مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی...(سوال)
بهترین تقسیم برای پارتیشن بندی هارد چیه؟
چیزی به عنوان بهترین برای پارتیشن بندی وجود نداره. تنها نکته تعداد و حجم درایو های مورد نیاز هست.
AMD>INTEL
26-04-2007, 14:04
اگر منظورت برنامه هست. برنامه هاي پارتشين بندي كه توسط شركت هاي سازنده ارائه ميشوند بهترين انتخاب هستند.
درايو c رو معمولا 18-20 گيگ ولي بازم بستگي به نياز كاربر داره.
خبلی خیلی ممنون
راهنمایی خوبی بود.
این با?ر هم جزو حجم خود هارد هست یا نه؟
آخه با ویندوز که پارتیشن بندی می کنم یه 8 مگ تهش میذاره کنار ولی با برنامه های پارتیشن بندی مثل اکرونیس ترو ایمیج یا نورتون گاست که پارتیشن بندی می کنم وقتی می خواد ویندوز رو نصب کنه دیگه اون 8 مگ نیستش مگه این که باخود ویندوز مثلا یکی دو تا پارتیشن آخر رو پاک کنم و دوباره درست کنم که اونوقت ویندوز دوباره یه 8 مگ میذاره کنار.
t_scorpion_r
21-08-2007, 15:38
این هشت مگی که میگین ?ضای بیهوده ی هارد دیسک هست.هر هاردی از چند دیسک مغناطیسی مثل سی دی ?قط با ت?اوت در مغناطیسی بودن تشکیل شده که به ازای حجم هارد تعداد این دیسکها متغیر هست و به ازای هر دیسک دو سوزن برای خواندن و نوشتن اطلاعات وجود داره که سوزن به دلیل ابعادی که داره نمیتونه حلقه اخر یا دایره ی آخر اطلاعاتی رو بخونه یا حتی چیزی روی آن بنویسه و به همین دلیل این ?ضای پرت یا بیهوده ایجاد میشه که در قیمت پارتیشن بندی ظاهر میشه و قابل تقسیم شدن هم نیست و هر کاری که بکنید باز هم به دلیلی که گ?تم به وجود می آید
برای توضیحات یا کمک ایمیل بزنید.
اگه اینجوریه پس چرا ?قط وقتی با ویندوز پارتیشن بندی میشه اون 8 مگ ایجاد میشه ولی وقتی مثلا با برنامه های مخصوص مثل پارتیشن مجیک یا اکرونیس یا ... پارتیشن بندی میشه دیگه اون 8 مگ نیست؟
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.