PDA

مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی...(سوال)

push
26-04-2007, 03:48
بهترین تقسیم برای پارتیشن بندی هارد چیه؟

Saeed
26-04-2007, 10:46
چیزی به عنوان بهترین برای پارتیشن بندی وجود نداره. تنها نکته تعداد و حجم درایو های مورد نیاز هست.

AMD>INTEL
26-04-2007, 14:04
اگر منظورت برنامه هست. برنامه هاي پارتشين بندي كه توسط شركت هاي سازنده ارائه ميشوند بهترين انتخاب هستند.
درايو c رو معمولا 18-20 گيگ ولي بازم بستگي به نياز كاربر داره.

push
29-04-2007, 01:47
خبلی خیلی ممنون
راهنمایی خوبی بود.

هیچ
16-06-2007, 11:05
این با?ر هم جزو حجم خود هارد هست یا نه؟
آخه با ویندوز که پارتیشن بندی می کنم یه 8 مگ تهش میذاره کنار ولی با برنامه های پارتیشن بندی مثل اکرونیس ترو ایمیج یا نورتون گاست که پارتیشن بندی می کنم وقتی می خواد ویندوز رو نصب کنه دیگه اون 8 مگ نیستش مگه این که باخود ویندوز مثلا یکی دو تا پارتیشن آخر رو پاک کنم و دوباره درست کنم که اونوقت ویندوز دوباره یه 8 مگ میذاره کنار.

t_scorpion_r
21-08-2007, 15:38
این هشت مگی که میگین ?ضای بیهوده ی هارد دیسک هست.هر هاردی از چند دیسک مغناطیسی مثل سی دی ?قط با ت?اوت در مغناطیسی بودن تشکیل شده که به ازای حجم هارد تعداد این دیسکها متغیر هست و به ازای هر دیسک دو سوزن برای خواندن و نوشتن اطلاعات وجود داره که سوزن به دلیل ابعادی که داره نمیتونه حلقه اخر یا دایره ی آخر اطلاعاتی رو بخونه یا حتی چیزی روی آن بنویسه و به همین دلیل این ?ضای پرت یا بیهوده ایجاد میشه که در قیمت پارتیشن بندی ظاهر میشه و قابل تقسیم شدن هم نیست و هر کاری که بکنید باز هم به دلیلی که گ?تم به وجود می آید

برای توضیحات یا کمک ایمیل بزنید.

هیچ
21-08-2007, 23:57
اگه اینجوریه پس چرا ?قط وقتی با ویندوز پارتیشن بندی میشه اون 8 مگ ایجاد میشه ولی وقتی مثلا با برنامه های مخصوص مثل پارتیشن مجیک یا اکرونیس یا ... پارتیشن بندی میشه دیگه اون 8 مگ نیست؟