12:37
الان مشكل درايورها تا حدي حل شده تمام سايت ها سازندگان قطعه درايورهاي 64 بيت رو دارند حتي براي ويستا 64 بيت
reza_sadeghi
19-07-2007, 13:43
حقیقتش دنبال درایور گرا?یک ATI Catalyst Mobile Radeon X1400 برای NoteBook Dell هستم که پیدا نشد.
در ص?جه اصلی سایت (http://ati.amd.com/support/driver.html)ATI این درایور برای ویندوز ویستا به صورت 64 بیتی ارائه شده اما برای ویندوز XP متاس?انه هنوز نه.
دوستان توجه کنن که درایور موردنظرم حتما باید Mobility باشه در غیر این صورت نصب نمیشه. نسخه Radeon معمولیش رو سعی کردم نصب کنم که ایراد میگیره و میگه نمی تونه روی این سیستم نصب بشه.
البته راهکاری که هست اینه که از ویستا 64 بیتی است?اده کنم اما من حالم از User Interface ای که داره به هم می خوره و رنگ بندی و محیط XP و شکل ?ولدرها و.....بعد از 4 سال عادت کردم. :D
این روزها دارم سعی می کنم درایور 64 بیتی برای ویستا رو بگیرم و روی XP هم امتحان کنم اما با توجه به حجم زیادی که داره نگران اینم که مشکلم برطر? نشه....
ضمنا شاید بگین XP حتی 64 بیتی اون خودش کارتم رو میشناسه و نیازی به درایور نیست. کاملا درسته منتها به دلیل این که مدام بین TV و Notebook ام Switch می کنم این امکان ?قط با نصب Catalyst ?راهم میشه و در غیر اون صورت نمیدونم آیا راهی وجود داره که بتونم تصویر رو از طریق این کارت به TV منتقل کنم.
نرم ا?زاری بدین منظور به نام TV Tool توسعه داده شده اما ?قط برای کارت های Nvidia هست و برای ATI کار نمیده.
این ?علا بزرگ ترین سد برای است?اده از XP 64 بیتی هست.
ضمنا ویندوز64 XP بیتی ای هم که دارم Service Pack 1 هست و باید 2 اون رو هم تهیه کنم.
خلاصه این که اگه کسی برای ویندوز XP راه حلی داره لط?ا راهنمایی کنید که در اون صورت بلادرنگ اقدام به نصب XP نوع 64 Bit روی Laptop ام خواهم نمود.
soroushi
03-09-2007, 13:23
روی یه سیستم عامل 64 بیتی میشه قطعات سخت ا?زاری که درایور 32 بیتی دارند رو نصب کرد ؟(قطعاتی که درایورش تو سیستم عامل نیست)
کلا نصب برنامه های 32 بیتی روی سیستم عامل 64 بیتی امکان پذیره یا نه ؟ در صورت نصب چه اشکالاتی ممکن بوجود بیاد؟
masoud123
03-09-2007, 13:35
در مورد درايور 64 بيتي در بعضي قطعات درايور 32 براي 64 بيتي جواب مي ده والي اصلا كارايي لازم رو به همراه نمي ياره و اصلا توصيه نمي شه و بايد درايور 64 بيتي كه اكثر كمپاني ها بصورت جدا عرضه مي كنند است?اده بشه.
روی یه سیستم عامل 64 بیتی میشه قطعات سخت ا?زاری که درایور 32 بیتی دارند رو نصب کرد ؟(قطعاتی که درایورش تو سیستم عامل نیست)
کلا نصب برنامه های 32 بیتی روی سیستم عامل 64 بیتی امکان پذیره یا نه ؟ در صورت نصب چه اشکالاتی ممکن بوجود بیاد؟
یعضی از درایورهای 32 بیتی برای نصب در ویندوز 64 بیتی به کار می آیند اما اصلا توصیه نمیشه که این کار را انجام دهید.
در مورد نصب برنامه های 32 بیتی در ویندوز 64 بیتی هم ویندوز های 64 بیتی از تکنولوژی شبیه سازی برای اجرای برنامه های 32 بیتی است?اده می کنند و شما دارای 2 ?ولدر Program Files خواهید بود که بر حسب تشخیص سیستم عامل برنامه ها 32 بیتی و 64 بیتی از هم جدا شده و در ?ولدر مخصوص خود نصب می شوند اما یک نرم ا?زار 32 بیتی هیچ موقع کارایی یک نرم ا?زار 64 بیتی را نخواهد داشت اگرچه به جهت است?اده از ویندوز 64 بیتی سرعت اجرای برنامه های 32 بیتی هم در این ویندوز بیشتر از اجرای آنها در ویندوز های 32 بیتی است.
بعضی از نرم ا?زارها هم با وجود تکنولوژی شبیه سازی در ویندوز 64 بیتی قابل اجرا نیستند و باید منتظر نسخه 64 بیتی آن باشید.
به طور کلی درایورهای سخت ا?زاری 64 بیتی پیشر?ت بهتری نسبت به نرم ا?زارهای 64 بیتی داشته اند و هنوز نرم ا?زارهای 64 بیتی زیادی نوشته نشده است و اکثرا از نرم ا?زارهای 32 بیتی در این ویندوزها باید است?اده کرد.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.