PDA

مشاهده نسخه کامل : هارد

roozbeh99
23-04-2007, 14:02
سلام هارد دوستم مدل maxtor هست که به تازگی خراب شده البته وقتی به عنوان slave باشه سیستم اونو detect میکنه ولی به صورت primary detect نمیشه و وقتی هم که slave بالا میاد درایوهای اون همه هستن ولی وقتی میخای اونارو open کنی میگه که باید درایو format کنی به نظر شما من چکار میتونم بکنم ایا راه حلی وجود داره یا نرم ا?زار خاصی برای این کار هست اگر باشه ممنون میشم.در ضمن این هارد حدود 60GB اطلاعات مهم داره میخام recovery کنم.

AMD>INTEL
23-04-2007, 14:37
از برنامه easy recovery است?اده كنيد. اگر تجربه نداريد به دست كسي كه وارد هست بسپاريد

roozbeh99
26-04-2007, 00:20
از برنامه easy recovery است?اده كنيد. اگر تجربه نداريد به دست كسي كه وارد هست بسپاريد

سلام دوست عزیز با تشکر من با نرم ا?زار recovery my files کار کردم و طریقه recovery بلدم مشکل اصلی من اینه که وقتی میخام درایوهارو open بکنم سیستم میگه باید درایو format بکنی میخام بدونم ایا نرم ا?زاری وجود داره که جلو این کارو بگیره. ایا امکان داره که مشکل از یه ویروس باشه؟ لط?ا راهنمایی کنید.

AMD>INTEL
26-04-2007, 00:31
به احتمال زياد پارتشين ها به صورت raw در اومدند كه با easy recovery ميشه . بازيابي كرد .

hiwa
29-05-2007, 19:47
easy recivery حر? اول رو میزنه اگه نشد با partition magic هم یه تستی کن

roozbeh99
19-07-2007, 15:32
با تشکر از admin محترم و دوستان خوب با راهنمایی شما عزیزان مشکلم حل شد وکل هارد را البته با نرم ا?زار My recovery files بازگردانی کردم با کمال احترام وتشکر مو?ق باشید.