مشاهده نسخه کامل : مشكل درج تصاوير آپلود شده در پستها
سلام
وقتي يك تصويري رو آپلود ميكنيم و ميخوايم اون رو تو پستمون نشون بديم ، بجاي اينكه خود تصوير رو نشون بده لينكش رو نشون ميده :
اين يك نمونه از اين مشكل :
http://www.sakhtafzar.com/forum/showpost.php?p=469&postcount=4
سلام.
خوب این طبیعیه. وقتی شما یه تصویر رو آپلود میکنید این تصویر با یک شناسه خاص توسط یک اسکریپت php ?راخوانی میشه. به همین خاطر گذاشتن این اسکریپت و کد تصویر در تگ [IMG] باعث شناخته شدنش به عنوان یک ?ایل غیر تصویر (php) خواهد شد.
اگه لازم هست که تصویر حتما به نمایش در بیاد بهتره در سایت هایی مثل tinypic و ... آپلود کنی در غیر این صورت در ftp سایت.
vbigdeli
07-03-2007, 21:34
سعید جان جناب حقدوست درست می ?رمایند،?روم ی خورده ایراد های جزیی داره.
سعید جان جناب حقدوست درست می ?رمایند،?روم ی خورده ایراد های جزیی داره.
:( آره چند تا ایراد جزیی داره ایشاله حل میشه. حالا شما کدوماشو متوجه شدی؟
vbigdeli
08-03-2007, 02:26
بعضی از اوقات در لیست تاپیک ها یا ص?حه آغازین ?روم، آخرین پست را مثلا پست من نشون میده،ولی وقتی که آخرین ص?حه همون تاپیک را میارم،آخرین پست واسه یکی دیگه هستش(پست آخرین کسی هستش که من بعد از ایشان پست زدم) و خلاصه انگار پست ثبت شده،ولی نمایش داده نمیشه!
ی مشکل دیگه هم برای مدیریت پیوست ها هستش،من برای تاپیک "محصولات کولر مستر در ایران" اولش عکس را attach کردم،ولی عکس پیوست نشد! بعداز refresh کردن و ... مجبور شدم که عکس را آپلود کنم و لینک عکس را بدم که بعد از گذاشتن عکس،یهو هر دو عکس ظاهر شدن،یکی به عنوان پیوست و دیگری هم که در داخل پست گذاشته بودم..
مشکل بعدی که ?ک کنم از مرورگر من که اپرا هستش اینکه وقتی که پست سریع می زنم،چون ص?حات به صورت Ajax هستش،بدون لود کردن مجدد ص?حه،میگه که پست شما در حال بار گذاری هستش ولی همین طور اونجا گیر میکنه و من بعد از 10 ثانیه ص?حه را refresh می کنم! این مشکل را در هیچ کدوم از ?روم های دیگه ندیدم.
چاکر آقا سعید گل.
vbigdeli
08-03-2007, 02:38
در ضمن سعید جان در مورد سرور سخت ا?زار دات کام هم چیزی نگ?تی راستی،این هاست برای لینوکس خیلی عالی هستش و من 1 ساله ازشون هاست می گیرم:
www.hostony.com
ماهی 10 دلاره،ولی 2 ترابایت پهنای باند داره و همیشه هم آنلاین هستش.
اگه سرور میخوای:
www.xlhost.com هستش که ساپورت ایرانی هم داره،یعنی با یکی از بچه هاشون که ایرانیه ر?یق شدم ;)
سرور هاشون هم اگه دروغ نگم خیلی خوبه.
اینارو گ?تم،چون دیدم آلکسا رنک ?روم خیلی خوبه و بین 200 هزار سایت اول دنیا هستش،البته پرشین تولز که بین 6 هزار سایت اول بودش.
ممنون..مشکلاتی که گ?تی برای خودم هم پیش اومده، احتمالا با آپدیت کردن vB که قراره پرهام عزیز زحمتش رو بکشه حل میشه.
در مورد سرور هم ?علا دو سه ماهی از سرور ?علی باقی مونده پیگیر این قضیه هم خواهیم بود.
خوب البته مقایسه کردن این ?وروم که 6 ماه از عمرش نمیگذره با پرشین تولز خیلیه ها!
vbigdeli
08-03-2007, 17:01
البته ایراد ها ?قط همین نیست،موقعی که برای یک تاپیک قابلیت ارسال ایمیل را انتخاب می کنیم،کلان محتویات پست جدید که ارسال میشه،به صورت کد HTML نمایش داده میشه!!!
و وقتی هم که یک PM جدید میگیرم،این مشکل وجود داره،پس کلان بخش ارسال ایمیل ?روم مشکل دار هستش سعید جان. اگه خواستی از outlook برای هر دو مشکل ذکر شده عکس بذارم ببینی.
در ضمن الان هم اومدم آپلود کنم و در ص?حه ای که برای انتخاب ?ایل مورد نظر برای آپلود اومد،یک عکس انتخاب کردم،ولی بعد از آپلود که به یک ص?حه جدید redirect شد،این ص?حه وجود نداشت و این ایراد را گر?ت:
آدرس مورد نظر وجود ندارد. علت : 1-آدرس را اشتباه تایپ کرده اید. 2-این ص?حه توسط مدیر سایت پاک شده است.
بهتره ی روز وقت کامل بذارید و به عنوان debugger مشغول گر?تن مشکلات ?روم باشید سعید جان
نوکرتم،تو یاهو آنلاین هستی،ولی جواب نمیدی!
سلام، بازم ممنون از توضیحاتت...
مطمنی که تنظیمات outlook درسته؟
?کر میکنم بیشتر این مشکلات با آپدیت کردن به vb 3.6.5 حل بشه.
راستش اینترنتم با یاهوو مسنجر مشکل داره مرتب dc میشه. مثل اینکه یادش ر?ته چراغ رو خامشو کنه یاهوو :d
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.