مشاهده نسخه کامل : اوور گرا?یک آنبورد
من تازه داشتم خیر سرم اوور کردن رو یاد می گر?تم و کارتم و اوور می کردم که اون مشکل پیش اومد و مجبور شدم یه مادربورد آنبورد بگیرم و کارت قبلی رو بدم بره.
حالا این گرا?یک آنبورد رو هم میشه اوور کرد یا نه؟
البته تو بایوس میشه ?رکانسش رو زیاد کرد ولی خب تا چقدر؟ یعنی هی باید ر?ت تو بایوس و اومد بیرون و ر?ت تو ویندوز تا تست کنم ببینم مشکل داره یا نه؟
یا با همون ntune زیادش کنم؟
کلا این آنبورد چه جوریاس و باید چه جوری اوور و تستش کرد؟
(این نسبت به کارت قبلیم که 9550 بود چه جوریاس؟)
با همون نرما?زارهاي تحت ويندوز ?كر كنم بشه
منظورتون همون ntune یا چیزه دیگه؟ آخه ریواتیونر گزینه ای برای اوور نداشت!
AMD>INTEL
24-04-2007, 17:08
گرا?يك آنبرد رو اور نكني بهتر هست. چون دردسرش زياد و امكان آسيب ديدنش خيلي هست
چون داخل تراشه مادربرد قرار داره به تراشه مادبرد هم حرارت و ... ?شار میاره. نمیدونم اصلا میخوای آورکنی که به چه هد?ی برسی! اگه دو برابر هم بشه ?کر نکنم تاثیر خاصی داشته باشه!
AMD>INTEL
24-04-2007, 23:29
بله . ممكنه 2% بهتر بشه كه ارزش نداره چون به شدت باعث داغ شدن چيپست مادربرد ميشه
AMD>INTEL
24-04-2007, 23:29
بله . ممكنه 2% بهتر بشه كه ارزش نداره چون به شدت باعث داغ شدن چيپست مادربرد ميشه
چون داخل تراشه مادربرد قرار داره به تراشه مادبرد هم حرارت و ... ?شار میاره. نمیدونم اصلا میخوای آورکنی که به چه هد?ی برسی! اگه دو برابر هم بشه ?کر نکنم تاثیر خاصی داشته باشه!
بابا من که بلد نبودم داشتم تازه یه چیزایی یاد می گر?تم که ... گ?تم شاید بشه اینم اوور کرد یه چیزای دیگه ای هم یاد بگیرم. همین.
پس باید با همین ساخت دیگه. ای بابا
اونقت اوور خود سی پی یو چی ممکنه روی گرا?یک موثر باشه یا نه؟
آورکلاک پردازنده رو همه چی تاثیر مثبت داره، اما در بازی ها به اندازه آورکلاک مستقیم کارت گرا?یک موثر نیست
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.