مشاهده نسخه کامل : درخواست راهمایی ?وری از مدیران محترم
با سلام
دوستان من یه مین اسراک و یه هارد مکستور 160 2 دارم که نمی تونم روش لینوکس نسب کنم البته بایاس را هم اپدیت کردم ولی نتیجه ای نگر?تم در اخرین ورزن بایاس گ?ته مشکل هاردهای سیگیت حل میشه ولی من که مکستور دارم نتونست کاری بکنم الان تنها راهی که دارم رید هستش ?ایل رید را هم گر?تم و تو روی ?لاپی ریختم و توی ستاپ رید راه م ?عال کردم ولی بقیه موارد کار را نمی دونم دوستان لص?ا هم رید را توضیح بدین هم ایا روشی برای این مشکل من هست یا نه این چندمین باره می پرسم لط? کنید کامل راهنمایی کنید.
با تشکر ?راوان.
AMD>INTEL
30-04-2007, 22:52
كدوم مدل ازراك هست ؟
ميشه بگيد مشكلتو با نصب لينوكس دقيقا چيه ؟
چه Error ي داريد ؟
این مدل am2v890_vsta .
موقعی که می خواد درایوی را برای نسب انتخاب کنی میگه درایوی موجود نیست یعنی اصلا هارد را نمی شناسه .
:rolleyes:
جناب Amd>intel من هنوزم منتظرم.
امير جان ..
در مورد مشكلت من متاس?انه دقيق چيزي نمي دونم . اما براي است?اده از لينوكس مي تونم پيشنهاد هاي زير را بهت بدم :
اول اينكه توزيعت رو عوض كن . ممكنه اينطوري مشكلت ر?ع بشه . ( نمونه اين مشكلو من خودم هم دارم - با Knoppix نمي تونم بيام بالا ولي با UBUNTU و Slax مشكلي نداشتم )
دوم اينكه از Live CD است?اده كن . درد سر هاي نصب و ديگه نداري . ( در اينصورت سيستمت رم 1 گيگ حداقل مي خواد - با 512 هم ميشه كنار اومد )
نهايت اينكه از VMWare است?اده كن . خيلي راحت نصب كن . براي است?اده از اينترنت هم در اينصورت مشكلي نداري . خلي راحت بين سيستم عامل Host ( كه احتمالا ويندوز باشه ) و لينو كس مي تونه اشتراك اينترنت برقرار كني .
مو?ق باشي /.
بازم ممنون که جواب دادین ولی خیلی تخصصی بود من متوجه نشدم.
یه کم توضیح بدین
free@bsd
01-05-2007, 00:17
شما از Live CD سی دی است?اده کن ببین درایوها در Live CD مشکلی نداره
بعضی احیان پارتیشن بندی مشکل ایجاد می کنه
سعی کن با اکرونیس اول پارتیشن برای لینوکس ایجاد کنی بعد نصبش کن
راستی نسخه های لینوکس با 256 رم خوب کار می کنن و کوچکترین مشکلی ندارن
هماگونه که دوست عزیزمون نیز گ?تن سعی کن یکی دوتا لینوکس امتحان کنی ببینی چی می شه اینجا هم سوال کن اگر مشکلت حل نشد
http://www.technotux.com/html/index.php?POSTNUKESID=13f2142dbcff58a74d0a61d80681 c3b6
AMD>INTEL
01-05-2007, 00:20
چيپست مادربرد چي هست ؟
خب.. ببين جريان اينه :
Live CD كه از اسمش مشخصه : ديسك زنده - اصطلاحا در اينجا به سيستم عاملي مي گن كه بدون نصب مي توني ازش است?اده كني . CD را داخل درايو مي گذاري و سيستمت رو بوت مي كني . ( تو بايوس بايد تنظيم كرده باشي كه سيستم از طريق درايو بوت بشه ) وقتي بوت شد منوي لينوكس و برات مي آره . هيچ تنظيمات خاصي هم نمي خواد . چند تا اينتر مي كني و خيلي راحت وارد لينوكس مي شي .
بهترين توزيعي كه من ( كه تو لينوكس در حد باقالي هستم ! ) بهت پيشنهاد مي كنم همين Ubuntu هست . هم User Friendly هست و هم دردسر خاصي نداره . سي ديش هم رايگان از خود سايت Ubintu مي توني بگيري . ثبت نام مي كني 1 ماه بعد مي آد در خونتون ! هم ورژن Live و هم Install /.
=============================
در مورد VMWare هم خيلي كلي بهت بگم كه نرم ا?زاري هست كه بصورت نرم ا?زاري حالت Vitualization رو ايجاد مي كنه . داخل ويندوز كه هستي اين نرم ا?زار و اجرا مي كني . يه مسير مجازي براش تعري? مي كني و سيستم عامل مدنظرت رو نصب مي كنه .
نرم ا?زاري هست كه اگه راه دستت بشه مدت زيادي در ك? خواهي بود ! مخصوصا براي شبكه كار ها يا اونايي كه خيلي سيستم عامل تست مي كنن . ( اگه شد يه تاپيك در مورد VMWare مي زنم )
اميدوارم كا?ي بوده باشه
AMD>INTEL
01-05-2007, 00:32
برو سايت via درايور لينوكس رو حتما داره
AMD>INTEL
01-05-2007, 00:40
به اين لينك هم سري بزنيد
http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=2
ببینید الان raid را ?عال کردم وقتی سیستم می خواد بیاد بالا این پیغام را میده:
if you to install linux partion raid drivier , please do not use oprom creation operatin
سلام
?کر کنم توی تاپیک مخصوص رید ۰ توضیح کامل داده باشم.
برای است?اده از رید روی لینوکس باید از توی بایوس رید رو غیر ?عال کنید و هنگام نصب لینوکس ا زرید نرما?زاری لینوکس mdraid است?اده کنید . است?اده از این نوع رید برای دو پارتیشن هم اندازه از دو هارد دیسک قابل اجرا است .
در این صورت ?قط شما یا میتونید ویندوز را روی رید داشته باشید و یا لینوکس را ، هر دو تا ممکن نیست ?علا ً . چون رید ی که از توی بایوس ?عال میشه نرم ا?زاری هست توسط هر سیستم عامل به طور خاص خودش ت?سیر میشه .
مو?ق باشید
AMD>INTEL
01-05-2007, 15:00
ممنون حميد جان
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.