مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد خرید چاپگر رنگی لیزر
md_md_2600
28-04-2007, 10:38
دوستان عزیز و استادان صاحب نظر لط?ا نظرتون رو در مورد پرینتر Hp 1600 لیزر رنگی بگید . به نظرتون میصر?ه این رو بگیرم یا برم با یک سوم قیمت این چاپگر یه دونه اچ پی جوهر ا?شان بگیرم ؟
md_md_2600
28-04-2007, 17:56
به نظر میاد هیچ موجود زنده ای در ?وروم وجود نداره که به سوال بنده جواب بده .!!!!! عجب ?وروم متروکه ای شده اینجا بابا !!!!!:)
دلیل اینکه کسی جواب نداده اینه که شما اطلاعات کا?ی به ما ندادی.
دوست عزیز خود شما به اختل? قیمت 70 درصدی اشاره کردی. مطمنا پرینتر لیزری با قیمت بیشتر کی?ت خیلی بهتری داره. باید دید این اختلا? کارایی اصلا مورد نظظر شماهست یا نه. اگه کارهای عادی مثل پرینت تحقیق و عکس های ساده انجام میدی یک چاپگر 50 تومنی هم کا?یه. اگه گرا?یست حر?ه ای هستی یا این چاپگر رو برای مغازه و شرکت میخوای قضیه ?رق میکنه.
AMD>INTEL
28-04-2007, 18:14
دوست من به نظر من جوهر ا?شان بگيري بهتر هست. چون جوهر ا?شان هاي hp قابليت شارژ دارند .
بستگی داره به کاری که بجهت آن قصد خرید پرینتر را دارید.
اگر قصد چاپ عکس دارید این پرینتر با توجه به لیزری بودن و Dpi 600 کی?یتی معادل یک پرینتر جوهر ا?شان به شما نخواهد داد.
اصولا لیزری ها تو این محدوده قیمت برای چاپ عکس انتخاب مناسبی نیستند و جوهر ا?شان انتخاب بهتری است.
md_md_2600
29-04-2007, 19:08
یعنی این لیزر رنگی با اون همه هیکلش اندازه ی یک جوهر ا?شان 100 تومنی رنگی چاپ نمیکنه ؟مگه جوهر ا?شانها کی?یت چاپشون چقدره ؟
AMD>INTEL
30-04-2007, 00:00
خوب حوزه كاري ليزري و جوهر ا?شان ?رق ميكنه . پرينترهاي جوهر ا?شان كي?يت بهتري دارند براي چاپ عكس و حتي مدلهائي مخصوص چاپ عكس موجود هست.
md_md_2600
30-04-2007, 13:48
آقا من يه اپسون استايلون c66 داشتم که از اين کارتريج هاي مادام العمر روش انداخته بودم . الان هد دستگاهم خراب شده و هزينه ي تعميرش 50 تومن درمياد که ?قط 30 تومن از قيمت دستگاه نو پايين تره . به نظر شما من چيکار کنم ؟ من دنبال يه پرينتري ميگردم که عکس رو خوب بزنه ( حداقل در حد همين پرينتري که داشتم ) و در ضمن دردسر هاي کارتريج اون خيلي کم باشه (هزينه ها + خرابي هد و تعويض کارتريج و ... ) شما چي پيشنهاد ميدين ؟ براي همين مسئله بود که ليزر رنگي چشمم رو گر?ته بود .
میتونی مدل های جوهر ا?شان حول و حوش 100 تومن مارک های HP یا Canon بگیری که کارتریج هاش قابل تعویض باشه و ضمنا رنگ هاش هم جدا باشه. من بیشتر از 4 سال چاپگر HP 3550 دارم هنوز به خوبی کار میکنه و تقریبا هرسال باید 30 هزار برای تعویض کارتریج هاش بسته به مصر? هزینه کنم
md_md_2600
30-04-2007, 17:29
آقا سعید گل ! میتونی چند تا از مارک های خوبش رو بهم معر?ی کنی ؟ به نظرت کانون کی?یت عکس زدنش بهتره یا اچ پی ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.